שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

מצטרף לשאלה של yari - האם יש דרך "לשכנע" את הדפדפן המקורי לגשת לאתרים בגרסה המלאה ולא לגרסת המוביל שלהם?

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

harari כתב:יש דבר שנקרא cold start - זו הנעילה הראשונה של הGPS, היא יכולה לקחת גם כמה דקות.
צא למקום פתוח (שתהיה קליטת לוויינים טובה) ותנסה לנעול מיקום, חכה כמה שצריך. אח"כ הכל יזוז הרבה יותר מהר.
...
נכון אבל זה איטי מדי - חשבתי שבמכשיר הזה זה יהיה יותר מהיר מהאומניה. כרגע הנעילה הראשונה לקחה כ 10 דקות. אם אני ממשיך מהמקום האחרון שהיגעתי אליו זה ננעל די מהר אבל ממקום שונה זה לוקח כמה דקות. הזמנים באומניה די דומים ובמכשיר יעודי הזמנים האלו קצרים מאד.
אני חשבתי וגם קראתי שב SGS2 הנעילה מתרחשת הרבה יותר מהר ולכן אני חושב שאולי יש איזה settingשפיקששתי.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ירקרק כתב:מצטרף לשאלה של yari - האם יש דרך "לשכנע" את הדפדפן המקורי לגשת לאתרים בגרסה המלאה ולא לגרסת המוביל שלהם?
...
יש דרך, פשוט תקלידו בשורת הכתובות של הדפדפן את המילים הבאות: about:useragent
ואז פשוט תבחרו ב Desktop באופציות שיפתחו לכם

לחלק קיימת גם אפשרות להקליד בכתובת הדפדפן את המילה about:debug ואז בתפריט ה Settings של הדפדפן ניתן לחפש את האופציה החדשה שהתווספה שנקראת UAstring ושם ניתן להגדיר לדפדפן לעבוד במוד Desktop

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

:evil: :evil:
ra כתב:יש ב-xda מדריך
התקן cf kernel
הוא יתקין לך תוכנה cwm
חלץ מקובץ הקרנל את הקובץ zimage והעתק ל-sdcard
התקן kernel מקורי של סמסונג לפי הגירסה שלך
כשיעלה הטלפון הפעל את תכנת cwm
והתקן את הקרנל - קובץ ה-zimage
שהעתקת קודם
זה אמור לבטל את המשולש ואת ספירת הפלשים
rastamit כתב:הכל הסתדר , המייל:)

תודה רבה !

אגב...אתה מכיר שיטה להעלמת המסך המעצבן עם המשולש+סימן הקריאה שמופיע לכמה שניות ארוכות עד כשהמכשיר מאתחל\נדלק?
...
...

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ra כתב:יש ב-xda מדריך
התקן cf kernel
הוא יתקין לך תוכנה cwm
חלץ מקובץ הקרנל את הקובץ zimage והעתק ל-sdcard
התקן kernel מקורי של סמסונג לפי הגירסה שלך
כשיעלה הטלפון הפעל את תכנת cwm
והתקן את הקרנל - קובץ ה-zimage
שהעתקת קודם
זה אמור לבטל את המשולש ואת ספירת הפלשים
rastamit כתב:הכל הסתדר , המייל:)

תודה רבה !

אגב...אתה מכיר שיטה להעלמת המסך המעצבן עם המשולש+סימן הקריאה שמופיע לכמה שניות ארוכות עד כשהמכשיר מאתחל\נדלק?
...
...

סורי על ההקפצה ההודעה הקודמת התפקששה לי אז הנה היא:
היי RA ... תודה רבה.
יש לי כמה אי הבנות:
מלפני שעה אני עם רום ליטיינג 1.4 (ממדמק 1.5 משעמם אותי) ולפני שהתקנתי אותו עשיתי ווייפ+רום סטוק, להתקנה נקייה. הרום נחמד ויש לו CWM מובנה
1) האם אני עדין צריך להתקין את cf kernel ?
2) האם לדעתך לאחר מה שעשיתי (רום סטוק וכו') אני בכ"ז צריך קרנל מקורי? אם כן...היכן אני מוצא אותו לרום הזה?

המשולש הזה מעצבן אותי לאללה

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

אם אתה מרוצה אז אין בעייה
אם תתקין קרנל מקורי זה לא משנה
אבל אם תרצה אח"כ custom recovery
תתקין את cf

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ra כתב:אם אתה מרוצה אז אין בעייה
אם תתקין קרנל מקורי זה לא משנה
אבל אם תרצה אח"כ custom recovery
תתקין את cf
...
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב:
אני מרוצה מהרום יחסית וזאת למרות זלילת הבטריות שלו. אבל כאלה אני\חנו נו...עד שתצא גרסה מעולה נחליף , נקטר ושוב נחליף וחזור חלילה :) ).

אני לא מרוצה ומעוצבן מהמשולש האזהרה הזה שמופיע כמה שניות בכל איתחול

השאלה היא: במצב הנוכחי של מכשירי (עם כל מה שפירטתי לך בהודעתי הקודמת..) מה הוראות ההעלמה של הדבר המעצבן הזה?
:)

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה :)

scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון

שליחה

הי אריה,
עם כל החלפות הרומים, האם אתה עדיין רץ עם הלאנצ'ר של SPB?
האם זה דורש התקנה מחדש בכל פעם?
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

רק לתקן פה שה cf-root כבר מוכל בתוך רום Lite'ning שזה גם כולל את אפליקציית ה CWM Manager (המקבילה של ה Rom Manager) ולכן אין צורך להתקין ריקוברי מקוסטם על הרום הזה (הוא כבר שם)

scarbon,
כמובן שאני עם הלאנצ'ר היפה הזה ומכיוון שעדיין אף פעם לא עשיתי Wipe במעבר שלי בין הרומים, אז גם אף פעם לא נדרשתי להתקין את האפליקצייה הזאת מחדש

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

osherov כתב:
ירקרק כתב:מצטרף לשאלה של yari - האם יש דרך "לשכנע" את הדפדפן המקורי לגשת לאתרים בגרסה המלאה ולא לגרסת המוביל שלהם?
...

לחלק קיימת גם אפשרות להקליד בכתובת הדפדפן את המילה about:debug ואז בתפריט ה Settings של הדפדפן ניתן לחפש את האופציה החדשה שהתווספה שנקראת UAstring ושם ניתן להגדיר לדפדפן לעבוד במוד Desktop
...
אריה אתה תותח זה עובד פרפקט.אגב,זה נכון לגבי כל הדפדפנים או רק לגבי הדפדפן המקורי?

עריכה - אריה ההגדרה שנתת about:useragent ובחירה ב Desktop עובדת יופי אבל כל פעם שאני סוגר את הדפדפן זה מתאפס מחדש..ואני צריך לחזור כל פעם על התהליך של about:useragent ,זה תקין ?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ירקרק,
-כן זה תקין. תבדוק האם about:debug בכתובת הדפדפן חושפת תפריט חדש (UAstring ), שם אתה יכול באופן קבוע להגדיר שינוי זה (בגירסאות החדשות הם הורידו את האופציה הזאת).

-זה נכון רק לדפדפן הבית של האנדרואיד. בדולפין HD לדוגמא זה הרבה יותר פשוט. שם בלחיצת כפתור אפשר לעבור ממוד למוד

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

about:debug לא נותן כלום..ישר זורק אותי החוצה.

אני אנסה עכשיו להתקין את הדולפין HD . על איזה כפתור מדובר בכדי לעבור ממוד למוד ?
שאלה נוספת,איך אני מעביר את המועדפים במחשב שלי לגלקסי ?

תודה גורו : )

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ירקרק כתב:about:debug לא נותן כלום..ישר זורק אותי החוצה.

אני אנסה עכשיו להתקין את הדולפין HD . על איזה כפתור מדובר בכדי לעבור ממוד למוד ?
שאלה נוספת,איך אני מעביר את המועדפים במחשב שלי לגלקסי ?

תודה גורו : )
...
:)
הוא לא זורק אותך החוצה. זאת פקודה שמוסיפה תפריטים חדשים בהגדרות האפליקצייה. תפתח את ה Settings של הדפדפן אחרי הרצת הפקדה ותראה שם בתחתית ההגדרות חלק חדש שנקרא debug. עכשיו תחפש האם יש שם שדה שנקרא UAstring

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

בדולפין יש לך 2 דרכים לעשות את זה.

הדרך הקלה:
כנס להגדרות הדפדפן וחפש שם שדה שנקרא User Agent. שם תוכל לבחור בין היתר במצב של Desktop

הדרך הקלה עוד יותר לעשות את זה היא:
דרך הוספת פלאגין (Add ons) חדש לדפדפן הנפלא הזה שנקרא Desktop Toggles. אחרי התקנתו של הפלאגין תקבל כפתור חדש בבר הימני ושם לחיצה עליו תעביר את הדף בו אתה נמצא אוטו' ממצב מובייל למצב Desktop (אגב, יש עוד הרבה מאוד פלאגינים מגניבים לדולפין אותם ניתן להוריד)

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

המממ...לחצתי ואח''כ פתחתי את הסטינג ומה שמופיע זה שתי עמודות חדשות בשם
1 - DUMP NAVIGATION CACHE
2 DUMP V8 COUNTERS

אין זכר ל חלק חדש שנקרא debug

לגבי הדולפין אני אבדוק עכשיו,אהבתי את זה שיש לו לשוניות.
עריכה לגבי הדולפין -
ביצעתי לפי האופצייה הראשונה וזה עובד יופי,גם לאחר שאני יוצא מהדפדפן ומפעיל מחדש.

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מישהו מכיר טריק לשיפור איכות הסאונד בהקלטת וידאו?

שליחה

אני בחו"ל עם השותף ההולנדי שלי.
ואני חייב לציין שהמכשיר שלי נותן לאייפון 4 שלו בראש בכל התחומים, והבחור פריק אפל רציני.
הוא עד כדי כך מושפל שהוא קנה "לאשתו" SGS2 היום :)

אלא מה..אני חייב להודות שבצילומי וידאו איכות הסאונד של האייפון עולה בכמה רמות על הגלקסי2.
הורדתי את עדכון המצלמה של סמסונג מהסמסונג מרקט מזמן, אבל עדיין...אין מה להשוות.

תאמינו או לא...אבל הדבר שהכי הפיל אותו מהרגליים היה XDA מסתבר שאייפוניסטים כ"כ נעולם בראש ובדפוסי החשיבה - עד כדי שהם אינם מסוגלים לקלוט או להאמין לרעיון של "בכל בעיה תפנה רעיון\שאלה למפתחים והם פותרים אותה תוך זמן קצר, ו-ל-כ-ו-ל-ם".

בכל מקרה קראתי קצת ב- xda וראיתי שיש כמה וכמה טריקים לשיפור. אבל אני מודה שלדוגמא בקישור הזה: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1104051 לא ידעתי מה תכ'לס לעשות...האם את מה שכתוב בפוסט הראשון? השני?
ובכלל בשיטוטיי שם ראיתי , כנ"ל, שיש כמה שיטות לשפר את הסאונד וגם אפילו את איכות הצילום.

מישהו יכול לעשות סדר ולהמליץ מתוך הבנת התחום+ניסיון ?

תודה

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש אפשרות להצגת אורך שיחה ביומן השיחות לגבי כל השיחות היוצאות והנכנסות? האופצייה היחידה שמצאתי היא הצגת אורך השיחה האחרונה.

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

osherov כתב:
...

...
הראשון אכן עובד (עד שיוצאים מהדפדפן). השני לא קיים.
תודה לאריה על העזרה

חזור אל “Android - אנדרויד”