שרשור תגובות: ספינת הדגל החדשה של סמסונג - 55D8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #141 

Oranl כתב:את המחיר שציינתי תוכל לראות בסקירת הדגם (7000) בפורום המתחרה. אגב בהשקה שבוע שעבר תימחרו את ה-6600 ב-12,700 מחיר ראשוני. החנות שאני רכשתי בה היא סאני אלקטריק בחיפה (רק שלא יאשימו אותי בפרסום..). הם יבואנים מורשים ומחזיקים רק מוצרי סמליין ולא פרללי. לגבי הדגם שלי הוא ua46d7000lm(xsq) ושפות הממשק הן רבות מאד, לא זוכר כרגע מכיוון שאני לא מול הטלויזיה.
לגבי העננות אולי ניתן לכייל בצורה מסוימת כדי להפחית את הבעיה.. טרם ביצעתי כיול כלשהן, פרט להפחתת עוצמת התאורה אבל זה לא עזר יותר מדי.. עוד רעיונות?
...
OK - עכשיב הדברים ברורים יותר.
לפי מס מודל - מדובר במסך 46" ואז המחיר מסתדר.
דגמי D7000 ו D8000 עדיין אין בארץ דרך סמיליין בגודל 55"
לכן אני בודק יבוא מקביל של מסך בגודל כזה

קראתי ש ל SAMSUNG יש PATTERN מיוחד לכיול ובדיקה אבל ב MANUAL שהורדתי מהאתר האירופאי
לא מצאתי תזכור לנושא זה.
אם יש תהליך ידוע והגיוני אשר לא דורש מכשור מיוחד - פרסומו בטח יכול לעזור לחברים

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #142 

מדובר בשני Patterns בסיסיים שמאפשרים כיול brightness/contrast ו- color/tint (בשילוב של RGB Mode). זה לא מחליף כיול מקצועי עם ציוד יקר.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #143 

סקירה בריטית על D8000
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1304937593
השורה התחתונה די חיובית

כנ ראה שישנם כמה רמות כיול - החל מ EMBEDDED PATTERN דרך שמוש ב REFERENCE DVD ועד למקצועית ביותר. מענין לקבל משוב מאנשים שעברו את זה.

כמו כן עוד לא ברורה לי חווית משתמש בארץ ממכשיר אירופאי סדרה D
מה יש ומה אין... הבנתי ש FIRMWARE לא מתאים לחומרה
ז"א לא ניתן לעברת את המודל האירופאי על ידי שמוש בתןכנה מקומית

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #144 

תיקון קטן. זו לא סקירה בריטית, זה אתר מדנמרק.

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #145 

לאחר ניסיונות כיול החלטתי לצלם כמה תמונות כדי לקבל את חוו"דכם על מצב העננות בטלוויזיה. מהסקירה באתר הדני נראה שלדגמי הסדרה צריכה להיות זליגה קטנה מאד והעננות לא נראית חמורה כמו שהיא אצלי.. מה דעתכם?

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #146 

אחי היקר!
הטלויזייה שלך צריכה אישפוז דחוף עקב מחלה!
גש להחליף אותה!

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #147 

gordi כתב:אחי היקר!
הטלויזייה שלך צריכה אישפוז דחוף עקב מחלה!
גש להחליף אותה!
...
+1 :idea: :idea: :idea:

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #148 

OMG! עד כדי כך, הא :מבולבל:
הייתה לי תחושה שהמצב גרוע..

האם עליי לפנות לחנות או ליבואן? יש איזה תקנות מסוימות לגבי החלפה במקרה שכזה? והאם אכן מובטח לי שיחליפו את הטלוויזיה?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #149 

זה לא עננות ......זה סופה ויום סגריר ביותר ....ביום קיץ!

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #150 

אוי ואבוי....!!!! 8O
עכשיו אני רק רואה על מה ההיסטריה לגבי תופעת העננות במסך.

אצלי אין אפילו משהו שמזכיר את זה בקטנה.
כנראה באמת מדובר על מסך תקול או מסך שקיבל כמה חבטות רציניות בהובלה.
דרוש החלפה במידי !

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #151 

Oranl,
אם התמונות האלה צולמו ללא טכניקה של חשיפה מוגברת והטלביזיה אחרי כיול מינמלי - כלומר עוצמת הארה אחורית לא על המקסימום -> אז מייד גש להחליף מסך, זוהי קטסטרופה אין ספק בכך, זה יכול לגרום לוידיאופיל לאבד את מאור עיניו. המסך תקול נקודה.

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #152 

איזה דגם יש לך? גם d7000? תוכל אולי להעלות תמונה שאוכל לקבל מושג איך זה אמור להיראות במצב תקין?

אני אפנה היום לחנות, אני רק מקווה שלא יעשו לי בעיות כשאומר להם שאני רוצה להחליף :cry:

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #153 

זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.
העננות מתבטאת גם בתמונות חשוכות בסרט ואז השחור לא שחור ולא דומה, הכחול לא כחול וכך הלאה.
נכון להיום, היות וזה כמו פיס עניין של מזל עד כמה התופעה תבלוט (לא תעלם לחלוטין) מי שרוצה נאמנות לתמונה ולא עיוות לא צריך לרכוש את הטכנולוגיה הזו
מי שרוכש בכל זאת - זה מה יש!

ואין שום טענות לבעלי סמסונג אלא רק לסוג המוצר 8)

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #154 

Balance כתב:זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.
העננות מתבטאת גם בתמונות חשוכות בסרט ואז השחור לא שחור ולא דומה, הכחול לא כחול וכך הלאה.
נכון להיום, היות וזה כמו פיס עניין של מזל עד כמה התופעה תבלוט (לא תעלם לחלוטין) מי שרוצה נאמנות לתמונה ולא עיוות לא צריך לרכוש את הטכנולוגיה הזו

...
חבר בשם BALANCE .... נראה שאתה מאוד BIASED ... רק תגיד לנו איזה מסך יש לך, איפה אתה עובד ואת מי אתה מיצג. לא נראה לי שחברה מובילה כמו SAMSUNG מצליחה לתפוס נתח שוק של מעל 50% למסכי 3D באירופה ובאמריקה עם טכנולוגיה פגומה.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #155 

hm32hm,

צבור קצת פז"מ פה, תכיר את החברים...
בינתיים נראה שאתה נציג של מישהו :wink:

טענתי שזו מגבלה של הטכנולוגיה, זה מה יש גם אם תסכים וגם אם לא, מי שמוכן לחיות עם הפשרה הזו אז סבבה, אין שום בעיה אבל, טענה של מישהו כזה או אחר לא תשנה התוצאה ולכן אין ויכוח :)

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #156 

לי יש D8000 ואין זכר לעננות!!!
יש זליגה קלה עד בלתי נראית בפינה השמאלית
למעלה ולמטה ... כנראה שהמסך שקיבלת פגום

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #157 

Balance כתב:זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.

...
אני לא רוצה שהדיון הזה יגלוש עוד הפעם לבלאגן שהיה פה, אבל כמה שלא ניסיתי לחפש עננות בכוח ( D8000 ) לא הצלחתי לראות כלום, לא מקרוב לא מרחוק בחדר חשוך מואר ועם כל סוג של תמונה בהירה עד חשוכה לגמרי, הדבר היחידי שהצלחתי לראות וזה גם בקושי וממש מקרוב זה טיפה זזליגת אור בפינות, אחרי כיול ( שעדיין לא סיימתי ) גם ממרחק של מטר אי אפשר לראות כלום גם אם ממש מתאמצים, בכלל נראה שהגירסאות שסמי ליין מוכרים בארץ גרועות בהרבה מהדגמים בארצות הברית ( שגם נמכרים פה ע"י יבוא מקבילי ) או שיכול להיות שהמסכים שלהם עוברים התעללות קשה בדרך לחנויות ( מאיפה שהם לא מגיעים )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 14/07/2011 10:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #158 

Balance כתב:hm32hm,

צבור קצת פז"מ פה, תכיר את החברים...
בינתיים נראה שאתה נציג של מישהו :wink:

טענתי שזו מגבלה של הטכנולוגיה, זה מה יש גם אם תסכים וגם אם לא, מי שמוכן לחיות עם הפשרה הזו אז סבבה, אין שום בעיה אבל, טענה של מישהו כזה או אחר לא תשנה התוצאה ולכן אין ויכוח :)
...
ל BALANCE
מיגבלה של "הטכנולוגיה" נשמע מרשים אך לא ברור לי מה הפרטים.
כרגע יש לי בבית שני מסכים - LCD - PHILIPS 32FP7404 חדשה יחסית וגם LCD ותיקה 47" של TOSHIBA
בדרך ל 3D, בחנתי במשך שבוע עם חבר את ה 50VT20 PLASMA PANASONIC
התמונה נפלאה, אבל צריך לעשות סוויצ : לצפות בחושך ובמקסימום CONTRAST.
ומשקפי ה 3D ברגע שמופעלים אז מחשיכים עוד יותר. הבנתי ש PANASONIC נחשבים מס 1 בפלסמה אחרי ש PIONEER הפסיקו לפתח לכן בדקתי אותם.
אני מחפש את פתרון בגודל 55" וממה שראיתי בשוק סדרת ה D של SAMSUNG ב LED נראית לי. אני אשמח להתרשם מפתרונות איכותיים במחירים סבירים.
ומה הגילוי נאות שלך ???

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #159 

ntk כתב:

...
אני לא רוצה שהדיון הזה יגלוש כמה שלא ניסיתי לחפש עננות בכוח ( D8000 ) לא הצלחתי לראות כלום, לא מקרוב לא מרחוק בחדר חשוך מואר ועם כל סוג של תמונה בהירה עד חשוכה לגמרי, הדבר היחידי שהצלחתי לראות וזה גם בקושי וממש מקרוב זה טיפה זזליגת אור בפינות, אחרי כיול ( שעדיין לא סיימתי ) גם ממרחק של מטר אי אפשר לראות כלום גם אם ממש מתאמצים, בכלל נראה שהגירסאות שסמי ליין מוכרים בארץ גרועות בהרבה מהדגמים בארצות הברית ( שגם נמכרים פה ע"י יבוא מקבילי ) או שיכול להיות שהמסכים שלהם עוברים התעללות קשה בדרך לחנויות ( מאיפה שהם לא מגיעים )
...
כנ"ל , לי יש את הגרסא האירופאית UE55D8000 (אגב 2 מכשירים זהים שמותקנים אצל בני משפחה), אין עננות אין זליגה ועשיתי כיול מאוד מאוד בסיסי.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #160 

אני לא חייב לך שום דין וחשבון, זו דעתי על LCD

ניתן לנסות גם את הפלזמה של סמסונג מאותה סדרה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”