הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ufo77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401

שליחה

קודם כל שיהיה להם יחס אנושי...

rm571
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

היה בסך הכל מאוד מעניין, אבל איזה גנבים בקפיטריה 20 ש''ח לנקניק בלחמניה?

freddi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

התפתחות מדהימה של יזמות מבורכת

שליחה

פשוט היה לי עונג לבקר בתארוכה כמו בחו״ל עם המון מבקרים והרב המולה!

כל הכבוד למארגנים שעם הרבה אהבה, התמדה וחזון פיתחו במשך שנים מיזם יפה כל כך.
מה שהחל ממפגשי חברים משוגעים לדבר בחסות חנות כזו או אחרת, התפתח לתערוכה מקצועית שבעתיד החברות הגדולות לא יוכלו יותר בלעדיה!
ואנחנו כצרכנים נהנה מכל תערוכה יותר ויותר :lol:

ואם בהווה לכיוון העתיד עסקינן:
אהבתי מאד את intoatv
שיאפשר גם לקהל הרחב גישה קלה ואינטואיטיבית למרכז בידור ביתי מושלם.
נראה ומרגיש מליון דולר!
שיהיה לכם הרבה הצלחה במיזם המקצועי הזה (b)

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי

שליחה

בהחלט תערוכה מושקעת ויפה!
אישית עליי השאירו רושם שני דוכנים:
הדוכן של Intoatv - אין ספק שמדובר בדבר החם הבא! מערכת פשוט חכמה, פשוטה שעונה על כל הצרכים, רואים שהמפתחים שלה חיים ונושמיים את השוק.
הדוכן של Epson - היה חדר הקרנה שבתור בעלים גאה של המקרן 8500 של החברה בהחלט התרשמתי מהתמונה אבל אישית מה שהשאיר אצלי את הרושם העיקרי היה איכות הסאונד של מערכת הקולנוע של Morel.
כל הכבוד למארגני התערוכה
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 18/06/2011 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

adamshimon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168

שליחה

האמת שדי התאכזבתי, ציפיתי ליותר בתחום הסאונד ולחדרי האזנה עם מערכות איכותיות ולא קומה קטנה ופתוחה שדי קשה להתרשם בגלל הרעש למטה, מעבר לזה בתחום 3D היה נחמד להתרשם ממשחקים וסרטים .
מקווה ששנה הבאה יהיה קצת יותר אודיו יוקרתי ופחות אודיו גאדג'טי

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628

שליחה

ארגנתי כמה חבר'ה מעבודה והגענו לתערוכה.
הארגון היה מעולה. המותגים היו מעניינים במיוחד טלוויזיות וקלנוע ביתי.
באודיו היה חסר מותגים כמו MOREL. (או שפספסתי).

בעיית הרעש היא החיסרון הגדול ביותר תערוכה, במיוחד כשמציגים אודיו.

בדוכן Sennheiser למשל, כשניסיתי לשמוע את ה HD800 - לא שמעתי כלום,
מה גם שמשום מה הם השתמשו ב"Vincent" הסיני בתור מגבר אזניות.

בסיכום - היה מצויין, מקווה להמשך המסורת.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8265

Re: חוות דעת על התערוכה ותשובת מנהל מותג סמסונג בארץ על פרשת הפנלים

שליחה

balfur כתב:שלום לכולם,

דוכן LG:
לשאלה על פנלים מסוג SIPS, המזוהים עם האות W (לפי הפורום) לא ידעו דבר על כך ובדיקה פיסית מאחור גם לא העלתה דבר .
:[/quote]

לא רק W. גם Y ועוד אותיות (תלוי בשנה, דגם, מקום ייצור, שוק יעד).
...

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774

Re: חוות דעת על התערוכה ותשובת מנהל מותג סמסונג בארץ על פרשת הפנלים

שליחה

balfur כתב:שלום לכולם,

היה בסה"כ בסדר, ציפיתי שיהיו מכירות של מסכים בהנחות מסויימות, אך לא רק שלא היו מכירות, אלא גם מחירים לא הצלחתי לדלות מהם וגם לא צפי הגעה לחנויות.
כמו כן, גם לא היו אפילו פרוספקטים של המסכים באף חברה ונאלצת להתקרב לכל מסך ולזכור מה ההבדל בינו לבין האחר.
נציגי המכירות לא היו מקצועיים ברובם ולא שלטו כלל בהבדלים בין הדגמים השונים אלא יותר למדו כיצד לתפעל את הפונקציות החדשות במסכים ותו לא.
היתה לדעתי יותר השקעה בתחום האודיו, יותר מקצועיות והרבה מוסיקה.
היה חסר כיבוד קל לרבות מים.
בשאר בתחומים כמו מדפסות, מקרנים, עיתנוים, מכונות אספרסו למיניהן,טבלטים של סמסונג וכו' פחות עניינו.

דוכן LG:
כל המסכים שהוצגו תומכי 3D עם משקפיים פסיביים.
הפלזמות לא "זכו" ב- SMART TV אלא רק ב-3D.
היתה יותר תצוגת מסכי לד כמו:
LW470Y - תומך 3D ללא SMART TV.
LW570Y - תומך 3D ו- SMART TV קיים בגדלים "47"42
שוב פעם אף נציג לא ידע לומר מחירים.
לשאלה על פנלים מסוג SIPS, המזוהים עם האות W (לפי הפורום) לא ידעו דבר על כך ובדיקה פיסית מאחור גם לא העלתה דבר .

דוכן פיליפס:
הציג את המסכים 9705,8605,7605,6606,5405 ואת פרי הפיתוח : CINEMA 21:9 3D בחדר תצוגה אישי.
כמו כן, מוצרי חשמל לבית לרבות אודיו וכו'.

דוכן סמסונג :
הציג כמעט את כל המסכים מסדרה D.
רק החל מדגם D6600 יש גלישה חופשית במחיר של מעל 13500 ש"ח.
המסך D8000 בגודל "55 מרהיב ביופיו!!! אך יקררררררררררררררר 30K פלוס .
המסך D9000 לדעתי פחות יפה ממנו למרות שהוא בעובי של 7.9 מ"מ בלבד! אך מחייב רק הנחה על שולחן ולא תליה עקב החיבורים הנמצאים בבסיס המסך.
מערכת הSMART HUB מרשימה מאוד ועושה רושם חיובי.
מבדיקה פיסית מאחורי המסך בתוית ה-VERSION נמצאו אותיות שונות. כמו: AA01, HQ, CN01 .
מסתבר כי לא דאגו להראות רק מסכים בורסיות של SQ כמו שדובר רבות כאן בפורום.
בפניה אישית למנהל מותג סמסונג בנוגע ל"רולטת" פנלים טען כי כל המסכים המגיעים לארץ ע"י סמליין, נציגת סמסונג בארץ, מגיעים בסיומת SQ בלבד! ומה שרשום בתוית ה-VERSION איננו משקף חד וחלק את סוג הפנל אלא, את התוכנה בלבד! אתם תגידו מי צודק :מבולבל:
...
תגיד איש יקר, היינו באותה תערוכה, או שפיספסת בכוונה את הדוכן של פנסוניק :roll:

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 524

שליחה

ראשית, תודה למארגנים על אירוע מרשים, קליל יחסית וכמובן הנחה בכניסה :wink:
אישית, ולמרות הביקורות הלא מלהיבות שהועלו לאתר לאחר הפתיחה , ציפיתי לאירוע דומה באופיו לתערוכה הזכורה לטוב שהתקיימה בכפר המכבייה לפני 3 שנים (כמדומני). ולמרות שלאחר הביקור היום ברור כי האירוע הנוכחי לבש צביון פחות מקצועי ויותר נגיש לקהל הרחב עדיין נחשפתי לטכנולוגיות שלפחות עבורי אינן כוס התא היומית שלי . לראשונה ראיתי והתנסיתי בתלת מימד וחברים אני חייב לציין שכפי שנאמר, אכן צריך אספקה שוטפת של אקמול לכל פועל שמתעתד לשבת מול המסכים הללו ליותר ממספר דקות. ולא, לא הרגשתי כמעט הבדל בין המשקפיים הפאסיביות לאקטיביות. כולן גרמו לתחושת סחרור ואיבוד פוקוס (ויש לי ראייה 6/6 :) כן הרגשתי קצת יותר נח עם המשקפיים של LG . אכן יש הרגשה שהטכנולוגיה כיום היא יותר גימיק נחמד שמוכר מסכים מאשר מאפיין מהותי שישנה את הרגלי הצפייה.
בנוגע להשוואה בין הסאמסונג'ס לפאנסוניק'ס , היה קשה לבחון- בעיקר את הראשונות- בשל הפרעות סביבתיות והיעדר סביבה תומכת :( נציג של פאנסוניק ציין כי דגמי סדרה Z בפלאזמות יגיעו בתחילת 2012 וינועו סביב 17k לאלו שכוללים תמיכה ב-HD וסביב 9K לאלו שלא (לגודל של 50')
כמו כן בהחלט היה מחסור בחדרי צפייה/האזנה סגורים ומבודדים מרעש ההמון ונקניקיותיו ..
האירוע המדהים והאחד שרק בשבילו היה שווה להגיע היה לדעתי ההדגמה של סט הרמקולים של avantgarde בקומה השנייה. מי שלא שמע וראה סט של חצי מיליון שקלים (!!) משמיע מוסיקה מתוך פאטיפון (!!!) לא חווה חוויה מוסיקלית מטלטלת חושים כזו מימיו (l) (l) (l) . אם לא את הרמקולים והמגבר אז לפחות לקנות את abraxas של santana ... חבר'ה מקסימים שענו בחום רב על שאלות למרות שמבט אחד בסנדלי השורש שלי היה מבהיר להם שאני ככה''נ איני לקוח פוטנציאלי :( (U) אפילו אשתי הצליחה לשבת סאשן של מעל חצי שעה בטרם שמעה ונענתה לקריאתו של שוק האיכרים שנערך ממול (ומעניין האם גם השוק אורגן כמקום מפלט לנשות :D ...)
אז לסיכום, שאפו על היוזמה והארגון (b) (b) , תבורכו על המזגן, והלוואי ונראה עוד אירועים כאלו בעתיד (l) (l)
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not weakness. That is life
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו

שליחה

היה יפה מאוד הייתה בתערוכה השקעה רבה
כל הכתבות שלי
עמית לגו

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948

שליחה

הייתה אחלה תערוכה. כל הכבוד על ההשקעה (Y) (Y) (Y)

אין ספק שהתערוכה קצת שינתה סגנון. בתערוכות הקודמות היה הרבה יותר דגש על חנויות ואילו הפעם היה דגש על יצרניות וטכנולוגיות.

לדעתי התערוכה הפעם היא בעצם ה "CES הישראלי".
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

עבר עלי עוד ביקור מהנה בתערוכה היום (Y)

ה3D עדיין לא מתאים לי, כמעט כל פעם שצפיתי הופיעו כאבי ראש קלים.
המשחקים מבית מדיה גיים היו מאוד מהנים והכי התלהבתי מהרובה שמשתלב עם הMOVE, יכול להיות קניה אצלי בקרוב.

הכי נהנתי מחדר ההקרנה של אפסון.
5.1 של מורל ( לא ניתן לראות הגברה ) משולב עם מקרן של אפסון בעלות 40K, פשוט חוויה יותר טובה מהקולנוע!

הכי התרשמתי ונהנתי מהמקרן.

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698

שליחה

דרך אגב,
בניגוד למה שנאמר LG כן חילקו פרוספקטים,
רק היה צריך לבקש כדי לקבל,

אחד על הטכנולוגיות החדשות שלהם
ואחד שהציג את המפרט של הדגמים שהוצגו..

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

מישהו יודע כמה עולה המערכת שהיתה בקומה העליונה (לא הערכה. מחיר מדויק)?
אחד פה זרק 2 מיליון ואחד זרק חצי מיליון. אני המרתי על מיליון.
נכנסתי עכשיו לאתר שלהם ובדקתי מחירים. יש מספר סוגים של הרמקולים הקדמיים. אני לא יודע איזה מהם זה מה שהיה בתערוכה אבל הזול שביניהם עולה 62000 דולר משמע 120000 בארץ משמע 400000 ש"ח. בוא נגיד ככה, זה שזרק 500000, בטוח לא צודק :-)
האחוריים והסנטר ראיתי משהו בסביבות ה 24000 דולר, כלומר 50000 דולר בארץ כלומר 175000 ש"ח לזוג + 85000 לסנטר. אנחנו כבר על 660000 וזה במקרה הטוב. יש לי תחושה שגם אני פיספסתי. אני מעריך שזה לא רחוק מ 2 מיליון (למטה או למעלה).

תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

היו שתי מערכות. המערכת ההקפית עם הרמקולים האדומים עולה כשני מיליון ש״ח. המערכת בפינה היתה דו ערוצית ואין לי מושג מה מחירה.

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668

שליחה

בסה"כ היה בסדר גמור.

זה רק אני או שהאפסון בחדר החשוך - מאכזב ?

שלא תבינו לא נכון - התמונה היתה מדהימה אבל רק בתנאי חושך כמעט מוחלט....

קצת תאורה (הפלש של הנייד...) על הרצפה - והתמונה חלבית ביותר...

אצלי בבית עם פנאסוניק בן 5 שנים - וללא חושך "מוחלט" - התמונה טובה יותר 8)

לעומת זאת - המורל שהיו בחדר לא איכזבו :wink:

איתן.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

ערב טוב לכל החברים :)
הגעתי עם 2 חברים עם ציפיות לא גבוהות לאור התגובות לגבי מערכות אודיו בכלל, אין ספק שהתערוכה שונה
מהקודמות אבל לא כול לאמר שהתאכזבתי, אני חושב שתערוכה כזו עם 4,5 חדרים ייעודיים תהיה מושלמת.

נתחיל מהמצוין, המקרן אפסן R4000 זהו המקרן הטוב ביותר שאני ראיתי, נ ק ו ד ה :משתחווה: :משתחווה: , שחורים מדהמים, תמונה נעימה,
צבעים מצויינים , חלקות יוצאת דופן, אפילו ה-FI עובד מושלם תמונה חלקה אבל ללא "אופרת סבון" :lol:
התחלתי לחשוב מה אני יכול למכור(כליה?) כדי שהדבר הזה יהיה אצלי....

מסכים, סמסונג: (n) על אירגון פשוט גרוע, אין מספיק משקפיים, תור, תכנים לא משהו, אין החשכה.
עברתי כמה פעמים כדי לראות ב-D8000 המדוברת אבל תמיד היה עמוס ובלאגן.

שילמדו קצת מיורוקום, משקפיים מקובעות, מבחר דגמים, קטע הדגמה מעולים ומעל הכול תמונה מעולה, תלת מימד פנטסטי (l)
בקיצור המסך הבא שלי בעתיד הרחוק :cry: יהיה עדיין פנסוניק.

ההפתעה הייתה LG עם משקפיים קלות ונוחות ה-3D היה הכי מוצלח אבל שאר יכולות המסך עדיין לא שם.
רוב הדוכנים היו מעניינים וקשורים לתחום למעט איזה קרש גיהוץ שראיתי...... :roll:

מסקרן מאוד היה ב-INTOATV, אשמח אם תהיה סקירה על המוצר(לא קיים עדיין?) או לפחות התרשמות והסבר על
איך כל העסק עובד.

אני מצפה מ-yossigab לדאוג בפעם הבאה לעמדה של GT5, מושב והגה היה שם ...... :P

לבסוף אבל הכי חשוב, תודה למנהלי הפורום ולכל מי שידו באירגון התערוכה כי:
אתם עושים לנו את החיים כיפיים (f) (f)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

הייתי היום עם האישה והילד: ציפיתי לעומס ורעש. לא היה כמו שחשבתי שיהיה. החוויה עצמה הייתה מהנה וזה עוד אחרי ביקורת מהאשה, היא נהנתה, הילד מאוד נהנה.
באופן אישי לי זה ענה על הציפיות, המכנה המשותף היה נרחב, לא הייתה התעמקות יתר על המידה, זה בגלל שהמקום אינו מתאים לכך. אבל בהחלטה היה מקום להתעניינות וקבלת מידע ראשוני, רוב המקומות הציגו יופי של הדגמות למתעניינים. דווקא אישתי נתפסה בנושא המתקנים שהציגו (לא רושם מפרסם ספציפית) והתרשמה. נפעמתי מהרמקולים בקומה השניה, הילד מחא כפיים אחרי הביצוע של הפינק פלויד לwish you were here (בן שלוש וחצי וכבר מבין במוסיקה !).
מדיה גיים היה תענוג - כמעט קיר שלם של חוויה - שיחקתי עם אישתי בKinect (כם סוני 3 יקר שלי בבית - נבגדת...) והיה חוויה מטריפה. סה"כ שהינו משהו כמו שעה וקצת, לא רציתי להעמיס עליהם יותר מדי. אם זה היה אני בלבד, הייתי נשאר עוד שעתיים לפחות.
היה חסר לי נציג של יורוקום בביתן שלהם וחבל, כי הייתה התעניינות רצינית שם. לא הבנתי מה הלך בדוכן של סמסונג. דווקא את הקיר ווידאו שראיתי תוך כדי הליכה לא יצא לי לראות בהתעמקות (בעיה שלי, לא של המארגנים).
שורה תחתונה - כל הכבוד, למי שהתאכזב, אני מבין אתכם, אבל מצד שני אני יכול להגיד לכם שכמות החשיפה עצומה ומכינה את הקרקע לתערוכות יותר מתמקצעות ויותר ממוקדות בעתיד. מי שהגיע מהקהל ואינו מעורה בתחום יגיע אליהן. כמו מעין food court של אלקטרוניקה.
היה לי תענוג באופן אישי והיה שווה את הנסיעה (קינחנו באגדיר...).
שבת שלום לכולם !
נערך לאחרונה על ידי TANDBERG ב 17/06/2011 23:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Vocare Ad Regnum

balfur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

תערוכה

שליחה

אכן, היה גם דוכן פנסוניק חשוך לחלוטין. די מעצבן היה לחפש מישהו בחשיכה שיתחיל להציג לך את המסכים השונים . מה שכן ייזקף לטובתם שזהו הביתן הכי מושקע בתערוכה והמיוחד ביותר.
תיקון ל-LG אכן היה פרוספקט עלוב שבו מוצגים 3 דגמי לד בלבד שאותו קיבלתי לאחר ששאלתי מס יועצי מכירות , שהפנו אותי לבחורה שרושמת פרטים על מנת שנציגי ח.י ישפכו יותר אור על הפרטים.

egri
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

תמונה שווה אלף מילים

שליחה

הקומה השניה היתה שווה את כל הדרך מחיפה
ועוד ביום שישי
Bad
Very bad location
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “חדשות HT”