מה אתם אומרים על ההצעה החדשה של בזק על סטרימר Xtreamer Wonder ?
כן. האפליקציה מיועדת להתקנה על מכשירים ניידים ובגלל שחברנו יושב על אנדרואיד ניתן גם להתקין עליו..מזוהה במערכות כ NEXUS 10yayu2120 כתב:שאלה כללית על הפוסטים האחרונים.
מדובר על האפליקציה של סלקום TV לכל מכשיר אנדרואיד?
האם הכוונה היא שכל מנוי שלהם יכול להתקין את האפליקציה וזה חוסך ממיר של סלקום TV?
לזה זה נועד?...
כל מנוי יכול להתקין את האפליקציה בעד 2 מכשירים שונים של אנדרואיד
זה לא בדיוק מחליף את הממיר , דרך האפליקציה למשל לא ניתן לצפות בערוצים החיים (עידן +) או תכני ספורט 5 אלה רק בשידורי ה VOD
·בבקשה הקובץ המדובר ..nadavb107 כתב:LIRANICS:
יש מצב שתוכל לשתף את הקובץ המדובר (5.3)
תודה מראש...
Xtreamer_Wonder_4.11.2_to_5.3.15.zip
העדכון הוא מגרסת 4.11.12 (גרסת היצרן) לגרסת 5.3.15
יש לבצע על העדכון מתוך מסך ה RECOVERY
יש להעתיק את הקובץ לתוך USBKEY או SDCARD
ולבחור באופציה Update from EXT
עדכון זה יציב יותר מהנוכחי , יש עליו את האייקון של סלקום TV והאפליקציה עובדת.
לאחר העדכון יזוהה העדכון החדש יותר..יש להתעלם ממנו עד ליציאת גרסה חדשה שתפתור את בעיות הגרסה הנוכחית
שבת שלום
אני הזמנתי ב 13.4 ולא שמרתי את מספר ההזמנה שנרשם על המסך מתוך הנחה שהוא יישלח באימייל בנוסף (כנראה התרגלתי לטוב מדי בחיים)Slayer כתב:חבר'ה, תוך כמה זמן קיבלתם מכשיר? הזמנתי ב 07.04, בנתיים כלום. אני יודע שעד 21 יום אבל בכל זאתיש איזה דרך לבדוק מצב ההזמנה ?
...
אבל האימייל לא נשלח ואין לי מושג מה מצב ההזמנה ונציגה של בזק לא הצליחה לברר מה המספר אבל הבטיחה אתמול שתחזור ולא חזרה עדיין.
בכל מקרה עוד לא הגעתי למצב של לכעוס
כן, בדקתי בספאם. אבל אם קיבלת זה אומר שהם כן שולחים והייתה בעיה נקודתית באימייל שלי.Slayer כתב:תודה m-i , gilg7 , טוב, אז נשאר להמתין בסבלנות כנראה
אני כן קיבלתי מייל עם אישור ההזמנה. gilg7, בדקת בתיקיית ספאם ?...
אז אני פשוט אמתין בסבלנות למרות שבא לי כבר לקבל אותו
גיל, הזמנתי בשתי פעמים שונות. (אחד עבורי ואחד עבור אמא שלי).gilg7 כתב:אני הזמנתי ב 13.4 ולא שמרתי את מספר ההזמנה שנרשם על המסך מתוך הנחה שהוא יישלח באימייל בנוסף (כנראה התרגלתי לטוב מדי בחיים)......
אבל האימייל לא נשלח ואין לי מושג מה מצב ההזמנה ונציגה של בזק לא הצליחה לברר מה המספר אבל הבטיחה אתמול שתחזור ולא חזרה עדיין.
בכל מקרה עוד לא הגעתי למצב של לכעוס
גיל...
אותה כתובת מייל. מייל אחד הגיע והשני לא.
מנסיון העבר שמרתי צילום מסך של ההזמנות.
ההתחייבות שלהם היא ל 21 יום, אך מבירורים שערכתי נאמר שמחכים למשלוח חדש וזה אמור להיות קצר יותר משום שמשלוח הייבוא של באג כבר בדרכו לכאן.
רוסית זו השפה הכי חזקה בסצינה
תרשום IPTV ותקבל הכל ..תעלה כמה תגובות למעלה ותראה תוכנות שפרסמתי
תרשום IPTV ותקבל הכל ..תעלה כמה תגובות למעלה ותראה תוכנות שפרסמתי
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics
@liranics
·
שיחקת אותה עם הקובץ. עשיתי שינמוך לגרסה המקורית והתקנתי את העדכון.... אני רואה את האייקון של cellcomTV אבל הוא מודיע לי על שגיאה בנסיון להוריד את האפליקציה וכשאני מתקין מה פלייסטור שוב יש לי מסך שחור בניגון וידאו...
אם תוכל לשלוח את ה-APK. אם לא אני אמתין לעדכון שיסדר את זה. נראה לי עם כמות הרוכשים הם יתחילו לטפל בבעיות באופן יותר רציני, בטח כשזה מגיע מבזק.
·
שיחקת אותה עם הקובץ. עשיתי שינמוך לגרסה המקורית והתקנתי את העדכון.... אני רואה את האייקון של cellcomTV אבל הוא מודיע לי על שגיאה בנסיון להוריד את האפליקציה וכשאני מתקין מה פלייסטור שוב יש לי מסך שחור בניגון וידאו...
אם תוכל לשלוח את ה-APK. אם לא אני אמתין לעדכון שיסדר את זה. נראה לי עם כמות הרוכשים הם יתחילו לטפל בבעיות באופן יותר רציני, בטח כשזה מגיע מבזק.