[אוחד] הוט- יצאה סופסוף גרסא חדשה! 19.5.2013

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

raol כתב:
Eksh כתב:וואו הם יוציאו שלט חכם? יס הוציאו רק לפני שנתיים...
...
ממשק שקוף חלונות צד נפתחים על הערוץ כולל הגדרות ומעבר ישיר בין הקלטה לערוץ קיים בהוט

כבר שנתיים וב YES זה רק בניסוי ,

כל פעם שאני מפעיל את ממיר הרגיל NDS HD בהוט עם המטריצה האינסופית אני מבין עד כמה זה פרימיטיבי

מול הממיר החדש HD מקליט של http://www.technicolor.com technicolor .

, START OVER לא היה ולא יהיה ב YES ,יציאה 1080P אין ב YES ,יש בהוט , VOD היה כבר ב 2005 בהוט

בלי חיבור לאינטרנט, בכל ממיר , מי יודע אולי יעשו את הבלתי יאמן ונוכל עוד כמה חודשים לקפוץ גם בזמן

הקלטה אל הדקה הרצויה או לגלוש תוך כדי צפייה בטלוויזיה ,שוב אני אומר הממיר של הוט הרבה יותר מתקדם

משל YES, עצם זה שהוא מותאם ל HTML5 .

אז אתה מדבר על שלט של YES שהוא זוהר בחושך ,נו בסדר , Eksh עדיף תתמקד בנישה שלך במקום

להוציא מרץ על אחרים זה מיותר ובעיקר שקוף .

ל YES יש את הסטרימר ,שזה יתרון לכל מי שצופה בסרטים שהוריד מהאינטרנט ,אז אני רואה אותם ישר במחשב ,

אם בכלל אני רואה סרטים במחשב בקושי פעם בחודש ,אני אישית מעדיף קפיצה בזמן להקלטה מאשר סטרימר .
...
ממשק שקוף והכל זה החלטות עיצוב. זה לא קשור ליציבות ואם כבר יותר לטעם. אם אני זוכר נכון אתה זה שדיבר על זה לפני חודש ככה שזה ממש חשוב לך
ואוקיי כרגע ביס זה בניסוי, זה דברים נוחים אני לא אגיד שלא אבל ביס כרגע יש דברים שבהוט לא יהיו בניסוי עוד הרבה זמן אז השתווינו :lol:

אני זוכר שהיה פה נושא שהממירים החדשים מדגם הטכניקולור מחוירים לעומת תומסון, ושזה לא נותן HD טוב, בייחוד ביציאות שהן לא HDMI , אז...

נכון לא יהיה סטארט אובר של 2 תוכניות אחורה בחלק מהערוצים ביס, יהיה שבוע אחורה בכל הערוצים וגם שבוע קדימה

כן הVOD היה כלי חזק מאוד של הוט אני זוכר, אני זוכר שיס הייתה עם ממירים מקליטים לפני הוט גם והטוטאל שלה יצא לפני המג'יק HD, אז....

כן זה שהVOD של יס מבוסס אינטרנט זה בעייתי בשבילי אני לא אגיד לך שלא, אבל עדיין הם מספקים עוד שירותים מבוססי אינטרנט לפחות כמו המולטירום והסטרימר

מה 1080P אין ביס? ממה שאני יודע הם משדרים 1080P (לא איכות כמו שאני אוריד עכשיו סרט באיכות בלו ריי כי זה דחוס ממה שקראתי בפורום) אבל הם משדרים ב1080P

תיאוריה של מה הממיר של הוט יעשה זה נחמד מאוד, אבל כרגע רק הם משפרים את כל החוויה של מה שהממיר -אמור לעשות- בזמן שיס מרחיבה את מה שהממיר שלה עושה בנוסף. זה הבדל עצום. ויכול להיות שאני טועה פה אבל תמיכה בHTML 5 לא קשור לחומרה אלא לתוכנה אז זה משהו שגם יס יכולה להוסיף

ורציני אתה אומר שהממירים של הוט מתקדמים יותר? אתה קורא את הנושאים פה?

לא, הוא גם זוהר בחושך וגם אוניברסלי. יש לי חבר שחוגג על זה ואוהב לציין את זה.. בהחלט אחלה פיצ'ר. אני גם אוהב את העיצוב שלו יותר משל השלט של הוט

וסבבה לך זה מתאים. גם אני רואה סרטים על המחשב וסבבה לי, אבל סטרימר זה מוצר די פופולארי והם חסכו ללקוחות כסף במקום לקנות אחד

וכן אני מדבר משנאת הוט ואני לא מכחיש את זה, לא סובל את החברה הזאת ואם זה היה תלוי בי אז לא הייתי בה (גם לא בטוח שהייתי ביס כי אני לא רואה כל כך הרבה טלויזיה, אבל בוודאות לא הייתי הולך על הוט), אבל כמו שאני מדבר משנאת הוט אצלך זה הפוך ואתה מדבר מאהבת הוט, זאת דעתך וזכותך אבל אני לא בא ואומר לך לא לעשות את זה

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

8O
amirdavid כתב:הממיר עדיין עושה בעיות בחיבור HDMI לרסיבר NAD. אחרי מספר שניות מסך שחור.
(בעיה ידועה של הממיר עם רסיברים של NAD ו- HARMAN KARDON קשורה ל- HDCP).
...
כנ"ל עם HDMI SWITCH
אם אני עובר למקור אחר וחוזר להוט התמונה נמתחת ואין סאונד. בתפריט תמונה בממיר נעלם ה-HDMI ונשאר רק RGB
הוט האלה בדיחה...

raol
טרול
טרול
תגובות: 83

שליחה

Eksh להבדיל ממך אני יכול גם לבקר

ותאמין לי עשית זאת מול הגורמים הנכונים , טענות רלוונטיות שיש בהן עניין גם פה בפורום , שלחתי למקומות

הנכונים והנה זה עזר :D בגירסא החדשה ותאמין לי שאני גם שלחתי בקשה לממשק שקוף עוד לפני 3 שנים .

אתה לעומת זאת נמצא על MODE אחד שזה שנאה שנאה שנאה ,זה אתה אומר

מה יוצא לך מזה ,סתם מרמור מתמשך ולכן עדיף תתעסק בחיובי

מה צריך לשפר ב YES (מולטי רום) מאשר סתם לסגור חשבונות שהרי כל תגובה שלך על HOT לא רלוונטית ,

כי היא יודעה מראש .

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

Eksh, גם השלט של הוט (הנוכחי) אוניברסלי ולומד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dorona1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

לאחר שימוש של 24 שעות
שיפור נוסף ומשמעותי מבחינתי הוא התגובות של השלט במצב שמעבירים קדימה ועוצרים לניגון, בגרסא הקודמת לקח לו זמן להגיב ופה יש שיפור משמעותי.
בנתיים כל הכבוד שיפור רציני לעומת הגרסא הקודמת אני מקווה שלא נצטרך לבצע כיבוי יזום פעם בשבוע כמו בגרסא הקודמת.
את זה נדע רק עוד שבוע שבועיים.

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184

שליחה

1. במצב השהייה אטומטית (standby) מאופשר, אם לא מכבים את הממיר הוא נכבה אחרי זמן מסויים (לא מדדתי כמה).
2. כשהממיר כבוי הוא לא "נועל" את ערוץ בקרת ה HDMI.

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

raol כתב:Eksh להבדיל ממך אני יכול גם לבקר

ותאמין לי עשית זאת מול הגורמים הנכונים , טענות רלוונטיות שיש בהן עניין גם פה בפורום , שלחתי למקומות

הנכונים והנה זה עזר :D בגירסא החדשה ותאמין לי שאני גם שלחתי בקשה לממשק שקוף עוד לפני 3 שנים .

אתה לעומת זאת נמצא על MODE אחד שזה שנאה שנאה שנאה ,זה אתה אומר

מה יוצא לך מזה ,סתם מרמור מתמשך ולכן עדיף תתעסק בחיובי

מה צריך לשפר ב YES (מולטי רום) מאשר סתם לסגור חשבונות שהרי כל תגובה שלך על HOT לא רלוונטית ,

כי היא יודעה מראש .
...
סבבה יפה שאתה שולח פידבק, וככה צריך

ואני לא ביס אז אין לי יותר מידע להגיד ואני לא רוצה סתם להיות מבוסס ואין לי פידבק לתת למולטירום אם אין לי

ופיקסיז - לא ידעתי. כל דגם של השלטים או הזה שהחליפו את הSELECא בOK?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

כל השלטים השמנמנים שיש עליהם לוגו אדום של הוט וכפתור OK או SELECT תומכים גם בקודים וגם בלימוד.

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184

שליחה

יש למישהו מושג למה הנורה האדומה מהבהבת?
ממיר בגרסה אחרונה. אין בעיה בצפייה, הממיר לא מקליט כרגע ואין הודעות על שגיאות בהקלטות.

[עריכה]
נפתרה התעלומה.
היתה הודעה של הוט ממתינה לקריאה (לחיצה על לחצן המעטפה); החודש מוצמד מחיר החבילה למדד.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

נורית מהבהבת - הודעה \ אין קו חזור (תקשורת)

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561

שליחה

minime כתב:8O
amirdavid כתב:הממיר עדיין עושה בעיות בחיבור HDMI לרסיבר NAD. אחרי מספר שניות מסך שחור.
(בעיה ידועה של הממיר עם רסיברים של NAD ו- HARMAN KARDON קשורה ל- HDCP).
...
כנ"ל עם HDMI SWITCH
אם אני עובר למקור אחר וחוזר להוט התמונה נמתחת ואין סאונד. בתפריט תמונה בממיר נעלם ה-HDMI ונשאר רק RGB
הוט האלה בדיחה...
...
משתמש בhdmi switch בסיסי ולא נתקלתי בבעיה

raol
טרול
טרול

שליחה

לאחר 4 ימי שימוש והקלטה מחדש של תכניות במגי'ק HD , כאשר מחקתי הרבה הקלטות

,סתם תופס מקום ואחרי הכל תפוסה של 50% .

המסקנה שלי שיש קפיצה משמעותית באיכות השימוש הממיר לאורך זמן בגירסא החדשה 451 ,

,עושה רושם שהם שינו משהו מהותי בתוכנה , בדרך פעולה שלה .

לסיכום :D .

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

שיפור מסוים יש בזה אין ספק.
זה עדיין רחוק מלהיות מה שזה צריך להיות.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

אפשר לסכם את זה בכך שמהירות התגובה הכללית כמעט ולא השתנתה, אולי בקצת, אבל כן יש 2 שיפורים חשובים במיוחד:

ֿ- האחת הייתה תקיעה עצבנית בתגובה, עד כדי המתנה של חצי דקה עד דקה לתגובה ללחיצת כפתור כלשהי ואפילו תקיעה מוחלטת. אין את זה יותר בגירסה החדשה. לעיתים רחוקות יש פספוס בודד ומקרי של לחיצה, אבל זה קורה גם בממירים הקודמים של הוט ובממירים של יס.
ֿֿ
- השנייה היא Trick Play (הרצה מהירה אחורה וקדימה בעת ניגון הקלטות) מהיר תגובה ונוח באופן די משמעותי לעומת הגירסה הקודמת.

בסה"כ, אני מאמין שזו גירסה שתיתן להוט (ולא שמגיע להם אחרי שחיכינו והתעצבנו כל כך הרבה זמן) הרבה שקט תעשייתי מלקוחות עצבניים (לדוגמא: 5-6 העמודים הראשונים של שרשור זה... :lol: ).

raol
טרול
טרול

שליחה

dor8 כתב:שיפור מסוים יש בזה אין ספק.
זה עדיין רחוק מלהיות מה שזה צריך להיות.
...
הגירסא החדשה 451.

אני מקליט הרבה תכניות, מעביר ערוצים , מוחק הרבה ,מסתכל EPG ,

לא מצאתי איזה פאק אחרי 4 ימי שימוש רצופים ,

אולי תאיר את עיניי .

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

אני גם לא מבין, הגרסה החדשה מעולה, עובדת טוב, זורמת, אין תקיעות
על מה אתם מתלוננים?

theoldman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117

שליחה

..
נערך לאחרונה על ידי theoldman ב 16/05/2017 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424

שליחה

הגרסה החדשה טובה, היא שיפור משמעותי מאוד ביחס לגרסה הקודמת, אבל היא עדיין לא מביאה את הממיר הזה לסטנדרטים של המג'יק הרגיל ששוחרר לפני 7 שנים בערך.
הממיר עדיין טיפה איטי בפעולות מסויימות והמחסור באפשרות לקפוץ לדקה ספציפית בהקלטה הוא משמעותי לדעתי.

raol
טרול
טרול

שליחה

pop_87 כתב:הגרסה החדשה טובה, היא שיפור משמעותי מאוד ביחס לגרסה הקודמת, אבל היא עדיין לא מביאה את הממיר הזה לסטנדרטים של המג'יק הרגיל ששוחרר לפני 7 שנים בערך.
הממיר עדיין טיפה איטי בפעולות מסויימות והמחסור באפשרות לקפוץ לדקה ספציפית בהקלטה הוא משמעותי לדעתי.
...
אתה צריך להבין שטכנולוגיה חדשה וחדשנות תמיד יש לה חבלי לידה יותר קשים ,המג'יק הרגיל כל כך

פשוט ומשמעם שאין צורך להשקיע כלום ,פשוט מכשיר סתמי .

לדוגמא כמו

דבר פשוט כמו העברה מתכנית לתכנית ה INFO דלוק ,זה כבר קפיצת מדרגה ,

כל החלונות הנפתחים בשנייה בלי לעבור בין ערוצי וידאו ,זה קפיצה אדירה .

כל פעם שאני נכנס לממיר HD הרגיל ,אני מבין עד כמה זה פרימיטיבי ,כ 25 שניות בכדי למצוא תחנה

במטריצה מאוסה .

בממיר החדש כ 4 שניות ,לוחץ בשלט על EPG - מספר הערוץ ,עולם אחר ,ע-ו-ל-ם חדש והכל על הערוץ שאני רואה .

איפה אני יכול לראות בהקלטה את מדריך EPG ,לבטל הקלטות ,לתכנן הקלטות ולעבור ערוץ הישר מההקלטה

או לעבור מהקלטה להקלטה באופן ישיר בלי לעצור ! ! ! .

לסיכום שאני עושה מאזן ,אין ספק שממיר מג'יק HD הוא בשורה לכל חובב חדשנות ולא היית מחליף אותו

בגירסא הרגילה של ממיר המג'יק הרגיל שהוא פרימיטיבי, זה כמו להשתמש בטלפון דור 2

עם לחצנים ולהגיד עובד יופי ולכן אני מעריך את המכשיר הזה .

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

jagheadg כתב:יש למישהו מושג למה הנורה האדומה מהבהבת?
ממיר בגרסה אחרונה. אין בעיה בצפייה, הממיר לא מקליט כרגע ואין הודעות על שגיאות בהקלטות.

[עריכה]
נפתרה התעלומה.
היתה הודעה של הוט ממתינה לקריאה (לחיצה על לחצן המעטפה); החודש מוצמד מחיר החבילה למדד.
...
אצלי הופיע ההבהוב בכל ממירי המג'יק HD. גם לאחר שקראתי ומחקתי את ההודעה באחד מהם, הנורה המשיכה להבהב בממירים האחרים. כשניסיתי להיכנס להודעות גם בהם, כמובן שלא היו הודעות ממתינות (ורק לאחר מכן ההבהוב הפסיק).

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”