שרשור תגובות: Arctic מציעה מדיה סנטר עם XBMC מובנה
אני עדיין מעדיף xbmc בנוי במארז נוח בכדי לשדרג מתי שאני רוצה 
עמית קיסר טכנולוגיות מחשבים htpc וענן ביתי.
נייד: 0549160344
איימיל: [email protected]
אתר אינטרנט: caesaramit.co.il
נייד: 0549160344
איימיל: [email protected]
אתר אינטרנט: caesaramit.co.il
אני צריך לרכוש 3 יחידות מיני פי סי ואני מתלבט בין הנ"ל לבין המוצר הנ"ל של אינטל:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DCCP847DYE
בעיקר בגלל שה-ARCTIC לא תומך בכל הפורמטים החדשים ובגלל שאני מעדיף דיסק SSD מהיר ולא צריך נפח מקומי. האם על המוצר של אינטל ניתן להתקין OPENELEC או UBUNTU ולהריץ XBMC עם תמיכה בכל הפורמטים (מלבד בלו ריי 3D מלא)?
מהו המתחרה של המכשיר של ATCTIC שיש לו גם יחס עלות תמורה גבוה (בהתחשב בכך שאין צורך ב1TB) ושתומך בכל הפורמטים (ושניתן להתקין עליו XBMC ללא WINDOWS)?
את האקסטרימר אולטרה כבר אין במלאי בבאג.
תודה
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DCCP847DYE
בעיקר בגלל שה-ARCTIC לא תומך בכל הפורמטים החדשים ובגלל שאני מעדיף דיסק SSD מהיר ולא צריך נפח מקומי. האם על המוצר של אינטל ניתן להתקין OPENELEC או UBUNTU ולהריץ XBMC עם תמיכה בכל הפורמטים (מלבד בלו ריי 3D מלא)?
מהו המתחרה של המכשיר של ATCTIC שיש לו גם יחס עלות תמורה גבוה (בהתחשב בכך שאין צורך ב1TB) ושתומך בכל הפורמטים (ושניתן להתקין עליו XBMC ללא WINDOWS)?
את האקסטרימר אולטרה כבר אין במלאי בבאג.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
EyalR, הארקטיק חומרתית כן תומך בכל פורמטי האודיו החדשים, רק ה-OpenELEC לא תומך, לא משנה באיזה מפרט תבחר.
אם תתקין על הארקטיק Windows 7/8 תוכל להוציא עם XBMC בלי בעייה DTS-HD ו-Dolby TrueHD.
מה שנכון הוא שחומרתית אין תמיכה בבלו ריי 3D מלא.
אקסטרימר אולטרה 1, אגב, לא תומך בפורמטי האודיו החדשים אבל כן תומך ב-3D בלו ריי מלא.
כל מחשב מיני המבוסס על מעבד Core i3 / Pentium Gxxx או AMD A6/A8 ו/או עם כרטיס מסך AMD HD6xxx או אנוידיה GT4xx ומעלה (לא כולל GTX) יתמוך לך בכל הפורמטים כולל DTS-HD ו-3D.
אם תתקין על הארקטיק Windows 7/8 תוכל להוציא עם XBMC בלי בעייה DTS-HD ו-Dolby TrueHD.
מה שנכון הוא שחומרתית אין תמיכה בבלו ריי 3D מלא.
אקסטרימר אולטרה 1, אגב, לא תומך בפורמטי האודיו החדשים אבל כן תומך ב-3D בלו ריי מלא.
כל מחשב מיני המבוסס על מעבד Core i3 / Pentium Gxxx או AMD A6/A8 ו/או עם כרטיס מסך AMD HD6xxx או אנוידיה GT4xx ומעלה (לא כולל GTX) יתמוך לך בכל הפורמטים כולל DTS-HD ו-3D.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- DoronNanus
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
רכשתי את המוצר ואתמול הוא הגיע אלי. אני מראש מתנצל על ה"בורות" אבל אני פעם ראשונה מתעסק עם המערכת הזאת והאמת שאני לא מצליח לעשות כלום.
לא להתחבר לאינטרנט וגם לא לחבר הארדיסק נייד או כל דבר אחר בסגנון, יש למישהו מדריך (מומלץ באנגלית כי ככה המערכת שלי מוגדרת) או אפילו זמן להסביר לי איך הדבר הזה עובד?
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מתחיל להתגעגע ל- windows...
תודה רבה
רכשתי את המוצר ואתמול הוא הגיע אלי. אני מראש מתנצל על ה"בורות" אבל אני פעם ראשונה מתעסק עם המערכת הזאת והאמת שאני לא מצליח לעשות כלום.
לא להתחבר לאינטרנט וגם לא לחבר הארדיסק נייד או כל דבר אחר בסגנון, יש למישהו מדריך (מומלץ באנגלית כי ככה המערכת שלי מוגדרת) או אפילו זמן להסביר לי איך הדבר הזה עובד?
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מתחיל להתגעגע ל- windows...
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ממליץ לך לפתוח שרשור חדש ונפרד בנושא בפורום HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"