שידורים חיים ספורט

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר

שליחה

אלא שנושא השרשור הוא כזכור שידורי ספורט והפתרון של SOVOK לא כולל הרבה ערוצים כאלה ובטח לא עם אודיו באנגלית.
אולי שווה לשקול לרכוש מנוי לVPN איכותי ולנצל את השידורים החינמיים של NBC מארה"ב.

zvika77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169

שליחה

מהנסיון שלי (כבר כמה שנים ללא יס ) כרגע אין באמת פתרון של 100% לנושא של ספורט (ובתשלום סביר).
אבל אני כן רואה שהשוק כבר ממש מתקדם לזה .
sovok נותן לך את National וכל החברים שלו באיכות מעולה ובאנגלית + ספורט פחות מגוון וברוסית.
oss נותן לך מגוון אדיר של ערוצים אבל פחות אמינות ופחות איכותי מ sovok .

הבעיה כמו שאמרו פה היא שקשה לאתר היכן הבעיה.
ספק,תשתית אתר, ראוטר wifi .
.
אני כבר כמה פעמים חשבתי להתנתק מ oss אבל הבנתי שבלא מעט מיקרים הבעיה היא אצלי ולא אצלם.

אולי מישהו יוכל להרים את הכפפה ולהכין משהו שרץ ברקע ובודק את איכות התעבורה בארץ , בחול ומול השרת המזרים .
ברגע שהוא מזהה ירידה בכמות הנתונים באחד מהערוצים הוא נותן הודעה קטנה היכן הבעיה כך שיהיה ניתן להבין ולפעול מול המקור המתאים .
למשל במשחק האחרון של ברצלונה בליגת האלופות שום דבר לא זז . בדקתי עם חברים מספקים שונים וגם להם היתה בעיה.
כל מי שהיה ב oss מחו"ל ראה בלי בעיות . למחרת התקשרתי לבזק בינלאומי שאמרו שהיתה להם תקלה (לא מסתדר עם שאר הספקים אבל עדיין).
כדי לאתר זאת ביצעתי בדיקת מהירות מול שרת בישראל , שרת באיטליה והשרת שמזרים את השידור.
בנוסף היתי צריך לבדוק שזה לא הראוטר שלי או איכות ה wifi .
זה לקח לי זמן וגם פוקוס מהמשחק .

אני אפילו יכול לעשות לזה אוטומציה אבל להכניס את זה לקודי אני לא יודע .
מה אתם אומרים ?

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הבעייה בטוח לא קשורה לWIFI. אצלי מחצית ראשונה של ברצלונה עבד רק בSD ולא זז בHD ואצלי אין חיבור WIFI.
מה זה OSS ?

zvika77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kalda01 כתב:הבעייה בטוח לא קשורה לWIFI. אצלי מחצית ראשונה של ברצלונה עבד רק בSD ולא זז בHD ואצלי אין חיבור WIFI.
מה זה OSS ?
...
·
לאחר בדיקות שעשיתי גיליתי כמה דברים לגבי wifi (אני בטוח שחלקכם כבר מכיר את זה).

ב 2.4 GHZ קיבלתי מהירות הורדה של 20 MB/S (לעומת 60 עם כבל רשת) מאוד קרוב לראוטר ו1.5 MB/S באיזור הטלויזיה.
לאחר ששיניתי את הזוית של ה fire stick הגעתי למהירות של 20 גם ליד הטלויזיה.
ב 5 GHZ קיבלתי מהירות של 50-60 ליד הראוטר ו35 MB/S ליד הטלויזיה.

לכאלו בעיות אני מתכוון ב wifi (חוץ מזה שיכול להיות שהרואטר מג'עג'ע ).

OSS = offsidestreams

בבדיקה שערכתי בזמן המשחק של ברצלונה בשרת בארץ (מחו"ל לא בדקתי אבל זה בטוח נמוך יותר ) קיבלתי 8 MB/S שאומר ש HD לא יעבוד רק SD .

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

האם יש אפשרות לקבל חשבון נסיון ל- OSS ?

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

Re: אתה צוחק vivi?

שליחה

vivi כתב:@voguemaster
·

היי.
קהל היעד של yesgo זהה לקהל שמחפש פתרון בצפייה ישירה ברשת.
אני מקוה שברור לך שאין לי ממיר של yes בבית אחרת לא הייתי מחפש פתרון לשידורי הספורט ברשת.

אני מאוד מרוצה מהיציבות והאיכות של yesgo כאשר אני לא נכנס לסוגיית המחיר. הנקודה מבחינתי היא שאפשר לצפות בשידורי HD בצורה יציבה וללא באפרינג.
לשם אני חושב שכולנו צריכים לשאוף ולא להתפשר על פתרונות חלקיים ולקבל שמדובר 'בשירות אינטרנטי ' ולהשלים מראש שזה לא פתרון של 100%.
העתיד לגמרי בשידורי צפייה ישירה ברשת ואפשר לראות את נטפליקס ודומיו שמובילים מהפכה של ממש.

יקח עוד קצת זמן, נמשיך לשתף מידע בפורום ואני בטוח שיקום השירות ספורט לצפייה ברשת שיתן מענה ויציבות ב-99% (ולא 100, בשבילך)
...
·אתה צודק ב-100 אחוז - קהל היעד של האפליקציה מחפש צפיה ברשת, אבל ראוי לציין שרוב הלקוחות לא כאלה.
אגב, איך אתה מקבל YESGO בלי ממיר YES? או שרק אין לך ממיר בבית אבל אתה כן לקוח?

שמע, למרות מה שכתבנו שנינו - אתה שהשירות יציב ואני שבפועל כנראה לא המון משתמשים בו - בלי קשר לזה בכלל יש הרבה יותר גורמים שיכולים להכשיל את החוויה באינטרנט מאשר בכבל (הוט) או דרך הלוויין (YES). האינטרנט מכניס מלא משתנים שמאוד קשה לפעמים לצפות אותם. התשתית בכללותה צריכה להשתפר עוד כמה שנים טובות כדי שצפיה ישירה בוידאו תעבוד חלק עם ראש שקט כמו שלדוגמא אימייל עובד היום.

העתיד הוא אכן ברשת אבל אני חושב שהיום אין מה לעשות אלא לקבל את המצב הקיים ולהיות סבלניים שזה ישתפר.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

WIFI זו טכנולוגיה מאוד נוחה, סופר נוחה אפילו

שליחה

zvika77 כתב:
...
...
·
לאחר בדיקות שעשיתי גיליתי כמה דברים לגבי wifi (אני בטוח שחלקכם כבר מכיר את זה).

ב 2.4 GHZ קיבלתי מהירות הורדה של 20 MB/S (לעומת 60 עם כבל רשת) מאוד קרוב לראוטר ו1.5 MB/S באיזור הטלויזיה.
לאחר ששיניתי את הזוית של ה fire stick הגעתי למהירות של 20 גם ליד הטלויזיה.
ב 5 GHZ קיבלתי מהירות של 50-60 ליד הראוטר ו35 MB/S ליד הטלויזיה.

לכאלו בעיות אני מתכוון ב wifi (חוץ מזה שיכול להיות שהרואטר מג'עג'ע ).

OSS = offsidestreams

בבדיקה שערכתי בזמן המשחק של ברצלונה בשרת בארץ (מחו"ל לא בדקתי אבל זה בטוח נמוך יותר ) קיבלתי 8 MB/S שאומר ש HD לא יעבוד רק SD .
...

בעזרתה יש לנו טאבלטים בכל מקום וכו', אבל להסתמך עליה שתהיה טכנולוגיה יציבה ? אין מצב. זה לא יקרה לעולם.
·

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

@voguemaster
·
להורים שלי יש YES בבית ואני נהנה משירות YESGO בדירה שלי.

אין ספק ששירות על בסיס לוין יציב וטוב יותר בימנו, המחיר המופקע שלו מאלץ אותנו לחפש אלטרנטיבות אחרות. (אתם מאמין שחברים קרובים שלנו משלמים קרוב ל-500₪ בחודש על טריפל בהוט?!)

מבחינת התכנים, אני שנים צופה בסדרות וסרטים ברשת. עקב אכילס הוא בשירותי ספורט, עם ערוץ 5 ו 5+ שקיימים ב-YESGO היום 70 אחוזים מהתכנים מכוסים, כך שזה בסדר להמתין, נקוה שבעתיד הקרוב מחירי שירותי הלוין יצנחו או שיקום שירות סטרימינג חזק ויציב.

מה יקרה קודם?

sf56
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81

שליחה

Mad-Dog כתב:
...
...
·גם אצלי הכל חלק , ב 1080p מושלם, אם כבר יש באפרינג אחת לכמה שעות זה לוקח לו בערך 1-3 שניות ... וזה גם סופר נדיר .
אני כבר חודש עם הפתרון.
השרתים שנותנים את המהירות הזו הם השרתים הגרמניים (DE) ואו השרת הישראלי כמובן (אני מעדיף את הגרמניים)
לא משתמש ב ADDON אלה ברשימת M3U שבניתי לי בעברית שיהיה קל , גם הוספתי ערוצים מקומיים (ערוץ 1,2,0 וכו')
אז סה"כ סופר מרוצה, והערכתי את המנוי בעוד 3 חודשים בשלב הזה .

ממליץ
...
היי,
האם תוכל לפרט איזה שידורי ספורט משודריםב SOVOK, ספציפית האם הם משדרים ליגה אנגלית, ליגה ספרדית, ליגת האלופות, NBA
תודה
SF
·

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

sf56 כתב:
...
...
היי,
האם תוכל לפרט איזה שידורי ספורט משודריםב SOVOK, ספציפית האם הם משדרים ליגה אנגלית, ליגה ספרדית, ליגת האלופות, NBA
תודה
SF
·
...
·כל מה שאמרת כן, ועד

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

vivi כתב:@voguemaster
·
להורים שלי יש YES בבית ואני נהנה משירות YESGO בדירה שלי.

אין ספק ששירות על בסיס לוין יציב וטוב יותר בימנו, המחיר המופקע שלו מאלץ אותנו לחפש אלטרנטיבות אחרות. (אתם מאמין שחברים קרובים שלנו משלמים קרוב ל-500₪ בחודש על טריפל בהוט?!)

מבחינת התכנים, אני שנים צופה בסדרות וסרטים ברשת. עקב אכילס הוא בשירותי ספורט, עם ערוץ 5 ו 5+ שקיימים ב-YESGO היום 70 אחוזים מהתכנים מכוסים, כך שזה בסדר להמתין, נקוה שבעתיד הקרוב מחירי שירותי הלוין יצנחו או שיקום שירות סטרימינג חזק ויציב.

מה יקרה קודם?
...
·

לדעתי זה מחויב המציאות שיקום שירות סטרימינג טוב במחיר אטרקטיבי. זה דורש התגברות על הקרטל של הוט ויס אבל זה יקרה מתישהו, אין ברירה.

zvika77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לדעתי אנחנו בכיוון של זה .
עוד מעט גולן טלקום תכנס לשוק הטלויזיה ויש את הפרויקטים של סלקום ו take אז אנחנו בכיוון הנכון .

doky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

לקחתי לחודש את STREAMSKINGZ לנסיון.
במהלך כל היום רואים HD נהדר, אבל ברגע שמתחיל העומס (אתמול בצ'מפיונס) יש בעיה של תקיעות. זה קורה בכל ערוצי הHD גם אם הם משדרים התעמלות, זאת אומרת שזה פשוט עניין של עומס על השרתים שנותנים את השירות.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

או עומס על הצינור שבדרך. הבחור נשבע לי שרק לקוחות מהארץ התלוננו על תקיעות אמש ובערב יום השואה.

zvika77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kalda01 כתב:או עומס על הצינור שבדרך. הבחור נשבע לי שרק לקוחות מהארץ התלוננו על תקיעות אמש ובערב יום השואה.
...
·זה מה שקרה לי ביום השואה . כנראה כל הישראלים עברו לרשת וסתמו אותה.
הכנתי סקריפט שבודק את המהירות בארץ ובחו"ל על מנת לבדוק היכן הבעיה.
אם בארץ את מקבל מהירות נמוכה אז הבעיה בספק/תשתית/ראוטר
אם בארץ גבוה אבל בחול נמוך אז האתר לא עומד בעומס או הכבל תת ימי לא עומד בעומס .

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בהחלט יתכן שהספקיות התחילו לנטר ולהאיט אחרי שראו שהקיבולת שלהם מגיעה למקסימום.
זה בדיוק כמו חברת חשמל שמפסיקים זרם באופן יזום כשהשימוש מתקרב לקצה יכולת היצור.

zvika77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kalda01 כתב:בהחלט יתכן שהספקיות התחילו לנטר ולהאיט אחרי שראו שהקיבולת שלהם מגיעה למקסימום.
זה בדיוק כמו חברת חשמל שמפסיקים זרם באופן יזום כשהשימוש מתקרב לקצה יכולת היצור.
...
צריך רק להוכיח זאת (לא יודע איך) ולתבוע אותם (גם לא יודע איך :-)). הם מתחיבות על מינימום אם אני לא טועה .

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

גם חברת חשמל לא מתחייבת שיגיע חשמל הביתה.
לא נראה לי שמישהו יזכה בתביעה נגדם על הפסקת חשמל יזומה שאינה קשורה לתקלה.

doky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

צריך לבדוק את זה במשחקים גדולים שלא בימים כמו יום השואה ויום הזכרון. יכול להיות שאז נקבל תשובה יותר מדויקת. אם עדיין יהיו בעיות, זה לא הספקיות אלא עומס על השרתים שלו. זה שהוא נשבע? וואלה יופי

sf56
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81

איך משלמים ל SOVOK

שליחה

היי,
איך משלמים ל SOVOK? לא ראיתי שהוא מקבל PAYPAL?
תודה
SF

חזור אל “תוכנה - KODI”