כןlior777 כתב:הסטרימר של הוט מסוגל לנגן 1080P חלק עם ארד דיסק?...
ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER BOX.
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/2/532055c5d27b6.jpg[/imgbig]pixies כתב:עד כמה הן קטנות? אתה יכול לצרף תמונה?.........
לדעתי הם נורא קטנות, אני רגיל להרבה יותר גדולות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממממ... אצלי הכתוביות מוגדרות ליותר קטנות (ב-XBMC).
אבל אם זה עדיין קטן לך, שווה לבקש מהם שיאפשרו כיוון גודל.
אבל אם זה עדיין קטן לך, שווה לבקש מהם שיאפשרו כיוון גודל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קרמריקה כתב:האם ההוטבוקס פייבר הזה יכול להיות מודם בלבד כפי שהיה עם ההוטבוקס?
לא יודע איזה נתב הם שמו בפנים, אבל אני יודע שאין סיכוי שהוא יצליח להתמודד עם התעבורה אצלי, והייתי מעוניין להשאר עם הנתב שלי....
שואל שוב...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שאלו על זה כבר (כנראה בשרשור אחר).
ניתן להגדיר עצמאית את הפייבר בוקס שיהיה מודם בלבד. רק קח בחשבון שלא יעבדו לך אפליקציות אינטרנט כמו יוטיוב, וייתכן שגם אפליקציות השליטה וההזרמה בסמארטפון לא יעבדו.
ניתן להגדיר עצמאית את הפייבר בוקס שיהיה מודם בלבד. רק קח בחשבון שלא יעבדו לך אפליקציות אינטרנט כמו יוטיוב, וייתכן שגם אפליקציות השליטה וההזרמה בסמארטפון לא יעבדו.
זה מה שאמרתי...YanivPL כתב:אוקיי חברים, עדכון חשוב!
יצא לי לשוחח עם נציג המעורה ב-FiberBOX והוא הבהיר לי שזאת לא תקלה!
הוא הסביר שבמידה ואין שום פעילות בממיר משך 4 שעות, ה-FiberBox מרסט את עצמו במטרה לעשות Dumping לטבלאות ללא שימוש, לרענן את הזיכרון ובאופן כללי, לגרום לו לפעול מהר יותר.
בנוסף הוא אמר גם שזה פיצ'ר נהוג ומוכר אצל מפעילים נוספים – לא הם המציאו את הגישה הזו ושהיא משפרת מאוד את הביצועים.
בנוסף הוא גם הודה שאכן הממשק מיידע את המשתמש שהוא עומד לרסט ומאפשר לו לבטל את הפעולה.
הוא אמר שאם יש הקלטה מתוזמנת, הפעילות הזאת נדחית לגמר ההקלטה ואין שום סיבה שההקלטה שתיזמנתי תיפגע.
...
בודק לך את זה היום ואחזיר לך תשובה. עקרונית, לא הגיוני שדבר כזה תקין.YanivPL כתב:אני ממש מבקש שמישהו שיש לו את המכשיר שיעשה מה שאני עשיתי, שיתזמן הקלטה לעוד כ-5 שעות לערך כשאין בו שום פעילות וכשיחזור שיראה אם ההקלטה בוצעה או לא....
הרי מה הרעיון של הקלטה? אני לא רואה את זה עכשיו ואני רוצה לראות אחר כך. אז מה ההיגיון שהממיר יגביל אותי להיות בסביבתו ב4 שעות הקרובות, בשביל מה אני מקליט? ואם אני טס לחו"ל ואני לא רוצה לפספס סדרה אז הלקוח צריך לדאוג שהשכן לו כל 4 שעות יחליף ערוץ?
קיצור בודק לך את זה מחר אחזיר תשובה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מניח שמה שיניב התכוון אליו זה שהפייבר בוקס ככל הנראה לא מבצע הקלטות מתוזמנות לאחר שהוא מתרסט ונשאר בסטנד ביי (באג).
שלום,
ברצוני למקם את הפייברבוקס בקומה האמצעית, כאשר במרתף שלי נמצא המחשב הנייח, האם אפשר באמצעות כרטיס רשת לחבר את המחשב הנייח לפייברבוקס, האם ניתן בדרך זו לראות סרטי HD, עם כתוביות srt? ( שנמצאים במרתף במחשב הנייח)
האם הפיירבוקס משמש כראוטר כמו שעד עכשיו היה ההוטבוקס?
תודה !
ברצוני למקם את הפייברבוקס בקומה האמצעית, כאשר במרתף שלי נמצא המחשב הנייח, האם אפשר באמצעות כרטיס רשת לחבר את המחשב הנייח לפייברבוקס, האם ניתן בדרך זו לראות סרטי HD, עם כתוביות srt? ( שנמצאים במרתף במחשב הנייח)
האם הפיירבוקס משמש כראוטר כמו שעד עכשיו היה ההוטבוקס?
תודה !
הנה הקישור משמאל
http://fiberbox.hot.net.il/faqs/internet
יש לי רעיון כמו שאני עושה , תתקשרו אחרי 23:00 לתמיכה תשאלו אותם שאלות ,הם גם יותר רגועים לקראת חצות.
http://fiberbox.hot.net.il/faqs/internet
יש לי רעיון כמו שאני עושה , תתקשרו אחרי 23:00 לתמיכה תשאלו אותם שאלות ,הם גם יותר רגועים לקראת חצות.
שלום
גם אצלי מותקן הפיירבוקס ובינתיים אני מאד מרוצה.
כולם דיברו על מהירות והתאמת השלטים ונכון מהירות התגובה מעולה והשלט בסדר גמור.
בעיה שנתקלתי בה ולא קיבלתי תשובה מהתמיכה כבר יומיים היא -
בזמן שידור חי כמו חדשות או גיא פינס בזמן שהקריין מדבר ישנן את הכיתוביות שמיועדות
לכבדי שמיעה. בהגדרות של הממיר יש את האפשרות לבטל את הצגת הכיתוביות אלא
שכל מה שאני עושה לא מתבטלות הכיתוביות אלא נשארות כל עוד יש שידור כזה ללא אפשרות ביטול.
כפי שאמרתי פניתי מספר פעמים לתמיכה ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה.
אשמח לשמוע אם לעוד כמה אנשים יש את הבעיה הזו או שזה רק אצלי שאם כן הבעיה היא מקומית , כלומר
בממיר האישי שלי ואם יחחליפו אולי זה יסתדר .
גם אצלי מותקן הפיירבוקס ובינתיים אני מאד מרוצה.
כולם דיברו על מהירות והתאמת השלטים ונכון מהירות התגובה מעולה והשלט בסדר גמור.
בעיה שנתקלתי בה ולא קיבלתי תשובה מהתמיכה כבר יומיים היא -
בזמן שידור חי כמו חדשות או גיא פינס בזמן שהקריין מדבר ישנן את הכיתוביות שמיועדות
לכבדי שמיעה. בהגדרות של הממיר יש את האפשרות לבטל את הצגת הכיתוביות אלא
שכל מה שאני עושה לא מתבטלות הכיתוביות אלא נשארות כל עוד יש שידור כזה ללא אפשרות ביטול.
כפי שאמרתי פניתי מספר פעמים לתמיכה ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה.
אשמח לשמוע אם לעוד כמה אנשים יש את הבעיה הזו או שזה רק אצלי שאם כן הבעיה היא מקומית , כלומר
בממיר האישי שלי ואם יחחליפו אולי זה יסתדר .
משום מה יש לי תחושת דז'ה וו...
שוב הוט משיקה ממיר מלא בתקלות שאין לה מענה ופתרון לגביהן והפעם היא עוד מרחיקה לכת ודורשת 350 שקלים על ההתקנה של המוצר הזה. ובשביל מה? בשביל שאותם לקוחות ישלמו על ה"פריבילגיה" המפוקפקת להיות נסיינים של הממיר.
כל כך שמח שעברתי ליס לפני חצי שנה - מרוצה מכל רגע!
ד"א,
תבינו שאת התוכנה של הפייברבוקס וגם של המג'יק HD הוט מפתחת בעצמה. עם כל הכבוד לאנשי התוכנה של הוט, מוכשרים ככל שיהיו, זה לעולם לא יתקרב לתוכנה שחברה כמו NDS יוצרת.
נקודה למחשבה
שוב הוט משיקה ממיר מלא בתקלות שאין לה מענה ופתרון לגביהן והפעם היא עוד מרחיקה לכת ודורשת 350 שקלים על ההתקנה של המוצר הזה. ובשביל מה? בשביל שאותם לקוחות ישלמו על ה"פריבילגיה" המפוקפקת להיות נסיינים של הממיר.
כל כך שמח שעברתי ליס לפני חצי שנה - מרוצה מכל רגע!
ד"א,
תבינו שאת התוכנה של הפייברבוקס וגם של המג'יק HD הוט מפתחת בעצמה. עם כל הכבוד לאנשי התוכנה של הוט, מוכשרים ככל שיהיו, זה לעולם לא יתקרב לתוכנה שחברה כמו NDS יוצרת.
נקודה למחשבה
מה אתה רוצה ממנו? צודק במאה אחוז.RafiZamir כתב:כמה טוב שיש אותך כאן.... ממש מזל גדול נפל בחלקנו!......
רק אנשים כמוך מסוגלים להציל את כולנו מעצמנו.
תוכל לעשות לנו עוד טובה קטנה ולרשום פה את הטלפון של מוקד המכירות של יס??
עברת ליס ואתה כל כך מרוצה....?? אז מה אתה עושה כאן??
הוציאו ממיר שלyes לא יהיה עוד כמה שנים טובות אז אתה חווה תחושה של חוסר נוחות....?![]()
תתקדם....