שרשור תגובות: CuBox-i2 - קוביית הפלא מהגליל
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קראת בכלל את המאמר?
החברה ישראלית, ואפשר כמובן לרכוש דרך האתר שלהם. כשאתה קונה מהם זה נשלח אליך מיוקנעם.
לגבי שלט רחוק - כבר עניתי לך בשרשור אחר שפתחת, למה אתה שואל שוב פעם את אותה שאלה?
החברה ישראלית, ואפשר כמובן לרכוש דרך האתר שלהם. כשאתה קונה מהם זה נשלח אליך מיוקנעם.
לגבי שלט רחוק - כבר עניתי לך בשרשור אחר שפתחת, למה אתה שואל שוב פעם את אותה שאלה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
הסתדרתי בסוף. רק לידיעה: כנראה שאם מחברים את הקוביה למסך מחשב שאין לו HDMI, דרך מתאם HDMI/DVI, לא מקבלים תמונה.
כשחיברתי בבית לטלויזיה עם HDMI, הכל היה תקין.
כשחיברתי בבית לטלויזיה עם HDMI, הכל היה תקין.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
Re: 2 שאלות
כפי שנאמר, אם יש לך טלוויזיה תומכת.HDMI-CEC ניתן.לשלוט דרך השלט שלה.ShaiHaim כתב:מישהו קנה שלט זול בלעדי לסטרימר או משולב עם הטלויזיה ויכול להמליץ עליו?...
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא תקפתי, פשוט לא נהוג להציף את האתר באותה שאלה בכמה פורומים.
האתר בינלאומי אבל ההזמנה נשלחת מהארץ. זה בדיוק כמו להזמין מהארץ, רק שזה באנגלית...
האתר בינלאומי אבל ההזמנה נשלחת מהארץ. זה בדיוק כמו להזמין מהארץ, רק שזה באנגלית...
אוקיי, עכשיו עברתי על פני 2 שירשורים שלמים הנוגעים לקוביות
ואני כותב גם בשירשור נפרד שפתחתי, אבל כעת מנסה להתאים את השאלה לשירשור הספיציפי. ועל פי מאמר הביקורת את ההתקנה של מערכת ההפעלה לא מבצעים על הקוביה עצמה כי אם על מחשב הכולל כניסה לכרטיסי זיכרון. הכרטיס צריך להיות על כונן שאליו נצרוב את האימג'. יש לי מחשב בן 6 שנים (וזה לא יתשנה בקרוב), Intel Dual 2 Core. אין לי מיכשור נוסף. אני יכול לעשות את התהליך? כיצד? מה זה אומר כניסה לכרטיסי זיכרון? צריך לקנות אותם?
בנוסף אני לא רוצה להסתבך עם הפרוצדורה, כי קראתי כאן מאחד החברים שהוא הסתבך עם זה (אומנם אני חושב על הגירסא הכי פשוטה- CuBox-i2 בחיבור חוטי והוא הלך על גירסא מתקדמת באלחוטי), אבל בכל זאת, אולי זה תקף גם במקרה הזה...
בנוסף אני לא רוצה להסתבך עם הפרוצדורה, כי קראתי כאן מאחד החברים שהוא הסתבך עם זה (אומנם אני חושב על הגירסא הכי פשוטה- CuBox-i2 בחיבור חוטי והוא הלך על גירסא מתקדמת באלחוטי), אבל בכל זאת, אולי זה תקף גם במקרה הזה...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אז אל תסתבך
תזמין i2 תבקש שיגיע עם גירסת openelec עליו ושהקוביה תגיע תחבר לחשמל,לרשת, ולטלויזיה
צפייה מהנה.
בנוסף במידה וכן תרצה לצרוב גרסאות אחרות ממה שמותקנת על הכרטיס, אפשר דרך הרשת הביתית
הסברתי למישהו בפורום כיצד לבצע שדרוג גרסה
אני אחפש את הלינק לכך מחר,
או לחלופין לך לחנות כמו ksp וב20-25 שקל קנה ״קורא כרטיסי זכרון״ הכי פשוט שמתחבר בusb למחשב שלך
וגם לזה יש מדריכים איך לצרוב דרך המחשב
קודם תזמין אחר כך נדבר
תזמין i2 תבקש שיגיע עם גירסת openelec עליו ושהקוביה תגיע תחבר לחשמל,לרשת, ולטלויזיה
צפייה מהנה.
בנוסף במידה וכן תרצה לצרוב גרסאות אחרות ממה שמותקנת על הכרטיס, אפשר דרך הרשת הביתית
או לחלופין לך לחנות כמו ksp וב20-25 שקל קנה ״קורא כרטיסי זכרון״ הכי פשוט שמתחבר בusb למחשב שלך
קודם תזמין אחר כך נדבר
· אוקיי, תודה.tomer953 כתב:אז אל תסתבך
צפייה מהנה.
קודם תזמין אחר כך נדבר...
אפשר להזמין את i2 עם גירסת openelec עליו כבר? אני קראתי את המאמר, השירשורים וסרטוני הוידיאו וכנראה פיספסתי את זה. התחלתי את תהליך ההזמנה ולא ראיתי אופצייה כזו.
קרוב לודאי שאקנה בכל מקרה את קורא כרטיס הזיכרון, אבל האם באמת הרכישה עם גירסת openelec מותקנת כבר חוסכת את ההתעסקות איתו כי משמש רק לצורך ההתקנה הראשונית או לצורך עידכון גירסאות?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן. אם מזמינים דרכם כרטיס זכרון, אז יש בחירה אם לרכוש אותו עם הפצת אנדרואיד או הפצת OpenELEC מותקנת עליו. בחר כמובן ב-OpenELEC.
·אוקיי, אני שוב מבולבל, בשרשור האחר אמרנו שאת כרטיס הזיכרון יש לקנות בנפרד... אני יכול פשוט לרכוש אותו ביחד? לא 30 השקלים מטרידים אותי, אלא ההתרוצצות בדואר, ההמתנה למוצר נוסף והצריבה של מערכת הזיכרון. שוב תודהpixies כתב:כן. אם מזמינים דרכם כרטיס זכרון, אז יש בחירה אם לרכוש אותו עם הפצת אנדרואיד או הפצת OpenELEC מותקנת עליו. בחר כמובן ב-OpenELEC....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, אתה יכול גם לקנות אותו "ביחד".
·הי ,pixies כתב:כן, אתה יכול גם לקנות אותו "ביחד"....
רציתי לשאול לגבי דגם החדש שיצא CUBOX TV הוא נחשב יותר חזק CUBOXI4PRO ? או מתחתיו ?
וגם בנתונים של CUBOXTV רשום שמה : Memory Config 64 bit @ 1066Mbps
זה אותו הדבר CUBOXI4PRO או שזה יותר טוב ממנו ?
תודה רבה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בערך אותו חוזק.
-
pixies