הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
ל 7559 יש תמונה מצויינת בעיניי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
טוב נו, לפחות הציעו פתרון הוגן יחסית. מסך מסדרה "נחותה" יותר אך גדול ב 5 אינץ'. החסרון מתקזז עם היתרון פחות או יותר..
מה לגבי אחריות? הם מאריכים לך אותה (כתשופר על כך שהמסך שלך בילה אצלם בתיקונים בערך כמו שהוא היה אצלך בסלון) או שהיא ממשיכה לפי האחריות של המסך הסורר הקודם?
מה לגבי אחריות? הם מאריכים לך אותה (כתשופר על כך שהמסך שלך בילה אצלם בתיקונים בערך כמו שהוא היה אצלך בסלון) או שהיא ממשיכה לפי האחריות של המסך הסורר הקודם?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·amitgv1 כתב:שאלתי ועוד לא נתנו תשובה. מקווה שלפי החדש. בכל מקרה מדבר איתם על זה. מאמין שלחדש יתנו אחריות חדשה.
בכל מקרה, באמת היו הוגנים איתי לכל אורך הדרך אלקטרה...
תשמע, בסופו של דבר, הגיעו איתך לפתרון סביר והוגן. אבל תסכים איתי שזה מרים גבה כשיבואן/נציג רשמי של המותג הזה בישראל לא מצליח לתקן מוצרים אותם הוא מוכר.
לא בטוח.
הם היו מספר פעמים בקשר עם פיליפס בחול והם היו צריכים להנחות אותם.
כאן לדעתי האשמה המלאה היא על היצרן שלא מצליח להתמודד עם התקלות האלה.
מבחינת היבואן, אלקטרה, לדעתי היו הוגנים לחלוטין, לא הצליחו לתקן ולקחו אחריות.
זו דוגמא לאיך יבואנים ובכלל נותני שירות בארץ צריכים לנהוג.
הם היו מספר פעמים בקשר עם פיליפס בחול והם היו צריכים להנחות אותם.
כאן לדעתי האשמה המלאה היא על היצרן שלא מצליח להתמודד עם התקלות האלה.
מבחינת היבואן, אלקטרה, לדעתי היו הוגנים לחלוטין, לא הצליחו לתקן ולקחו אחריות.
זו דוגמא לאיך יבואנים ובכלל נותני שירות בארץ צריכים לנהוג.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@amitgv1
·
אוקיי, קבלתי. אני מניח שאפשר להסתכל על זה גם ככה..
·
אוקיי, קבלתי. אני מניח שאפשר להסתכל על זה גם ככה..
·חזרו אלי היום. אחריות מלאה חדשה של היבואןjacko-il כתב:טוב נו, לפחות הציעו פתרון הוגן יחסית. מסך מסדרה "נחותה" יותר אך גדול ב 5 אינץ'. החסרון מתקזז עם היתרון פחות או יותר..
מה לגבי אחריות? הם מאריכים לך אותה (כתשופר על כך שהמסך שלך בילה אצלם בתיקונים בערך כמו שהוא היה אצלך בסלון) או שהיא ממשיכה לפי האחריות של המסך הסורר הקודם?...
המסך הגיע ביום חמישי.
קודם כל תודה רבה לאלקטרה. השירות שלהם לכל אורך הדרך היה מצוין. זה בכלל לא מובן מאליו.
מקווה שהפעם יחזיק מעמד ולא יהיו תקלות משביתות.
יתרונות מול ה 8708:
1. אמבילייט הרבה יותר איכותי, פיזור צבעים יותר טוב ועוצמה יותר חזקה. בנוסף, הכניסו את היכולת של נורות ה hue למסך ללא צורך בשימוש באפליקציה חיצונית. זה ממש מגניב אבל ויתרתי על האופציה הזאת בינתיים, משום שאהבתי יותר את האמבילייט שמגיע מהאפליקציה לנורות.
2. מסך גדול יותר
3. מגיע עם sub woofer חיצוני. זה גימיק בלבד. האיכות של ה sub נמוכה מאוד וזה מיותר לחלוטין. ניתקתי אותו מהמסך.
חסרונות:
1. איכות התמונה מצוינת, אבל נראה לי שקצת פחות טובה מה 8708. זו רק תחושה כי קשה להשוות מבלי לראות את שני המסכים כשהם מכויילים אחד ליד השני.
2. אמבילייט 3 צדדים.
3. כשמפעילים את ה hue מאפליקציה חיצונית, השלט של המסך כמעט ולא מגיב ( באג תוכנה ), אבל זה לא נורא כי מופעל רק בצפיה בסרט.
4. תגובה של המסך לשלט: ב 8708 נראה שיותר טוב, אבל לא בטוח. אנשים בחול מתלוננים על איטיות בהפעלת אפליקציות. אני לא משתמש ב smart ולכן לי לפחות אין בעיה.
5. מראה חיצוני : ה 8708 לוקחת בגדול. גם העובי שלה הוא חצי.
בקיצור, בינתיים נראה סבבה
קודם כל תודה רבה לאלקטרה. השירות שלהם לכל אורך הדרך היה מצוין. זה בכלל לא מובן מאליו.
מקווה שהפעם יחזיק מעמד ולא יהיו תקלות משביתות.
יתרונות מול ה 8708:
1. אמבילייט הרבה יותר איכותי, פיזור צבעים יותר טוב ועוצמה יותר חזקה. בנוסף, הכניסו את היכולת של נורות ה hue למסך ללא צורך בשימוש באפליקציה חיצונית. זה ממש מגניב אבל ויתרתי על האופציה הזאת בינתיים, משום שאהבתי יותר את האמבילייט שמגיע מהאפליקציה לנורות.
2. מסך גדול יותר
3. מגיע עם sub woofer חיצוני. זה גימיק בלבד. האיכות של ה sub נמוכה מאוד וזה מיותר לחלוטין. ניתקתי אותו מהמסך.
חסרונות:
1. איכות התמונה מצוינת, אבל נראה לי שקצת פחות טובה מה 8708. זו רק תחושה כי קשה להשוות מבלי לראות את שני המסכים כשהם מכויילים אחד ליד השני.
2. אמבילייט 3 צדדים.
3. כשמפעילים את ה hue מאפליקציה חיצונית, השלט של המסך כמעט ולא מגיב ( באג תוכנה ), אבל זה לא נורא כי מופעל רק בצפיה בסרט.
4. תגובה של המסך לשלט: ב 8708 נראה שיותר טוב, אבל לא בטוח. אנשים בחול מתלוננים על איטיות בהפעלת אפליקציות. אני לא משתמש ב smart ולכן לי לפחות אין בעיה.
5. מראה חיצוני : ה 8708 לוקחת בגדול. גם העובי שלה הוא חצי.
בקיצור, בינתיים נראה סבבה
נערך לאחרונה על ידי amitgv1 ב 24/05/2015 7:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה טוב. תתחדש. והעיקר שאתה מרוצה