שרשור תגובות: חם חם מהתנור - ה- Popcorn Hour A-400 בידינו!

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #141 

nat5050,

מכל מה שכתבת, מה שבאמת הציק לי זה סעיף 1. קודם כל כתבת ששום נגן לא יכול לנגן סרט 30 ג'יגה כמו שצריך (מה שממש, אבל ממש לא נכון) ומיד לאחר מכן השוות אותו לסרט שמנוגן דרך ממיר HD ב 720P. נניח ובאמת שום נגן לא היה יכול לנגן סרט של 30 ג'יגה, למה לא ניסית לנגן סרט של 720P או 1080P בפורמט MKV לשם השוואה לממיר HD? אני יכול לומר לך בוודאות שסרטי MKV תמיד באיכות גבוהה בהרבה מכל מה שראיתי עד היום בממיר HD.
דבר שני, זיו נתן רשימה קצרה של סטרימרים שמנגנים קבצי 30 ג'יגה בלי שום בעיה. גם ה A210 שלי מנגן אותם בלי שום בעיה. איכות תמונה מדהימה. לפני הסטרימר היה לי HTPC שניגן עד 1080P אבל על הקסקס. אני בטוח שאנשים שקנו אחרי HTPC ואולי אף השקיעו יותר כסף, הצליחו לנגן קבצי 30 ג'יגה ללא שום בעיה.

בהצלחה

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 339
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #142 

הי,

לא דיברתי עם סטרימר. דיברתי על מחשב שולחני שמחובר לטלווזיה בHDMI. זאת החוויה שלי. אני רוצה לראות סרט כמו סרט, לא כמו משחק מחשב ושאני רואה סרט ושכל מס' פריימים הוא קופץ או נמרח, זה אומנם חד מאוד אבל חוויה לא מהנה ומכאיבה את העיניים. אמרתי שנכון שהאיכות - החדות יותר גבוהה באמצעות המחשב, אבל מצד שני הקפיצות והמריחה הן בלתי נסבלות. לעומת זאת, בממיר של הכבלים, האיכות נמוכה, אבל הסרט חלק ואמיתי.
אני מבין שבסטימר זה לא יקרה. גם מעניין אותי המעבד תמונה שזיו כתב עליו. בגלל זה שאלתי ובגלל זה אני רוצה לקנות אחד שכזה. מעניין שהתמחור של הC-300 גבוה יותר מהתמחור של הדגם החדש שיוצא A-400. וה-C200 גם המחיר שלו גבוה מאוד. מדוע?
ה-A-400 יתקשה לנגן קבצי בלו ריי מלא?

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #143 

nat5050 כתב:הי,

לא דיברתי עם סטרימר. דיברתי על מחשב שולחני שמחובר לטלווזיה בHDMI. זאת החוויה שלי. אני רוצה לראות סרט כמו סרט, לא כמו משחק מחשב ושאני רואה סרט ושכל מס' פריימים הוא קופץ או נמרח, זה אומנם חד מאוד אבל חוויה לא מהנה ומכאיבה את העיניים. אמרתי שנכון שהאיכות - החדות יותר גבוהה באמצעות המחשב, אבל מצד שני הקפיצות והמריחה הן בלתי נסבלות. לעומת זאת, בממיר של הכבלים, האיכות נמוכה, אבל הסרט חלק ואמיתי.
אני מבין שבסטימר זה לא יקרה. גם מעניין אותי המעבד תמונה שזיו כתב עליו. בגלל זה שאלתי ובגלל זה אני רוצה לקנות אחד שכזה. מעניין שהתמחור של הC-300 גבוה יותר מהתמחור של הדגם החדש שיוצא A-400. וה-C200 גם המחיר שלו גבוה מאוד. מדוע?
...
אין לי שום בעיה לצפות בריפים מלאים של בלו-ריי על ה-Dune שלי, באיכות מדהימה, וידאו חלק בלי שום קפיצות או מריחות. אני די בטוח שהמצב דומה ב-A-200/210, ובסבירות גבוהה גם ב-A-400 החדש.

אני מוריד רק קבצי MKV בגודל 20-30 גיגה, או קבצי ISO. כולם מתנגנים באופן מושלם.

Batnun

.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #144 

Batnun כתב:

...
אין לי שום בעיה לצפות בריפים מלאים של בלו-ריי על ה-Dune שלי, באיכות מדהימה, וידאו חלק בלי שום קפיצות או מריחות. אני די בטוח שהמצב דומה ב-A-200/210, ובסבירות גבוהה גם ב-A-400 החדש.

אני מוריד רק קבצי MKV בגודל 20-30 גיגה, או קבצי ISO. כולם מתנגנים באופן מושלם.

Batnun

.
...
ממה שהבנתי בשירשור ,המעבד הגרפי של הA400 אמור להיות איכותי יותר ולהציג תמונה עוד יותר איכותית בהתייחס לדגמים הקודמים של הפופקורנים למינהם .

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #145 

נו, נשמע אחלא,

כתבתי לחבר'ה של KPS - מתי זה מגיע, מחיר וכו'. לא היה להם מושג על מה אני מדבר, למרות שהם מוצגים באתר של היצרן כמשווקים הרשמיים של החברה בישראל.

בדרך כלל הם לא יותר יקרים מחו"ל בצורה מהותית? המחיר של היצרן קבוע בכל המדינות?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46353
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #146 

כל משווק מקבל מחיר אחר מ- Syabas לפי מספר היחידות הנרכשות ושיקולים פנימיים נוספים כמו מיסים בארץ היעד.
עם הדגמים הקודמים של Popcorn Hour, התמחור של KSP הוריד את הכדאיות של ייבוא אישי. לא ידוע כרגע אם מדיניות התמחור עבור ה- A-400 נשמרה.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #147 

עם החוק שאפשר להביא עד 1200 שקל ללא מיסים --- אני לא בטוח שאתה צודק
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #148 

ronen61,
תסתכל על סטרימרים אחרים ואז גם תוכל להיות בטוח במשפט שלך או לחזור בך.

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #149 

זיו - מה הכוונה? המחירים שלהם נורמלים?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #150 

אני מאמין שהייתי די ברור 2 הודעות קודמות שלי.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #151 

ziv_r כתב:אני מאמין שהייתי די ברור 2 הודעות קודמות שלי.
...
שאלה לא קשורה אבל איך אתה שולח קישור לאותו דף וממקד אותו לתגובה שלך?
(f)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #152 

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #153 

התכוונתי למה שnat5050 כתב
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #154 

אני מאמין שבארץ הקודש הוא יימכר סביב האלפיים; ובכל מקרה יהיה ניתן לחסוך כ500 שקל בין הייבוא אישי ליבואן
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #155 

זיו, ניתן לשלוט באפליקציית YOUTUBE מהאייפד?
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #156 

ronen61
למה סביב ה-2,000 ש" ח? באתר בארה"ב הוא נמכר ב-249$ לא כולל משלוח בארה"ב עוד 19 דולר.

זה אומר בחישוב פשוט בסביבות ה-1,100 שקל + -.

מצד שני בארה"ב באותו האתר ה-A-300 נמכר ב-240 דולר כולל משלוח (900 ש"ח בערך) ובארץ הם מוכרים את זה ב-960.

למה שיקחו אלפיים???? ממה שאני זוכר, אין מיסוי על פריטי מחשב בארץ.

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #157 

על פי היסטוריית העבר ב- KSP שמוברים/מכרו את ה- A-200/A-210/A-300 המחיר ההתחלתי יהיה בסביבות ה- 1300ש"ח וירד לסביבות ה- 1100ש"ח.
זו דעתי...

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #158 

אוקיי, אז זה אומר שאם אתה קונה את זה בסניף באילת המחיר המלא יהיה (נטו ממס) בסביבות 1,100 שקל. (תתקבן על מישהו שנוסע). אז זה אותו המחיר כמו בחו"ל. מעניין ששואבי האבק הרובוטים באילת לא זולים יותר - בדקתי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #159 

...
שים לב שבהודעה שלי התייחסתי לסטרימרים ול HTPC. אני מניח שאתה לא יודע מה זה HTPC אז אני אחדד ואומר שזה מחשב שולחני לכל דבר. השם HTPC נובע מ HOME THEATER PC, כלומר, מחשב נייח עם מארז אלגנטי ודגש על חוזק (מעבד, זכרון וכרטיס מסך חזקים) ושקט (מאווררים שקטים. צלעות קירור וכו'). הסיבה לכל הדגשים היא העובדה שהוא צריך לשבת בסלון ועל כן הוא צריך להראות כמו רסיבר ולא כמו מחשב שולחני ושקט כמובן.
אין לי מושג באיזה פורום התדיינת על הסיבות לכך שהסרט נמרח לך אבל פה בפורום יש לא מעט מדריכים איך לנצל את משאבי המחשב שלך מקסימלית כדי שתוכל לנגן קבצי 30-50 ג'יגה ללא שום קירטוע\מריחות ואני מבטיח לך שחברים פה בפורום גם הצליחו.

לגבי מעבד תמונה, בייחוד בהתחשב בכך שאתה חדש בתחום, קשה לי להאמין שבעין בילתי מזוינת תוכל לשים לב להבדלים בין מעבד תמונה אחד לשני. אם תקרא פה בפורומים ביקורות על טלויזיה או מקרן כזה או אחר, תראה שבשביל להבדיל בין אחד לשני משתמשים בתוכנות וכלים שמציגים גרפים ובגרף ניתן לראות שאיכות של מסך\מקרן אחד טובה יותר מהשני. בנוסף לכך, בביקרות אלו שמו תמונה ליד תמונה ורק ע"י חיפוש מדוקדק בפריים מסויים בסרט, בקטע פיקסלים מאוד ספציפי שלו מצאו הבדלים.
אני לא אומר שלא תראה בעיניים הבדל בין DVD ל HD או בין מסך מלפני כמה דורות למסך חדש אבל באותו המסך, עם אותו המקור ועם מעבד תמונה שונה, יהיה לך ממש קשה.

בהצלחה

nat5050
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #160 

הכל תלוי איזו טלווזיה יש לך. בטלוויזה שלי SV685 של טושיבה, אני מבחין בהבדלי איכות (חדות תמונה) בין נגן אחד לשני (נגן מדיה במחשב).
אני יכול לספר לך שהלכנו לחברים לראות סרט (בלו ריי) ויש להם טלווזיה אחרת (LCD LG), לא ראיתי הבדל משמעותי בין כמה נגנים שהפעלנו.
וכנראה שזה גם בעיניי המתבונן: כמו שאחד יחשוב שרמקול אחד נשמע לו יותר טוב והשני אחרת, כי אנחנו שומעים אחרת וחווים אחרת צלילים, ככה אני מניח שאנחנו לא רואים אותו הדבר וחווים אחרת את מה שאנחנו רואים - זו הסיבה שכל אחד אוהב צבע אחר - אבל זה כבר דיון פילוסופי. לא אכנס איתך לדיון על השאר - אבל תהיה בטוח שביזבזתי על כך הרבה זמן על הגדרות וכו' (וגם נהנתי מכך, אני מודה - זה צעצועים למבוגרים :) ).

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”