סיפורי אלף לילה ולילה - מכירות ביד שנייה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #141 

פרסמתי למכירה פנלים אקוסטים שבניתי. בתחילה התקשרו 5 אנשים שונים, כאשר כולם שאלו מלא שאלות בטלפון, הצליחו להוריד אותי למחיר שהם רצו, הבטיחו שהם יתקשרו בחזרה עוד באותו היום ואחד מהם אפילו רצה לשלם מקדמה בשביל שאני אשמור לו. מיותר לציין שאף אחד מהם לא התקשר בחזרה. בסוף באו שני חברה נחמדים וקנו את הפנלים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #142 

@HazooM
·חבל, בדיוק גם לי היו כמה שאלות.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #143 

פרסמתי טלפון למכירה ב- 150 ש"ח.
הגיע בחור בתחבורה ציבורית מכרמיאל עד נתניה, הסתובב בשכונה עוד שעתיים (!!!) בתחבורה ציבורית על מנת למצוא את הרחוב שלי וכשהגיע, רצה שאני אוריד את המחיר ל- 140 ש"ח כי לקח לו הרבה זמן למצוא את הרחוב וחסר בטלפון חיישנים (?). כשרציתי ללכת, הוא אמר שאין לו בעיה, הוא יכול לקנות באיביי. הוא תפס אותי ליד הדלת של הבית כשרציתי ללכת והביא לי את המחיר שביקשתי. רק התחבורה הציבורית עלתה לו יותר מהטלפון.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14346
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1218 פעמים

שליחה #144 

ziv_r כתב:פרסמתי טלפון למכירה ב- 150 ש"ח.
הגיע בחור בתחבורה ציבורית מכרמיאל עד נתניה, הסתובב בשכונה עוד שעתיים (!!!) בתחבורה ציבורית על מנת למצוא את הרחוב שלי וכשהגיע, רצה שאני אוריד את המחיר ל- 140 ש"ח כי לקח לו הרבה זמן למצוא את הרחוב וחסר בטלפון חיישנים (?). כשרציתי ללכת, הוא אמר שאין לו בעיה, הוא יכול לקנות באיביי. הוא תפס אותי ליד הדלת של הבית כשרציתי ללכת והביא לי את המחיר שביקשתי. רק התחבורה הציבורית עלתה לו יותר מהטלפון.
...
·

ולמרות ש" הגיע בתחבורה ציבורית מכרמיאל עד נתניה, הסתובב בשכונה עוד שעתיים (!!!) בתחבורה ציבורית על מנת למצוא את הרחוב.." לא הסכמת להוריד לו 10 ש"ח ? :lol: אכזרי.

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #145 

פעם שנייה שזה קורה - מפרסם משהו ביד 2, שבוע בלי טלפון אחד, אחרי שבוע מעלה את המחיר ומוכר יום למחרת :roll:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #146 

היום מכרתי סאב לחבר אתר. הרמתי את ה- SVS SB13-Ultra ששוקל 41Kg לקומה 2 ללא מעלית.
הכל למען הקהילה! :D

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14346
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1218 פעמים

שליחה #147 

ziv_r כתב:היום מכרתי סאב לחבר אתר. הרמתי את ה- SVS SB13-Ultra ששוקל 41Kg לקומה 2 ללא מעלית.
...
·
קטן עליך... :P החלפת את המכון כושר ליום אחד עם פעילות קצת אחרת

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #148 

ziv_r כתב:היום מכרתי סאב לחבר אתר. הרמתי את ה- SVS SB13-Ultra ששוקל 41Kg לקומה 2 ללא מעלית.
...
אפשר להציע כאביזר חדש לחובבי הקרוספיט :D

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #149 

בחור אחד ששאלתי אותו על סוג הקירור של הכרטיס מסך, ולא רציתי לקנות בגלל שהוא היה רפרנס החליט לצאת במסע צלב נגדי, והביא לחסימה שלי מפשפשוק מחשבים
הוא קבע שהברזתי לו ושקבענו, והביא חברים שלו שהעידו שחפרתי להם בפרטי ולא קניתי
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #150 

חסר פרטים עסיסיים...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #151 

אני מוסר איזה פלאפון 2G ישן ועד עכשיו בלבלו לי את השכל 3 אנשים:
- אחד טען שאם אעבור בירושליים אז ליצור איתו קשר (אני ממש רחוק משם)
- אחד לא מסר לי מספר טלפון ופשוט ביקש למסור לו, אמרתי לו אזור מסויים בעיר שאני נמצא אחת לשבוע ובתגובה הוא אמר "שהוא לא נמצא שם דווקה ביום הזה, האם אוכל להשאיר אצל מישהו?" (אני קצת חושש לתאם עם בן אדם כזה)
- השלישי השאיר מספר טלפון אבל כתב שיש לו קליטה לא טובה בפלאפון וצריך או שאשאיר לו הודעות SMS או WHATSAPP

*שמעו, סתם פלאפון קקה מבחינת זמן העבודה שלו, לא יודע מה אנשים כל כך להוטים, קצת מפחיד אותי החוסר רצינות וזמינות ובכלל הדרך ליצור איתם קשר, נראה לי שאוותר על כולם.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #152 

מכרתי טלפון ביד שנייה, הנה מקצת מהסיפורים:
אתה מוכן לעשות תשלומים?
אתה יכול להוציא לי קבלה?
אתה מוכן לקבל צ"ק?
אתה מוכן להחליף תמורת אייפון\ווואי\סמסונג וכדומה? (היו הרבה בקשות להחלפות).
אינספור SMS-ים עם שאלות (למרות שהכל כתוב במודעה).
אתה מגיע לתל אביב?
אתה מגיע לירושלים?

בסוף הגיע מישהו וקנה בלי בלבולים.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #153 

למכור אייפון ביד 2 זו הרפתקאה:

א) מתקשר בחור בערב חג ב-2 בלילה שואל כמה אני עושה לו כי הוא דתי ואין לו הרבה כסף.
ב) מגיע אחד בלי שאלות, מנפנף לי בשטרות ואומר עכשיו אני שם * סכום של פחות 200 ש״ח מהמודעה* על השולחן.
אני אומר ״לא, לא סיכמנו את זה״
הוא בנוהל של ״יאללה תזרום, תגיד מברוק״.
בסוף עושה את עצמו מתייאש, נותן לך את הכסף, אתה סופר וכמה יש? פחות 200 שקל, כאילו לא שמע כלום.
ג) מתקשרת אמא צווחנית ואומרת לי לשמור לה כי זו מתנת יום הולדת של הבן שלה, לא מתקשרת יומיים, אני מוכר למישהו ואז היא מתקשרת בשישי אחר הצהריים כאילו כל העולם חיכה לה
״כן בוא נעשה את זה״.

כשאני מספר לה בצער שהמכשיר נמכר היא נמלאת זעם וצורחת עלי שאני לא יכול לעשות לה את זה ועוד שעה היום הולדת ו*תקשיבו טוב* שאני חייב לה אייפון!
אמרתי לה בציניות ״דברי עם שירות הלקוחות״ והניתקתי, היא עוד מתקשרת חזרה ״ מה המספר שלהם״?.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #154 

אמרתי לה בציניות ״דברי עם שירות הלקוחות״ והניתקתי, היא עוד מתקשרת חזרה ״ מה המספר שלהם״?.
...
:מת מצחוק:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

נו טוב. טלוויזיה פוג'יקום בת 9... 42 אינטש. איכות תמונה כמו כתם צבע מכוער

שליחה #155 

על הקיר... כן. מאלה שמפעל הפיס חילק פעם כ"פרס" וגיסי זכה בה....
ואז, יום אחד, ממש לפני פסח, גיסתי מתקשרת אלי...
"אין תמונה. מה אתה מציע"?
"או. יופי. קני חדשה. הגיע הזמן", השבתי.
והיא קנתה. שבוע אחרי כן, ביקרתי אצלה ומסקרנות, פירקתי את גב הטלוויזיה. וכן. 5 קבלים אלקטרולטיים נפוחים התגלו שם בכרטיס הספק. נו. מלחם היה שם. לוח אם ישן של מחשב התגלגל גם כן במחסן. עקרתי 5 קבלים מלוח האם ושתלתי אותם במקום הנפוחים. חיברנו הכל ו... פלא! עבדה. הם פרסמו מודעה ביד 2, ותוך שעתיים, הגיע קונה שלקח אותה בלי לבדוק תמורת 400 ש"ח. אז... לא משנה שעבור התיקון הם לא שילמו. משנה, שטלוויזיה, שבתור חדשה לא הייתה שווה 200 ש"ח, נמכרה בגיל 9 ולאחר תיקון ב-400 ש"ח.

ModChiP
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #156 

מה?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
...

BoazSimhony
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

כן,יש אנשים מצחיקים אבל גם מרגיזים

שליחה #157 

פירסמתי מזוודה מיוחדת להטסת אופניים.
מתקשר אלי עובד זר מפיליפינים , עד שהבנתי מה בכלל הסיפור שלו, אבל דבר עברית סבירה - רוצה לקנות
חשבתי עובד עלי.אבל לא, עשה רושם מקצועי מבין עניין. שאני אסע ואביא לו את המזוודה לדרום ת"א איפשהו - אמרתי לו שלא הולך....
בנתיים התקשרה בחורה רוכבת אופניים עשתה רושם רציני , נחמדה ,שאני לא אעיז למכור את המזוודה לבחור הפיליפיני
היא כבר מגיעה לקחת. כבר בשלב הזה היא נעלמה לכמה ימים , ששלחתי לה וואספ אמרה שהינה היא מגיעה...
קבענו לשבת אחה"צ - כמובן שלא הגיעה ולא התקשרה. ממש התעצבנתי
למזלי העובד הזר עדיין רצה את המזוודה - קבענו בתחנת רכבת , הגיע כמו גדול עם הכסף בלי שטויות ובלי בלבולי מוח , ולקח את המזוודה.
מי אמר שלא טוב עובדים זרים .....:D

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #158 

מכרתי בשבועיים האחרונים שלי את האייפון XS Max.
יש לי בערך 30 תכתובות של אנשים שפונים אלי עם השאלה אם האייפון עדיין למכירה. לאחר שעניתי בחיוב, הצד השני לא הגיב יותר.

היו עוד 2 אנשים שביקשו להוריד את המחיר ב- 40% לערך כי יש להם באותו מחיר את האייפון חדש בחנות. כאשר שאלתי למה הם לא קונים בחנות במחיר הזה, אין באמת תשובה אמיתית.

היו בקשות שאני אגיע לתל אביב\רמלה\ירושלים\חיפה עם הטלפון או שאשתתף בעלות הדלק כי הם מגיעים מרחוק.

אחרים התחננו שאני אוריד מחיר כי הם קונים את הטלפון מתנה לאחיינית\סבתא\דודה (מי האנשים הללו שקונים טלפון מתנה ב- 3K ש"ח?).

היו גם בקשות להחלפות או אנשים שביקשו שאני אשמור להם (אני תמיד אומר שאני שומר והם לעולם לא מגיעים).

בסופו של דבר קנה את הטלפון בחור שהתקשר, הגיע לאחר שעתיים, בדק 5 דקות את הטלפון, שילם מבלי להתמקח על המחיר והלך.

המקרים הללו חוזרים על עצמם בכל פעם שאני מוכר את האייפון הישן לאחר שדרוג. כאשר מוכרים כל טלפון אחר, אין סיפורים כאלו. אולי זה אומר משהו על מחזיקי אייפון? :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78768
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #159 

מה זה אומר?

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

זה אומר שלכל סיר יש את המכסה שלו, רק שצריך לחכות שהמכסה יגיע...

שליחה #160 

לפעמים זה קורה כהרף עין ולעתים זה נמשך לאורך תקופה...
ולגבי חובבי האייפון? יתכן, שבשל מחירו הגבוה יחסית, ובשל גודלה המשתנה של הקבוצה עצמה, עשוי מהלך המכירה להימרח
על פני תקופת זמן לא קצרה...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”