iPhone 4S - חדשות ועדכונים

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

ע"פ חדשות 10 - נפילה של 11!% למניית אפל!!! מטורף!!

ד"א לגבי השליטה הקולית - כנראה בלעדית ל4S, למה? לא ברור
http://techcrunch.com/2011/10/04/apple- ... assistant/

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

שליחה

asafsaf כתב:ע"פ חדשות 10 - נפילה של 11!% למניית אפל!!! מטורף!!

...
בגלל חומרה כנראה
And the meek shall inherit the earth
...

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

FIRE_WIRE כתב:

...
בגלל חומרה כנראה
...
לא ברור לי מה הולך שם בשליטה הקולית שהמעבד הקודם לא יכול להריץ....

ד"א ציטוט שהייתי חייב להביא מהפייסבוק:
Android Police
Siri: Where is the iPhone 5?
...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

...
אני רואה 4% וזה יורד ועולה כל שנייה..
http://www.google.com/finance?cid=22144

דרך אגב ,האתר של אפל לא עובד..עדכון :עובד .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 04/10/2011 21:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

abnatan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325

שליחה

החנות כבר עודכנה:
http://store.apple.com/us

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344

לדוברי עברית זה לא ממש משנה

שליחה

אבל הSIRI הזה נראה לי חידוש הרבה יותר משמעותי ופורץ דרך מאשר עוד כמה אינצ'ים למסך.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

נראה לי שאפל עשו טעות שלא הורידו את האויר מבועת השמועות שהלכה והתנפחה במהלך החודשים האחרונים.
אני מתאר לעצמי שיש הרבה ש"ישבו על הגדר" לפני רכישת מכשיר בציפייה להכרזה הערב ואפל לא נתנו היום יותר מדי סיבות לבחור בהם.

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425

שליחה

לא משנה המספר 4,5,6
אלא מה שמשדרגים ויש פה שדרוג
ממש מסקרן אותי לבדוק איך עובד הזיהוי הקולי
לא מבין מה אנשים רודפים אחר גודל המסך. זה לא נוח!
רוצים מסך גדול קנו איפוד איפד
על העובי זה משהו אחר... ה 4 באמת עבה ולא נוח להחזקה.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

Re: לדוברי עברית זה לא ממש משנה

שליחה

theezway כתב:אבל הSIRI הזה נראה לי חידוש הרבה יותר משמעותי ופורץ דרך מאשר עוד כמה אינצ'ים למסך.
...

נחמד זה כן... אבל, לא ציפו לשדרוג אפליקטיבי כמו שדרוג חומרתי\ויזואלי - לדעתי הם פספסו בגדול

אגב, יש פתרון דומה ל - Android אז...

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

asafsaf כתב: ד"א לגבי השליטה הקולית - כנראה בלעדית ל4S, למה? לא ברור
...
למה לא ברור? כדי שתקנה 4S!

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

אני מבקש ממנהלי האתר למחוק כל הודעה / שרשור / איזכור למונח . אייפון 5 ! :wink:

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני יכול לבקש מהמנהלים למחק כל אזכור של אייפון בכלל? :D

שאלתי חבר שמעריץ את אפל מה דעתו אחרי הכנס, הוא ענה לי ככה:
"תמונה אחת שווה אלף מילים
http://israelgadgetman.blogspot.com/2011/10/blog-post.html "

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

חזק :)

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו

שליחה

אני כל כך הרוס :(
איך הם יכולים לעשות לי את זה????
אני מהבוקר באטרף הולך לבית ספר משגע את כולם אני מגיע הביתה יושב מול המחשב אוכל פיצה.
הנה מתחילה לה ההרצאה שכולם חיכו לה ופתאום הדאון הענקי 8O
חשבתי שהיום יהיה יום טוב אבל בסופו אכזבה גדולה מאוד!!! :cry:
אך למרות זאת אולי יש תקווה קטנה מאוד לאייפון הזה לכו תדאו הכל יכול לקרות.
והנה עוד משהו מפחיד לגמרי, המנייה של אפל צונחת במהירות ואף אחד לא יודע איך זה יגמר.
כל מה שנשאר זה להמתין.................
כל הכתבות שלי
עמית לגו

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

noam,
היה מתבקש לתת למכשיר הזה מסך של 4 אינצ'. זה הפך להיות סטנדרט לאדם הממוצע בעולם הסמאטפון כיום. אין לי ספק שאם תעשה מחקר לדעתם של אלה שהיה להם מכשיר עם מסך 3.5 אינצ' ואח"כ הם עברו למסך 4-4.3 אינצ' מה הם מעדיפים, התשובה תהיה חד משמעית. אני בטוח שגם אפל ידעו את זה ולכן המוזרות כאן. זה בולט עוד יותר כאשר עוברים לעולם של מעבדים כפולי ליבה, וידאו HD ומצלמת 8MP איכותים מאוד על המכשיר. ראבאק, "לבזבז" רזולוצייה מדהימה של 960-640 על מסך של 3.5 אינצ'!

על פי הדמו ה-Siri באמת מרשים, השאלה שנשאלת היא כמה העסק באמת יעבוד טוב בעולם האמיתי. כאשר לאנשים יש קצת מבטא וכאשר השאלות יהיו קצת פחות דטרמיניסטיות. זה הימור גדול מאוד שאפל לוקחים כאן כי אם העסק הזה לא יעבוד באופן חוייתי מספיק, הביקורות לא יאחרו לבוא. אגב, Siri זאת חברת סטרטאפ שנרכשה ע"י אפל לפני שנה ורבע. כבר לפני כמעט שנתיים החברה Siri פרסמה את הטכנולוגיה המדוברת. בזמנו הם גם הפיצו אפליקצייה לאייפון שהתיימרה לעשות דברים די דומים. אפל רכשו אותם ואני מניח שמאז הם שיפרו מאוד את המערכת הזאת. הנה דוגמא לאפליקצייה הזאת שפורסמה לפני שנה וחצי: http://techcrunch.com/2010/02/04/siri-i ... assistant/

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

די די זה לא יפה, אל תצחקו. הרי אפל השקיעו שנה שלמה בשביל ליצור לכם מכשיר עם שירותי ענן, אפשרות להפעיל את המצלמה עם כפתור הבית ואפליקציה לשליחת כרטיסי ברכה! :lol: :lol:

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

asafsaf כתב:אני יכול לבקש מהמנהלים למחק כל אזכור של אייפון בכלל? :D

שאלתי חבר שמעריץ את אפל מה דעתו אחרי הכנס, הוא ענה לי ככה:
"תמונה אחת שווה אלף מילים
http://israelgadgetman.blogspot.com/2011/10/blog-post.html "
...
יכול להיות שהאייפון 5 יראה כמו בתמונה? :lol:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

לא הצלחתי למצוא במפרט של האייפון 4S כמה RAM יהיה לו. אתר אחד רושם 1GB והשני אומר 512MB

asafsaf, DorM,
אין צורך להתחיל עוד שרשור מלחמה אל מול האייפון :no:

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

האמת ,הטעות היא לא באפל ,אלה בציפויות הגבוהות שהרשת האכילה אותנו (הכוונה לכל ה"שמועות")

נתחיל מזה שאפל שמרו על העיצוב ,ויש לזה את היתרונות של זה ,אפשר להשתמש בקייסים קיימים של המכשיר הישן ולא צריך קייסים חדשים ,ומצד שני המכשיר לא ניהיה דק יותר כמו שהקייסים המודלפים סיפרו לנו , המכשיר לא קיבל עיצוב דומה לאייפד ולא גב אלומניות (שאולי הוא דווקא כן רעיון טוב בהתחשב בזה שזכוכית זה עדיין זכוכית ,עיצוב Unibody לדעתי הוא רעיון מצויין בשביל האייפון) .
וכמובן כל החומרה בפנים הוחלפה , ראשית יש שבב A5 ,לא מצויינת מהירות (מאמין שבערך 850-1000Mhz) דו ליבתי כמו באייפד ,כנראה גם עם שני ליבות SGX543MP2 ,כנראה שלפחות עד Tegra 3 השבב הזה יהיה החזק ביותר מבחינה גראפית,מבחינת זיכרון פנימי אפל לא אמרו לנו את זה ,אבל כנראה שזה 1GB של ראם ,אגב אם כבר מדברים על ביצועים ,לדעתי גם הNexus Prime לא יכלול מעבד מרובע ליבות(לפחות לא עם הם רוצים למכור אותו עוד השנה) אלה בסך הכל את ה exonys 4212 .
בכל מקרה ,אפל שידרגה גם את המצלמה ,ולפחות לפי התאור נשמעת כמו אחת המצלמות הטובות יותר בשוק ,פלוס יש מיצב תמונה ולדעתי זה תוספות משמעותית ,על פי אפל עיצוב האנטנות שונה קצת ועכשיו הקליטה אמורה להיות "אפילו" טובה יותר,וגם המכשיר החדש הוא World Phone,זה פיצ'ר שלנו לגמרי לא נחוץ ,אבל לשוק האמריקאי זה רק יעשה טוב כשכל אחד שקנה את המכשיר אצל ספקית CDMA (כמו Sprint וVerizon) יוכל לעבור לאיזה ספקית GSM שהוא רוצה אם זה לAT&T או לT-Mobile (אפילו שזה אומר להיות בלי 3G בגלל תדרים שונים) חוץ מזה הוסיפו גם BT 4 (שבלי העברת קבצים בBT ,אין לו יותר מדי שימושים - אולי לנקודת גישה - למרות שאפשר כבר עם Wifi) .
משהו שהרבה דיי התעלמו ממנו הוא העובדה שאפל הצליחה להאריך את חיי הסוללה של המכשיר (אם כי לא בהרבה .. ) אבל כל דקה נוספת של זמן סוללה בסמארפון היא חשובה .

ועכשיו בצד התוכנה :
יש תמיכה בHDMI Mirroring ב1080P, פיצ'ר שלמען האמת כבר לא מלהיב במיוחד אבל גם תמיד טוב .
יש תמיכה בAirPlay Mirroring ,זה עובד ב720P (קודם כל בגלל ההגבלה של הAppleTV להוציא רק 720p ,ואולי בגלל מגבלת כח עיבוד בצד האייפון ) וכנראה פיתרון מצויין להציג את המסך עם הטלויזיה והכי חשוב כנראה הכי נוח .
יש גם פיצ'ר שהוא למען האמת מיותר לגמרי בעידן האינטרנט והפייסבוק ,ה"Cards" ,אתה יוצר גלויה במכשיר ואפל ידפיסו וישלחו אותה למי שאתה בוחר ,כמובן בשביל מחיר דיי סמלי של 2.99$ בין המדינות בארצות הברית ו5.99$ לשאר העולם .
אבל החידוש הגדול ביותר מבחינת תוכנה הוא SIRI כמובן,עם זה יעבוד כמו שראינו (או שמענו.. ) אז הפיצ'ר הזה הולך להיות מעולה ,אם כי בישראל הוא לא ממש שימושי בגלל תמיכה בעברית (שכלל לא קיימת)..

בסך הכול אפל הוציאו חומרה מצויינת ,עם תוכנה מצויינת (למרות שכמה תוספות עדיין חסרות ,למרות שיכול להיות שיגיעו עם העידכונים הקרובים לiOS 5)
הרשת טחנה את השמועות כל כך הרבה שכבר לגמרי האמנו להם .
ואולי באמת האייפון 5 קיים ופשוט אפל לא מצליחים ליצר אותם בצורה סדירה ,הרי זה לא פשוט לדחוף שבב A5 שהוא דיי גדול וחם פיזית ,סוללה גדולה לתוך מכשיר בעובי של האייפוד טאץ' ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כמובן שאתה צודק שההייפ סביב האייפון 5 הוא משהו שנבנה על ידי אתרי הטכנולוגיה ולא על ידי אפל, הבעיה היא שזה כבר יצא מפרופורציה עד כדי כך שזה כבר עלול לפגוע במכירות של ה 4S בגלל שאנשים ציפו למשהו אחר.
אני חושב שאפל היתה צריכה להנמיך את הציפיות ולהרגיע קצת את השוק כדי למנוע את תחושת האכזבה שקיימת עכשיו.

מעבר לזה, נכון שבסה"כ מדובר במכשיר לא רע. אבל אם אפל ממשיכים לדבוק במסורת של שחרור מכשיר חדש אחת לשנה, אני לא רואה איך המכשיר הזה ישאיר אותם רלוונטיים במשך שנה שלמה בתחרות המטורפת מסביבם.

אגב, יכול גם להיות שהם מתכננים לשחרר את האייפון 5 בעוד חצי שנה כדי להשאר רלוונטיים מול המתחרים, אבל זה עלול לחזור אליהם כמו בומרנג כי הלקוחות החדשים של 4S לא יאהבו את זה...

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”