מסחר מלוכלך ? אין לך מושג על מה אתה מדבר , רמת השירות והאמינות כאן של האנשים היא מעבר למה שאתה יכול לדמיין בכלל , אני מתקשר לברר על רמקול ובאוהה נשימה משוחח על רמקול אחר שמעניין אותי שאותו מוכר לא מחזיק , והוא עונה לי אין ספק שזה היה הרמקול שנשמע הכי טוב בתערוכה {אני בכלל לא נוכחתי באותה תערוכה}, התוצאה הכי טובה ...... אבל כיוון שאתה מעוניין להקשיב גם לשלי ננסה לחבר כאן כל מיני הגברות עד שתיהיה מרוצה , ולאחר מכן קח אותם לביתך לבדיקה בחלל שלך .......istarmini כתב:·......
לזה אתה קורא דעות?
לזה אני קורא מסחר מלוכלך, כנראה שגם מעבר לים זה קורה
שמע סיפור
ידוע שאני חובב טאנוי.
בזמנו לפני הרבה שנים שגרתי בניו יורק נכנסתי לחנות מכובדתתת להתרשם מרמקולי טאנוי.
התברר שהחנות הפסיקה לעבוד עם חברת טאנוי.
המוכר אמר לי שמע ידידי טאנוי חברה חבל"ז אין לי מילה רעה להגיד עליה אבל משיקולים כאלו ואחרים אנחנו לא מחזיקים אותם כרגע אבל יש לי רמקולים אחרים, לא פחות טובים ,שאני ממליץ לך לשמוע.
זה מסחר הוגן....
התחדשתי במסך 1:2.35 בגודל 130.4 אינץ
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·bossgt6 כתב:מסחר מלוכלך ? אין לך מושג על מה אתה מדבר , רמת השירות והאמינות כאן של האנשים היא מעבר למה שאתה יכול לדמיין בכלל , אני מתקשר לברר על רמקול ובאוהה נשימה משוחח על רמקול אחר שמעניין אותי שאותו מוכר לא מחזיק , והוא עונה לי אין ספק שזה היה הרמקול שנשמע הכי טוב בתערוכה {אני בכלל לא נוכחתי באותה תערוכה}, התוצאה הכי טובה ...... אבל כיוון שאתה מעוניין להקשיב גם לשלי ננסה לחבר כאן כל מיני הגברות עד שתיהיה מרוצה , ולאחר מכן קח אותם לביתך לבדיקה בחלל שלך ................
בוס
התשובה שנתן לך על המקרן הזויה ולא מקצועית. לא ניתן לזהות שום אמינות בתשובה הזו.
יתכן והוא מלאך אבל לפי התשובה שנתן ,לפחות בתחום המקרנים ,זה לא נראה ככה.
לי זה עושה רושם שמשיקוליו הוא יש לו כרגע ענין למכור סוני במקום JVC וזה בסדר ואפילו בסדר גמור אבל לנסות ולהוציא את JVC ,כמקרן לא ברמה למול הסוני 55 ? הדרך ארוכה. הוא פשוט לא מבין על מה הוא מדבר.
ורק לצורך הבהרה
הסוני 55 מעולה ,באמת מקרן ליגה אין ויכוח בענין ,אבל לעיני ה JVC נותן תמונה טובה יותר ובנוסף מגיע עם זכרון עדשה וקומבינה של 4K שניראית פשוט מדהים תמונה חלקהההה ממרחק 0 מהמסך..
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 18/12/2014 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

יואב מבלי להכיר את הבן אדם אני אומר לך שתענוג כאן להתעסק עם חנויות ומוכרים ובאופן כללי לכלוך זה לא בלקסיקון . איך אמרת לי שלא יציע לך את המסך האטלקי הגרוע הזה ......ואני חשבתי שאם אכן זה מה שהוא יציע , אני מיד פורש לחנות מתחרה שלא פחות מקצועית ממנו .....אבל לא , אגב הוא גם כתב שזה אחד המקרנים השקטים .......
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:יואב מבלי להכיר את הבן אדם אני אומר לך שתענוג כאן להתעסק עם חנויות ומוכרים ובאופן כללי לכלוך זה לא בלקסיקון . איך אמרת לי שלא יציע לך את המסך האטלקי הגרוע הזה ......ואני חשבתי שאם אכן זה מה שהוא יציע , אני מיד פורש לחנות מתחרה שלא פחות מקצועית ממנו .....אבל לא , אגב הוא גם כתב שזה אחד המקרנים השקטים ..........
אני מגיב על מה שרשמת. התשובה שלו לא מקצועית לעניות דעתי. אז או שהוא לא מקצועי וזה עדין נסלח או שהוא מונע מאינטרסים שזה יהרג ובעל יעבור מבחינתך כצרכן. ראה דוגמה שנתתי לענין הטאנוי.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא מקצועי ? הוא דיבר איתי בטלפון , הוא יכול לתת לך הרצאה חצי שעה על סוני מול JVC
הוא דיבר על צפיפות הפיקסלים בסוני שהיא טובה יותר מול ה JVC { הנמוכה בעולם אם הבנתי נכון ] מעבד תמונה טוב יותר משל JVC , בהירות , אמינות אין בכלל מה להשוות , ועל הנסיון שיש לו עם מקרנים של סוני לעומת ה JVC
הוא דיבר על צפיפות הפיקסלים בסוני שהיא טובה יותר מול ה JVC { הנמוכה בעולם אם הבנתי נכון ] מעבד תמונה טוב יותר משל JVC , בהירות , אמינות אין בכלל מה להשוות , ועל הנסיון שיש לו עם מקרנים של סוני לעומת ה JVC
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:לא מקצועי ? הוא דיבר איתי בטלפון , הוא יכול לתת לך הרצאה חצי שעה על סוני מול JVC
הוא דיבר על צפיפות הפיקסלים בסוני שהיא טובה יותר מול ה JVC { הנמוכה בעולם אם הבנתי נכון ] מעבד תמונה טוב יותר משל JVC , בהירות , אמינות אין בכלל מה להשוות , ועל הנסיון שיש לו עם מקרנים של סוני לעומת ה JVC...
ענין צפיפות הפיקסלים בין ה 55 ל 500 קצת לא מסתדרת לי עם מה שראיתי.
לי הוא עושה רושם שמנסה ,מסיבותיו הוא, לשכנע אותך שה 55 עדיף על ה 500 .
לי ,שאין שמץ של אינטרס מסחרי או אחר ,ברור שהוא טועה.
טועה בענין הצבעים וטועה בענין הפיקסלים אבל נשמה קנה מה שהוא אומר מה שחשוב שתהיה מרוצה .
בהצלחה ואנחנו פה לנסיונות עזרה נוספים במידת הצורך.
כולי תקווה שלפחות בענין המסך הוא ימליץ לך על מה שאני המלצתי כי זה פשוט מתבקש ונכון.
ולסיכום
אני מקווה שברור לך שכל מה שחשוב לי הוא שלך יהיה טוב ושתרכוש את המוצרים הנכונים,כפי שאני רואה אותם, על מנת להעצים את חווית הצפיה אצלך.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 18/12/2014 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
קשה להוסיף על מה שנאמר בשרשור הנוכחי, ובוודאי בשרשורים קודמים בנושא- במיוחד אני מציין את דעתו המאוזנת של רן שלדעתי די מיצתה את הנושא. אכן, כנראה שצריך לראות את הביצוע של שני המקרנים ולהחליט, וגם אז לא בטוח שההחלטה תתקבל על סמך מי יודע שיקולים אובייקטיביים. מדובר כנראה בשני מקרנים מצטיינים ב"רמת כניסה" (הסוני 55 והjvc500). מה שכנראה צריך להכריע כאן זה שיקולים סובייקטיביים- אפילו שיקול סתמי שאצלי (כלומר תכתיב של ההנהלה) היה חשוב: האם ניתן להשיג את המקרן בצבע לבן...אני למשל צופה בסוני 55 עם מסך מתיחה 16:9, אני צופה בהרבה סרטים מערוץ הכבלים (הוט) ביחס של 16:9, איכות הhd שלהם מספקת אותי בהחלט. נראה לי שהסוני עושה עבודה מצויינת באפסקיילינג של סרטים בין אם הם ניתנים במקור באיכות hd או שאינם באיכות hd. האיכות הקולנועית המדוברת, נראה לי שמתייחסת לאפשרות שיש בסוני לבחור סוגי תמונה מותאמים מראש, ביניהם תמונה "חמה" במראה "קולנועי". אם יש סרט ממש מיוחד שאני רוצה לצפות בו, אז הוא יהיה כבר באיכות בלו ריי עם הסאונד המקודד הכי איכותי שניתן. במקרה כזה בדרך כלל אני מזמין חברים לחגיגה. שלא לדבר על סרטי 3d איכותיים שמבליחים מדי פעם (האחרון שבהם "300 עליית האימפריה"). במקרה של סרטים מהוט, אז אכן- במקרה של סרט שבמקור הוא 2.35, התרגום נמצא בפס שמתחת לסרט...מה ש"בוס" כנראה מעדיף..השאלה גם היא רגישות לאיכות, אם הבנאדם צופה רק בסרטים 2.35 ובאיכות הכי גבוהה ודואג להחשכה מוחלטת וכו וכו וכל מה שצריך ברמה המקצועית (ואני לא כזה)- אז אולי אכן כדאי להשקיע במסך 2.35 ומקרן שעושה אפסקיילינג ל 4K..כמו הjvc- כשכאמור קיים ספק אם בכלל יש לו יתרון מהותי על הסוני. אני מעריך, על סמך ההבנות שהועלו כאן ובשרשורים אחרים, שההבדלים הם לא עד כדי כך ניתנים לאבחנה חד משמעית. ברגישות מקצועית גבוהה לאיכות, אולי כבר כדאי להשקיע במקרן מעבר ל"רמת כניסה"- עם 4K ממשי,לדוגמא. בקשר למסך- 16:9 או 2.35, לדעתי עידן כרגיל די ממצה את הדיון בנושא, וצריך לזכור שלמסך 2.35 יש "מחיר" של רוחב משמעותי מאד ביחס ל 16:9. ובאותו רוחב מסך נתון, במסך 2.35 רואים סרטי 16:9 במוקטן יותר משמעותית (120 אינטש הופכים ל100 אינטש עד כמה שאני זוכר). יואב פתח כאן את השרשור עם מסך 130" שזאת החלטה מצויינת לגביו, כי יש את המקום ועוד מדובר במסך קבוע. יחד עם זאת, לדעתי כל בחירה היא בחירה טובה, אני באופן אישי לשיקולי הסובייקטיביים כאמור מעדיף את הסוני 55 עם מסך 16:9. בקשר לחישמול ולזיכרון של העדשה וכו, אציין כי במשהו כמו שנה שיש לי את המקרן, לא "עליתי על כסא" כדי לתקן את הפוקוס. כך שהעניין הזה מבחינתי לפחות, לא משמעותי פרקטית.
צריך גם לזכור שהעניינים הולכים ומשתכללים. אתה קונה היום, ואוכל את הלב מחר...בעבר ראינו קפיצות משמעותיות (כגון הקפיצה לאיכות dvd ואח"כ הקפיצה המשמעותית לאיכות hd ותכונת 3D), ויש את הקפיצה הקטנה יותר לאיכות 4K, ומכאן כבר מדברים על הקרנת לייזר ודולבי ויז'ן (-לפי כתבה ב"גלובס" מהימים האחרונים, בהולנד כבר נפתח קולנוע באיכות דולבי ויז'ן, אבל מחוסר תכנים משדרים בלייזר 4K ובאודיו אטמוס- אודיו שכבר ניתן לשמוע בבתי קולנוע בארץ). יחד עם זאת לטעמי, השכלולים הולכים ונעשים מינוריים, במיוחד בכל מה שקשור לרזולוציה. מה שמזכיר לי שפעם מצלמות דיגיטליות נבחנו ב"מספר הפיקסלים",זה הלך והשתכלל עד שהיום זה כבר לא איזה תכונה מיוחדת, כל מצלמה סבירה מחזיקה מספיק פיקסלים לצילום באכויות שפעם צלמים מקצועיים רק חלמו עליהם.
בקיצור- נראה לי שהוויכוח כאן הוא על ניואנסים. השיקולים שצריכים לכוון את ההחלטה הם סוביקטיביים-מחיר, מרחק צפיה, תכני צפיה מועדפים,צורת מסך ברוחב קיר נתון...
צריך גם לזכור שהעניינים הולכים ומשתכללים. אתה קונה היום, ואוכל את הלב מחר...בעבר ראינו קפיצות משמעותיות (כגון הקפיצה לאיכות dvd ואח"כ הקפיצה המשמעותית לאיכות hd ותכונת 3D), ויש את הקפיצה הקטנה יותר לאיכות 4K, ומכאן כבר מדברים על הקרנת לייזר ודולבי ויז'ן (-לפי כתבה ב"גלובס" מהימים האחרונים, בהולנד כבר נפתח קולנוע באיכות דולבי ויז'ן, אבל מחוסר תכנים משדרים בלייזר 4K ובאודיו אטמוס- אודיו שכבר ניתן לשמוע בבתי קולנוע בארץ). יחד עם זאת לטעמי, השכלולים הולכים ונעשים מינוריים, במיוחד בכל מה שקשור לרזולוציה. מה שמזכיר לי שפעם מצלמות דיגיטליות נבחנו ב"מספר הפיקסלים",זה הלך והשתכלל עד שהיום זה כבר לא איזה תכונה מיוחדת, כל מצלמה סבירה מחזיקה מספיק פיקסלים לצילום באכויות שפעם צלמים מקצועיים רק חלמו עליהם.
בקיצור- נראה לי שהוויכוח כאן הוא על ניואנסים. השיקולים שצריכים לכוון את ההחלטה הם סוביקטיביים-מחיר, מרחק צפיה, תכני צפיה מועדפים,צורת מסך ברוחב קיר נתון...
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·IGAL4d כתב:קשה להוסיף על מה שנאמר בשרשור הנוכחי, ובוודאי בשרשורים קודמים בנושא- במיוחד אני מציין את דעתו המאוזנת של רן שלדעתי די מיצתה את הנושא. אכן, כנראה שצריך לראות את הביצוע של שני המקרנים ולהחליט, וגם אז לא בטוח שההחלטה תתקבל על סמך מי יודע שיקולים אובייקטיביים. מדובר כנראה בשני מקרנים מצטיינים ב"רמת כניסה" (הסוני 55 והjvc500). מה שכנראה צריך להכריע כאן זה שיקולים סובייקטיביים- אפילו שיקול סתמי שאצלי (כלומר תכתיב של ההנהלה) היה חשוב: האם ניתן להשיג את המקרן בצבע לבן...אני למשל צופה בסוני 55 עם מסך מתיחה 16:9, אני צופה בהרבה סרטים מערוץ הכבלים (הוט) ביחס של 16:9, איכות הhd שלהם מספקת אותי בהחלט. נראה לי שהסוני עושה עבודה מצויינת באפסקיילינג של סרטים בין אם הם ניתנים במקור באיכות hd או שאינם באיכות hd. האיכות הקולנועית המדוברת, נראה לי שמתייחסת לאפשרות שיש בסוני לבחור סוגי תמונה מותאמים מראש, ביניהם תמונה "חמה" במראה "קולנועי". אם יש סרט ממש מיוחד שאני רוצה לצפות בו, אז הוא יהיה כבר באיכות בלו ריי עם הסאונד המקודד הכי איכותי שניתן. במקרה כזה בדרך כלל אני מזמין חברים לחגיגה. שלא לדבר על סרטי 3d איכותיים שמבליחים מדי פעם (האחרון שבהם "300 עליית האימפריה"). במקרה של סרטים מהוט, אז אכן- במקרה של סרט שבמקור הוא 2.35, התרגום נמצא בפס שמתחת לסרט...מה ש"בוס" כנראה מעדיף..השאלה גם היא רגישות לאיכות, אם הבנאדם צופה רק בסרטים 2.35 ובאיכות הכי גבוהה ודואג להחשכה מוחלטת וכו וכו וכל מה שצריך ברמה המקצועית (ואני לא כזה)- אז אולי אכן כדאי להשקיע במסך 2.35 ומקרן שעושה אפסקיילינג ל 4K..כמו הjvc- כשכאמור קיים ספק אם בכלל יש לו יתרון מהותי על הסוני. אני מעריך, על סמך ההבנות שהועלו כאן ובשרשורים אחרים, שההבדלים הם לא עד כדי כך ניתנים לאבחנה חד משמעית. ברגישות מקצועית גבוהה לאיכות, אולי כבר כדאי להשקיע במקרן מעבר ל"רמת כניסה"- עם 4K ממשי,לדוגמא. בקשר למסך- 16:9 או 2.35, לדעתי עידן כרגיל די ממצה את הדיון בנושא, וצריך לזכור שלמסך 2.35 יש "מחיר" של רוחב משמעותי מאד ביחס ל 16:9. ובאותו רוחב מסך נתון, במסך 2.35 רואים סרטי 16:9 במוקטן יותר משמעותית (120 אינטש הופכים ל100 אינטש עד כמה שאני זוכר). יואב פתח כאן את השרשור עם מסך 130" שזאת החלטה מצויינת לגביו, כי יש את המקום ועוד מדובר במסך קבוע. יחד עם זאת, לדעתי כל בחירה היא בחירה טובה, אני באופן אישי לשיקולי הסובייקטיביים כאמור מעדיף את הסוני 55 עם מסך 16:9. בקשר לחישמול ולזיכרון של העדשה וכו, אציין כי במשהו כמו שנה שיש לי את המקרן, לא "עליתי על כסא" כדי לתקן את הפוקוס. כך שהעניין הזה מבחינתי לפחות, לא משמעותי פרקטית.
בקיצור- נראה לי שהוויכוח כאן הוא על ניואנסים. השיקולים שצריכים לכוון את ההחלטה הם סוביקטיביים-מחיר, מרחק צפיה, תכני צפיה מועדפים,צורת מסך ברוחב קיר נתון......
יגאל
הכל נכון אבל לענין המסך ובהסתמך על מה שראיתי בתמונות הסלון של בוס ,הרחב פשוט צועק לשמים.
במידה והוא מכניס רחב של 140 הוא מקבל 112 של 16X9 לעומת 60 שיש לו היום ללא ספק גידול משמעותי אבל עבור תכנים בפורמט רחב יקבל 140 שזה מטורף וחוויתי ברמה אחרת.זה לדעתי win win מבחינתו.
מנסיוני האישי אחרי שהיה לי 16X9 עם פסים אופקיים ויש לי 1:2.35 עם פסים אנכיים אני יודע שפסים אנכיים מפריעים פחות מהאופקיים כי הם לא מול שדה הראיה שלך . אילו הייתי יודע זאת קודם לא הייתי רוכש את המיסוך האנכי והייתי חוסך 1000 ש"ח. ללא ספק ברגע שאתה מקבל גודל 16X9 מכובד עדיף מסך רחב על 16X9 ,במידה וכל תנאי ההתקנה והמיקום מאפשרים זאת.
ולענין ההדגמות של 3D .
נסה להזמין חברים לצפות בעיר החטאים החדש ב 3D . לא רואה ממטר את 300 תלת מטורףףףףףףף
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 18/12/2014 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
כבר פה אני מטיל ספק במה שהסוחר הזה אומר. יש פה כשל לוגי חמור במיוחד ושימוש בהגדרות ורפרנסים שקיבלו קביעות בתרבות כדי להטות את הכף לטובת הסוני, לדעתי.Sony has much more film-like image quality, more like a 3 chip DLP unit (10x pricier J) than JVC, and the colors are richer....
כל מי שראה DLP צ'יפ בודד, ועל אחת כמה וכמה DLP עם 3 צ'יפים יכול להגיד לך ש-DLP זה ההיפך המוחלט מ-flim-like (לא שזה רע, כן? פשוט זה עניין של אופי התמונה).
היות ש-3DLP זה עסק יקר להחריד, לרוב האופטיקה במקרנים הללו היא ללא פשרות וזה עוד פרמטר שמוסיף עוד יותר חדות.
בקיצור זה טיעון שממש לא עוזר לקבלת ההחלטה, הוא לא נכון, ומעלה שאלה לגבי המקצועיות של אותו בן אדם.
כמובן שיתכן שה-SONY מקרן מעולה, ואולי עדיף על ה-JVC, אבל לא מהטעמים הללו, שהם כמובן שגוים.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·IGAL4d כתב:יונתן, עד כמה שאני זוכר, ורן כבר הזכיר את זאת נדמה לי, סוני 55 בכלל לא עובד בטכנולוגיית dlp..כך שההתייחסות של המוכר לסוני בהקשר זה, שגויה מיסודה......
לא
הוא כתב שהתמונה בסוני היא film-like image כמו מקרני DLP בעלי 3 ציפים הוא לא טען שסוני עובדת בטכנולוגיית DLP.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
זה למעשה השוואה לטכנולוגיה ומוצרים שמהווים רפרנס (ה-3DLP. זה רפרנס לעד כמה גבוה מחיר של מקרן יכול להגיע, לאו בהכרח לדברים אחרים) והפעולה הזו היתה יכולה להיות לגיטימית מאוד אם היה בטענה הזו אמת.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

סתם בשביל הספורט הרמתי צלצול לעוד חנות שרוב העיסוק שלה הוא מקרנים
Hello,
As you might notice JVC does not cost so much.
JVC DLA-X700R is a projector that could be compared to Sony 300.
- The Sony projectors have brighter image in ANSI lumens.
- My colleagues told me that the image processor is actually almost identical but just with a different name.
- There is no known proof of a pixel gap difference.
- JVC in our opinion is as reliable as Sony.
Price, Higher contrast, better 3D and lens memory are the things that make JVC in our opinion a better choice.
Sony in the other hand has 4K industry standard resolution while JVC has the 16:9 version of 4K resolution (UHDTV).
Would you like to order one?
--
Hello,
As you might notice JVC does not cost so much.
JVC DLA-X700R is a projector that could be compared to Sony 300.
- The Sony projectors have brighter image in ANSI lumens.
- My colleagues told me that the image processor is actually almost identical but just with a different name.
- There is no known proof of a pixel gap difference.
- JVC in our opinion is as reliable as Sony.
Price, Higher contrast, better 3D and lens memory are the things that make JVC in our opinion a better choice.
Sony in the other hand has 4K industry standard resolution while JVC has the 16:9 version of 4K resolution (UHDTV).
Would you like to order one?
--
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בוס
אני כבר לא מבין כלום
האם סוני 300/500 או JVC 700 הם חלק מהאופציות שלך?
אני הבנתי שההתלבטות היא בן סוני 55 ל JVC 500 אז מה כל הקישקושים על הדגמים האחרים של כל אחת מהחברות?
אני כבר לא מבין כלום
האם סוני 300/500 או JVC 700 הם חלק מהאופציות שלך?
אני הבנתי שההתלבטות היא בן סוני 55 ל JVC 500 אז מה כל הקישקושים על הדגמים האחרים של כל אחת מהחברות?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא היתה לי כל התלבטות , חשבתי מראש על ה 55 .
אתה העלית כאופציה ששווה בדיקה את ה 500 של JVC , אז שאלתי את הראשון מה הוא חושב על כך
בשביל הספורט דיברתי עם עוד חנות בקשר ל 55 מול ה500 של JVC ואז הוא ענה את הפוסט האחרון באופן כללי עוד לפני שדברתי איתו על תקציב ועל כמה אני מוכן להשקיע בכלל
אתה העלית כאופציה ששווה בדיקה את ה 500 של JVC , אז שאלתי את הראשון מה הוא חושב על כך
בשביל הספורט דיברתי עם עוד חנות בקשר ל 55 מול ה500 של JVC ואז הוא ענה את הפוסט האחרון באופן כללי עוד לפני שדברתי איתו על תקציב ועל כמה אני מוכן להשקיע בכלל
- bossgt6
- חבר מביא חבר

את האמת לא חשבתי בכלל על מקרן , סתם נכנסתי לפוסט שלך ותראה לאיפה הגענו 
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:לא היתה לי כל התלבטות , חשבתי מראש על ה 55 .
בשביל הספורט דיברתי עם עוד חנות בקשר ל 55 מול ה500 של JVC ואז הוא ענה את הפוסט האחרון באופן כללי עוד לפני שדברתי איתו על תקציב ועל כמה אני מוכן להשקיע בכלל...
או קיי פשוט נזרקות פה השוואות בין דגמים ,שבכלל לא בכיוון שלך, אז לא מבין מה הקטע.
תשאל 55 מול ה 500 ,כל היתר לא מענין.
לפחות החנות השניה מדברת לענין יותר זה ללא ספק.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:את האמת לא חשבתי בכלל על מקרן , סתם נכנסתי לפוסט שלך ותראה לאיפה הגענו...
כל האחריות המקרנית עלי.
גם אני לא חשבתי להחליף למסך רחב עד שביקרתי אצל רן והבנתי שאני דפוק.
אלו הם חיינו
בוס,
לא מש מובנים לי הציטוטים שאתה מביא מכל מיני חנויות בנורווגיה (אם אני לא טועה?) הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?
ואגב שני הציטוטים, או שתי החנויות, סותרות האחת את השנייה, כאשר האחרונה מעדיפה JVC.
תן לי לומר לך משהו באשר לכל החנויות הללו: נדיר וכמעט בלתי אפשרי למצוא מישהו בארץ או בחו"ל שבאמת מבין בדברים האלה.
הרוב מבינים בבסיס של הבסיס ונשענים על חומר פרסומי שיווקי כזה או אחר.
בעיני עדיף לקחת מוצר של סוני על מוצר של JVC .
מבחינתי JVC היא חברה לא אמינה, שלא ממש סופרת את הלקוחות שלה. לא זכורה לי שנה אחת בה JVC הוציאו מקרן לשוק שהיה חף מבעיות. כל שנה ללא יוצא מן הכלל, התגלו בעיות שונות ומשונות במקרנים שלהם, כולל בשנה הנוכחית.
מצד שני, הפליפ סייד של זה, היא העובדה ש- JVC הקדימה את זמנה בכל הקשור לאיכות תמונה ביחס לסוני.
סוני במהלך כל השנים ניסתה לצמצם פערים ביחס לנתונים של JVC לא תמיד עם הרבה הצלחה.
באופן אישי הייתי מעדיף להיות עם מקרן של סוני בבית ולא עם מקרן של JVC, שכל פעם שאני מדליק אותו, אני מתפלל תפילה קטנה בלב שזה יעבוד ושהכל יהיה סבבה.
מצד שני, ברגע שמתרגלים לאיכויות של JVC, יש קושי לרכוש מוצרים אחרים.
רן
לא מש מובנים לי הציטוטים שאתה מביא מכל מיני חנויות בנורווגיה (אם אני לא טועה?) הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?
ואגב שני הציטוטים, או שתי החנויות, סותרות האחת את השנייה, כאשר האחרונה מעדיפה JVC.
תן לי לומר לך משהו באשר לכל החנויות הללו: נדיר וכמעט בלתי אפשרי למצוא מישהו בארץ או בחו"ל שבאמת מבין בדברים האלה.
הרוב מבינים בבסיס של הבסיס ונשענים על חומר פרסומי שיווקי כזה או אחר.
בעיני עדיף לקחת מוצר של סוני על מוצר של JVC .
מבחינתי JVC היא חברה לא אמינה, שלא ממש סופרת את הלקוחות שלה. לא זכורה לי שנה אחת בה JVC הוציאו מקרן לשוק שהיה חף מבעיות. כל שנה ללא יוצא מן הכלל, התגלו בעיות שונות ומשונות במקרנים שלהם, כולל בשנה הנוכחית.
מצד שני, הפליפ סייד של זה, היא העובדה ש- JVC הקדימה את זמנה בכל הקשור לאיכות תמונה ביחס לסוני.
סוני במהלך כל השנים ניסתה לצמצם פערים ביחס לנתונים של JVC לא תמיד עם הרבה הצלחה.
באופן אישי הייתי מעדיף להיות עם מקרן של סוני בבית ולא עם מקרן של JVC, שכל פעם שאני מדליק אותו, אני מתפלל תפילה קטנה בלב שזה יעבוד ושהכל יהיה סבבה.
מצד שני, ברגע שמתרגלים לאיכויות של JVC, יש קושי לרכוש מוצרים אחרים.
רן