ביקור אצל החבר המכונה Almogc .
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
מה זה "מחמם"? לא נותן את הסחורה שציפית לה?
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
לא היא נותנת מעט "אומפפ" כמו שאומרים, זה מגבר נחמד מאוד ומפתיע
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Almogc
-
- מורעל האתר

אפרסק מתוק אבל לא תות אתה אומר 
י
י
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אז ככה ראשית כל מה שאני כותב מתייחס לתוצאה על הרמקולים ובחלל שלי ולאוזני בלבד .
את המגברים בדקתי בווליום נמוך - בינוני רוב הזמן וגם קצת בהשפרצה , הם נחשבים חמים מעוטי וואטים שעובדים בקלאס אי מלבד העגל {שעדיין סונית נשמע ששייך למשפחה הזו }
ההגל הוא באמת אוסובוקו עגל אין מה לומר , אבל היכולות שלו פחות באות לידי ביטוי בסט אפ הנ''ל הוא נשמע כמו קלאס איי חמים אבל קצת קליני ובווליום גבוה הוא נשאר נקי וצלול , ובכלל הוא היה המגבר עם הרזולוציה הכי טובה ועם אימייג מדויק ובמה גדולה הוא יפגין יכולות על רמקולים קשים ותובעניים - הוא מצויין אבל חזר לקרטון - לא בשבילי , מחיר 2700-2900 יורו
הנובה זה צעצוע פלא -פשוט מפתיע מאוד סאונד חם, באס מלא , אימייג' פחות טוב משני המתחרים , הפלוס הוא שבווליום סביר עד גבוה הוא כמעט לא נופל מהם - לפי דעתי מחיר אל מול ערך הוא המכשיר המנצח כאן 1000-1200 יורו
הלוארדין - באמת נשמע כמו מגבר נורות מדהים , בסה''כ 35 וואט לצד , סאונד מעולה שקשה להאמין שיוצא מטרנזיסטורים
הוא לא "מתפרק" גם בווליום גבוה פשוט פגז , ההבדל בינו לבין השלושה שהוא הוציא מיד הכי רחב שיש , מרגע שמסתיים הבס - מהמיד הנמוך עד הגבוה ביותר ,סאונד עבה ובריא ממש עד לכניסת התחום הגבוה , ובמעבר לנובה הרגשתי את החור , בנובה זה לא היה , יש מיד טוב אבל יש חור קטן לפני כניסת התחום הגבוה{ אם אפשר להסביר את זה כך } המינסוים לטעמי 1- הדלקה אחורית - גרוע מאוד כי לא ניתן להכנסה למזנון , 2- אין שלט , 3 אין HT Bypass
סונית הוא פצצה , מחיר 2000 - 2300 יורו
ושוב כל מה שמתואר כאן זה ממש בניואנסים ובנקודות בודדות , ההבדלים לא תהומיים ועם כל אחד מהם הייתי נהנה, אם ללוארדין היו את האקסטרות הקטנות שאני מחפש זו היתה הבחירה שלי - חבל אני ממש ממליץ להקשיב למגבר הזה לכל מי שמחזיק רמקולים מהמשפחה הזו , ושלא תטעו הוא חזק מאוד למרות הנתונים האלה
מה שכן מהנסיון הזה אני כבר בטוח רוצה לשמוע את ה Inova שלפי הנתונים ועל הנייר אמור להישמע טוב יותר מהנובה והוא עולה בסביבות ה 1500 יורו
מקווה שהבהרתי לכם משהו בנושא
את המגברים בדקתי בווליום נמוך - בינוני רוב הזמן וגם קצת בהשפרצה , הם נחשבים חמים מעוטי וואטים שעובדים בקלאס אי מלבד העגל {שעדיין סונית נשמע ששייך למשפחה הזו }
ההגל הוא באמת אוסובוקו עגל אין מה לומר , אבל היכולות שלו פחות באות לידי ביטוי בסט אפ הנ''ל הוא נשמע כמו קלאס איי חמים אבל קצת קליני ובווליום גבוה הוא נשאר נקי וצלול , ובכלל הוא היה המגבר עם הרזולוציה הכי טובה ועם אימייג מדויק ובמה גדולה הוא יפגין יכולות על רמקולים קשים ותובעניים - הוא מצויין אבל חזר לקרטון - לא בשבילי , מחיר 2700-2900 יורו
הנובה זה צעצוע פלא -פשוט מפתיע מאוד סאונד חם, באס מלא , אימייג' פחות טוב משני המתחרים , הפלוס הוא שבווליום סביר עד גבוה הוא כמעט לא נופל מהם - לפי דעתי מחיר אל מול ערך הוא המכשיר המנצח כאן 1000-1200 יורו
הלוארדין - באמת נשמע כמו מגבר נורות מדהים , בסה''כ 35 וואט לצד , סאונד מעולה שקשה להאמין שיוצא מטרנזיסטורים
סונית הוא פצצה , מחיר 2000 - 2300 יורו
ושוב כל מה שמתואר כאן זה ממש בניואנסים ובנקודות בודדות , ההבדלים לא תהומיים ועם כל אחד מהם הייתי נהנה, אם ללוארדין היו את האקסטרות הקטנות שאני מחפש זו היתה הבחירה שלי - חבל אני ממש ממליץ להקשיב למגבר הזה לכל מי שמחזיק רמקולים מהמשפחה הזו , ושלא תטעו הוא חזק מאוד למרות הנתונים האלה
מה שכן מהנסיון הזה אני כבר בטוח רוצה לשמוע את ה Inova שלפי הנתונים ועל הנייר אמור להישמע טוב יותר מהנובה והוא עולה בסביבות ה 1500 יורו
מקווה שהבהרתי לכם משהו בנושא
- Almogc
-
- מורעל האתר

יופי של רשמים
זה רק מחזק את דעתי, תבדוק את ה- Bel Canto C5i
זה רק מחזק את דעתי, תבדוק את ה- Bel Canto C5i
נערך לאחרונה על ידי Almogc ב 25/01/2012 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי , מה לא יפה ?Almogc כתב:יופי של רשמים![]()
זה רק מחזק את דעתי, תבדוק את ה- Bel Canto C5i...
- Almogc
-
- מורעל האתר

טעות בהקלדה, תיקנתי 
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אההה , לא הבנתי למה דחפת לי אגודל ישר לתוך העין 
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אחלה מסע בין כוכבים סידרת לנו - מחכים לשמוע עוד מהטרקים שלך בטונדרה...