sam22sam22 כתב:30 ס"מ מהאוזניים של מי?
כי אם זה הנסיך צ'רלס אז הרמקולים צמודים לתיקרה...
לך אני ממליץ 30 ס"מ מעל האוזניים .

barikobariko כתב:כן ידוע sufgi, תודה
אצלי יש גם זוג סראונד וגם זוג סראונד אחורי בתצורה של 7.1
עכשיו רק נותר לי להשיג רמקולים קדמיים וסנטר כאלה כמו של איציק![]()
למרות שהחלום שלי נוטה מעט גבוה יותר, מבלי כמובן להמעיט מערכם של הקליפש הפנומנאליים האלה......

sam22sam22 כתב:תזהר עם השיתוף.
איציק גורם לחלומות להתגשם
אבל אתה משלם...

barikobariko כתב:איציק,
הייתי בטוח שאתה כבר יודע.
מדובר ביהלומים, כמו שהיו לפרנקלין.![]()
SAM
בוודאי שעל חלומות כאלה צריך לשלם והרבה, אחרת זה כבר מזמן היה אצלי בסלון, ולא היינו מזכירים זאת כחלום![]()
בכל אופן, העניין הוא שרמקולים, זה מוצר הרבה יותר קשה מאשר נניח מסכים או רסיברים.
LX-83 ששילמתי עליו יותר מ-20K, אפשר כבר להשיג כיום בחצי מחיר. כנ"ל לגבי טלווזיות.
עם קצת סבלנות אפשר לחסוך המון כסף.
רמקולים לעומת זאת , הסיפור שונה לגמרי. אני כבר עוקב הרבה זמן אחר ה-802D, המחיר לא יורד אפילו בגרוש.
וכך זה יכול להמשך עד שהדגם הספציפי הזה יעלם לגמרי מהמלאי בחנויות, וסדרה אחרת תתפוס את מקומו......

הם גם זקוקים לחלל גדול ובארצנו הקטנה, זה הרכיב הכי יקר...9000es כתב:bariko כתב:איציק,
הייתי בטוח שאתה כבר יודע.
מדובר ביהלומים, כמו שהיו לפרנקלין.![]()
SAM
בוודאי שעל חלומות כאלה צריך לשלם והרבה, אחרת זה כבר מזמן היה אצלי בסלון, ולא היינו מזכירים זאת כחלום![]()
בכל אופן, העניין הוא שרמקולים, זה מוצר הרבה יותר קשה מאשר נניח מסכים או רסיברים.
LX-83 ששילמתי עליו יותר מ-20K, אפשר כבר להשיג כיום בחצי מחיר. כנ"ל לגבי טלווזיות.
עם קצת סבלנות אפשר לחסוך המון כסף.
רמקולים לעומת זאת , הסיפור שונה לגמרי. אני כבר עוקב הרבה זמן אחר ה-802D, המחיר לא יורד אפילו בגרוש.
וכך זה יכול להמשך עד שהדגם הספציפי הזה יעלם לגמרי מהמלאי בחנויות, וסדרה אחרת תתפוס את מקומו......
bariko
אני בטוח שאתה יודע שרמקולים כגון ב B&W 802D זקוקים להגברה +פרה אנאלוגי במחיר זהה לרמקולים .ואפילו יותר כדי להפיק מהם את המייטב ....

barikobariko כתב:איציק,
כמובן שידוע לי שהרמקולים האלה דורשים הגברה מאוד "בריאה", שהרסיבר הנוכחי שלי לא בנוי לספק.
והיה אם אשיג את המימון הדרוש, כנראה שאסתפק במגבר כוח יד שניה, לפחות עד שנתאושש קצת מההוצאה הכספית האדירה......
אבי ידידיbariko כתב:Opv
ברור שעדיף חלל גדול ככל האפשר.
אבל אני מכיר כמה משתמשים שמחזיקים ב"מפלצות" מהסוג הזה, עם סלון במימדים דומים לשלי, ובכל זאת הדיווחים שמגיעים משם ,מעידים על חוויה עוצרת נשימה......

ובטח שלא יצטרכו הגברה שעולה הון .LiorDrZ כתב:bariko,
אתמול שמעתי רמקול שעורר אצלי מחשבות קשות לשדרג את הפוקל 1027BE. אל תתקבע זה ממש לא בריא... יש הרבה מאד סוגים של רמקולים ויצרנים אחרים שיתנו לך הרבה יותר תמורת הסכום של ה 802D.
ליאור...

כשחושבים על קניה של רמקול ב 70K ומעלה, מן הסתם צריך להתאים לו הגברה ראויה. עוד לא פגשתי מישהו שיש לו רמקול בסכומים כאלו שלא השקיע הון גם במקור וגם בהגברה.9000es כתב:ובטח שלא יצטרכו הגברה שעולה הון .LiorDrZ כתב:bariko,
אתמול שמעתי רמקול שעורר אצלי מחשבות קשות לשדרג את הפוקל 1027BE. אל תתקבע זה ממש לא בריא... יש הרבה מאד סוגים של רמקולים ויצרנים אחרים שיתנו לך הרבה יותר תמורת הסכום של ה 802D.
ליאור......

יש באתר לפחות אחד כזה ואני חייב לציין ששומעים אצלו מעולה. הוא דוחף רמקול של 100k עם רסיבר שמחירו כיום גג 4500 ש״ח.LiorDrZ כתב:כשחושבים על קניה של רמקול ב 70K ומעלה, מן הסתם צריך להתאים לו הגברה ראויה. עוד לא פגשתי מישהו שיש לו רמקול בסכומים כאלו שלא השקיע הון גם במקור וגם בהגברה.9000es כתב:ובטח שלא יצטרכו הגברה שעולה הון .LiorDrZ כתב:bariko,
ליאור.........