התחדשתי בפיוניר LX83 / SC-37 - יש תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

jadis כתב:מאוד אהבת אחלה (f) סליחה שאני מתעקש אבל כיוון אחר ניסת אולי ? לא חסר חברות רמקולים ביד שניה שיפתיעו אותך . אפרופו אמרת שאתה אוהב בס מדוייק גבוהים לא חדים . וצליל נקי ופרטני . לפי דעתי הסרוין וה B&W זה אותה חיה פחות או יותר . אני הייתי הולך על יד שניה לא חסר שם דברים טובים ומעולים . וגם לא צריך בשבילם מגבר חזק שיזיז !
...
jadis חג שמח (f)

צר לי אך איני מסכים איתך, להשוות את סרווין וגה ל-B&W...ניראה לי קצת הזוי...ואך הגעת לזה....???

לאחד צליל פתוח, דינאמי ביותר, צורם ואגרסיבי...עם באס שנוטה למוגזם...(יש מאזינים ש-type כזה של רמקול מתאים עבורם יותר)

לשני צליל מאופק יותר, מעודן יותר ב-highs, מיד פתוח ונעים עם הדגשה קלה למיד התחתון וכמובן באס דינאמי ועשיר, כמעט בכל level של ווליום...

אך הגעת לחיבור והשוואה בין השניים, השד יודע...?

(f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

jadis כתב: לפי דעתי הסרוין וה B&W זה אותה חיה פחות או יותר !
...
אפילו לא בצחוק .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

bariko כתב:איתי,
יש משהו מאוד בסיסי שאני לא מבין לגבי הגברה.
האם נהוג להשתמש בהגברה מסוג אחד עבור סטריאו דו ערוצי, והגברה מסוג אחר לק"ב?

במילים אחרות, האם יכול להיות שמישהו ישתמש במגבר כוח רק עבור סטריאו, ולעומת זאת בק"ב הוא "יסתפק" ברסיבר בלבד?
...
אבי

סטיראו דו ערוצי וקולנוע רב ערוצי הם שני דברים שונים במהותם...

כאשר בסטיראו דו ערוצי מונעים שני רמקולים "בודדים" האחראים על כל הספקטרום, ואמורים להביא לידי ביטוי ימין, שמאל ומרכז המושמע דרכם...בצורה משכנעת, מלאה ותלת מימדית...רמקולים "יוקרתיים" בודדים המשמשים כקדמיים (רמקולי הסטיראו) בדר"כ בעלי נתונים "קשים" לידי ביצוע ודורשים הגברה שתהיה איכותית בכדי להוציא את האינפורמציה המוקלטת משני רמקולים בודדים..וכפי שההקלטה המקורית הוקלטה...רמת ההגברה ורמת הרמקולים (אמנם הכל תלוי בהעדפתו של המשתמש) ייקרב אותך כמה שיותר "קרוב" לאידיאל שלך ולמה שאתה מצפה לשמוע, כאשר אתה שומע מוזיקה קלאסית, או מוזיקת גאז, מוזיקת רוק וכד'...
לכן המשתמשים ה-"כבדים" יותר לא מוכנים להתפשר על איכות הסטיראו, ומשקיעים בהגברה יותר "איכותית" מההגברה ברסיבר והגברה שתתאים יותר לרמקולים מבחינת אופי, איזון והתאמה וכמון טעם אישי.

קולנוע רב ערוצי/מוזיקה רב ערוצית.

אם בקולנוע כל האינפורמציה עוברת דרך שתי תחנות (רמקולים) אז בקולנוע האינפורמציה עובדת דרך 5/7/9 תחנות כולל סאב המדגיש את התחום התחתון...ז"א ש"קל" יותר לאינפורמציה לצאת כאידיאל...והדמיה לסביבה אחרת היא משמותית שונה ממה שנשמע בסטיראו.
תחושת התלת מימד עוברת לתחום הצידי/אחורי, תחושת המירכוז עובדת לסנטר עם/ללא הקדמיים...תחושת האיפקט של הבאס עובר לסאב...ז"א קל יותר לדמות קונצרט או איזור מלחמה עם רמקולים רבים הנמצאים במרחב...
ובכך עבור המשתמש ההגברה הנמצאת כבר לקולנוע יכולה להספיק עבורו כי העבודה שם יותר "פשוטה".

*כמובן שתלוי מאוד באופי הדברים, ז"א תלוי ברמקולים האחרים (סנטר/סראוונד) יש "חיות" כמו הסנטר של פרנקי או הסנטר של יואב או הסנטר שלי ש"דורשים" הגברה איכותית יותר בכדי להוציא את מיטב פשוט כך הם בנויים...ועל כן הגברה חיצונית עבור הסנטר היא נדרשת יותר....כנ"ל אותו הסיפור עבור רמקולי הסראוונד...

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

אלמוג ידידי...
תתחדש ותהנה מהמגבר המדהים הזה ...רכשת מוצר מנצח במחיר מדהים !!! לדעתי אתה מחזק הרבה חברים כאן ובניהם גם אותי להזמין מוצרים מחו"ל... גם אני חודב לשדרג את המגבר שלי לאחר הקניה של 683 ..בכל אופן אל תחשוב על קילקולים ותיקונים תקנה כבר רמקולים תכייל ותתחיל להנות (Y) (Y) (Y)
המגבר נראה מדהים בגימור פיאנו ... (f)
שוב הרבה שעות של הנאה (f) :בירה:

amiritach
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

תתחדש ושאפו על האומץ להזמין מחול

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

תודה על הברכות (f)

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

תתחדש אלמוג, רכשת פצצה של רסיבר 8)

שמעתי אותו במקביל עם ה-אונקיו 5008.

העדפתי את האונקיו, אבל הפיוניר בהחלט היה הבחירה השנייה שלי.

האונקיו לדעתי יותר עדינים ומעודנים (f)

מחכים כבר לשמוע רשמים עם הרמקולים שתרכוש.

ראיתי גם שאתה מתעניין על ה-DS3 של החברה.

יש לי אותם בצבע שחור, מקסימים ומאוד אסטטיים, עם כיסוי כיפתי שמשתלב יפייפה בסלון.

וכמו שאיתי123 כבר אמר, הם משובחים מאוד.

גילוי שלי נאות :lol:

את הרמקולים סראוונד בחרתי בעקבות איתי123 ששיבח אותם לפני שנה וחצי בפורום הכתום והחלטתי בעקבותיו

ללכת גם עליהם. R E S P E C T

תתחדש ותהנה (Y) (f)

חג שמח
נערך לאחרונה על ידי yaronm37 ב 24/04/2011 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

itay123 כתב:
bariko כתב:איתי,
יש משהו מאוד בסיסי שאני לא מבין לגבי הגברה.
האם נהוג להשתמש בהגברה מסוג אחד עבור סטריאו דו ערוצי, והגברה מסוג אחר לק"ב?

במילים אחרות, האם יכול להיות שמישהו ישתמש במגבר כוח רק עבור סטריאו, ולעומת זאת בק"ב הוא "יסתפק" ברסיבר בלבד?
...
אבי

סטיראו דו ערוצי וקולנוע רב ערוצי הם שני דברים שונים במהותם...

כאשר בסטיראו דו ערוצי מונעים שני רמקולים "בודדים" האחראים על כל הספקטרום, ואמורים להביא לידי ביטוי ימין, שמאל ומרכז המושמע דרכם...בצורה משכנעת, מלאה ותלת מימדית...רמקולים "יוקרתיים" בודדים המשמשים כקדמיים (רמקולי הסטיראו) בדר"כ בעלי נתונים "קשים" לידי ביצוע ודורשים הגברה שתהיה איכותית בכדי להוציא את האינפורמציה המוקלטת משני רמקולים בודדים..וכפי שההקלטה המקורית הוקלטה...רמת ההגברה ורמת הרמקולים (אמנם הכל תלוי בהעדפתו של המשתמש) ייקרב אותך כמה שיותר "קרוב" לאידיאל שלך ולמה שאתה מצפה לשמוע, כאשר אתה שומע מוזיקה קלאסית, או מוזיקת גאז, מוזיקת רוק וכד'...
לכן המשתמשים ה-"כבדים" יותר לא מוכנים להתפשר על איכות הסטיראו, ומשקיעים בהגברה יותר "איכותית" מההגברה ברסיבר והגברה שתתאים יותר לרמקולים מבחינת אופי, איזון והתאמה וכמון טעם אישי.

קולנוע רב ערוצי/מוזיקה רב ערוצית.

אם בקולנוע כל האינפורמציה עוברת דרך שתי תחנות (רמקולים) אז בקולנוע האינפורמציה עובדת דרך 5/7/9 תחנות כולל סאב המדגיש את התחום התחתון...ז"א ש"קל" יותר לאינפורמציה לצאת כאידיאל...והדמיה לסביבה אחרת היא משמותית שונה ממה שנשמע בסטיראו.
תחושת התלת מימד עוברת לתחום הצידי/אחורי, תחושת המירכוז עובדת לסנטר עם/ללא הקדמיים...תחושת האיפקט של הבאס עובר לסאב...ז"א קל יותר לדמות קונצרט או איזור מלחמה עם רמקולים רבים הנמצאים במרחב...
ובכך עבור המשתמש ההגברה הנמצאת כבר לקולנוע יכולה להספיק עבורו כי העבודה שם יותר "פשוטה".

*כמובן שתלוי מאוד באופי הדברים, ז"א תלוי ברמקולים האחרים (סנטר/סראוונד) יש "חיות" כמו הסנטר של פרנקי או הסנטר של יואב או הסנטר שלי ש"דורשים" הגברה איכותית יותר בכדי להוציא את מיטב פשוט כך הם בנויים...ועל כן הגברה חיצונית עבור הסנטר היא נדרשת יותר....כנ"ל אותו הסיפור עבור רמקולי הסראוונד...
...
מלך, מלך, אין עליך :מלך:

למדתי משהו (f)

ואכן ההגברה היא בהחלט הדבר הבא.

אני עם טייקונים פצצתיים ואני מגביר אותם עם הגברה צעצועית (יחסית)

חג שמח ידידי :4u:

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

jadis כתב:מאוד אהבת אחלה (f) סליחה שאני מתעקש אבל כיוון אחר ניסת אולי ? לא חסר חברות רמקולים ביד שניה שיפתיעו אותך . אפרופו אמרת שאתה אוהב בס מדוייק גבוהים לא חדים . וצליל נקי ופרטני . לפי דעתי הסרוין וה B&W זה אותה חיה פחות או יותר . אני הייתי הולך על יד שניה לא חסר שם דברים טובים ומעולים . וגם לא צריך בשבילם מגבר חזק שיזיז !
...
הרבה זמן לא צחקתי כך :lol:

וברצינות, זה לא בר השוואה כלל וכלל.

סרוין וגה עושים רמקולים שמתאימים יותר לתחום הדאנס והקולנוע. הם רחוקים מלהיות מעודנים ורחוקים מלהיות

מותאמים עבור מוזיקה איכותית ואמיתית.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מלך, מלך, אין עליך :מלך:

למדתי משהו (f)

ואכן ההגברה היא בהחלט הדבר הבא.

אני עם טייקונים פצצתיים ואני מגביר אותם עם הגברה צעצועית (יחסית)

חג שמח ידידי :4u:[/]
...
תודה ידידי, (f)

נעלמת קצת לאחרונה...שיהיה לך גם כן חג שמח ובהזדמנות זו לכל חברי הפורום (b)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

איתי,
תודה רבה על ההסבר הנאה (Y)

לגבי הסוגיה מתי צריך להשתמש בהגברה חיצונית גם עבור ק"ב, כאן אני מניח שזה יישאר פתוח, היות שגם בין המומחים קיימים חילוקי דעות :)

חג שמח לכולם

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

yaronm37 כתב:תתחדש אלמוג, רכשת פצצה של רסיבר 8)

שמעתי אותו במקביל עם ה-אונקיו 5008.

העדפתי את האונקיו, אבל הפיוניר בהחלט היה הבחירה השנייה שלי.

האונקיו לדעתי יותר עדינים ומעודנים (f)

מחכים כבר לשמוע רשמים עם הרמקולים שתרכוש.

ראיתי גם שאתה מתעניין על ה-DS3 של החברה.

יש לי אותם בצבע שחור, מקסימים ומאוד אסטטיים, עם כיסוי כיפתי שמשתלב יפייפה בסלון.

וכמו שאיתי123 כבר אמר, הם משובחים מאוד.

גילוי שלי נאות :lol:

את הרמקולים סראוונד בחרתי בעקבות איתי123 ששיבח אותם לפני שנה וחצי בפורום הכתום והחלטתי בעקבותיו

ללכת גם עליהם. R E S P E C T

תתחדש ותהנה (Y) (f)

חג שמח
...
תודה על הברכות וחג שמח (f)
אין ספק שרסיברים ברמות הללו פיוניר/אונקיו/ימהה
יעשו עבודה נהדרת, קשה לטעות עם כל אחד וחד מהם, כמובן הכול על פי טעם אישי
אמרתי באחד השרשורים שזה מזכיר לי את "המלחמות" בין xbox ו- playstasion
שניהם יעשו עבודה מבורכת ולכל אחד יש את היתרונות והחסרונות, שורה תחתונה עם אף אחד לא ״תיפול״
:wink:

jadis
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

חג שמח ידידי

שליחה

yaronm37 כתב:
...

סרוין וגה עושים רמקולים שמתאימים יותר לתחום הדאנס והקולנוע. הם רחוקים מלהיות מעודנים ורחוקים מלהיות

...
אני עדיין צוחק אבל תודה לאל אני כבר יודע ? השאלה האם אתה יודע איזה עוד רמקולים הם חוץ מB&W הם מעודנים ונישמעים ניפלא השמעת באוזניך ?? מדיבורים לא קונים או חוות דעת אם תכיר ותצא אל המרחב תמצא אין ספור הפתעות ?? (Y) האם ידעת שאת החברה המעולה B&W יש סדרות שמיוצרות בסין 8O חשבת על זה? (f) חג שמח

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

Re: חג שמח ידידי

שליחה

jadis כתב:
yaronm37 כתב:
...

...
אני עדיין צוחק אבל תודה לאל אני כבר יודע ? השאלה האם אתה יודע איזה עוד רמקולים הם חוץ מB&W הם מעודנים ונישמעים ניפלא השמעת באוזניך ?? מדיבורים לא קונים או חוות דעת אם תכיר ותצא אל המרחב תמצא אין ספור הפתעות ?? (Y) האם ידעת שאת החברה המעולה B&W יש סדרות שמיוצרות בסין 8O חשבת על זה? (f) חג שמח
...
יהודה מה 'קורה?
הצלחת למכור את הקאבאס או עוד לא? :o

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: חג שמח ידידי

שליחה

ADICT כתב:
jadis כתב:
yaronm37 כתב:
...

...
...
יהודה מה 'קורה?
הצלחת למכור את הקאבאס או עוד לא? :o
...
גדול :lol: (Y)
עכשיו אני מתחיל לקשר...

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

Almogc כתב:אכן התכוונתי לגוון של ההגברה... :wink:

מאוד אהבתי את השילוב של ה - Rotel עם B&W CM
...
בד''כ חובבי ה- B&W מחברים אותם לרסיברים של אונקיו , זו גם הבשורה שיוצאת מטופ אודיו , מאוד יכול להיות שאם היית הולך על אונקיו לא היית זקוק להגברה נוספת , ז''א הגוון לא היה מהווה בעיה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

bossgt6 כתב:
Almogc כתב:אכן התכוונתי לגוון של ההגברה... :wink:

מאוד אהבתי את השילוב של ה - Rotel עם B&W CM
...
בד''כ חובבי ה- B&W מחברים אותם לרסיברים של אונקיו , זו גם הבשורה שיוצאת מטופ אודיו , מאוד יכול להיות שאם היית הולך על אונקיו לא היית זקוק להגברה נוספת , ז''א הגוון לא היה מהווה בעיה .
...
בוס שים לב,
אמרתי שהסנכרון של הסרווין וגה עם ההגברה ice לא מוצאת חן בעיניי
לגבי ה - b&w המצב שונה אך עדיין לא מושלם מבחינתי לכן אני שוקל הגברה של rotel
התמורה שאני מקבל בהופעות/סרטים פשוט מדהימה וזה עוד עם הרמקולים הנוכחים

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לא התייחסתי בכלל לסרווין בתגובה שלי ,אלא לעצם זה שאתה שוקל להביא רוטל , לי נדמה שאונקיו 5008 נותן תמורה לא פחות טובה בסרטים , ועדיין מבטל את הצורך בהוספת מגבר חיצוני עקב בעיות גוון של הפיוניר בסטראו

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

״נדפקתי״ :wink:

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כן לאללה , הרבה היו מוכנים להידפק עם סט כזה !!!
אתה עדיין יכול לעשות החלפה ראש בראש עם בעל אונקיו ולהוסיף לו כמה מאות שקלים :wink:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”