Oranl כתב:את המחיר שציינתי תוכל לראות בסקירת הדגם (7000) בפורום המתחרה. אגב בהשקה שבוע שעבר תימחרו את ה-6600 ב-12,700 מחיר ראשוני. החנות שאני רכשתי בה היא סאני אלקטריק בחיפה (רק שלא יאשימו אותי בפרסום..). הם יבואנים מורשים ומחזיקים רק מוצרי סמליין ולא פרללי. לגבי הדגם שלי הוא ua46d7000lm(xsq) ושפות הממשק הן רבות מאד, לא זוכר כרגע מכיוון שאני לא מול הטלויזיה.
לגבי העננות אולי ניתן לכייל בצורה מסוימת כדי להפחית את הבעיה.. טרם ביצעתי כיול כלשהן, פרט להפחתת עוצמת התאורה אבל זה לא עזר יותר מדי.. עוד רעיונות?
...
OK - עכשיב הדברים ברורים יותר.
לפי מס מודל - מדובר במסך 46" ואז המחיר מסתדר.
דגמי D7000 ו D8000 עדיין אין בארץ דרך סמיליין בגודל 55"
לכן אני בודק יבוא מקביל של מסך בגודל כזה
קראתי ש ל SAMSUNG יש PATTERN מיוחד לכיול ובדיקה אבל ב MANUAL שהורדתי מהאתר האירופאי
לא מצאתי תזכור לנושא זה.
אם יש תהליך ידוע והגיוני אשר לא דורש מכשור מיוחד - פרסומו בטח יכול לעזור לחברים
כנ ראה שישנם כמה רמות כיול - החל מ EMBEDDED PATTERN דרך שמוש ב REFERENCE DVD ועד למקצועית ביותר. מענין לקבל משוב מאנשים שעברו את זה.
כמו כן עוד לא ברורה לי חווית משתמש בארץ ממכשיר אירופאי סדרה D
מה יש ומה אין... הבנתי ש FIRMWARE לא מתאים לחומרה
ז"א לא ניתן לעברת את המודל האירופאי על ידי שמוש בתןכנה מקומית
לאחר ניסיונות כיול החלטתי לצלם כמה תמונות כדי לקבל את חוו"דכם על מצב העננות בטלוויזיה. מהסקירה באתר הדני נראה שלדגמי הסדרה צריכה להיות זליגה קטנה מאד והעננות לא נראית חמורה כמו שהיא אצלי.. מה דעתכם?
Oranl,
אם התמונות האלה צולמו ללא טכניקה של חשיפה מוגברת והטלביזיה אחרי כיול מינמלי - כלומר עוצמת הארה אחורית לא על המקסימום -> אז מייד גש להחליף מסך, זוהי קטסטרופה אין ספק בכך, זה יכול לגרום לוידיאופיל לאבד את מאור עיניו. המסך תקול נקודה.
זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.
העננות מתבטאת גם בתמונות חשוכות בסרט ואז השחור לא שחור ולא דומה, הכחול לא כחול וכך הלאה.
נכון להיום, היות וזה כמו פיס עניין של מזל עד כמה התופעה תבלוט (לא תעלם לחלוטין) מי שרוצה נאמנות לתמונה ולא עיוות לא צריך לרכוש את הטכנולוגיה הזו
מי שרוכש בכל זאת - זה מה יש!
Balance כתב:זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.
העננות מתבטאת גם בתמונות חשוכות בסרט ואז השחור לא שחור ולא דומה, הכחול לא כחול וכך הלאה.
נכון להיום, היות וזה כמו פיס עניין של מזל עד כמה התופעה תבלוט (לא תעלם לחלוטין) מי שרוצה נאמנות לתמונה ולא עיוות לא צריך לרכוש את הטכנולוגיה הזו
ואין שום טענות לבעלי סמסונג אלא רק לסוג המוצר
...
חבר בשם BALANCE .... נראה שאתה מאוד BIASED ... רק תגיד לנו איזה מסך יש לך, איפה אתה עובד ואת מי אתה מיצג. לא נראה לי שחברה מובילה כמו SAMSUNG מצליחה לתפוס נתח שוק של מעל 50% למסכי 3D באירופה ובאמריקה עם טכנולוגיה פגומה.
צבור קצת פז"מ פה, תכיר את החברים...
בינתיים נראה שאתה נציג של מישהו
טענתי שזו מגבלה של הטכנולוגיה, זה מה יש גם אם תסכים וגם אם לא, מי שמוכן לחיות עם הפשרה הזו אז סבבה, אין שום בעיה אבל, טענה של מישהו כזה או אחר לא תשנה התוצאה ולכן אין ויכוח
Balance כתב:זה די דומה לתמונה בסקירה של עופר, זו בעיה כוללנית של המסך הזה ושל הטכנולוגיה הזו.
...
אני לא רוצה שהדיון הזה יגלוש עוד הפעם לבלאגן שהיה פה, אבל כמה שלא ניסיתי לחפש עננות בכוח ( D8000 ) לא הצלחתי לראות כלום, לא מקרוב לא מרחוק בחדר חשוך מואר ועם כל סוג של תמונה בהירה עד חשוכה לגמרי, הדבר היחידי שהצלחתי לראות וזה גם בקושי וממש מקרוב זה טיפה זזליגת אור בפינות, אחרי כיול ( שעדיין לא סיימתי ) גם ממרחק של מטר אי אפשר לראות כלום גם אם ממש מתאמצים, בכלל נראה שהגירסאות שסמי ליין מוכרים בארץ גרועות בהרבה מהדגמים בארצות הברית ( שגם נמכרים פה ע"י יבוא מקבילי ) או שיכול להיות שהמסכים שלהם עוברים התעללות קשה בדרך לחנויות ( מאיפה שהם לא מגיעים )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 14/07/2011 10:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
צבור קצת פז"מ פה, תכיר את החברים...
בינתיים נראה שאתה נציג של מישהו
טענתי שזו מגבלה של הטכנולוגיה, זה מה יש גם אם תסכים וגם אם לא, מי שמוכן לחיות עם הפשרה הזו אז סבבה, אין שום בעיה אבל, טענה של מישהו כזה או אחר לא תשנה התוצאה ולכן אין ויכוח
...
ל BALANCE
מיגבלה של "הטכנולוגיה" נשמע מרשים אך לא ברור לי מה הפרטים.
כרגע יש לי בבית שני מסכים - LCD - PHILIPS 32FP7404 חדשה יחסית וגם LCD ותיקה 47" של TOSHIBA
בדרך ל 3D, בחנתי במשך שבוע עם חבר את ה 50VT20 PLASMA PANASONIC
התמונה נפלאה, אבל צריך לעשות סוויצ : לצפות בחושך ובמקסימום CONTRAST.
ומשקפי ה 3D ברגע שמופעלים אז מחשיכים עוד יותר. הבנתי ש PANASONIC נחשבים מס 1 בפלסמה אחרי ש PIONEER הפסיקו לפתח לכן בדקתי אותם.
אני מחפש את פתרון בגודל 55" וממה שראיתי בשוק סדרת ה D של SAMSUNG ב LED נראית לי. אני אשמח להתרשם מפתרונות איכותיים במחירים סבירים.
ומה הגילוי נאות שלך ???
...
אני לא רוצה שהדיון הזה יגלוש כמה שלא ניסיתי לחפש עננות בכוח ( D8000 ) לא הצלחתי לראות כלום, לא מקרוב לא מרחוק בחדר חשוך מואר ועם כל סוג של תמונה בהירה עד חשוכה לגמרי, הדבר היחידי שהצלחתי לראות וזה גם בקושי וממש מקרוב זה טיפה זזליגת אור בפינות, אחרי כיול ( שעדיין לא סיימתי ) גם ממרחק של מטר אי אפשר לראות כלום גם אם ממש מתאמצים, בכלל נראה שהגירסאות שסמי ליין מוכרים בארץ גרועות בהרבה מהדגמים בארצות הברית ( שגם נמכרים פה ע"י יבוא מקבילי ) או שיכול להיות שהמסכים שלהם עוברים התעללות קשה בדרך לחנויות ( מאיפה שהם לא מגיעים )
...
כנ"ל , לי יש את הגרסא האירופאית UE55D8000 (אגב 2 מכשירים זהים שמותקנים אצל בני משפחה), אין עננות אין זליגה ועשיתי כיול מאוד מאוד בסיסי.