הגדרת קדמיים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יש מצב לאות כפול ? אבל אנחנו לא יודעים אם הקטעים ששמוליק/חיים שמע היו עם אות כפול במיקס
בכל אופן הוא רושם בחיתוך X - OVER 80 אז גם במצב של אות כפול לא תקבל דבל בס
בכל אופן הוא רושם בחיתוך X - OVER 80 אז גם במצב של אות כפול לא תקבל דבל בס
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
@bossgt6
כשהרמקולים מוגדרים Large, יהיה דאבל באס.
החיתוך עובד רק על רמקולים המוגדרים small
כשהרמקולים מוגדרים Large, יהיה דאבל באס.
החיתוך עובד רק על רמקולים המוגדרים small
- bossgt6
- חבר מביא חבר

או קיי
אם יש אות כפול והוא ניתן לבחירה ,סאב / קדמיים / שניהם , ועדיין הם טוענים שהם מעדיפים זאת כך {שניהם} , כנראה שיש להם חללים גדולים , ורמקולים עם אלמנטים גדולים שמוסיפים עוד נפח לסאונד , אמנם סאב של 12 או 15 ממלא אבל עוד תוספת של 4 אלמנטים בקוטר 10 אינץ' כנראה עושים את שלהם בחלל גדול .......זו המסקנה היחידה שעולה לי בראש
אם יש אות כפול והוא ניתן לבחירה ,סאב / קדמיים / שניהם , ועדיין הם טוענים שהם מעדיפים זאת כך {שניהם} , כנראה שיש להם חללים גדולים , ורמקולים עם אלמנטים גדולים שמוסיפים עוד נפח לסאונד , אמנם סאב של 12 או 15 ממלא אבל עוד תוספת של 4 אלמנטים בקוטר 10 אינץ' כנראה עושים את שלהם בחלל גדול .......זו המסקנה היחידה שעולה לי בראש
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ועוד איזה רמקולים עם 4 אלמנטים של 10אינצ'...... Klipsch RF-7MKIIbossgt6 כתב:או קיי
, אמנם סאב של 12 או 15 ממלא אבל עוד תוספת של 4 אלמנטים בקוטר 10 אינץ' כנראה עושים את שלהם בחלל גדול .......זו המסקנה היחידה שעולה לי בראש...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·9000es כתב:ועוד איזה רמקולים עם 4 אלמנטים של 10אינצ'...... Klipsch RF-7MKII......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
·...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
·bossgt6 כתב:או קיי
אם יש אות כפול והוא ניתן לבחירה ,סאב / קדמיים / שניהם , ועדיין הם טוענים שהם מעדיפים זאת כך {שניהם} , כנראה שיש להם חללים גדולים , ורמקולים עם אלמנטים גדולים שמוסיפים עוד נפח לסאונד , אמנם סאב של 12 או 15 ממלא אבל עוד תוספת של 4 אלמנטים בקוטר 10 אינץ' כנראה עושים את שלהם בחלל גדול .......זו המסקנה היחידה שעולה לי בראש...
אין מה להוסיף!
לא מבין מה רע בכך
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
חייםחיים כתב:
·......
אין מה להוסיף!
לא מבין מה רע בכך...
ליגת העל . לקבל נפח של באס איכותי בכול החלל .
אצלי גם האחוריים KLIPSCH RB-81MKII מוגדרים גדולים וזה עוד יותר טוב . אתה זוכר איזה באס קיבלת בגב הספה אצלי .
כנראה שעוד זוג RF-7MKII מאחור משלים לי את הסט .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
·יואבistarmini כתב:·......
כשאתה מגדיר קידמיים כגדולים אתה אמור לשלוח לסאב רק את ערוץ ה lfe ,כלומר באחריות הקידמיים לספק את הבס ״הרגיל״ ובאחריות הסאב לספק את ערוץ ה lfe בלבד.
במצב הזה ,ממה שהבנתי ממכם, הבס נשמע הכי טוב.
במידה ואתם מגדירים אותם כגדולים ועדין ניתן בפיוניר לחתוך מהם תדרים לסאב נניח מ 80 ומטה זה אומר שמ 80 ומטה יש לך מצב שנקרא דאבל בס יענו גם הסאב וגם הקידמיים מוציאים את התדרים מ 80 ומטה .זה מצב לא רצוי אבל יתכן וזה המצב אצלכם.
במידה ואתם מגדירים כקטנים ושולחים מ 80 ומטה לסאבים וזה נשמע פחות טוב מהמצב הראשוני שתארתי זה פשוט צועק הצילו כי אין הגיון בשגעון.לא יתכן ששני מפלצות 15 ,שתוכננו לתת בס נמוך ועוצמתי , יעשו זאת פחות טוב משני הקידמיים ,טובים ככל שיהיו, בטח ובטח במחירים שהם עולים....
ממה שאני מבין אצלך כל הרמקולים במערכת (שנשמעת מעולה!!!שמעתי אותה בסרט ולא במוזיקה) מוגדרים כקטנים?
ואת כל הבס אתה מעביר דרך הסאבים?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

·sam22 כתב:בוס,
לא פתוח בנוגע לחלל
אבל כל היתר מדויק...
זה נחמד לשמוע כמו שהמשורר רוצה , אבל לכולנו יש מערכות ברמות שונות ובחללים שונים שמתנהגות אחרת ,לכן יש הבדל בין רצון המשורר לבין התוצאות וההעדפות והטעם שלנו
אני למשל לא אוהב בכלל לשמוע את הסאב , הווליום אצלי יושב כל כך נמוך שאתה לא שומע או מרגיש אותו , הוא לא דומיננטי ולא משתלט בכלל ,{לא סובל את כל הרעידות האלה } הוא רק בא לתת רוח גבית לקדמיים והוא משלים אותם בעדינות וממלא את הנפח , אבל אם תנתק אותו תרגיש כמה הוא חסר , וכך זה הכי נכון לטעמי , אם גם אצלכם זה כך ברור שאתם תרגישו חוסר אם תגדירו את הקדמיים שלכם קטנים
איך פעם כתבו פה , מה שיפה באודיו שהלקוח תמיד צודק .
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
עכשיו רואה שרשמתי פתוח ....חחחח
וואלה. דיסלקט בוקר.
בוס,
רשמת הכי נכון.
לכן שאלתי בתחילת השירשור על ציוד והאם ניסו אחרת.
לגבי תפקוד הסאב, אנחנו בטעם מאוד דומה.
לא מחפש פיצוצים. אני משתמש בו להניע את האוויר.
וגם אצלי הוא חסר כשמורידים אותי
וואלה. דיסלקט בוקר.
בוס,
רשמת הכי נכון.
לכן שאלתי בתחילת השירשור על ציוד והאם ניסו אחרת.
לגבי תפקוד הסאב, אנחנו בטעם מאוד דומה.
לא מחפש פיצוצים. אני משתמש בו להניע את האוויר.
וגם אצלי הוא חסר כשמורידים אותי
העם דורש..... כל מיני דברים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- bossgt6
- חבר מביא חבר

כן , עלב בי הבחור , נפגעתי , אבל מעז אולי ייצא מתוק 
- bossgt6
- חבר מביא חבר

הבול ...... הבול על הקיר .....
מהדהד לי בראש כמו וולדין 18 בשרותים צבאיים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·מסתבר שלא עלבתי בך מספיק אבל אחיה עם זה בשלום ,בעקבות התוצאות המסתמנות:lol:bossgt6 כתב:כן , עלב בי הבחור , נפגעתי , אבל מעז אולי ייצא מתוק...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

·istarmini כתב:·מסתבר שלא עלבתי בך מספיק אבל אחיה עם זה בשלום ,בעקבות התוצאות המסתמנות:lol:.........
שווה לך לנסות עדיין כלום לא סגור
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·האמת התייאשתי אבל אתה לא יכול להגיד שלא ניסיתי.bossgt6 כתב:·......
שווה לך לנסות עדיין כלום לא סגור...
יש כוחות שאני לא יכול מולם