מומלצת? איך משדרגים כי אצלי 1.01.15?or4558 כתב:DSL-7850U_A1_BZ_1.01.19_godZilla כתב:שלום,
מה הגרסא העדכנית ביותר או מומלת לראוטר?
ואיך משדרגים?
תודה!......
סקירת המודם/נתב DSL-7850U של חברת D-LINK
- godZilla
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 407
- teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
מוזר... זו גרסה שבזק שדרגו אליה אוטומטית לכל בעלי הראוטר הנ״ל. אולי שווה להתקשר אליהם.
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- darkar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
קיבלתי היום את הנתב dual band שלי והוא בגרסה BZ_1.01.14 ובדקתי עם בזק והם אומרים שאין להם גרסה מתקדמת יותר אליו. אז האם זה נכון? מאיפה אפשר לקבל גרסה עדכנית יותר אליו.teenet כתב:מוזר... זו גרסה שבזק שדרגו אליה אוטומטית לכל בעלי הראוטר הנ״ל. אולי שווה להתקשר אליהם....
יותר חשבו: חיברתי אליו כונן USB ושיתפתי אותו ב- DLNA. הטלוויזיה סמסונג שלי לא מצליחה לראות את הסרטים בכונן אבל כן את המוזיקה - וגם כן בצורה עילגת - אי אפשר לסנן לפי אומנים או להציג את כל השירים - צריך לרדת עד לתת תיקיה הספציפית שבה נמצאים השירים.
איך גורמים ל media server המובנה של הנתב לעבוד טוב יותר, והאם שדרוג גרסה (אם יהיה מאיפה) יעזור?
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
כרגע אין גרסה יותר עדכנית לנתב הזהdarkar כתב:קיבלתי היום את הנתב dual band שלי והוא בגרסה BZ_1.01.14 ובדקתי עם בזק והם אומרים שאין להם גרסה מתקדמת יותר אליו. אז האם זה נכון? מאיפה אפשר לקבל גרסה עדכנית יותר אליו.teenet כתב:מוזר... זו גרסה שבזק שדרגו אליה אוטומטית לכל בעלי הראוטר הנ״ל. אולי שווה להתקשר אליהם....
יותר חשבו: חיברתי אליו כונן USB ושיתפתי אותו ב- DLNA. הטלוויזיה סמסונג שלי לא מצליחה לראות את הסרטים בכונן אבל כן את המוזיקה - וגם כן בצורה עילגת - אי אפשר לסנן לפי אומנים או להציג את כל השירים - צריך לרדת עד לתת תיקיה הספציפית שבה נמצאים השירים.
איך גורמים ל media server המובנה של הנתב לעבוד טוב יותר, והאם שדרוג גרסה (אם יהיה מאיפה) יעזור?...
ה 14 זה גרסה עדכנית של בזק
לגבי מדיה סרבר של הנתב אין אפשרות להגדיר אותו אחרת
משכן אתה יכול לעשות זה לשתף תיקייה או כונן ברשת שלך
- darkar
-
- חבר פעיל

MrYair כתב:darkar כתב:מה זאת אומרת לשתף תיקיה או כונן ברשת - יש לי תוכנת שיתוף של סמסונג שרצה על המחשב ומשתפת כל מה שאי רוצה. המטרה שלי היא לשתף את הכונן המחובר לנתב כדי שאני אוכל לצפות בסרטים מבלי להדליק את המחשב.teenet כתב: לגבי מדיה סרבר של הנתב אין אפשרות להגדיר אותו אחרת
משכן אתה יכול לעשות זה לשתף תיקייה או כונן ברשת שלך...
האם ניתן לעשות את זה עם הנתב של בזק?......
- darkar
-
- חבר פעיל

קיבלתי את נתב ה- Dual Band שלי, הוא עודכן לגרסה החדשה ביותר BZ_1.01.19.
חיברתי אליו כונן USB ושיתפתי אותו ב- DLNA. הטלוויזיה Samsung שלי לא מצליחה לנגן את הסרטים בכונן אבל כן את המוזיקה. אני רואה בטלוויזיה את הסרטים שיש בכונן אבל היא לא מצליחה לנגן אף אחד מהם (בכמה פורמטים שונים). האם למישהו זה כן עובד עם טלוויזית סמסונג?
חיברתי אליו כונן USB ושיתפתי אותו ב- DLNA. הטלוויזיה Samsung שלי לא מצליחה לנגן את הסרטים בכונן אבל כן את המוזיקה. אני רואה בטלוויזיה את הסרטים שיש בכונן אבל היא לא מצליחה לנגן אף אחד מהם (בכמה פורמטים שונים). האם למישהו זה כן עובד עם טלוויזית סמסונג?
- martinz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום רב ,
יש לי את הדגם הקודם ,אותה בעיה בTORRENT,אך יש פתרון
את הD-LINK להגדיר כ MODEM BRIDGE ( דהיינו מודם בלבד ) ולשים ROUTER נוסף ולהגדיר את החייגן עליו ,אצלי זה עובד .
ה D-LINK עצמו נתקע ב TORRENT תמיד ,לדעתי זה עניין של FIRMWARE שבזק שמים במכשירים שלהם ( זו קושחה ייעודית של בזק )
מקווה שעזרתי
יום טוב
יש לי את הדגם הקודם ,אותה בעיה בTORRENT,אך יש פתרון
את הD-LINK להגדיר כ MODEM BRIDGE ( דהיינו מודם בלבד ) ולשים ROUTER נוסף ולהגדיר את החייגן עליו ,אצלי זה עובד .
ה D-LINK עצמו נתקע ב TORRENT תמיד ,לדעתי זה עניין של FIRMWARE שבזק שמים במכשירים שלהם ( זו קושחה ייעודית של בזק )
מקווה שעזרתי
יום טוב
- yaron78
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
האם המודם שלו תומך גם במהירות 15 מגהביט, ז"א בADSL2+ ולא רק בVDSL2?
ההתייחסות היחידה לכך שמצאתי היא על הקופסא, אבל אני לא רוצה להסתמך רק על זה...
[imgbig]http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-785 ... -box-f.jpg[/imgbig]
פשוט אני רוצה להיות בטוח, כי לא שמעתי על אף אחד עם 15 שהשתמש בו...
בניגוד אולי לרוב המשתמשים במהירות 15 - שהם כנראה לא "משתמשים מתקדמים", אני מחפש נתב טוב יחסית - ממה שיש בבזק - ושגם ייתן לי אופציה לשידרוג עתידי של מהירות הקו.
בניגוד אולי לרוב המשתמשים במהירות 15 - שהם כנראה לא "משתמשים מתקדמים", אני מחפש נתב טוב יחסית - ממה שיש בבזק - ושגם ייתן לי אופציה לשידרוג עתידי של מהירות הקו.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
כשה שדגתי לVDSL לקחתי את DSL-7850U מבזק-סטור , חברתי אותו והוא עבד כמה שעות על תשתית ADSL2+ לפני שבזק חברו את הקו שלי לתשתית VDSL.yaron78 כתב:האם המודם שלו תומך גם במהירות 15 מגהביט, ז"א בADSL2+ ולא רק בVDSL2?
בניגוד אולי לרוב המשתמשים במהירות 15 - שהם כנראה לא "משתמשים מתקדמים", אני מחפש נתב טוב יחסית - ממה שיש בבזק - ושגם ייתן לי אופציה לשידרוג עתידי של מהירות הקו....
- pinkman1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
לא הבנתי מכל הסיפור האם כדאי להפוך את העולם על מנת למצא את הנתב הזה.
הרגע עברתי לבזק, אחרי שזרקתי את הNETGEAR הם הביאו לי את 2760 והרשת האלחוטית מעבדת אינטרנט מידיי פעם.
הרגע עברתי לבזק, אחרי שזרקתי את הNETGEAR הם הביאו לי את 2760 והרשת האלחוטית מעבדת אינטרנט מידיי פעם.
- Liran63
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
הם השיקו אותו עכשיו. יתנו אותו בזיכוי מלא?
- cinuy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
מה הכי עדיף כרגע?
ה 7850U או קומבינציה של מודם נפרד ( 699 ) וראוטר נפרד ( TPLINK כלשהו, או משהו אחר?)
http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VD ... 699U5.aspx
ה 7850U או קומבינציה של מודם נפרד ( 699 ) וראוטר נפרד ( TPLINK כלשהו, או משהו אחר?)
http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VD ... 699U5.aspx
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
מודם בנפרד ונתב בנפרד.
- cinuy
-
- חבר שרק התחיל

האם זה לא משנה איזה נתב? מה אם זה נתב גרוע שלא מגיע לרמה של ה 7850U?
איזה נתבים היום הם ברמה של ה 7850U מבחינת מהירות הגלישה האלחוטית?
איזה נתבים היום הם ברמה של ה 7850U מבחינת מהירות הגלישה האלחוטית?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

הוא בעייתי בגלל הבאגים שלו.
כל נתב הייתי ממליץ עליו אפילו TPLINK 841 יעשה את העבודה טוב יותר.
כל נתב הייתי ממליץ עליו אפילו TPLINK 841 יעשה את העבודה טוב יותר.
- cinuy
-
- חבר שרק התחיל

האם ל TPLINK 841 אין באגים?Class889 כתב:הוא בעייתי בגלל הבאגים שלו.
כל נתב הייתי ממליץ עליו אפילו TPLINK 841 יעשה את העבודה טוב יותר....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

לא ידוע לי, אבל בטוח שלא בעיות כמו שיש ל7850
מרוב שהוא בעייתי יש לחבר שלי אותו והוא אפילו לא משתמש בו בתור מודם בגלל הבעיות שלו אלא משתמש ב6740 G1
מרוב שהוא בעייתי יש לחבר שלי אותו והוא אפילו לא משתמש בו בתור מודם בגלל הבעיות שלו אלא משתמש ב6740 G1
- cinuy
-
- חבר שרק התחיל

מה שהבנתי זה 1. שיש לחבר שלך 7850 בעייתי, אולי יש גרסת קושחה חדשה שמתקנת את זה? 2. שאין לנו מושג לגבי ה TPLINK 841.Class889 כתב:לא ידוע לי, אבל בטוח שלא בעיות כמו שיש ל7850
מרוב שהוא בעייתי יש לחבר שלי אותו והוא אפילו לא משתמש בו בתור מודם בגלל הבעיות שלו אלא משתמש ב6740 G1...
אז אני עדיין לא יודע מה לקנות
- Class889
-
- חבר מביא חבר

הוא ניסה כל קושחה שהם הוציאו.
והקושחה השנייה שלך אינה נכונה בעליל.
סה"כ אמרתי שאני לא מכיר באג כלשהו, זה לא אומר בכלל שאני לא מכיר את הנתב.
אבל אני לא אמליץ עליו כי אני אמליץ משהו אחר כמו הASUS N56U.
והקושחה השנייה שלך אינה נכונה בעליל.
סה"כ אמרתי שאני לא מכיר באג כלשהו, זה לא אומר בכלל שאני לא מכיר את הנתב.
אבל אני לא אמליץ עליו כי אני אמליץ משהו אחר כמו הASUS N56U.
- cinuy
-
- חבר שרק התחיל

איפה אפשר להשיג את ה N56U בארץ?