עכשיו זה רשמי-גוגל מציגה את הנקסוס S ואת ה-Gingerbread

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73420
שם מלא: ערן

שליחה

:lol:

בפורום הזה האשימו אותי בחיבה לאפל ובחיבה לאנדרואיד בו זמנית, לא ידעתי שאפשר להיות פאנבוי של שני המחנות :wink:

כן - סיכמת את זה היטב וזה כל מה שניסיתי להגיד, למכשיר יש יתרון רציני בדמות השידרוגים הכי עכשווים למערכת ההפעלה (בכ"ז מכשיר הפיתוח של החברה) וחיסרונות בדמות מפרט טכני מעט פחות טוב (רלוונטי לכל אחד לפי צרכיו) לעומת ה SGS. זה הכל (Y)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Huber,
זהו. שלא האשמתי אותך כ fanboy אלא כ hateboy גם של אפל וגם של גוגל. נחמד שניסית לעשות ספין מההודעה הקודמת שלי רק כוונתה הייתה שבאמת אין שום הבדל משמעותי בין השניים. יש הרי גם כיוון השני:
-לרוב מכשירי הגלקסי S אין מצלמה קידמית
-לגלקסי S אין Led לצילומי לילה
-לגלקסי S אין יכולת NFC
-לגלקסי S אין (כנראה) תמיכה ב SIP
-לרוב מכשירי הגלקסי S אין 16GB זיכרון פנימי
-הגלקסי S פחות יפה מהנקסוס

וזה מחזיר אותנו שוב להבדלי הגירסאות ועידכוני התוכנה בין שני המכשירים. משהו שאתה שם בצד ומתחייחס אליו כדבר זניח לרוב האנשים, הוא, מנסיון, לטעמי משמעותי ורלוונטי מאוד לרובנו. לדוגמה להזכיר שכל בעלי הגלקסי S קיבלו באופן רשמי עידכון רשמי לפרויו ממש בחודשים האחרונים בעוד הגירסה הזאת כבר קיימת "בשוק" בשוק מעל חצי שנה. משהו דומה הולך להתרחש בשבועות הקרובים עם ה Gingerbread. זה שקול למצב שהיית רוכש מחשב ביתי סופר חזק אבל ה OS היחיד שהיית יכול היום לשים עליו הוא חלונות XP, למרות שכבר יש חלונות 7 רק המחשב החזק שלך עדיין לא תומך בכך (תזהר לא ליפול פה לפח שאני טומן פה לך :wink: )

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

רשמית, פרשתי :|

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Huber,
אם תעלה על טיסה לארה"ב בשעתיים הקרובות אתה תספיק להגיע בזמן לפתיחה של אחת מחנויות בסט ביי שם ולרכוש את הנקסוס S המיוחל (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הנה סקירה מאחד האתרים שאני יותר מעריך - אננדטק:

http://www.anandtech.com/show/4059/nexu ... e-holidays
[left]
Right now, there's no doubt about it that the Nexus S is the best Android phone on the market, but that's almost purely a function of its status as the only Android device with Gingerbread at the moment. That isn't to say the hardware choices Google made with Samsung are bad, they're just a bit puzzling. Lacking external storage is hard to swallow for enthusiasts, even if the "USB Storage" partition works just like an SD card when connected over USB. [/left]

וזו בדיוק הטענה שאני מעלה מתחילת הדיון. זה לא טלפון רע בשום אופן, להיפך - רק כמו שאותי הפתיע הבחירה המוזרה לא לשלב חריץ הרחבת זיכרון (דבר די בסיסי בסמארטפון) גם הם מופתעים :wink:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

יפה....אז לא הבנתי על מה אנחנו מתווכחים :o
הרי אנחנו מסכימים שזה:
[left]Right now, there's no doubt about it that the Nexus S is the best Android phone on the market[/left]

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:,
נחמד שניסית לעשות ספין מההודעה הקודמת שלי
...
וד"א - אני לא מתווכח איתך על כלום, אני רק מביע את דיעותי :wink:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

עוד לא הבנתם שאין ביניכם ויכוח.
בשביל זה אני פה.
שניכם מסכימים עם כל העובדות,המכשיר מצויין, הביקורות מהללות.
ישנו שוני בין הגלאקסי לנקסוס והוא כולל כמה החלטות של גוגל.
אחד אומר: לא נורא, לא קריטי, אני עדיין קונה.
השני אומר: לא מבין מה הם חשבו לעצמם.
שניכם צודקים ב״אין ויכוח״ הזה, כל אחד מסתכל על מה שחשוב לו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

עזבו אתכם....הנקסוס S כבר הגיע לחלל 8O
פסיכים לגמרי החברה הזאת

http://www.engadget.com/2010/12/14/goog ... -s-analog/

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

מגניב....

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751

שליחה

osherov כתב: אגב נוסף, אתה לא "מנצל" את הקייס החזק שלך לגבי חוסר התמיכה של המכשיר ב SD. כמו שרשמתי כאן בעבר, החיסרון הגדול ממש לא קשור לזה שאין אפשרות להפוך את המכשיר לכזה שיש לו תמיכה ב 32GB....לרוב האנשים ההרחבה הזאת ממש לא נחוצה (אני היום עם 8 ואין לי צורך אפילו לטפס ל 16 ואני אחד שדי "קורע" את המכשיר שלו)
...

אולי כבר תרשום מה החסרון האמיתי ??? :roll:
תומר

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

החיסרון האמיתי הוא שכל מחיקה הוא ריסוט של המכשיר ימחק גם את הזיכרון הפנימי (ה 16GB האלה). כל פעולת Wipe או Hard Reset תמחק את כל התוכן בזיכרון הזה. הבעייה היא שאין דרך קלה ומהירה לגבות את התוכן שם (הרי גם תוכנות הגיבוי יהיו חייבות להשתמש בזיכרון הזה על מנת לשמור את הגיבוי שלהם). מה שבעלי המכשיר יעשו הוא לחבר את המכשיר בתדירות די גבוה למחשב (כבל USB) ולהעתיק (לגבות) את התוכן של הזיכרון הזה. צריך לזכור ששם ישבו כל התמונות, כל המיילים, כל המסמכים ובעצם כמעט כל המידע של בעל המכשיר (גם התוכנות יושבות שם, אבל אותם תמיד אפשר לשחזר). אפילו גיבויי רום חייבים להישמר שם ולכן איבוד של התוכן בזיכרון הפנימי, בלי גיבוי הוא בעייתי מאוד (כל בעייה ב OS יכולה להוביל את בעל המכשיר לבצע מחיקה של הזיכרון הזה על מנת לאחזר את המערכת שלו). לעומת זאת בעלי מכשירים בעלי חיבוריות SD לא נתקלים כמעט בבעיה כזאת. הסיכוי שה SD ייפגע הוא הרבה יותר נמוך וגם, כמובן, פעולות wipe ו reset-ים למינהם לא מוחקים את הזיכרון החיצוני

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751

שליחה

אכן מבאס...אבל אני כמשתמש אייפון כבר רגיל.. :wink:

ד"א, יש דרך להזמין את המכשיר כבר עכשיו שיגיע לכתובת מסוימת בnew york?
אם כן איך? והאם ידועים הזמנים - או שאין התחייבות..?
תומר

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

כרגע אין דרך לבצע הזמנות Online מאתר בסט ביי. ייתכן שבעתיד הם יאפשרו את זה אבל לתקופה הקרובה, כאמור הם פירסמו שזה יעבוד בשיטת FIFO (הראשון שנכנס הוא הראשון שיצא עם המכשיר מהחנות)...זה, אגב, זהה לשיטה הנהוגה ברשת הזאת (ובהרבה רשתות אחרות שם) ב Black Friday (שהתקיים שם לא מזמן)

אגב, k-pax,
לא קנית בדיוק עכשיו את האייפון 4?! (המשומש :wink: )

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

בבקשה לא להזכיר את אייפון בשירשור של אנדרוייד.

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368

שליחה

osherov כתב:כרגע אין דרך לבצע הזמנות Online מאתר בסט ביי. ייתכן שבעתיד הם יאפשרו את זה אבל לתקופה הקרובה, כאמור הם פירסמו שזה יעבוד בשיטת FIFO (הראשון שנכנס הוא הראשון שיצא עם המכשיר מהחנות)...זה, אגב, זהה לשיטה הנהוגה ברשת הזאת (ובהרבה רשתות אחרות שם) ב Black Friday (שהתקיים שם לא מזמן)
(המשומש :wink: )
...
אתה בטוח? בBESTBUY הם מציינים שיש FREE SHIPPING למכשיר...
אני מקווה שאתה טועה, מצאתי מישהו שחוזר מארה"ב (סבים של חבר מהלימודים, עד לשם התדרדרתי), אך אני אמור לקנות את המכשיר אונליין ולשלוח אותו לבית בו הם שוהים. אין כמעט סיכוי שהם ילכו לקנות לי אותו. פשוט אין לי מזל, מאז שאני רוצה טלפון אנדרואיד איכותי שיחליף את הI7500 המבחיל שלי, הכל נופל (ביום שהלכתי לקנות SGS מאורנג', הוא נגמר ואח"כ המחיר בחנויות בארץ עלה, ועכשיו זה) :עצוב:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

[left]Can I purchase the Nexus S online and pick it up at a local store?
In-store pick-up for online Nexus S orders will not be available, at least for the first week of sales. Home delivery will be available.[/left]
...
Q/A רשמי של בסט ביי....כנראה שכן ניתן יהיה להזמין אבל כמדומני קראתי שהמשלוחים לא יגיעו בשבועות הראשונים לרוכשים, אבל ייתכן שאני טועה

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:
[left]Can I purchase the Nexus S online and pick it up at a local store?
In-store pick-up for online Nexus S orders will not be available, at least for the first week of sales. Home delivery will be available.[/left]
...
Q/A רשמי של בסט ביי....כנראה שכן ניתן יהיה להזמין אבל כמדומני קראתי שהמשלוחים לא יגיעו בשבועות הראשונים לרוכשים, אבל ייתכן שאני טועה
...
אני לא מתמצא בשיטות המכירה בארה"ב... בכל אופן, כבר ראיתי את הציטוט הזה איפשהו. הוא אומר בעצם שלא יהיה ניתן להזמין את המכשיר ולבוא לאסוף אותו בחנות. דווקא המשפט האחרון אומר שכן יהיו משלוחים הביתה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

מסכים איתך שזה מה שמובן מהמשפט הזה למרות שזה נשמע מאוד מוזר, להזמין באינטרנט ולהגיע לקחת מהחנות לא, אבל להזמין ולקבל שליח עד דלת הבית כן...קצת מוזר

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מצאתי גם את זה בQ&A, תשובה מעט חמקמקה של הנציג
Hi! Thanks for your question.

We will have the Nexus S in store and on Bestbuy.com There will be live models to use and play with. You will be able to purchase the phone with a contract or without. And there will be an unlocked Nexus S available for purchase.

If you have any further questions on this issue or would like to speak with a live agent, please call: 1-888-BESTBUY.

אני כבר לא יכול עם המתח הזה 8O

חזור אל “Android - אנדרויד”