המדריך המתקדם לאקסטרימר ג'וקבוקס העברי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #141 

TomerBr,
קודם כל, כל הכבוד על העבודה מדהימה, השקעה רצינית ומחשבה. מדובר בפרוייקט משמעותי לקהילה ישראלית בקרב משתמשי XTREAMER (ואולי למשתמשי סטרימרים אחרים גם). לא סתם מדובר היום בשירשור הכי "חם" כאן באתר ובהחלט מגיע לך הערכה מצד מפתחי הנגן (אפילו מעבר לiXtreamer החדש :) ).

אני, אישית, לא משתמש במדריך הנ"ל ולזה יש כמה סיבות. בזמנו ניסיתי ולא אהבתי כמה דברים.
  • - סקין ומנגון של THUMBGEN שונה מה-XJB ולכן לא ניתן בקלותלעבור בינהם (אני יודע שאתה עובד על זה)
    - לפי מדריך שלך, מידע לגבי הרטים נמצא בקובץ סטאטי, קובץ תמונה בניגוד ל-XJB, בו מידע נמצא בקובץ XML ותפקיד של קבצי התונות הוא לעיצוב בלבד. שיטה הזאת הרבה יותר נכונה, לדעתי, כי מספיק לערוך קובץ XML כדי לשנות מידע ולא צריך לבצע סריקה מחדש.
    - ליד קובץ של הסרט מתווסף הרבה "***". גם ככה, בעת סריקה, XJB מוסיף הרבה תמונות (חלק, לדעתי מיותר) אך בעת סריקה ע"י THUMBGEN עוד יותר... פשוט לא אוהב את זה...
בסופו של דבר, מצאתי בשבילי שיטה (אין מה לעשות כי היום XJB לא מספק פיתרון לעבודה עם עברית) כן להשתמש בתוכנת THUMBGEN אך מותאמת יותר לסקין XJB הנוכחי. לפי פוסט הנ"ל, אתה כרגע עובד על זה:
- אנסה לעשות שה-ThumbGen יצור גם קבצים שמתאימים למי שיהיה מעוניין להשתמש בסקין הרגיל של הג'וקבוקס בסופו של דבר - כך שהפאן ארט והעטיפה יוצגו בכל מצב.
...
אז אולי מידע שלי יעזור קצת בעבודה שלך...

הרעיון הוא פשוט – ליצור ע"י THUMBGEN שלושה קבצים הנדרשים לעבודה תקינה של XJB - פוסטר, פאו-ארט והכי חשוב, קובץ XML.
כל ההגדרות שצריך לבצע הן בתמונות הבאות:
[img2=550x597]http://img808.imageshack.us/img808/6981/jb1a.jpg[/img2]
[img2=550x455]http://img153.imageshack.us/img153/8421/jb2v.jpg[/img2]
[img2=550x455]http://img137.imageshack.us/img137/9999/jb3qk.jpg[/img2]
[img2=550x455]http://img214.imageshack.us/img214/7783/jb4k.jpg[/img2]
כמובן אפשר לעשות שינויים:
  • - לשנות מקור המידע מסרטים לטורק. דעתי – סקראפר של סרטים עובד הרבה יותר מדויק.
    - לשנות אפשרות הסריקה לא לפי תקיה אלא לפי שם הקובץ (אצלי פשוט הכול מסודר בתיקיות וסריקה עוברת חלק לפי שם התיקיה).
התוצאה שמתקבלת לאחר סריקה ע"י THUMBGEN היא:
תמונה
נשאר רק לבצע סריקה ב-XJB במצב אופליין! בעת הסריקה התווספו עוד קבצי התמונה הנדרשים אך לא קובץ XML כי הוא כבר מותאם ל-JB.
כך נראת תיקיה לאחר סריקה ע"י XJB:
תמונה
כך נראת תוצאה במכשיר:
[img2=550x308]http://img545.imageshack.us/img545/2968/jb71.jpg[/img2]
[img2=550x308]http://img404.imageshack.us/img404/1555/jb7e.jpg[/img2]
[img2=550x308]http://img560.imageshack.us/img560/638/jb8g.jpg[/img2]
כמובן גם כאן יש כמה באגים הקשורים בתמיכה בעברית:
  • - ז'אנרים מוצגים בצורה מוזרה ולא ניתן לבצע מיון וחיפוש לפי ז'אנר:
    תמונה
    - אין יישור לימין
    ז'אנרים – זה עבודה של מפתחי ה-XTREAMER אבל יישור נראה לי ניתן לשנות (אני לא יודע איך...)
ועם כל הבאגים, אני רואה את היתרונות בשיטה שבחרתי ובעיקר התאמה מלאה ל-XJB:
  • - גם שינוי סקינים יעבור חלק (ברגע שיהיו יותר סקינים ב-XJB)
    - גם שדרוג ה-XJB לגרסאות הבאות יעבור חלק
    - גם אם רוצים לשנות מידע, מספיק לערוך קובץ XML (אפשר גם באמצעות ממשק וובי של XJB) – ללא כל סריקה נוספת ושינוי התמונות.
ולמרות שבחרטי בשיטה אחרת, אני חושב שפרויקט שלך הוא חשוב מאד ותורם רבות.
יישר כוח!
יורי

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #142 

יורי, המון תודה על התגובה המפורטת והעניינית והמחמאות! :D
אהבתי מאוד את הנקודות שציינת וכמובן את המחשבה על שיפור התהליך - תרמת לי עכשיו הרבה נק' למחשבה להמשך התקדמות הפרויקט :roll:

אכן בשימוש בסקין הבסיסי של הג'וקבוקס יש את היתרונות שציינת והם חשובים.
בניהם הבולטים מבחינתי - פחות קבצים/ג'אנק נוצר בעקבות התהליך וכמובן היכולת לשנות את המידע ישירות מממשק הווב, מאחר וכאן הוא לא בנוי כתמונה, וכך העבודה נהיית פשוטה יותר.
עריכה: אהבתי את הנק' שציינת עם החלפת קובץ ה-nfo ל-xml, זה בהחלט יכול להיות שימושי יותר ואבדוק את העניין - יכול לפתור בעיות רבות! ואולי גם נוכל לוותר על הדרך על קבצי המטה דטה שהסקין יוצר כרגע ובכך להפחית את הג'אנק שנוצר.

אגב, שים לב שסוג הקובץ היחיד שה-ThumbGen לא יכול ליצור ע"פ אפשרויות התוכנה והסריקה בג'וקבוקס עושה זאת בשל כך ידנית, הוא קובץ ה-bmp. עם זאת, אם פותחים את קובץ הפרופיל של טאמבג'ן בפנקס רשימות, ניתן להגדיר ידנית את סוג הקובץ שה-ThumbGen ישמור, וכך עשיתי במדריך כיום כדי לחסוך גם את זה לממשק הווב (שים לב שלמרות ההגדרה, באפשרויות ה-ThumbGen התמונה תיראה כאילו היא עדיין jpeg, אבל תצא bmp).

בהמשך אשלב באמת גירסה פשוטה יותר למדריך שתכלול קובץ פרופיל שיותאם לסקין הרגילש ל הג'וקבוקס, כך שמי שמעוניין שהתוצאה הפשוטה תעבוד - יבחר כאוות נפשו. בטוח שיהיה לזה גם דרישה, כמו שציינת בעצמך. :)

בנוגע לבעיית הצגת הז'אנרים בעברית והיישור לימין בסקין הרגיל - אכן הז'אנרים זו בעיה כרגע של קוד הפורמט הרגיל, ויישור לימין אני מאמין שניתן לעשות ידנית לקבצי הסקין, אבדוק זאת בהמשך.

בנוגע להחלפת טורק לסרטים - אני מתלבט על זה כי האמת זו גם העדפתי האישית אבל מקריאה בפורום "מחשבי מדיה סנטר" הבנתי שיש לאתר נפילות שרת לעיתים והדבר יכול לפגום בעבודה עם המדריך, כך שעדיין טורק עדיף מבחינתי קודם כל בגלל שהוא גם יותר יציב ורמת המידע בו טובה מאוד לרוב (למרות ששוב, לסרטים יש עדיין פה ושם סיכוי לתת תוצאות טובות יותר).

לסיכום מה שאעשה לגירסה הבאה של המדריך:
- גירסה נוספת של המדריך, לסקין הרגיל של האקסטרימר ג'וקבוקס, למי שמעוניין ליישם את השיטה גם בדרך הפשוטה יותר.
- בדיקה האם ניתן לוותר על קבצי ה-nfo/metadata/tgaa ולהחליפם בקובץ xml פשוט שיחסוך גם את יצירתו בסריקת סרטים בג'וקבוקס, וגם יחסוך בג'אנק שנוצר.
- אוסיף לבכל מקרה תמיכה בקובץ הפרופיל "המתקדם" (מה שכעת יש במדריך) של ה-TG_Sheet, כך שיכלול את הקבצים הדרושים לסקין הג'וקבוקס הרגיל - למי שמעוניין יהיה לשנות לסקין הרגיל ולא להתקל בבעיות תאימות.
- תמיכה לתיקיות וקבצים בעברית לג'וקבוקס, גם לסקין הרגיל (זה כבר קיים כרגע, נתתי קישור לזה לפני כמה הודעות אם אתה מעוניין לנסות) ולסקין הנוכחי של המדריך, ה-TG_Sheet (ואת זה אצטרך לעשות בעצמי, קיבלתי מידע מהמפתח של התיקון כיצד לעשות זאת).
- תבנית משופרת ל-TG_Sheet גם תיכלל לדעתי, על הפיתוח העברי של זה אחראי yakirh.
- אבדוק בנוגע ל"עיברות" על הדרך של התבנית הבסיסית של הג'וקבוקס (יישור לימין וכו').
- מאחר והמדריך הולך להיות כ"כ גדול, אני חושב אולי להציע אותו רק כמסמכי pdf מאשר הודעה שתיראה כמגילת אסתר בפורום. בפורום כן אכתוב מה חדש בגירסאות המדריך ואשים את התמונות מהתוצאות הסופיות.
הרבה עבודה, אבל בכל מקרה אקח עם זה מעט את הזמן כי השבוע הזה מאוד עמוס לי, כל דבר בזמנו :wink:

שוב המון תודה על התמיכה וההצעות לשיפור, זה בדיוק מה שאני מחפש ויעזור מאוד להמשך!
שבוע טוב,
תומר

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #143 

TomerBr כתב: בנוגע להחלפת טורק לסרטים - אני מתלבט על זה כי האמת זו גם העדפתי האישית אבל מקריאה בפורום "מחשבי מדיה סנטר" הבנתי שיש לאתר נפילות שרת לעיתים והדבר יכול לפגום בעבודה עם המדריך, כך שעדיין טורק עדיף מבחינתי קודם כל בגלל שהוא גם יותר יציב ורמת המידע בו טובה מאוד לרוב (למרות ששוב, לסרטים יש עדיין פה ושם סיכוי לתת תוצאות טובות יותר).
...
אני לא נגד הטורק, אבל לא יכול להסכים עם כך שהוא יותר יציב ושרמת המידע בו טובה. אני מבצע סריקה עם אתר סרטים כבר שבועות ולא היתה שום בעיה. לעומת זאת טורק נתן לי הרבה טעויות וזבל בתקצירים (לפעמים סלוגן במקום תקציר, לפעמים משפט המסביר מי תירגם את הכתוביות (?!) ועוד דברים מוזרים...).
ושוב - כל אחד בוחר לפי מה שטוב לו יותר. זה לא כל כך קשה לשנות גם....

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #144 

godZilla כתב:
TomerBr כתב: בנוגע להחלפת טורק לסרטים - אני מתלבט על זה כי האמת זו גם העדפתי האישית אבל מקריאה בפורום "מחשבי מדיה סנטר" הבנתי שיש לאתר נפילות שרת לעיתים והדבר יכול לפגום בעבודה עם המדריך, כך שעדיין טורק עדיף מבחינתי קודם כל בגלל שהוא גם יותר יציב ורמת המידע בו טובה מאוד לרוב (למרות ששוב, לסרטים יש עדיין פה ושם סיכוי לתת תוצאות טובות יותר).
...
אני לא נגד הטורק, אבל לא יכול להסכים עם כך שהוא יותר יציב ושרמת המידע בו טובה. אני מבצע סריקה עם אתר סרטים כבר שבועות ולא היתה שום בעיה. לעומת זאת טורק נתן לי הרבה טעויות וזבל בתקצירים (לפעמים סלוגן במקום תקציר, לפעמים משפט המסביר מי תירגם את הכתוביות (?!) ועוד דברים מוזרים...).
ושוב - כל אחד בוחר לפי מה שטוב לו יותר. זה לא כל כך קשה לשנות גם....
...
סגור, אעשה את השינוי לגירסה הבאה ש"סרטים" יהיה ברירת המחדל, ומי שמעוניין יוכל מקסימום לשנות את הבחירה, זה באמת לא כזה קריטי. נראה מה יהיו תגובות המשתמשים בהמשך כדי להחליט הלאה :wink: .

karlos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
שם מלא: shay
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #145 

לי יש עדיין בעיה. של הבנה בעיקר.
יש לי 200 סרטים. כשאני סורק את הסרטים (שנמצאים במחשב שרת המחובר בכבל רשת), זה לוקח משהו כמו שעתיים של סריקה שזה כבר מבאס.
השאלה העיקרית היא האם אחרי סריקה ראשונית, אני צריך לסרוק כל פעם שמכניס סרט חדש למאגר או שזה מבצע אוטומטית?

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #146 

karlos כתב:לי יש עדיין בעיה. של הבנה בעיקר.
יש לי 200 סרטים. כשאני סורק את הסרטים (שנמצאים במחשב שרת המחובר בכבל רשת), זה לוקח משהו כמו שעתיים של סריקה שזה כבר מבאס.
השאלה העיקרית היא האם אחרי סריקה ראשונית, אני צריך לסרוק כל פעם שמכניס סרט חדש למאגר או שזה מבצע אוטומטית?
...
ב"כשאני סורק את הסרטים" אתה מתכוון בעצם לעיבוד ב-ThumbGen, או שלוקח ל200 סרטים שעתיים להיסרק בממשק ווב? כי עם חיבור רשת לאקסטרימר, הסריקה בממשק הווב לכמות כזו אמורה לקחת עד חצי שעה לדעתי.
אם כונן הסרטים שלך מחובר ב-wifi לאקסטרימר, זה יהיה פחות מהיר ותלוי בנתוני הרשת האלחוטית שלך (מיקום, תקן וכו').

כל סרט שאתה מכניס למאגר אתה צריך לעשות לו עיבוד (אפשר גם אוטומטי) ב-ThumbGen כדי שיצור לו את הקבצים הדרושים - באוטומטי זה לוקח לסרט כ20 שניות עבודה סה"כ. לאחר מכן הסריקה שלו בממשק ווב אמורה כדי להוסיף אותו למאגר הסרטים אמור לקחת שניות בודדות.
כל זאת בהנחה שכונן הסרטים שלך מחובר למחשב ה-ThumbGen עם כבל רשת.

Idani26
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #147 

שלום תומר
רציתי להגיד שאתה עושה עבודה מצויינת תמשיך כך!

לגבי התמיכה של התיקיות בעברית והפתרון שהמפתח שם מצא.
לי אישית כמעט כל הסרטים בתיקיות בעברית ולכן זה היה דחוף לי לנסות לפני שהעלת כאן באתר.
הורדתי את הקבצים ופעלתי על פי ההוראות שהוא אמר להחליף אותם בתוך התיקיית גו'קבוס
כשנכנסתי ישר אחכ שמתי לב שהטעינה של המערכת ארוכה ולאחר מכן הוא הציג לי הודעה שצריך להתקין מחדש את הגו'קבוקס.
אני מתבאס שכל שאר הסרטים שסרקתי ימחקו אם אני אתקין מחדש.
מה עשיתי לא נכון.

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #148 

Idani26 כתב:שלום תומר
רציתי להגיד שאתה עושה עבודה מצויינת תמשיך כך!

לגבי התמיכה של התיקיות בעברית והפתרון שהמפתח שם מצא.
לי אישית כמעט כל הסרטים בתיקיות בעברית ולכן זה היה דחוף לי לנסות לפני שהעלת כאן באתר.
הורדתי את הקבצים ופעלתי על פי ההוראות שהוא אמר להחליף אותם בתוך התיקיית גו'קבוס
כשנכנסתי ישר אחכ שמתי לב שהטעינה של המערכת ארוכה ולאחר מכן הוא הציג לי הודעה שצריך להתקין מחדש את הגו'קבוקס.
אני מתבאס שכל שאר הסרטים שסרקתי ימחקו אם אני אתקין מחדש.
מה עשיתי לא נכון.
...
היי עידן, תודה רבה! :wink:

האם שמת את התיקון שלו בטעות בתקייה skins\xjb?
כי צריך לשים אותם בתיקייה tpl\xjb
מעבר לזה שים לב שאתה עובר להשתמש בסקין הבסיסי של הג'וקבוקס דרך ממש הווב - שם הסקין: xjb - ולא ב-TG_Sheet (הסקין של המדריך) מאחר ואז זה לא יפעל. נ.ב. עדיין תיתקל לדעתי בחוסר הצגת fanart או דברים כאלו בשימוש במדריך עבור הסקין הרגיל מאחר והפרופיל של המדריך לא יוצר קבצים שמותאים גם אליו (בגירסה הבאה אני מתקן זאת זה חלק ממה שכתבתי שאעשה)

נ.ב אני זוכר שיתכן ולתיקון עדיין יש מגבלה של קבצים/תיקיות שיש להם גרש בשם ("עג'מי" למשל)
שים לב אם זה באמת גורם לבעיה ובסרטים בלי זה עובד טוב.

מקווה שהתקלה תסתדר לך - וגם אם תאלץ למחוק את תיקיית הג'וקבוקס לגמרי אולי לא תצטרך לשנות לה את השם ולהזיז לה את קובץ בסיס הנתונים והוא שוב יעבוד אחרי התקנה מחדש (שווה לנסות בכל אופן, אין מה להפסיד).

נראה לי שכל זה יוכל לענות לך על השאלה - אשמח לדעת מה הולך - בהצלחה! :)

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #149 

רגע, עכשיו זה כן תומך גם בתיקיות וגם בקבצים בעברית (תסלחו לי, עוד לא ניסיתי ולא היה לי כח לקרוא את כל השרשור)?

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #150 

zilbermm כתב:רגע, עכשיו זה כן תומך גם בתיקיות וגם בקבצים בעברית (תסלחו לי, עוד לא ניסיתי ולא היה לי כח לקרוא את כל השרשור)?
...
לא, התמיכה תוסף בעדכון הבא של המדריך

אם בכ"ז תרצה תמיכה בעברית עבור הסקין הבסיסי של הג'וקבוקס בינתיים, יש קישור והסברים על זה בתגובות האחרונות.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים
נתן תודות: 867 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #151 

התקנתי את עדכון הקושחה האחרון Xtreamer-Pro_2.5.2 לאחר מכן בלשונית XTREAMERING נכנסתי ופעלתי לפי ההוראות כמובן שהעברתי סרטים למועדפים ויצא לי בדיוק כמו שמופיעה בתמונות של שירשור זה.
לאחר מכן ניסיתי להכנס שוב פעם לJUKEBOX ומופיעה לי הודה 404 לא נמצא.
האם משהו יודע מה הבעיה?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #152 

big007 כתב:התקנתי את עדכון הקושחה האחרון Xtreamer-Pro_2.5.2 לאחר מכן בלשונית XTREAMERING נכנסתי ופעלתי לפי ההוראות כמובן שהעברתי סרטים למועדפים ויצא לי בדיוק כמו שמופיעה בתמונות של שירשור זה.
האם משהו יודע מה הבעיה?
...
זה באג שקיים בג'וקבוקס כרגע, הוא מתרחש לעיתים כשיש תקיעה של הסרט או של הממשק.

כדי לפתור את הבעיה תיכנס בכונן הג'וקבוקס שלך לתיקייה scripts
ותנסה למחוק את התיקייה ג'וקבוקס - זה ימחק לך הכל חוץ מאת מסד הנתונים (הסרטים שהוספת בעצם למאגר)
אחרי זה תיכנס ל-xtreamering ותוכל להתקין מחדש את הג'וקבוקס, וכל מה שישאר לך לעשות הוא להוסיף מחדש את הסקין שיש בתיקייה Copy to your Xteamer Harddrive חזרה להיכן שצריך ע"פ המדריך ולבחור את הסקין מחדש דרך ממשק הווב. מקווה שיעבוד לך - אם הקובץ של מסד הנתונים עצמו נפגם (ובמילים אחרות אחרי ההתקנה מחדש לא תוכל להיכנס לרשימת הסרטים שלך) תעשה את הצעדים שרשומים בשאלות ותשובות - כיצד למחוק את הג'וקבוקס ואת מסד הנתונים לצמיתות.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #153 

TomerBr כתב:
big007 כתב:התקנתי את עדכון הקושחה האחרון Xtreamer-Pro_2.5.2 לאחר מכן בלשונית XTREAMERING נכנסתי ופעלתי לפי ההוראות כמובן שהעברתי סרטים למועדפים ויצא לי בדיוק כמו שמופיעה בתמונות של שירשור זה.
האם משהו יודע מה הבעיה?
...

ותנסה למחוק את התיקייה ג'וקבוקס - זה ימחק לך הכל חוץ מאת מסד הנתונים (הסרטים שהוספת בעצם למאגר)
אחרי זה תיכנס ל-xtreamering ותוכל להתקין מחדש את הג'וקבוקס, וכל מה שישאר לך לעשות הוא להוסיף מחדש את הסקין שיש בתיקייה Copy to your Xteamer Harddrive חזרה להיכן שצריך ע"פ המדריך ולבחור את הסקין מחדש דרך ממשק הווב. מקווה שיעבוד לך - אם הקובץ של מסד הנתונים עצמו נפגם (ובמילים אחרות אחרי ההתקנה מחדש לא תוכל להיכנס לרשימת הסרטים שלך) תעשה את הצעדים שרשומים בשאלות ותשובות - כיצד למחוק את הג'וקבוקס ואת מסד הנתונים לצמיתות.
...
הי תומר,
פעלתי לפי ההוראות של מחיקה לצמיתות והתקנתי את ה XJB מחדש.
כשסרקתי דרך ה WEB (עם ה template לעברית) זה עבד ל 8 סרטים ונתקע בתשיעי.
ביצעתי את אותו תהליך שוב וזה קרה שוב אחרי הסרט השמיני.
8 הסרטים שנוצרו היו מצויינים יפים מאוד (מלבד העובדה שהפונט קטן) אבל יש לי הרבה יותר סרטים.

הרצתי סריקה דרך ה XT עצמו וכל הסרטים התווספו. אבל בלי הגרסא היפה בעברית.
ז"א: יש מצב שה template בעברית תוקע את העסק.

יכול להיות שסרט מסויים אצלי גורם לבעיה ? לא הגיוני, הרי הסריקה היא על שמות הקבצים בלבד. יש עניין של מוצא או לא מוצא סרט במסדי נתונים.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #154 

הי תומר,
8 הסרטים שנוצרו היו מצויינים יפים מאוד (מלבד העובדה שהפונט קטן) אבל יש לי הרבה יותר סרטים.

יכול להיות שסרט מסויים אצלי גורם לבעיה ? לא הגיוני, הרי הסריקה היא על שמות הקבצים בלבד. יש עניין של מוצא או לא מוצא סרט במסדי נתונים.
...
הגרסא היפה בעברית זה TEMPLATE לתוכנה THUMBGEN.
עם התוכנה אתה עושה את כל מה שקשור למידע ותמונות, בממשק הWEB אתה רק מתקין את זה בXTREAMER, ללא שום לקיחת מידע, את זה כבר עשינו.

יכול להיות שהבעיה באמת בסרט התשיעי שהוא נתקע בו, תבדוק:
- אם כל התיקיות, שם הקובץ ותתי התיקיות באנגלית.
- אם נוצר בתיקיית הסרט קובץ NFO - כנס אליו תראה אם יש מידע בפנים.

[/quote]

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #155 

gilg7 כתב:
TomerBr כתב:
האם משהו יודע מה הבעיה?
...

...
הי תומר,

...
מעבר לתשובה של יקיר מעליי, אני מציע גם להיכנס לתיקיית הסרט, למחוק את קובץ ה-xml שהג'וקבוקס יצר שם ולנסות שוב (כשהקבצים שהטאמבג'ן יצר בתיקייה קיימים).
יתכן והקובץ xml שהג'וקבוקס יצר קודם תקע את התהליך, באופן כללי לא אמורה להיות בעיה של הוספת סרטים עם התבנית החדשה.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #156 

yakirh כתב:

הי תומר,

...
הגרסא היפה בעברית זה TEMPLATE לתוכנה THUMBGEN.
עם התוכנה אתה עושה את כל מה שקשור למידע ותמונות, בממשק הWEB אתה רק מתקין את זה בXTREAMER, ללא שום לקיחת מידע, את זה כבר עשינו.

יכול להיות שהבעיה באמת בסרט התשיעי שהוא נתקע בו, תבדוק:
- אם כל התיקיות, שם הקובץ ותתי התיקיות באנגלית.
- אם נוצר בתיקיית הסרט קובץ NFO - כנס אליו תראה אם יש מידע בפנים.

...
[/quote]

נכון: בעצם בגרסא בעברית סורקת את התוצרים של THUMBGEN. אז שם צריך לחפש את הבעיה.

לגבי התיקיות: הכל באנגלית בוודאות. וגם: 8 הסרטים שעודכנו בסריקה יושבים באותה תיקיה שהסריקה שלה לא הסתיימה וכמובן שמות הקבצים של כל הסרטים באותה תיקיה באנגלית.
לגבי NFO: אני אבדוק.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #157 

TomerBr כתב:
gilg7 כתב:
TomerBr כתב:
האם משהו יודע מה הבעיה?
...

...
הי תומר,

...
מעבר לתשובה של יקיר מעליי, אני מציע גם להיכנס לתיקיית הסרט, למחוק את קובץ ה-xml שהג'וקבוקס יצר שם ולנסות שוב (כשהקבצים שהטאמבג'ן יצר בתיקייה קיימים).
יתכן והקובץ xml שהג'וקבוקס יצר קודם תקע את התהליך, באופן כללי לא אמורה להיות בעיה של הוספת סרטים עם התבנית החדשה.
...
בכל פעם שמחקתי את ה XJB וידאתי שאין אף XML.
בכל מקרה אבדוק היום את ה NFO (כשאגיע הבייתה :))

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #158 

עוד נקודה שיכולה לעזור: נתקלתי פעמים בודדות במצב שה-thumbgen יצר קובץ עטיפה פגום (לא ניתן להיכנס אל ה-jpeg, ובקבצי התוצרים של התבנית רואים את העטיפה ריקה ליד המידע) - אז יכול להיות שזה גם מה שיתקע אותו, למרות שהסבירות נמוכה, אבל בכל זאת משהו

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #159 

TomerBr כתב:עוד נקודה שיכולה לעזור: נתקלתי פעמים בודדות במצב שה-thumbgen יצר קובץ עטיפה פגום (לא ניתן להיכנס אל ה-jpeg, ובקבצי התוצרים של התבנית רואים את העטיפה ריקה ליד המידע) - אז יכול להיות שזה גם מה שיתקע אותו, למרות שהסבירות נמוכה, אבל בכל זאת משהו
...
זה בהחלט משהו. זה הכיוון שאני אבדוק.
פשוט עד עכשיו לא בדקתיבכלל את התוצרים של thumbgen. תודה על הרעיון.

אגב: מה הם קבצי ה tgmd (בעלי נפח גדול יחסית) ?
צריכים אותם ?

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #160 

אלו קבצי מטה דטה, במילים פשוטות קבצים שמכילים את כל המידע הטקסטואלי שה-thumbgen מוציא החוצה (תקציר, שחקנים ועוד)
בכל מקרה אני אבדוק לעדכון הבא האם באמת הקבצים נחוצים לפעולה נכונה או שניתן לוותר עליהם לגמרי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”