ריכוז בעיות ופתרונות עבור YesStreamer
חלק מהקבצים מופיעים (קבצי AVI) אבל הממיר אומר לי שהתוכן לא נתמך. איך אני מסדר את זה? זה לא קשור לזה שה-windows media player ישן אצלי נכון?
הקבצי DVD - VOB פועלים אצלי טוב (חוץ מזה שאני לא מצליח לשנות את השפה ולבחור כתוביות).
מישהו יכול לעזור לי? תודה
נ.ב. קראתי את כל ההודעות בשירשור ולא מצאתי פיתרון.
הקבצי DVD - VOB פועלים אצלי טוב (חוץ מזה שאני לא מצליח לשנות את השפה ולבחור כתוביות).
מישהו יכול לעזור לי? תודה
נ.ב. קראתי את כל ההודעות בשירשור ולא מצאתי פיתרון.
טוב ש
טוב שמצאתי את הפורום והשרשור הזה ....
אני אצל אימי (יום שבת אין תמיכה ב YES) כבר שעה וחצי מנסה להבין למה לא מצליח לראות את המחשב בממיר למטה שהוא YES TOTAL ..כן ישנה האפשרות של YES STREAMER אך כאשר אני נכנס מקבל שגיאה "100102"
לא מצליח לראות את המחשב ...התוכנה הותקנה כמו שצריך "שיתוף פעיל" רואה הת התכנים ששיתפתי
פינג עובד ...בהגדרות רואה שמקבל איי פי שרת ואיי פי ממיר
ניסיתי הכל מה שנאמר פה RESTART לסרויס של YES ניתוק והפעלה של WINDOWS MEDIA SHARING
כיבוי פיירוול ...
אני עם הראוטר של 012 AUDIO CODES
ניסיתי בהגדרות מתקדמות גם לאשר את "ALLOW USER NETWORK TO CONTROL " תחת PLUG N PLAY
כמובן כיביתי הכל במחשב עצמו את הנתב והמודם לדקה וגם למטה בממיר עצמו ...
זהו ! אין לי מושג עוד מה ניתן לעשות ! ...
מישהו !?
ראיתי בהודעות קודמות בשירשור עמוד 4 שמישהו רשם שגם לא עבד לו עם ראוטר 012 AUDIO CODES
יכול להיות זה רק בגלל זה ? הראוטר !?? לא נשמע הגיוני ......
אני אצל אימי (יום שבת אין תמיכה ב YES) כבר שעה וחצי מנסה להבין למה לא מצליח לראות את המחשב בממיר למטה שהוא YES TOTAL ..כן ישנה האפשרות של YES STREAMER אך כאשר אני נכנס מקבל שגיאה "100102"
לא מצליח לראות את המחשב ...התוכנה הותקנה כמו שצריך "שיתוף פעיל" רואה הת התכנים ששיתפתי
ניסיתי הכל מה שנאמר פה RESTART לסרויס של YES ניתוק והפעלה של WINDOWS MEDIA SHARING
כיבוי פיירוול ...
ניסיתי בהגדרות מתקדמות גם לאשר את "ALLOW USER NETWORK TO CONTROL " תחת PLUG N PLAY
מישהו !?
ראיתי בהודעות קודמות בשירשור עמוד 4 שמישהו רשם שגם לא עבד לו עם ראוטר 012 AUDIO CODES
יכול להיות זה רק בגלל זה ? הראוטר !?? לא נשמע הגיוני ......
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
hgf,
אין קשר בין ה- Yes Streamer ו- WMP.
יכול להיות שקיים קודק נוסף במחשב שמפריע אך הסבירות שזו הבעיה נמוכה.
נסה לעבור שוב על כל השלבים של הגדרת ffdshow במידה ושלב נכשל או לא ברור מספיק עדכן אותנו.
asd1301,
נסה להתקשר ליס ולבקש שיפתחו את הממיר לשירות Yes Streamer.
עדכן אותנו אם זה עזר.
אין קשר בין ה- Yes Streamer ו- WMP.
יכול להיות שקיים קודק נוסף במחשב שמפריע אך הסבירות שזו הבעיה נמוכה.
נסה לעבור שוב על כל השלבים של הגדרת ffdshow במידה ושלב נכשל או לא ברור מספיק עדכן אותנו.
asd1301,
נסה להתקשר ליס ולבקש שיפתחו את הממיר לשירות Yes Streamer.
עדכן אותנו אם זה עזר.
שלום!
הכל אצלי עובד בסדר (לכאורה, עוד לא צפיתי בסרט שלם אבל דגמתי כמה קבצים), למעט הבעיה הבאה:
כשאני מפעיל סרט שיש לו שוליים עליונים ותחתונים, הוא מוצג בטלויזיה ללא השוליים, והתמונה נמתחת למעלה ולמטה, מה שגורם לתמונה מעוותת. עשיתי את השלבים של עבודה עם ffdshow, אבל אין לי מושג אם זה הצליח ואם הוא באמת משתמש ב-ffdshow או לא...
האם מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פיתרון?
תודה מראש!
הכל אצלי עובד בסדר (לכאורה, עוד לא צפיתי בסרט שלם אבל דגמתי כמה קבצים), למעט הבעיה הבאה:
כשאני מפעיל סרט שיש לו שוליים עליונים ותחתונים, הוא מוצג בטלויזיה ללא השוליים, והתמונה נמתחת למעלה ולמטה, מה שגורם לתמונה מעוותת. עשיתי את השלבים של עבודה עם ffdshow, אבל אין לי מושג אם זה הצליח ואם הוא באמת משתמש ב-ffdshow או לא...
האם מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פיתרון?
תודה מראש!
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

roeezab,
ברוך הבא לפורומים.
איזה מסך יש לך?
איך הממיר מוגדר בהגדרות מתקדמות, הגדרות מסך?
הוספתי
"ניתן לוודא ש- Yes Streamer עובד עם ffdshow ע"י פתיחת ffdshow video decoder configurations במחשב בזמן הזרמת סרט. לסמן OSD ובתוך תפריט OSD לסמן CPU load. להזרים סרט אחר ולראות אם בפינה השמאלית העליונה בטלוויזיה מופיעה % שימוש CPU של המחשב. במידה ולא מופיע אז ככל הנראה התהליך לא עבר בהצלחה"
ברוך הבא לפורומים.
איזה מסך יש לך?
איך הממיר מוגדר בהגדרות מתקדמות, הגדרות מסך?
הוספתי
"ניתן לוודא ש- Yes Streamer עובד עם ffdshow ע"י פתיחת ffdshow video decoder configurations במחשב בזמן הזרמת סרט. לסמן OSD ובתוך תפריט OSD לסמן CPU load. להזרים סרט אחר ולראות אם בפינה השמאלית העליונה בטלוויזיה מופיעה % שימוש CPU של המחשב. במידה ולא מופיע אז ככל הנראה התהליך לא עבר בהצלחה"
ירון, תודה על התגובה המהירה!
לאחר מכן באמת ראיתי את מה שציטטת, ווידאתי שאכן הסטרימר משתמש ב-ffdshow.
והדבר היותר מפתיע הוא שעכשיו הכל מתנגן כמו שצריך, ללא שום שינוי נוסף שעשיתי. יכול להיות שלקח להגדרות זמן לתפוס או משהו כזה...
שוב תודה!
לאחר מכן באמת ראיתי את מה שציטטת, ווידאתי שאכן הסטרימר משתמש ב-ffdshow.
והדבר היותר מפתיע הוא שעכשיו הכל מתנגן כמו שצריך, ללא שום שינוי נוסף שעשיתי. יכול להיות שלקח להגדרות זמן לתפוס או משהו כזה...
שוב תודה!
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

הוספתי את הקטע בעקבות השאלה שלך, לא לפני כן 
צריך לשנות הגדרות ב- ffdshow רק כשיש סרט מוזרם.
השינוי יבוא לידי ביטוי רק בסרט הבא שתזרים. רק חלק מהשינויים ב- ffdshow מתבצעות באופן מיידי על הסרט הנוכחי.
צריך לשנות הגדרות ב- ffdshow רק כשיש סרט מוזרם.
השינוי יבוא לידי ביטוי רק בסרט הבא שתזרים. רק חלק מהשינויים ב- ffdshow מתבצעות באופן מיידי על הסרט הנוכחי.
שאלה לי אליכם: 
האם הסטרימר מסוגל להציג סרטי MKV עם תרגום מובנה (כלומר שרצועת הכתוביות הינה בתוך קובץ הMKV), כמו למשל אנימות או סרטים בעלי מספר רב של פסי קול ורצועות כתוביות.
אם כן, האם הוא גם יציג אותן בצורה בה הן תוכננו להיראות? כלומר עם העיצוב שיש בהרבה מן האנימות.
אם לא, האם יש אפשרות שהתוכנה MPC-HC או VLC תהיה התוכנה שתעשה את TRANS-CODING, מכיוון שהן מתוכננות להצגת סרטים מעין אלו יחד עם הכתוביות.
בנוסף, ראוי להוסיף שחלק מקבצי הMKV היותר איכותיים לא מוצגים, או מוצגים עם בעיות קול/תמונה או שניהן ביחד.
כלומר אנימות חדשות ביותר.
נ.ב.
שמתי לב שסרטים ב16:9 מוצגים כראוי, אך סרטים שהיחס שלהם קטן יותר, כמו 16:7 (סרטי HD) נמתחים על מנת להתאים ל16:9, יש דרך להוסיף פסים שחורים מלמעלה ומלמטה? בנוסף, ששמתי לב שסרטים שנמצאים על המחשב שלי על 1080P מוצגים בחצי מגודלם, יש דרך לתקן זאת?
האם הסטרימר מסוגל להציג סרטי MKV עם תרגום מובנה (כלומר שרצועת הכתוביות הינה בתוך קובץ הMKV), כמו למשל אנימות או סרטים בעלי מספר רב של פסי קול ורצועות כתוביות.
אם כן, האם הוא גם יציג אותן בצורה בה הן תוכננו להיראות? כלומר עם העיצוב שיש בהרבה מן האנימות.
אם לא, האם יש אפשרות שהתוכנה MPC-HC או VLC תהיה התוכנה שתעשה את TRANS-CODING, מכיוון שהן מתוכננות להצגת סרטים מעין אלו יחד עם הכתוביות.
בנוסף, ראוי להוסיף שחלק מקבצי הMKV היותר איכותיים לא מוצגים, או מוצגים עם בעיות קול/תמונה או שניהן ביחד.
נ.ב.
שמתי לב שסרטים ב16:9 מוצגים כראוי, אך סרטים שהיחס שלהם קטן יותר, כמו 16:7 (סרטי HD) נמתחים על מנת להתאים ל16:9, יש דרך להוסיף פסים שחורים מלמעלה ומלמטה? בנוסף, ששמתי לב שסרטים שנמצאים על המחשב שלי על 1080P מוצגים בחצי מגודלם, יש דרך לתקן זאת?
Re: טוב ש
אאודיו קוד לא נתמך בשירות היס סטרימרasd1301 כתב:טוב שמצאתי את הפורום והשרשור הזה ....
כיבוי פיירוול ...
מישהו !?
יכול להיות זה רק בגלל זה ? הראוטר !?? לא נשמע הגיוני .........
אנא פנה ל012 ע"מ שייפתחו DMZ במידה וזה לא פותר את התקלה יש להחליף ראוטר
פורמט MKV לא נתמך בשירות היס סטרימרCanzonE כתב:שאלה לי אליכם:
נ.ב.
שמתי לב שסרטים ב16:9 מוצגים כראוי, אך סרטים שהיחס שלהם קטן יותר, כמו 16:7 (סרטי HD) נמתחים על מנת להתאים ל16:9, יש דרך להוסיף פסים שחורים מלמעלה ומלמטה? בנוסף, ששמתי לב שסרטים שנמצאים על המחשב שלי על 1080P מוצגים בחצי מגודלם, יש דרך לתקן זאת?...
אנא נסה פורמטים אחרים או להמתין בסבלנות למציאת פתרון מטעם החברה
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

CanzonE,
ניתן לצפות בקבצי MKV במידה והגדרת את ה- Yes Streamer לעבוד עם ffdshow. אני חושב שניתן לצפות ב- MKV גם ללא ffdshow, זה היה מזמן.
MPC-HC ו- VLC לא יכולים לבצע transcoding. הם נגנים עם קודקים פנימיים. ffdshow הוא קודק שהמחשב נעזר בו ביחד עם נגנן (או Yes Streamer).
לא הצלחתי לבחור כתוביות שבתוך קובץ MKV עם ה- Yes Streamer. עם עוד קצת עבודה אולי יהיה אפשר.
ניתן להוציא את הכתוביות לקובץ נפרד ולהסיר את פס הקול המיותר בקלות עם mkvmerge gui.
לגבי בעיות תמונה וקל: במידה ואתה מבצע transcoding וודא שהמחשב מספיק חזק. רצוי לא להזרים דרך wifi.
יחס תמונה של סרטי HD בד"כ 21:9. במידה והגדרת את ה- Yes Streamer להשתמש ב- ffdshow, וודא ש- Keep original aspect ratio מסומן.
ניתן לצפות בקבצי MKV במידה והגדרת את ה- Yes Streamer לעבוד עם ffdshow. אני חושב שניתן לצפות ב- MKV גם ללא ffdshow, זה היה מזמן.
MPC-HC ו- VLC לא יכולים לבצע transcoding. הם נגנים עם קודקים פנימיים. ffdshow הוא קודק שהמחשב נעזר בו ביחד עם נגנן (או Yes Streamer).
לא הצלחתי לבחור כתוביות שבתוך קובץ MKV עם ה- Yes Streamer. עם עוד קצת עבודה אולי יהיה אפשר.
ניתן להוציא את הכתוביות לקובץ נפרד ולהסיר את פס הקול המיותר בקלות עם mkvmerge gui.
לגבי בעיות תמונה וקל: במידה ואתה מבצע transcoding וודא שהמחשב מספיק חזק. רצוי לא להזרים דרך wifi.
יחס תמונה של סרטי HD בד"כ 21:9. במידה והגדרת את ה- Yes Streamer להשתמש ב- ffdshow, וודא ש- Keep original aspect ratio מסומן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שימו לב - האירוע של יס סטרימר הוא היום בערב. אם יש כאן עוד מישהו שיש לו את השירות ומעוניין להצטרף אלינו במפגש עם בכירי יס על נושא יס סטרימר, נא להרשם.
כל הפרטים כאן:
http://www.hometheater.co.il/article03069
כל הפרטים כאן:
http://www.hometheater.co.il/article03069
כתוביות נעלמות באמצע צפיה
יש לי מספר סדרות ב MKV שבהן לאחר כ 30 דקות לערך נעלמות הכתוביות ואו מתחילות לרצד,
מדובר על אותה נקודת זמן ואותה תופעה בהרצה חוזרת ,
כל מה שניסיתי לא עבד .
ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה האם מישהו מצא פתרון לנושא ?
מדובר על אותה נקודת זמן ואותה תופעה בהרצה חוזרת ,
כל מה שניסיתי לא עבד .
ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה האם מישהו מצא פתרון לנושא ?