[סקירה] Amazon Fire TV
AFTV מגמגם בניגון RIP של AVATAR 1080P
מבחינתי הכותר הנ"ל הוא רפרנס מבחינת סחיבה של סטרימר על גבי רשת ה bit rate גבוהה והאיכות מקסימלית.
זה הקוס. המדובר "Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD.ts" ניפחו 38.3GB
עכשיו לשאלה:
ניגנתי את הקובץ על popcorn A110 באמצעות השרת הישן MyIhome והא מתנגן חלק ללא גימגומים ותקיעות ב DTS HD MA (מזוהה גם ברסיבר)
ניסיתי באופן זהה להזרים מתוך שרת PLEX שרת על המחשב שלי ומזרים את אותה המקור, ושוב אין שום בעיה.
*עכשיו כאשר ה PLEX מזרים ל amazon fire tv (הוא מזוהה כ DTS רגיל-למיטב הבנתי זוהי מגבלה של מערכת ההפעלה של אנדרויד) אבל החשוב מכל הוא שהתמונה מגמגמת ומקרטעת לפרקים. גם הקפצות קדימה בסרט לוקחות הרבה זמן ולא מתנגנות כראויץ
האם החומרה של ה fire tv לא מתמודדת עם מה ש popcorn A110, נישמע לי לא הגיוני.
ישן מתמודד ?
אשמח לעזרה, גם בפרטי אפשרי.
זה הקוס. המדובר "Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD.ts" ניפחו 38.3GB
עכשיו לשאלה:
ניגנתי את הקובץ על popcorn A110 באמצעות השרת הישן MyIhome והא מתנגן חלק ללא גימגומים ותקיעות ב DTS HD MA (מזוהה גם ברסיבר)
ניסיתי באופן זהה להזרים מתוך שרת PLEX שרת על המחשב שלי ומזרים את אותה המקור, ושוב אין שום בעיה.
*עכשיו כאשר ה PLEX מזרים ל amazon fire tv (הוא מזוהה כ DTS רגיל-למיטב הבנתי זוהי מגבלה של מערכת ההפעלה של אנדרויד) אבל החשוב מכל הוא שהתמונה מגמגמת ומקרטעת לפרקים. גם הקפצות קדימה בסרט לוקחות הרבה זמן ולא מתנגנות כראויץ
האם החומרה של ה fire tv לא מתמודדת עם מה ש popcorn A110, נישמע לי לא הגיוני.
ישן מתמודד ?
אשמח לעזרה, גם בפרטי אפשרי.
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
Nemesis אמרתי את זה ממש בהתחלת השרשור כשנתקלתי בך המאפס הסדרתי
יש הרבה דברים שאפשר ללמוד על האמזון ולא כתבתי כמו למשל, אתה יודע שיש ממש תהליך שלם להתאמת השלט בלוטוס אל המוצר? קרה לי שהפסיק להגיב אחרי החלפת סוללות ואכשהו נפלתי על PDF של אמזון שמסביר איך להתאים בכמה פעולות את השלט חזרה... חשבתי כבר השלט נדפק
יש הרבה דברים שאפשר ללמוד על האמזון ולא כתבתי כמו למשל, אתה יודע שיש ממש תהליך שלם להתאמת השלט בלוטוס אל המוצר? קרה לי שהפסיק להגיב אחרי החלפת סוללות ואכשהו נפלתי על PDF של אמזון שמסביר איך להתאים בכמה פעולות את השלט חזרה... חשבתי כבר השלט נדפק
·היי בני שתי אפשרויות האצת החומרה מסומנות כמאופשרותNemesis כתב:הוא הריץ ב- Plex, לא KODI.
אגב, גם אצלי במכשיר קורה לפעמים שאחרי כשבועיים יש קצת גמגום במכשיר. איתחול של המכשיר פותר את הבעיה....
אני מריץ KODI על ה AFTV ו PLEX על המחשב שלי שמשמש כשרת שמזרים את הסרטים
@benny123
מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליח לשתף את הספריה בWIN 7 כניראה...(למרות שאני משתף אותה אחרי הכנסת USER ו PASS ב KODI ניראה שקודי לא עושה כלום ומשאיר אותי באותו המסך) בקיצור ממש נואשתי מהסיפור של לשתף ישירות מ וונידוס
* עריכה* אוקי הסתדרתי בעיניין ההזרמה ישירה מWIN7 (היה צריך לאפשר את את "Turn off password protected sharing" תחת PUBLIC לטובת מי שתוהה.
ולעיניין ההזרמה....עדיין הכותר הספציפי הזה מקרטע גם בהזרמה ישירה מ ווידוס, יש לציין שהוא אכן DTS HD MA שמזוהה ככזה אצלי ברסיבר כשאני מזרים אותו ל POPCORN A110, אינני יודע אם פה טמנה הבעיה או שזה עיניין של קידוד ווידאו שה AFTV לא מסתדר איתו.
בכל אופן כאשר הפופקורן (A110)מנגן את הקובץ הוא רץ חלק ולא חשוב מאיזה מקור (SMB מ Win7, או משרת PLEX, או מ MYIHOME)
ואילו AFTV מקרטע איתו גם כשהו מוזרם win7 ישירות וגם כאשר הוא מוזרם משרת PLEX על ה PC.
***מצרף את נתוני הקובץ אם זה עוזר להבין בעיית קודקים :
eneral
ID : 1
Complete name : Z:\Music-Movies\Movies\Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD\Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD.ts
Format : MPEG-TS
File size : 38.4 GiB
Duration : 2h 41mn
Overall bit rate : 34.0 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps
Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Format_Settings_GOP : M=1, N=24
Bit rate mode : Variable
Maximum bit rate : 40.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 8 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Audio
ID : 4352 (0x1100)
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA
Muxing mode : Stream extension
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליח לשתף את הספריה בWIN 7 כניראה...(למרות שאני משתף אותה אחרי הכנסת USER ו PASS ב KODI ניראה שקודי לא עושה כלום ומשאיר אותי באותו המסך) בקיצור ממש נואשתי מהסיפור של לשתף ישירות מ וונידוס
* עריכה* אוקי הסתדרתי בעיניין ההזרמה ישירה מWIN7 (היה צריך לאפשר את את "Turn off password protected sharing" תחת PUBLIC לטובת מי שתוהה.
ולעיניין ההזרמה....עדיין הכותר הספציפי הזה מקרטע גם בהזרמה ישירה מ ווידוס, יש לציין שהוא אכן DTS HD MA שמזוהה ככזה אצלי ברסיבר כשאני מזרים אותו ל POPCORN A110, אינני יודע אם פה טמנה הבעיה או שזה עיניין של קידוד ווידאו שה AFTV לא מסתדר איתו.
בכל אופן כאשר הפופקורן (A110)מנגן את הקובץ הוא רץ חלק ולא חשוב מאיזה מקור (SMB מ Win7, או משרת PLEX, או מ MYIHOME)
ואילו AFTV מקרטע איתו גם כשהו מוזרם win7 ישירות וגם כאשר הוא מוזרם משרת PLEX על ה PC.
***מצרף את נתוני הקובץ אם זה עוזר להבין בעיית קודקים :
eneral
ID : 1
Complete name : Z:\Music-Movies\Movies\Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD\Avatar.2009.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHD.ts
Format : MPEG-TS
File size : 38.4 GiB
Overall bit rate : 34.0 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps
Video
ID : 4113 (0x1011)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Format_Settings_GOP : M=1, N=24
Maximum bit rate : 40.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 8 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Audio
ID : 4352 (0x1100)
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA
Muxing mode : Stream extension
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
נערך לאחרונה על ידי Ofer01 ב 27/01/2015 1:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
benny123
- חבר מכור קשה

Ofer01 אחינו היקר, משהו חוסם אותך בווינדוס וזה לא אשמתו של KODI
תוודא שהמחשב מוגדר להיות חלק מהרשת הביתית ולא ברשת פרטית או ארגון
תוודא שאתה לא עובד עם מחשב שיש עליו VPN מטעם העבודה
תוודא שחומת האש שלך לא חוסמת את הווינדוס מלשתף
המקור לבעיות שלך הן מהמחשב ואתה עובד בצורה מאוד מאוד עקומה בכדי להצליח לראות משהו וזה חבל
תוודא שהמחשב מוגדר להיות חלק מהרשת הביתית ולא ברשת פרטית או ארגון
תוודא שאתה לא עובד עם מחשב שיש עליו VPN מטעם העבודה
תוודא שחומת האש שלך לא חוסמת את הווינדוס מלשתף
המקור לבעיות שלך הן מהמחשב ואתה עובד בצורה מאוד מאוד עקומה בכדי להצליח לראות משהו וזה חבל
- daniel2keren
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם, אני ממש חדש כל מה שקשור לסטרימר וצפיה בארוצים דרך אינטרנט. התקנתי תוכנה KODI על המחשב הנייד וחיברתי לטלויזיה דרך HDMI עובד מצויין והתוכן בינתיים מספק אותי.
עכשיו אני רוצה במקום מחשב נייד לשים קופסה עם שלט וכן להמשיך לצפות בארוצים. קראתי על Amazon fire TV ו מוצא חן בעיני.
האם הקופסא אמינה או יש אופציות אחרות ? איפה כדי לקנות ?
תקציב שלי 500-1000 ש"ח, אבל חשוב לדעת שאני לא יקנה קופסא כזאת כל שנה, השקעה לטווך ארוך.
אשמח לקבל המלצות שלכם .........
עכשיו אני רוצה במקום מחשב נייד לשים קופסה עם שלט וכן להמשיך לצפות בארוצים. קראתי על Amazon fire TV ו מוצא חן בעיני.
האם הקופסא אמינה או יש אופציות אחרות ? איפה כדי לקנות ?
תקציב שלי 500-1000 ש"ח, אבל חשוב לדעת שאני לא יקנה קופסא כזאת כל שנה, השקעה לטווך ארוך.
אשמח לקבל המלצות שלכם .........
-
benny123
- חבר מכור קשה

Ofer01 אם האמזון שלך עבר ROOT נסה לשים את הסרט על כונן נייד ולחבר ישירות לאמזון כדי לראות אם חל שינוי לטובה ולשלול הפרעה ברשת.
אתה לא יכול להשוות את האמזון לפופקורן - שני מוצרים שונים גם בחומרה וגם במערכות הפעלה.
שנית אני לא ניסיתי להריץ קבצים של 30 ג"ב ומעלה אלא 4-10 ג"ב לכל היותר.. סך הכל המוצר בנוי טוב מבחינת חומרה 4 ליבות, 2 ג"ב ראם ועוד - אולי חברים אחרים פה שכן עובדים בתצורה שלך יוכלו לשפוך יותר אור על הנושא, כמו כן יש לך גם את הפורומים בחו"ל לקבלת תמיכה בעניין.
daniel2keren קופסא אמינה מגיעה מיצרן מוכר - אמזון, אופציות אחרות פתח שרשור משלך זה לא קשור לפה, איפה לקנות? איפה שמתחשק לך אין העדפה.
אין ערבויות הטכנולוגיה מתקדמת כשם שלקוח קונה פלזמה ולמחרת משוחרר LCD, LED, 4K וכו'... האם מחר יהיה מעבדי 10 ליבות ו-8 ג"ב ראם אלוהים יודע זה לא לכל החיים.
אתה לא יכול להשוות את האמזון לפופקורן - שני מוצרים שונים גם בחומרה וגם במערכות הפעלה.
שנית אני לא ניסיתי להריץ קבצים של 30 ג"ב ומעלה אלא 4-10 ג"ב לכל היותר.. סך הכל המוצר בנוי טוב מבחינת חומרה 4 ליבות, 2 ג"ב ראם ועוד - אולי חברים אחרים פה שכן עובדים בתצורה שלך יוכלו לשפוך יותר אור על הנושא, כמו כן יש לך גם את הפורומים בחו"ל לקבלת תמיכה בעניין.
daniel2keren קופסא אמינה מגיעה מיצרן מוכר - אמזון, אופציות אחרות פתח שרשור משלך זה לא קשור לפה, איפה לקנות? איפה שמתחשק לך אין העדפה.
אין ערבויות הטכנולוגיה מתקדמת כשם שלקוח קונה פלזמה ולמחרת משוחרר LCD, LED, 4K וכו'... האם מחר יהיה מעבדי 10 ליבות ו-8 ג"ב ראם אלוהים יודע זה לא לכל החיים.
לא הצליח לזהות את ה 2TB WD PASSPORT שלי
התקנתי לפי ההנחיות את התוסף להוספת תמיכה ב DISK חיצוני אבל משום מה אצלי הוא לא מזהה אותו
יש לי 2TB WD PASSPORT
יש לי 2TB WD PASSPORT
-
benny123
- חבר מכור קשה

Ofer01 יש מצב שיש לך מחיצה נסתרת להצפנת הכונן? לפעמים זה גורם לבעיות
הבעיה הכי שכיחה זה אם לכונן אין ספק כוח משלו ואז הוא מושך את הכוח מהסטרימר עצמו - במצב כזה וזה מצב שכיח הכונן לא יזדהה כי אין לסטרימר מספיק כוח להפעיל גם את עצמו וגם את הכונן החיצוני - מומלץ תמיד הרד דיסק עם ספק מתח משלו (אתה יכול לנסות לעקוף את העניין ואני לא יכול להבטיח שזה אכן יפתור לך ע"י חיבור מפצל USB עם שנאי מתח משלו ואל המפצל הזה לחבר את הכונן קשיח הנייד שלך.
הבעיה הכי שכיחה זה אם לכונן אין ספק כוח משלו ואז הוא מושך את הכוח מהסטרימר עצמו - במצב כזה וזה מצב שכיח הכונן לא יזדהה כי אין לסטרימר מספיק כוח להפעיל גם את עצמו וגם את הכונן החיצוני - מומלץ תמיד הרד דיסק עם ספק מתח משלו (אתה יכול לנסות לעקוף את העניין ואני לא יכול להבטיח שזה אכן יפתור לך ע"י חיבור מפצל USB עם שנאי מתח משלו ואל המפצל הזה לחבר את הכונן קשיח הנייד שלך.