ממשק שקוף והכל זה החלטות עיצוב. זה לא קשור ליציבות ואם כבר יותר לטעם. אם אני זוכר נכון אתה זה שדיבר על זה לפני חודש ככה שזה ממש חשוב לךraol כתב:ממשק שקוף חלונות צד נפתחים על הערוץ כולל הגדרות ומעבר ישיר בין הקלטה לערוץ קיים בהוטEksh כתב:וואו הם יוציאו שלט חכם? יס הוציאו רק לפני שנתיים......
כבר שנתיים וב YES זה רק בניסוי ,
כל פעם שאני מפעיל את ממיר הרגיל NDS HD בהוט עם המטריצה האינסופית אני מבין עד כמה זה פרימיטיבי
מול הממיר החדש HD מקליט של http://www.technicolor.com technicolor .
, START OVER לא היה ולא יהיה ב YES ,יציאה 1080P אין ב YES ,יש בהוט , VOD היה כבר ב 2005 בהוט
בלי חיבור לאינטרנט, בכל ממיר , מי יודע אולי יעשו את הבלתי יאמן ונוכל עוד כמה חודשים לקפוץ גם בזמן
הקלטה אל הדקה הרצויה או לגלוש תוך כדי צפייה בטלוויזיה ,שוב אני אומר הממיר של הוט הרבה יותר מתקדם
משל YES, עצם זה שהוא מותאם ל HTML5 .
אז אתה מדבר על שלט של YES שהוא זוהר בחושך ,נו בסדר , Eksh עדיף תתמקד בנישה שלך במקום
להוציא מרץ על אחרים זה מיותר ובעיקר שקוף .
ל YES יש את הסטרימר ,שזה יתרון לכל מי שצופה בסרטים שהוריד מהאינטרנט ,אז אני רואה אותם ישר במחשב ,
אם בכלל אני רואה סרטים במחשב בקושי פעם בחודש ,אני אישית מעדיף קפיצה בזמן להקלטה מאשר סטרימר ....
ואוקיי כרגע ביס זה בניסוי, זה דברים נוחים אני לא אגיד שלא אבל ביס כרגע יש דברים שבהוט לא יהיו בניסוי עוד הרבה זמן אז השתווינו
אני זוכר שהיה פה נושא שהממירים החדשים מדגם הטכניקולור מחוירים לעומת תומסון, ושזה לא נותן HD טוב, בייחוד ביציאות שהן לא HDMI , אז...
נכון לא יהיה סטארט אובר של 2 תוכניות אחורה בחלק מהערוצים ביס, יהיה שבוע אחורה בכל הערוצים וגם שבוע קדימה
כן הVOD היה כלי חזק מאוד של הוט אני זוכר, אני זוכר שיס הייתה עם ממירים מקליטים לפני הוט גם והטוטאל שלה יצא לפני המג'יק HD, אז....
כן זה שהVOD של יס מבוסס אינטרנט זה בעייתי בשבילי אני לא אגיד לך שלא, אבל עדיין הם מספקים עוד שירותים מבוססי אינטרנט לפחות כמו המולטירום והסטרימר
מה 1080P אין ביס? ממה שאני יודע הם משדרים 1080P (לא איכות כמו שאני אוריד עכשיו סרט באיכות בלו ריי כי זה דחוס ממה שקראתי בפורום) אבל הם משדרים ב1080P
תיאוריה של מה הממיר של הוט יעשה זה נחמד מאוד, אבל כרגע רק הם משפרים את כל החוויה של מה שהממיר -אמור לעשות- בזמן שיס מרחיבה את מה שהממיר שלה עושה בנוסף. זה הבדל עצום. ויכול להיות שאני טועה פה אבל תמיכה בHTML 5 לא קשור לחומרה אלא לתוכנה אז זה משהו שגם יס יכולה להוסיף
ורציני אתה אומר שהממירים של הוט מתקדמים יותר? אתה קורא את הנושאים פה?
לא, הוא גם זוהר בחושך וגם אוניברסלי. יש לי חבר שחוגג על זה ואוהב לציין את זה.. בהחלט אחלה פיצ'ר. אני גם אוהב את העיצוב שלו יותר משל השלט של הוט
וסבבה לך זה מתאים. גם אני רואה סרטים על המחשב וסבבה לי, אבל סטרימר זה מוצר די פופולארי והם חסכו ללקוחות כסף במקום לקנות אחד
וכן אני מדבר משנאת הוט ואני לא מכחיש את זה, לא סובל את החברה הזאת ואם זה היה תלוי בי אז לא הייתי בה (גם לא בטוח שהייתי ביס כי אני לא רואה כל כך הרבה טלויזיה, אבל בוודאות לא הייתי הולך על הוט), אבל כמו שאני מדבר משנאת הוט אצלך זה הפוך ואתה מדבר מאהבת הוט, זאת דעתך וזכותך אבל אני לא בא ואומר לך לא לעשות את זה