האח הגדול, עונה 4 - השרשור הרשמי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
קצת מזכיר לי את זה ששפרה מחקה לבובליל את הלחם שיפון (או איזה לחם שלא היה) וכזכור (אוהבים או שונאים את בובליל) הוא בא לאח הגדול אחרי צינתור מוח.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
נראה לכם שאני חושב שהיא לא בסדר בגלל שהיא ביקשה שמן? היא חולה בראש עם הניקיון וגם זה בסדר אבל איך תוך 24 שעות היא יכולה להעיר כאלה הערות? תמיד בהתחלה כולם סופר משתדלים והיא נכנסה כמו בולדוזר. לא נתקלתי בדייר כזה עדיין. "תסרטנו את עצמכם למוות מבחינתי" ואתם מדברים על הויכוח עם השמן?
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
זה טיפוס בלתי נסבל.
כל כך, בלתי נסבל...
כל כך, בלתי נסבל...
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אני מעדיף לראות טיפוס כמו לירון על המסך שלי, ולא ערס מגעיל כמו צבי.
קותי נבון פי כמה מהצבי הדביל הזה.
קותי נבון פי כמה מהצבי הדביל הזה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
אפשר להבין למה לירון גרושה. מה שכח אחרי הפרק של היום נוכחתי לגלות שאביבית פסיכית לגמרי, היא פשוט תעוות פרסום בצורה לא הגיונית. פרצתי בצחוק שאמרו שהיא יוצאת והיא כמעט היתעלפה. פשוט בלתי נסבלת הגרמלינית הזאת. אני מקווה שהיא לא תשאר.
"על החתום...."
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אני חושב שבעונה הזאת יש את הריכוז הכי גבוה של אנשים שלא סבלתי מכל העונות הקודמות...
צבי - טמבל ערס, איך פתאום כל הפאסון עף בשניה שלירון הדליקה אותו, והתחיל לנפנף את הידיים כמו בספארי.
לירון - קלפטע מהגיהנום, ממש שוק שהיא גרושה עדיין.
אביבית - אם עוד פעם אראה אותה בוכה בזמן שהיא מלקקת שוקולד השחר באצבע אקיא, איזה מגעיל זה ! (לדעתי השחר צריכים לתבוע אותה, כל פעם שאני אראה קופסת השחר אקבל פלאשבקים)
יעל - רוע, המון רוע ושתחליף כבר את הסווטשירט הזה !
קותי - אוי יו יו, מקופחי, כולם נגדו, חאלס צא מהסרט אתה לא כזה מעניין את כולם, וקיבלת בגדים חדשים אולי תשתמש בהם מדי בהם, המכנס הצהוב הזה היה לבן פעם נשבע לכם !!!
סופי - איזה חופרת, כזאת בנאלית, בערך הבנאדם הכי קנאי שם, לא ראיתי ממנה פרגון בחיים, פשוט אדם מעצבן.
גם על השאר אני לא מת אבל אין לי כוח יותר.
וולטר, ליבי איתך.
צבי - טמבל ערס, איך פתאום כל הפאסון עף בשניה שלירון הדליקה אותו, והתחיל לנפנף את הידיים כמו בספארי.
לירון - קלפטע מהגיהנום, ממש שוק שהיא גרושה עדיין.
אביבית - אם עוד פעם אראה אותה בוכה בזמן שהיא מלקקת שוקולד השחר באצבע אקיא, איזה מגעיל זה ! (לדעתי השחר צריכים לתבוע אותה, כל פעם שאני אראה קופסת השחר אקבל פלאשבקים)
יעל - רוע, המון רוע ושתחליף כבר את הסווטשירט הזה !
קותי - אוי יו יו, מקופחי, כולם נגדו, חאלס צא מהסרט אתה לא כזה מעניין את כולם, וקיבלת בגדים חדשים אולי תשתמש בהם מדי בהם, המכנס הצהוב הזה היה לבן פעם נשבע לכם !!!
סופי - איזה חופרת, כזאת בנאלית, בערך הבנאדם הכי קנאי שם, לא ראיתי ממנה פרגון בחיים, פשוט אדם מעצבן.
גם על השאר אני לא מת אבל אין לי כוח יותר.
וולטר, ליבי איתך.
שי
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
את איתם העיוור בכלל הביאו על תקן תפאורה. בחמישים יום הזמן מסך שלו מסתכם ב10 דקות. בכלל מה הקטע עם הנכה תורן? ארז לפחות היה אישיות. ואני חשבתי שהאופנה הנוכחית להביא נרקומן משוקם, איפה הוא העונה? אהה בעצם יש את קותי.
"על החתום...."
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
ועוד בתוכניתנו "הפה של צבי נתחב למקומות ללא רשות" – עכשיו הוא גם מתמרח בווזלין לשפתיים של לירון, והיא מתפוצצת. ובצדק. זכותה לא להירשם לקייטנת ההרפס של הבית, וצבי הוא בהחלט בחור שאפשר להגיד עליו "אתם לא יודעים איפה זה היה קודם". עינב, שנתנה לצבי מלכתחילה את הליפסטיק, נעלבת קשות בשם כל האנשים שאוהבים להשתמש בחפצים של אחרים בלי רשות. "אני לא אוהבת אנשים שמתחשבנים על דברים", הודיעה לה, וגם צבי התעורר פתאום מקצה החדר עם ה"מי את בכלל" המסורתי של תכניות הריאליטי באשר הן, ולירון בוכה שהיא רוצה לעזוב את התוכנית כי לא מספיק שהאוכל מלא בקשקשים של אביבית עכשיו גם הבליסטיקס שלה מכיל גבשושי צבי, והשישו ושמחו ניתז לכל עבר בלי שהדיירים הוותיקים ימצמצו אפילו. יעל אמנם מאושרת שכותשים את לירון, ואמנם קותי לוחש לה שלא תוותר להם כי הוא בונה עליה כי היא קצת דומה ליאנה רק יהודייה, אבל זה ריב של מהגרים. מאבק סביב נושא הפרטיות ששאר דיירי הבית כבר מזמן התרגלו לחיות בלעדיה. לירון, החזיקי מעמד.
http://e.walla.co.il/?w=/238/2510817
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
הוצאתי לי את המילים מהפה.Shayosef כתב:אני חושב שבעונה הזאת יש את הריכוז הכי גבוה של אנשים שלא סבלתי מכל העונות הקודמות...
...
הנורמלי היחיד שם הוא תמיר...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Hertz33,Hertz33 כתב:אפשר להבין למה לירון גרושה. מה שכח אחרי הפרק של היום נוכחתי לגלות שאביבית פסיכית לגמרי, היא פשוט תעוות פרסום בצורה לא הגיונית. פרצתי בצחוק שאמרו שהיא יוצאת והיא כמעט היתעלפה. פשוט בלתי נסבלת הגרמלינית הזאת. אני מקווה שהיא לא תשאר....
אתה בדיליי עצבני. כבר הרבה זמן אני נהנה בתוכנית מהצחוקים ומכל דבר שהיא סובלת ממנו. לא יאמן איך פיתחתי ככה שנאה לאדם שאני לא מכיר אישית. אשכרה חיה בלה לה לנד. שמת לב שבסוויטה היא כל הזמן אמרה "אני לא מאמינה שאתה עושה לי את זה". היא אשכרה חושבת שהאח הגדול עשה את כל זה בשבילה. כאילו יעל לא קיימת.
היא חיה ביום יום כדי שיראו אותה. זה מה שמעניין אותה. בגלל זה כשהיא יצאה היא אמרה לאסי : עד שאני יוצאת, למה אין קהל?" והוא כמובן נקרע מצחוק.
שני דברים חשובים לה:
1) שיראו אותה כמה שיותר
2) שכמה שיותר גברים יתאהבו\יחזרו אחריה.
מעבר לזה הא גם סובלת מ OCD (הפרעה כפייתית). אם היא הולכת בבית 20 מטר ובדרך היא תעבור דרך 10 מראות, היא תעצור ליד כל אחת ואחת. למי ששם לב, בימים הראשונים היא לא הסכימה להכנס לנסט. לקח לי המון זמן להבין שאין שם מראות!!!!!
פשוט יצור אגוצנטרי ומבחיל.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Lee כתב: הנורמלי היחיד שם הוא תמיר......
אני מסכים שכל השאר מעצבנים אבל לא נראה לי שבמילון אבן שושן, ליד ההגדרה של נורמלי, תראה את תמיר.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני רוצה לחזור רגע ללירון. איך יכול להיות שבן אדם בשבוע הראשון שלו בבית נכנס לויכוחים סוערים עם כל כך הרבה דיירים ועוד לבכות אח"כ לאח שכולם נגדה. היא אמרה בנסט לערן שיעל, סהר ויאנה הם אנשים ממש שנואים אבל כשהיא רבה עם החדשה השניה (שכחתי את שמה) ועם צבי, היא הלכה להתנחם אצל יעל בסלון.
בחורה הזויה
בחורה הזויה
- moshik_dd
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
אני לפעמים שואל את עצמי בכל פעם מחדש אם תמיר הוא: "אוהב גברים" או מונגולואיד אינטיליגנטי או סתם שחקן
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
כל התשובות נכונות.
הוא גם איש מאוד טוב, יאמר לזכותו
הוא גם איש מאוד טוב, יאמר לזכותו
העם דורש..... כל מיני דברים
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
בארגנטינה כבר פורסם שאביבית מגיעה, כך שהבקשה מהדיירים לשכנע את ויקטוריה הדיירת שמגיעה לבחור בהם, היא עבודה בעיניים.
לפחות יהיה מאוד מעניין לראות את הדיירת הפרובוקטיבית כאן.
אולי אפילו אשקול להזמין ערוץ 20 ..
לפחות יהיה מאוד מעניין לראות את הדיירת הפרובוקטיבית כאן.
אולי אפילו אשקול להזמין ערוץ 20 ..
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
השבוע החלטתי להפסיק לצפות באח הגדול - בגלל הביזבוז זמן הענק.
אבל החלפת הדיירות כנראה שזו הסיבה להמשיך לצפות בזה.
למרות שאני בטוח שזה יהיה אכזבה גדולה.
אבל החלפת הדיירות כנראה שזו הסיבה להמשיך לצפות בזה.
למרות שאני בטוח שזה יהיה אכזבה גדולה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
למה לעשות החלפה? עשיתם את זה שנה שעברה...
למה לשלוח את אביבית? איכס היא דוגמה רעב!
למה לשלוח את אביבית? איכס היא דוגמה רעב!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
ואני כבר ויתרתי על העונה הזאת.
ערוץ 20 כבר בקושי פתוח והאנשים השנה משעממים שקשה לתאר. אבל ההחלפה הזאת מדהימה פי אלף ממה שהיה שנה שעברה ואם היא תהיה ככה בארץ... וואו! איזה מזל שלקותי וליורם זק יש את אותה המחלה.
אני מקווה שההפקה תבין שזה מה שאנחנו רוצים פה עונה הבאה. אחרת אני כבר לא אראה...
עריכה:
הכי טוב זה לשלוח את אביבית. היא נוראית! למי אכפת מאם תהיה להם דוגמה טובה או לא לגבי ישראל. העיקר שהיא עפה לשבוע ובאה בחורה כמו זאת שבאה.
ערוץ 20 כבר בקושי פתוח והאנשים השנה משעממים שקשה לתאר. אבל ההחלפה הזאת מדהימה פי אלף ממה שהיה שנה שעברה ואם היא תהיה ככה בארץ... וואו! איזה מזל שלקותי וליורם זק יש את אותה המחלה.
אני מקווה שההפקה תבין שזה מה שאנחנו רוצים פה עונה הבאה. אחרת אני כבר לא אראה...
עריכה:
הכי טוב זה לשלוח את אביבית. היא נוראית! למי אכפת מאם תהיה להם דוגמה טובה או לא לגבי ישראל. העיקר שהיא עפה לשבוע ובאה בחורה כמו זאת שבאה.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
הלוואי והיא הביאה את הבגד ים
נקווה לראות אותה נכנסת לשכשוכית
נקווה לראות אותה נכנסת לשכשוכית