ביקור אצל החבר המכונה Almogc .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

מה זה "מחמם"? לא נותן את הסחורה שציפית לה?

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

לא היא נותנת מעט "אומפפ" כמו שאומרים, זה מגבר נחמד מאוד ומפתיע
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

אפרסק מתוק אבל לא תות אתה אומר :)

י

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אז ככה ראשית כל מה שאני כותב מתייחס לתוצאה על הרמקולים ובחלל שלי ולאוזני בלבד .

את המגברים בדקתי בווליום נמוך - בינוני רוב הזמן וגם קצת בהשפרצה , הם נחשבים חמים מעוטי וואטים שעובדים בקלאס אי מלבד העגל {שעדיין סונית נשמע ששייך למשפחה הזו }

ההגל הוא באמת אוסובוקו עגל אין מה לומר , אבל היכולות שלו פחות באות לידי ביטוי בסט אפ הנ''ל הוא נשמע כמו קלאס איי חמים אבל קצת קליני ובווליום גבוה הוא נשאר נקי וצלול , ובכלל הוא היה המגבר עם הרזולוציה הכי טובה ועם אימייג מדויק ובמה גדולה הוא יפגין יכולות על רמקולים קשים ותובעניים - הוא מצויין אבל חזר לקרטון - לא בשבילי , מחיר 2700-2900 יורו

הנובה זה צעצוע פלא -פשוט מפתיע מאוד סאונד חם, באס מלא , אימייג' פחות טוב משני המתחרים , הפלוס הוא שבווליום סביר עד גבוה הוא כמעט לא נופל מהם - לפי דעתי מחיר אל מול ערך הוא המכשיר המנצח כאן 1000-1200 יורו

הלוארדין - באמת נשמע כמו מגבר נורות מדהים , בסה''כ 35 וואט לצד , סאונד מעולה שקשה להאמין שיוצא מטרנזיסטורים 8O הוא לא "מתפרק" גם בווליום גבוה פשוט פגז , ההבדל בינו לבין השלושה שהוא הוציא מיד הכי רחב שיש , מרגע שמסתיים הבס - מהמיד הנמוך עד הגבוה ביותר ,סאונד עבה ובריא ממש עד לכניסת התחום הגבוה , ובמעבר לנובה הרגשתי את החור , בנובה זה לא היה , יש מיד טוב אבל יש חור קטן לפני כניסת התחום הגבוה{ אם אפשר להסביר את זה כך } המינסוים לטעמי 1- הדלקה אחורית - גרוע מאוד כי לא ניתן להכנסה למזנון , 2- אין שלט , 3 אין HT Bypass
סונית הוא פצצה , מחיר 2000 - 2300 יורו

ושוב כל מה שמתואר כאן זה ממש בניואנסים ובנקודות בודדות , ההבדלים לא תהומיים ועם כל אחד מהם הייתי נהנה, אם ללוארדין היו את האקסטרות הקטנות שאני מחפש זו היתה הבחירה שלי - חבל אני ממש ממליץ להקשיב למגבר הזה לכל מי שמחזיק רמקולים מהמשפחה הזו , ושלא תטעו הוא חזק מאוד למרות הנתונים האלה

מה שכן מהנסיון הזה אני כבר בטוח רוצה לשמוע את ה Inova שלפי הנתונים ועל הנייר אמור להישמע טוב יותר מהנובה והוא עולה בסביבות ה 1500 יורו

מקווה שהבהרתי לכם משהו בנושא (f)

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

יופי של רשמים (Y)

זה רק מחזק את דעתי, תבדוק את ה- Bel Canto C5i
נערך לאחרונה על ידי Almogc ב 25/01/2012 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Almogc כתב:יופי של רשמים (n)

זה רק מחזק את דעתי, תבדוק את ה- Bel Canto C5i
...
לא הבנתי , מה לא יפה ?

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

טעות בהקלדה, תיקנתי (f)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אההה , לא הבנתי למה דחפת לי אגודל ישר לתוך העין :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

אחלה מסע בין כוכבים סידרת לנו - מחכים לשמוע עוד מהטרקים שלך בטונדרה... 8)

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”