שלום playsound ותודה על הפידבק,
התקלה שהחברים כאן חווים בשחור לא מוכרת לי ואני חושד כי מדובר באיזה שהוא פאק סדרתי במוצר שנמכר לחברים כן ועל כן אני ממליץ להתרחק מהדגם השחור אלא אם יתגלה אחרת.
מכאן שהדגם האפור יתאים לצרכייך - אם אמצא את הזמן אכין גם סיקור על האפור לרווחת כולם שנכון לדקות אלו מחובר ועובד פיקס עם הטלוויזיה שלי
כמה דברים חיוביים על האפור:
קטן וחמוד, לא מתחמם בכלל, כניסת USB קדמית מאפשרת לך לחבר כונן חיצוני ולהקליט עליו בכיף, כמו כן צפייה בתכנים שונים מהכונן.
EPG הפוך אין פתרון אלא אם יהיה עדכון ולצערי לא נראה שיהיה מאותו יצרן OEM.
תמיכה בגופן העברית ככתב מראה שמתבטא בתרגומים הפוכים ובשמות קבצים בהפוך - דבר הניתן לפתרון (ראה בסיקור של הממיר השחור)
הוא רץ אצלי במשך מספר שעות ספורות ביום ברצף ולא חוויתי בעיות מוזרות, מקליט כמו גדול באיכות מצויינת שנשמרת ב-TS (ניתן להפעלה ב-VLC ובסטרימרים השונים), לא חקרתי אותו ממש לעומק אבל היות וגם הוא וגם השחור מושתתים תחת אותו המעבד אין כאן הפתעות מיוחדות, ה-OSD טיפה נופל מהממיר השחור בכמות הפיצ'רים אבל לא משהו שיחסר לי אישית. על פניו מדובר במוצר מצליח לפחות לדעתי שיכול להוות פתרון זול לכל מי שמחפש ממיר נטו לצפייה, הקלטות ומדי פעם כסטרימר לכל דבר... חסרון אחד שאולי נתקלתי בו זה הזווית של השלט שצריך להיות מולו ולא באלכסון או משהו... ושאם אתה מקליט ב-PVR אז לאחר ההקלטה וחזרה לשידור רגיל אז אתה מאבד מהסנכרון של הקול בין התמונה ואז פשוט צריך לכבות ולהדליק את הממיר והבעיה נעלמת, מלבד זה לא נתקלתי במשהו מיוחד... מגיב מהר לפקודות בלי דיליים.
בדבר האנטנה אני לא יכול להבטיח דבר, על פניו הנתונים שלה מרשימים אבל אם אתה גר באיזור בעייתי ומוקף בבניינים אזי שהפתרון הוא או אנטנת בלוק, או להוציא אנטנה החוצה, או אנטנה מוגברת עם חשמל בפנים הבית בכדי להבטיח סיגנל וחוזק גבוהים.. לקחת אנטנה ללא חשמל באיזור שידוע שהוא בעייתי זה ניסיון לכאן או לכאן...
תראה נתקלתי בהרבה מפצלים בעיקר בחנויות קולנוע ביתי ואין שום נפילה מהאיכות היוצאת מהממיר כי המפצל שמחובר לחשמל גם יודע לשמוע על איכות גבוה ועל כן השידור לא נופל... לנסות אישית אין לי תאפשרות אולי לחברים אחרים כאן יש ויוכלו לסייע יותר
מקווה שעניתי לך על מה שרצית, מעבר לזה רק שאל ואשמח לסייע