הגיעו המפלצות עדכון תמונות עמוד 14 :) !!!UPDATE עמ' 24
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תענוג
יאללה
העליה לרגל מתחילה
יאללה
העליה לרגל מתחילה
העם דורש..... כל מיני דברים
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
מדהיםAlmogc כתב:בוקר טוב,
כאמור אתמול הייתי אצל פרנקי, כיוון שזה היה הסבב הראשון שלנו ולא באמת דגמנו את יכולת המערכת בק"ב אני נמנע מרשמים.
דבר אחד כן חשוב לציין, שהגעתי לפרנקי ה - LX90 היה מחובר ל - B&W 803S.
ישר פרנקי אוציא אלכוהול ומטעמים והתחלנו להאזין למוסיקה בסטריאו, תוך כדי שיחה אני פונה לפרנקי ואני אומר לו שמע... יבש! משהו חסר! הרגיש גם לי וגם לפרנקי צליל מתכתי, תחום תחתון "עייף" התחום הגבוה דווקא היה לא רע בכלל אבל עדיין משהו היה "סגור" בצליל.
שלא תטעו, בהחלט שמעו לא רע בכלל אך עדיין מרגישים שה - LX90 לא מסוגל להתמודד עם הרמקולים.
לאט לאט סיימנו עם הבורקסים ועם האלכוהול וניגשנו לחיבורים, הכיף הרציני לא?![]()
חיברנו מונו בלוק (XPA-1) לכל רמקול כמובן, משורשר ל Preamp בשילוב ה - CD.
מתרגשים לקראת ההפעלה של כל הציוד סוגרים פינות אחרונות ויושבים על הספה.
פרנקי כמובן שם דיסק שהוא מכיר שנים ולוחץ על "PLAY", הרצועה מתחילה להתנגן לה, המונו בלוקים מתחילים להבהב עם הלדים (כפי שיש באקולייזר), אציין שהתחלנו כמובן עם עוצמה מאוד מאוד נמוכה ולאט לאט הרמנו את העוצמה אבל גם בטוב טעם (הילד המקסים שלו ישן ומי אנחנו שנפריע לו?)
תוך כדי שהרצועה מתנגנת, אני ופרנקי מסתכלים אחד על השני בחיוך של ג'וקר ופשוט לא מאמינים כמה כוח יש למונו בלוקים הללו!!! מידי פעם עלו בדיחות "הבאת תחנת כוח הביתה" , "מסכנים חברת החשמל", חברים אומנם הדברים נכתבו כבדיחה אבל קשה להסביר כמה כוח יש להגברה הזאת.
לא היינו צריכים לעלות לדציבלים מטורפים על מנת להפיק את המיטב מהרמקולים הללו, כל הצלילים יצאו אלינו, הכול הרבה יותר מאוזן, התחום הנמוך השתפר פלאים, התחום הגבוה הרבה יותר חד (לא בהיר! אלא מפורט), כאילו עם ה - LX90 הרמקולים הוא מכוסים בצמר גפן.
אני ארחיק לכת ואומר שאפילו ההגברה הרגישה לנו Overkill לרמקולים.
אין ספק שהרמקולים של B&W (במיוחד הסדרות הגבוהות) דורשות הגברה איכותית וטובה וראינו כמה הם נשמעים "רע" עם ה - LX90 ביחס למונו בלוקים של אימוטיבה.
חשוב לציין שאסור לזלזל ב - LX90 מדובר על רסיבר מהרמות הגבוהות ביותר שיש היום, אל תהרגו אותי אבל ההגברה שלו נשמעת כמו ווקמן לעומת ההגברה החדשה של פרנקי.
לגבי הסאבים אני אשאיר לפרנקי את זכות הדיבור כי שוב, הילד ישן וחוץ מכיול לא באמת עשינו סשן ההזנה![]()
פרנקי, אתה הרי נהפכת לחבר בלי שום קשר לפורום הזה, אתה בן אדם מקסים ונהנתי להיות איתך "בפתיחת קופסאות" היה לי לכבוד לעזור לך לחבר את כל הציוד וזאת גם הזדמנות טובה להגיד תודה לערן "מאודיו פריק", אני פעם ראשונה נפגשתי איתו אצל פרנקי וערן מסתמן כבן אדם ישר, עם ידע נרחב, נעים ובעל שירות מדהים, שאפו...
-
frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
אלמוג אחי היקר אתה חייב לבוא לשמוע את התוצאה היום פשוט חולני!!!!!!!!!!
תודה על הכל נשמה עם לב זהב!!!!!!!!!!!
תודה על הכל נשמה עם לב זהב!!!!!!!!!!!
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
כילו בעזרת ה RC של הסאבים?לגבי הסאבים אני אשאיר לפרנקי את זכות הדיבור כי שוב, הילד ישן וחוץ מכיול לא באמת עשינו סשן ההזנה...
שירשרתם אותם?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
בעזרת ה - RC של הסאבים והם משורשרים ביניהם.istarmini כתב:כילו בעזרת ה RC של הסאבים?לגבי הסאבים אני אשאיר לפרנקי את זכות הדיבור כי שוב, הילד ישן וחוץ מכיול לא באמת עשינו סשן ההזנה...
שירשרתם אותם?...
כמובן שצריך לבצע כיול עם הרסיבר אבל כבר לא היה זמן ולכן רשמתי שאני נמנע מרשמים כי לא סיימנו
אבל אולי פרנקי כבר התקדם מהבוקר אז?...
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
זה ש LX-90 נשמע כמו ווקמן זה לא אומר שהוא ישמע ככה עם רמקולים אחרים.
זה לא חדש ש B&W ובטח סדרה 800 , דורשים הגברה מטורפת על מנת להנות מהם.
מזל שמדובר בחברת אמוטיבה שאפשר לקנות מפלצות כאלה ועדיין להישאר בחיים (כספית).
מזל שמדובר בחברת אמוטיבה שאפשר לקנות מפלצות כאלה ועדיין להישאר בחיים (כספית).
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
כיף לקרוא פוסטים כאלוAlmogc כתב:בוקר טוב,
כאמור אתמול הייתי אצל פרנקי, כיוון שזה היה הסבב הראשון שלנו ולא באמת דגמנו את יכולת המערכת בק"ב אני נמנע מרשמים.
ישר פרנקי אוציא אלכוהול ומטעמים והתחלנו להאזין למוסיקה בסטריאו, תוך כדי שיחה אני פונה לפרנקי ואני אומר לו שמע... יבש! משהו חסר! הרגיש גם לי וגם לפרנקי צליל מתכתי, תחום תחתון "עייף" התחום הגבוה דווקא היה לא רע בכלל אבל עדיין משהו היה "סגור" בצליל.
שלא תטעו, בהחלט שמעו לא רע בכלל אך עדיין מרגישים שה - LX90 לא מסוגל להתמודד עם הרמקולים.
פרנקי כמובן שם דיסק שהוא מכיר שנים ולוחץ על "PLAY", הרצועה מתחילה להתנגן לה, המונו בלוקים מתחילים להבהב עם הלדים (כפי שיש באקולייזר), אציין שהתחלנו כמובן עם עוצמה מאוד מאוד נמוכה ולאט לאט הרמנו את העוצמה אבל גם בטוב טעם (הילד המקסים שלו ישן ומי אנחנו שנפריע לו?)
תוך כדי שהרצועה מתנגנת, אני ופרנקי מסתכלים אחד על השני בחיוך של ג'וקר ופשוט לא מאמינים כמה כוח יש למונו בלוקים הללו!!! מידי פעם עלו בדיחות "הבאת תחנת כוח הביתה" , "מסכנים חברת החשמל", חברים אומנם הדברים נכתבו כבדיחה אבל קשה להסביר כמה כוח יש להגברה הזאת.
לא היינו צריכים לעלות לדציבלים מטורפים על מנת להפיק את המיטב מהרמקולים הללו, כל הצלילים יצאו אלינו, הכול הרבה יותר מאוזן, התחום הנמוך השתפר פלאים, התחום הגבוה הרבה יותר חד (לא בהיר! אלא מפורט), כאילו עם ה - LX90 הרמקולים הוא מכוסים בצמר גפן.
אין ספק שהרמקולים של B&W (במיוחד הסדרות הגבוהות) דורשות הגברה איכותית וטובה וראינו כמה הם נשמעים "רע" עם ה - LX90 ביחס למונו בלוקים של אימוטיבה.
חשוב לציין שאסור לזלזל ב - LX90 מדובר על רסיבר מהרמות הגבוהות ביותר שיש היום, אל תהרגו אותי אבל ההגברה שלו נשמעת כמו ווקמן לעומת ההגברה החדשה של פרנקי.
לגבי הסאבים אני אשאיר לפרנקי את זכות הדיבור כי שוב, הילד ישן וחוץ מכיול לא באמת עשינו סשן ההזנה![]()
פרנקי, אתה הרי נהפכת לחבר בלי שום קשר לפורום הזה, אתה בן אדם מקסים ונהנתי להיות איתך "בפתיחת קופסאות" היה לי לכבוד לעזור לך לחבר את כל הציוד וזאת גם הזדמנות טובה להגיד תודה לערן "מאודיו פריק", אני פעם ראשונה נפגשתי איתו אצל פרנקי וערן מסתמן כבן אדם ישר, עם ידע נרחב, נעים ובעל שירות מדהים, שאפו...
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
Almogc כתב:בוקר טוב,
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
מרטין אתה יכול להסביר לי מה זה אבולעיורה ?MartinHSabag כתב:תנסו לדמיין איך אנשים נורמטיביים רואים את השירשור הזה מהצד.....![]()
איזה יופי של סטאפ!
מת על ערימת הקופסאות האלו על הריצפה....
תתחדש שוב!...
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

איך אפשר לשכוח?Rino כתב:האמת התגעגעתי ל "שרשור פרנקי"
זוכרים את השרשור ההוא.........
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק...
עם כל הכבוד, אני מאוד מאוד אופתע לגלות שהפרוססור של אמוטיבה מדגדג את הפרוססור של קלאסה.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
הוא מדבר על ההגברה לא על הפרוססור.ronensud כתב:frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק...
עם כל הכבוד, אני מאוד מאוד אופתע לגלות שהפרוססור של אמוטיבה מדגדג את הפרוססור של קלאסה....
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
כנ"ל לגבי ההגברהistarmini כתב:הוא מדבר על ההגברה לא על הפרוססור.ronensud כתב:frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק...
עם כל הכבוד, אני מאוד מאוד אופתע לגלות שהפרוססור של אמוטיבה מדגדג את הפרוססור של קלאסה.......
(לדעתי)
- Almogc
-
- מורעל האתר

אני אחדד את דברי על מנת למנוע תהיות בנושא.LiorShap כתב:זה ש LX-90 נשמע כמו ווקמן זה לא אומר שהוא ישמע ככה עם רמקולים אחרים.
מזל שמדובר בחברת אמוטיבה שאפשר לקנות מפלצות כאלה ועדיין להישאר בחיים (כספית)....
כל מה שרשמתי הינו בהקשר של השידוך שהצגתי, אין זו הכללה כמובן.
- Almogc
-
- מורעל האתר

לפני שכולם יוצאים בהצהרות, ונשענים על "מותגים" כאלו ואחרים, כדאי לשמוע ולהבין מניסיון ולא על פי תג מחיר או שם מפוצץ.
כאמור, פרנקי היה הבעלים של Classe מדגם 600.
גם דוד שלי מחו"ל (אשר המליץ לי מהתחלה ללכת על אימוטיבה) עשה השוואה מול Classe ועוד טובים ואחרים.
אין לי ספק (זאת דעתי הבלעדית כמובן) שאם עכשיו התג מחיר של אימוטיבה היה 7,000$ כולם פה היו מדברים אחרת והיו אומרים "זאת הפסגה"
תגידו מה שתגידו, VFM מכריע בסופו של דבר למי שהולך עם "הראש הבריא" ולא רדיפה אחר מותג כזה או אחר או על סכום אסטרונומי.
האם מערכת במחיר של 100K תשמע יותר טוב ממערכת שעולה 50K ?! לדעתי ממש לא, הכול עניין של שידוך בין החלקים, שידוך לחלל, איזון נכון בין החלקים ברמת הביצועים וכן הלאה.
זאת דעתי בלבד ויש להתייחס אליה בהתאם.
גם דוד שלי מחו"ל (אשר המליץ לי מהתחלה ללכת על אימוטיבה) עשה השוואה מול Classe ועוד טובים ואחרים.
אין לי ספק (זאת דעתי הבלעדית כמובן) שאם עכשיו התג מחיר של אימוטיבה היה 7,000$ כולם פה היו מדברים אחרת והיו אומרים "זאת הפסגה"
תגידו מה שתגידו, VFM מכריע בסופו של דבר למי שהולך עם "הראש הבריא" ולא רדיפה אחר מותג כזה או אחר או על סכום אסטרונומי.
האם מערכת במחיר של 100K תשמע יותר טוב ממערכת שעולה 50K ?! לדעתי ממש לא, הכול עניין של שידוך בין החלקים, שידוך לחלל, איזון נכון בין החלקים ברמת הביצועים וכן הלאה.
זאת דעתי בלבד ויש להתייחס אליה בהתאם.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

אחי מונובלוק של אלף דולר מול מונובלוק של 7 אלף דולר.istarmini כתב:הוא מדבר על ההגברה לא על הפרוססור.ronensud כתב:frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק...
עם כל הכבוד, אני מאוד מאוד אופתע לגלות שהפרוססור של אמוטיבה מדגדג את הפרוססור של קלאסה.......
בפער מחירים היסטרי שכזה אתה חושב שהם יישמעו זהה?
- Almogc
-
- מורעל האתר

אני מוכן לסגור את הפינה הזאת בשביל כל מי שנוכח כאן בפורום.ronensud כתב:אחי מונובלוק של אלף דולר מול מונובלוק של 7 אלף דולר.istarmini כתב:הוא מדבר על ההגברה לא על הפרוססור.ronensud כתב:frankym כתב:תקשיבו אין דברים כאלה אימוטיבה שווה ערך לCLASSE !!!!!!! והיו לי והסאבים פשוט מושלמים אין דברים כאלה מרטין אתה חייב לשמוע את זה פשוט הזוי !!!!!!!! רשמים ותמונות בהמשך אני עסוווווווווקקקקקקק...
בפער מחירים היסטרי שכזה אתה חושב שהם יישמעו זהה?...
אתה מוכן להגיע למבחן עיוור?
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

אני נוטה להסכים איתך כאשר פערי המחיר הגיוניים.Almogc כתב:לפני שכולם יוצאים בהצהרות, ונשענים על "מותגים" כאלו ואחרים, כדאי לשמוע ולהבין מניסיון ולא על פי תג מחיר או שם מפוצץ.
זאת דעתי בלבד ויש להתייחס אליה בהתאם....
אל תשכח שההבדל בין מגבר של אלף דולר ו-7 אלף דולר אינו זהה להבדל בין מגבר של 10 אלף דולר ו-17 אלף דולר למשל.
ייתכן שהאמוטיבה מגבר מדהים עם VFM מדהים (הוא בטוח נראה מעולה) אבל נראה לי שגם בלהט ההתלהבות כדאי לשמור על פרופורציות.
- Almogc
-
- מורעל האתר

ronensoud,
האם אתה יודע מדוע המחירים זולים? אתה יודע מאיפה זה נובע?
אתה מחזק את מה שרשמתי בפוסט למעלה.אחי מונובלוק של אלף דולר מול מונובלוק של 7 אלף דולר.
בפער מחירים היסטרי שכזה אתה חושב שהם יישמעו זהה?...
האם אתה יודע מדוע המחירים זולים? אתה יודע מאיפה זה נובע?