אני אסתכל ב xbmc.subtitles לראות מה הוא עושה עם ה rar. ואנסה להעביר תיקון גם לפלאגין שלי. אני ממנה אותך לבודק
xbmc plugins מחדש....
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
ראשית לגבי הזיהוי, אצלי זה מסודר קקבצים של avi, mkv וכו בספריות רגילות בדיסק למשל /movies/drama/[nameOfMovieFile].mkv. ה scrapers של סרטים ו torec שאני מימשתי להורדת מידע מסתדרים עם זה מצויין. לגבי סדרות, הן ממקומות בספריה עם שם הסדרה, אבל עד כמה שאני ראיתי זה לא ממש משנה ל tvDb scraper. שם, יש באג קטן שמפריע להורדת הערכים בעברית. כדי לעקוף אותו אנשים או שומרים בספריות בעברית, או שניתן פשוט לתקן את הבאג בסקריפט (זה מה שאני עשיתי) ואז הוא מוצא כל מידע לפי השפה המועדפת, גם אם שם התוכנית באנגלית.
אני אסתכל ב xbmc.subtitles לראות מה הוא עושה עם ה rar. ואנסה להעביר תיקון גם לפלאגין שלי. אני ממנה אותך לבודק
- idohamo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
העונג כולו שלי 
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

העברתי תיקון שאמור לאפשר הורדה של כתוביות גם כאשר יש rar. אשמח אם תעזרו בבדיקה. במדיה ולא עובד אודה להפעלה ב debug של המערכת ושל הפלאגין וקובץ לוג.
- idohamo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
היי sbentin , תודה רבה.
נתקלתי בשתי בעיות (או אולי בעיה והערה)
א. בסדרות לאחר ההורדה של הכתוביות הן מוצגות והכל תקין.
ברגע שאני יוצא מהפרק ע"י שימוש בX נניח וחוזר אליו הוא שוכח את הכתוביות וצריך להוריד אותם מחדש,
בדקתי וגיליתי שהן נשמרות לאחר ההורדה לתיקיה שנקראת Movie & alternate subtitle directory
במקום לתיקית הפרק בעצמה - בסרטים זה תקין!
הסקראפר של XBMC מתמודד עם זה בצורה תקינה, אולי שווה להעיף בו מבט.
ב. לדעתי בסרטים הוא מוצא יותר מידי כתוביות לא מתאימות (וגם את המתאימה) לדוגמא עבור Transformers הוא מצא גם את Treansformers the revenge , ובנוסף המון סוגים של Transformers שלא מתאימות (אולי שווה להריץ חיפוש אחרי parsing של הקובץ גם ל1080 או 720 ואת המפיץ ואולי לתעדף אותם לתחילת הרשימה בהתאמה לפי אחוז הדיוק) בנוסף להפוך את חיפוש הכתוביות באנגלית לאופציה כי אני נניח הייתי מבטל אותו.
שוב תודה רבה - שדרוג אדיר למי שמוריד את הקבצים שלו כRAR
נתקלתי בשתי בעיות (או אולי בעיה והערה)
א. בסדרות לאחר ההורדה של הכתוביות הן מוצגות והכל תקין.
ברגע שאני יוצא מהפרק ע"י שימוש בX נניח וחוזר אליו הוא שוכח את הכתוביות וצריך להוריד אותם מחדש,
בדקתי וגיליתי שהן נשמרות לאחר ההורדה לתיקיה שנקראת Movie & alternate subtitle directory
במקום לתיקית הפרק בעצמה - בסרטים זה תקין!
הסקראפר של XBMC מתמודד עם זה בצורה תקינה, אולי שווה להעיף בו מבט.
ב. לדעתי בסרטים הוא מוצא יותר מידי כתוביות לא מתאימות (וגם את המתאימה) לדוגמא עבור Transformers הוא מצא גם את Treansformers the revenge , ובנוסף המון סוגים של Transformers שלא מתאימות (אולי שווה להריץ חיפוש אחרי parsing של הקובץ גם ל1080 או 720 ואת המפיץ ואולי לתעדף אותם לתחילת הרשימה בהתאמה לפי אחוז הדיוק) בנוסף להפוך את חיפוש הכתוביות באנגלית לאופציה כי אני נניח הייתי מבטל אותו.
שוב תודה רבה - שדרוג אדיר למי שמוריד את הקבצים שלו כRAR
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
sbentin שלום
אני גר בפילדלפיה, ואני מריץ xbmc על apple TV 2 (פרוץ)
התקנתי את הפלגין שלך
ואת הרב אני לא מצליח לראות
ב mako אני מקבל הודעה על המסך בסגנון "ניתן לראות את התכנים באתר mako.co.il"
בערוץ 10 אני מקבל בחלק מהערוצים הודעות דומות
סתם עניין אותי לדעת, אם הסיבה לכך היא שאני נמצא בארה"ב? יכול להיות שהם חוסמים בקשות מידע משרתי בחו"ל?
תודה
פילדלפיה
אני גר בפילדלפיה, ואני מריץ xbmc על apple TV 2 (פרוץ)
התקנתי את הפלגין שלך
ואת הרב אני לא מצליח לראות
ב mako אני מקבל הודעה על המסך בסגנון "ניתן לראות את התכנים באתר mako.co.il"
בערוץ 10 אני מקבל בחלק מהערוצים הודעות דומות
סתם עניין אותי לדעת, אם הסיבה לכך היא שאני נמצא בארה"ב? יכול להיות שהם חוסמים בקשות מידע משרתי בחו"ל?
תודה
פילדלפיה
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

באיזה גרסת xbmc אתה עובד? xbmc עובד עם מימוש מסויים של mplayer של לינוקס, בחלק מגרסאות ה xbmc השרתים של castup איכשהו מזהים שהמקור אינו מדפדפן ואז מעבירים את דף החסימה. דבר זה קורה בחלק מהתכנים כפי שציינת. אני מודע לבעייה ומנסה למצוא את הסיבה אך זה עדיין לא עלה בידי.
אם כאשר אתה נכנס עם דפדפן אין לך בעיה לראות את אותם התכנים אז כנראה עצם היותך בחול זו לא הסיבה לבעיה.
אם כאשר אתה נכנס עם דפדפן אין לך בעיה לראות את אותם התכנים אז כנראה עצם היותך בחול זו לא הסיבה לבעיה.
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

בדקתי על המחשב (דסקטופ) בבית ואני מצליח לראות mako.co.il, אז אתה צודק, אין חסימה.
אני אבדוק בערב לגבי הגרסה
תודה!!
אני אבדוק בערב לגבי הגרסה
תודה!!
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

גרסה
xbmc pre-11.0 git:20110623-62171b3
compiled jun 23 2011
operating system
darwin 11.0.0 darwin kernel version
xbmc pre-11.0 git:20110623-62171b3
compiled jun 23 2011
operating system
darwin 11.0.0 darwin kernel version
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

אכן בגרסה זו ישנה בעיה. אם תחזור לגרסה 10.1 זה יעבוד. אני חושב שעליתי על מקור הבעיה, העברתי את האינופרמציה למפתחים של XBMC ואני מקווה שנגיע לפתרון.
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה!
אני אבדוק אם אפשר להתקין את גרסה 10 על האפל טי.וי
דרך אגב, ה APPLE TV
עולה $99 בארה"ב, זו קופסה בגודל 10 על 10 ס"מ
אחרי שפרצתי אותה אני משתמש בה בתור מחשב מדייה
אני עושה סטרימינג מהשרת לינוקס שלי בבית
התקנתי עליה XBMC
והבנתי שאפשר להתקין עליה גם BOXEE
+ אם יש לך אייפון או אייפד, אפשר להתחיל כל מדיה (סרט, או תמונות, או יוטוב) מהאייפון על הספה, ללחוץ על כפתור באייפון וזה יינגן על הטלוויזיה דרך APPLE TV באיכות HD
(בינתיים רק 720)
פתרון זול ומעולה למחשב מדיה ב $99
אני אבדוק אם אפשר להתקין את גרסה 10 על האפל טי.וי
דרך אגב, ה APPLE TV
עולה $99 בארה"ב, זו קופסה בגודל 10 על 10 ס"מ
אחרי שפרצתי אותה אני משתמש בה בתור מחשב מדייה
אני עושה סטרימינג מהשרת לינוקס שלי בבית
התקנתי עליה XBMC
והבנתי שאפשר להתקין עליה גם BOXEE
+ אם יש לך אייפון או אייפד, אפשר להתחיל כל מדיה (סרט, או תמונות, או יוטוב) מהאייפון על הספה, ללחוץ על כפתור באייפון וזה יינגן על הטלוויזיה דרך APPLE TV באיכות HD
(בינתיים רק 720)
פתרון זול ומעולה למחשב מדיה ב $99
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא חושב שניתן לרכוש appleTV בישראל 
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

אני יודע, אבל כתבתי את זה בגלל שאפשר להביא את זה אם חוזרים מחו"ך בלי בעייה במכס (בגלל המחיר) וזו אופצייה זולה למחשב מדיה.
- philadelphia
-
- חבר שרק התחיל

עוד מידע:
אוקיי ביררתי עוד קצת ומסתבר שהגרסה הנוכחית של XBMC ל apple tv היא
10.0-9
שנקראת גם
"pre 11"
ממה שהבנצע המפתחים דילגו על 10.1
הנה עוד פרטים:
"Dharma 10.1 for ATV2 is not scheduled. If you READ the faq, the current release is pre-dharma code and we are moving to trunk code so Dharma will be skipped for ATV2."
כאן:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=96473
נחכה ל 11 ונראה מה יהיה.
אוקיי ביררתי עוד קצת ומסתבר שהגרסה הנוכחית של XBMC ל apple tv היא
10.0-9
שנקראת גם
"pre 11"
ממה שהבנצע המפתחים דילגו על 10.1
הנה עוד פרטים:
"Dharma 10.1 for ATV2 is not scheduled. If you READ the faq, the current release is pre-dharma code and we are moving to trunk code so Dharma will be skipped for ATV2."
כאן:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=96473
נחכה ל 11 ונראה מה יהיה.
- hefer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
sbentin קבל ח"ח רציני
התקנה נקיה,
עובד יפה מאוד
כל הכבוד
התקנה נקיה,
עובד יפה מאוד
כל הכבוד
- hefer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
בתוסף של סרטים בצפיה ישירה יהיה מאוד מועיל לאפשר חיפוש סרט לפי שם
בגלל שלחפש סרט בדיפדוף יכול להיות מאוד מיגע
אני למשל התחלתי לחפש את קראטה קיד ופשוט התייאשתי (בכלל לא בטוח שהוא קיים אבל איך אני יכול לדעת)
בגלל שלחפש סרט בדיפדוף יכול להיות מאוד מיגע
אני למשל התחלתי לחפש את קראטה קיד ופשוט התייאשתי (בכלל לא בטוח שהוא קיים אבל איך אני יכול לדעת)
- raveyd
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
sbentin טורק עדיין לא עובד בנושא הורדת כתוביות
אתה יכול לבדוק תנושא בבקשה
אתה יכול לבדוק תנושא בבקשה
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

טורק לא עובד כי עוד לא פיתחתי את היכולת הזאת בפלאגין.
- zed_boy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
Megavideo premium account
Sbentin היקר
האם ישנה אפשרות להוסיף להגדרות הפלגין של סרטים לצפייה ישירה אפשרות להתחבר למגה ווידאו בהגדרות משתמש מסוים?
עשיתי מנוי פרמיום היות ויש כל כך הרבה תכנים מעולים ומשתמש פרמיום לא מוגבל בזמן צפיה ליום, מקבל עדיפות בהורדה ויכול להריץ קדימה ואחורה.
הפלגין המעולה והמומלץ גם כן icefilms מאפשר את היכולת הזאת אם תרצה ללמוד איך זה יושם שם.
ושוב תודה על ההשקעה האדירה בקהילת ה cable cutters
האם ישנה אפשרות להוסיף להגדרות הפלגין של סרטים לצפייה ישירה אפשרות להתחבר למגה ווידאו בהגדרות משתמש מסוים?
עשיתי מנוי פרמיום היות ויש כל כך הרבה תכנים מעולים ומשתמש פרמיום לא מוגבל בזמן צפיה ליום, מקבל עדיפות בהורדה ויכול להריץ קדימה ואחורה.
הפלגין המעולה והמומלץ גם כן icefilms מאפשר את היכולת הזאת אם תרצה ללמוד איך זה יושם שם.
ושוב תודה על ההשקעה האדירה בקהילת ה cable cutters
-
sbentin
-
- חבר פעיל מאוד

הפלאגין הספציפי הזה עובד מול אתר שנקרא 10.net, המשתמש שלך שם?