זה לא יעבוד על PLAYONHD, רק על מכשירי NMT.myanir כתב:שלום לכולם
אני משתמש בPLAYONHD ,כאשר הדיסק הקשיח מורכב בתוכו.
יש לי מספר תיקיות כגון movies
hd movies
סרטי ילדיםמ קטנים
חיברתי את המחשב הנייד והרצתי את ה YAMJ עם מוד SABISH V2,
נוצר לי הקובץ INDEX עם המידע שירד , אך אני לא יודע איפה בPLAYONHD ,
אני מפעיל את הקובץ INDEX על מנת לראות את התפריט שנוצר.
הקבצים לא נוצרו בROOT של הכונן שבסטירמר ולכן העברתי את INDEX ו JUKEBOX לROOT של הכונן שבסטרימר ,
הסטרימר שלי מותקן עם ממשק עברי
האם משהו יכול לעזור ,
בתודה מראש...
YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
Re: בעיה מוזרה בהחלט
עשיתי CLEAR CACHE וליתר בטחון גם מחקתי את ספריית ה jukebox והורדתי עוד פעם ועדיין אותה תופעה.erezsolan כתב:קודם כל, זה אכן מוגדר אצלך נכון ככל הנראה.utsur כתב:אני מתקין את ה-JB על דיסק חיצוני שמחובר לפופקורן, השתמשתי ב-GUI כדי להגדיר איפה הכל נמצא.
כשאני פותח את האינדקס(בפופקורן) הכל עולה טוב ויפה כולל כל העטיפות(אגב, ממשק ממש מוצלח) אני נכנס לסרט והכל בעברית, אבל... כשאני מפעיל(PLAY) את הסרט (כל הסרטים MKV) אני מקבל מסך שחור ואז כחול עם הכיתוב NETWORK MEDIA TANK והוא חוזר לי לעטיפה של הסרט.
עד כאן הבעיה היא הגיונית, טעיתי בהגדרת הספריה, אבל...
א- לא טעיתי, מוגדר נכון.
ב- זה החלק המוזר, כשאני לוחץ על כפתור ה-PLAY עוד כשאני במסך העטיפות, של כל הסרטים, על אותו סרט הוא עובד כמו שצריך.רק מהדף הספציפי של הסרט יש בעיה. (זה נכון לכל הסרטים)
...
הבעיה הזו קרתה בגרסאות קודמות, לא בזאת.
אני יכול לחשוב על שני דברים:
1. בעיית cache - לטפל ע"י filemode במסך maintenance
2. לא מחקת את ספריית ה jukebox לפני ההרצה של הסקין שלי....
לא נראה לי שאני משתמש בגרסה הקודמת כי אני משתמש בגרסת העברית שעובדת זאת שבראש השרשור.
יש עוד רעיונות?
-
esloan
- חבר ותיק

הורד את הקובץ הזה (detail.xsl) והחלף את הקובץ הקיים לאחר שגיבית אותו:
http://download853.mediafire.com/z186qc ... ickfix.rar
בדוק אם תקין.
ואגב, אתה משתמש בגרסה האחרונה שפרסמתי ב 11.10 (YAMJ1846)?
http://download853.mediafire.com/z186qc ... ickfix.rar
בדוק אם תקין.
ואגב, אתה משתמש בגרסה האחרונה שפרסמתי ב 11.10 (YAMJ1846)?
-
esloan
- חבר ותיק

Re: אתה ענק
חלק מהמשתמשים בחו"ל דיווחו על בעיה כמו שלך שנפתרת ע"י קובץ זה. למרבית המשתמשים אין צורך בו היות והחבילה שפרסמתי מעודכנת עם התיקונים.utsur כתב:![]()
סתם כדי להבין. מה הייתה הבעיה?...
לעוד מישהו יש בעיה עם סדרות? נראה ש API של THETVDB לא עובד כמו שצריך והוא לא מחזיר לי שום דבר על הסדרות.. בדקתי גם בשינויים שנשעו וכתוב שתיקנו את זה בגרסא 1846.
הורדתי את הקבצים של הגרסא האחרונה אבל אין לי מושג איך אני מתקין עם זה את התוכנה? חסרים די הרבה קבצים..
הורדתי את הקבצים של הגרסא האחרונה אבל אין לי מושג איך אני מתקין עם זה את התוכנה? חסרים די הרבה קבצים..
-
esloan
- חבר ותיק

omerpr,
"יש אפשרות לעשות שכשאני מפעיל את הMY YANJ התוכנה לא תעביר כל פעם מחדש את הקבצים של הסקין?"
- היא לא מעבירה כל פעם את הקבצים, רק סורקת לשינויים.
"לעוד מישהו יש בעיה עם סדרות? נראה ש API של THETVDB לא עובד כמו שצריך והוא לא מחזיר לי שום דבר על הסדרות.. בדקתי גם בשינויים שנשעו וכתוב שתיקנו את זה בגרסא 1846.
הורדתי את הקבצים של הגרסא האחרונה אבל אין לי מושג איך אני מתקין עם זה את התוכנה? חסרים די הרבה קבצים.."
- 1846 זוהי הגרסה המצורפת לקובץ שלי. אתה יכול להוריד מכאן את הגרסה החדשה ביותר, ופשוט לדרוס את הקבצים הקיימים בספריה. זה לא ישנה את הסקין. אגב, ב THETVDB, אפשרי שתהיינה בעיות נקודתיות אשר יסתדרו בסריקה הבאה. ממליץ לך לשנות לפני עדכון הגרסה על מנת להמנע מבאגים פוטנציאליים בגרסאות החדשות.
"יש אפשרות לעשות שכשאני מפעיל את הMY YANJ התוכנה לא תעביר כל פעם מחדש את הקבצים של הסקין?"
- היא לא מעבירה כל פעם את הקבצים, רק סורקת לשינויים.
"לעוד מישהו יש בעיה עם סדרות? נראה ש API של THETVDB לא עובד כמו שצריך והוא לא מחזיר לי שום דבר על הסדרות.. בדקתי גם בשינויים שנשעו וכתוב שתיקנו את זה בגרסא 1846.
הורדתי את הקבצים של הגרסא האחרונה אבל אין לי מושג איך אני מתקין עם זה את התוכנה? חסרים די הרבה קבצים.."
- 1846 זוהי הגרסה המצורפת לקובץ שלי. אתה יכול להוריד מכאן את הגרסה החדשה ביותר, ופשוט לדרוס את הקבצים הקיימים בספריה. זה לא ישנה את הסקין. אגב, ב THETVDB, אפשרי שתהיינה בעיות נקודתיות אשר יסתדרו בסריקה הבאה. ממליץ לך לשנות לפני עדכון הגרסה על מנת להמנע מבאגים פוטנציאליים בגרסאות החדשות.
עבדתי עם הגרסא שלך מ11.10 והיו בה את הבעיות עם הTHETVDB.. אז אח"כ הורדתי את הגרסא הכי חדשה (1850), וגם בה אותו דבר..
[TheTVDB API] TheTVDB: xmlMirror is null!
לא יודע מה לעשות... וזה גם איכשהו פוגע בסרטים ולא רק בסדרות. ניסיתי לשים את התכונה עם ספריה אחת בלבד רק של סרטים, וחלק מהסרטים לא קיבלו בכלל פוסטרים.
לא יודע מה לעשות... וזה גם איכשהו פוגע בסרטים ולא רק בסדרות. ניסיתי לשים את התכונה עם ספריה אחת בלבד רק של סרטים, וחלק מהסרטים לא קיבלו בכלל פוסטרים.
-
esloan
- חבר ותיק

נסה לשנות את מספרה threads ל - 1 בקובץ moviejukebox.properties בספריה הראשית:omerpr כתב:עבדתי עם הגרסא שלך מ11.10 והיו בה את הבעיות עם הTHETVDB.. אז אח"כ הורדתי את הגרסא הכי חדשה (1850), וגם בה אותו דבר..
לא יודע מה לעשות... וזה גם איכשהו פוגע בסרטים ולא רק בסדרות. ניסיתי לשים את התכונה עם ספריה אחת בלבד רק של סרטים, וחלק מהסרטים לא קיבלו בכלל פוסטרים....
קוד: בחירת הכל
mjb.MaxThreadsScan=1
# This parameter defines the number of processing threads, it defaults to the number of CPU cores
mjb.MaxThreadsProcess=1
mjb.MaxThreadsDownload=1
מאיפה אני מוריד את הגירסה הזו בבקשה?HazooM כתב:גם להורים שלי יש CRTbluenote כתב:אני רוצה להבין, אני היחיד בפורום שיש לו טלוויזית CRT ישנה??![]()
כשאני מפעיל את ה-YAMJ בפופקורן התצוגה לא נראית טוב, המסך קטוע, לא רואים את כל הממשק ואי אפשר לנווט בצורה נורמלית.
יש משהו שאפשר לעשות??.... אתה צריך להשתמש בגרסת ה SD (במקום HD) של YAMJ.
...
ניסיתי וזה עדיין קורה.. גם עם 1, 2 או 4 (מעבד כפול ליבה עם MULTITHREAD)erezsolan כתב:נסה לשנות את מספרה threads ל - 1 בקובץ moviejukebox.properties בספריה הראשית:omerpr כתב:עבדתי עם הגרסא שלך מ11.10 והיו בה את הבעיות עם הTHETVDB.. אז אח"כ הורדתי את הגרסא הכי חדשה (1850), וגם בה אותו דבר..
לא יודע מה לעשות... וזה גם איכשהו פוגע בסרטים ולא רק בסדרות. ניסיתי לשים את התכונה עם ספריה אחת בלבד רק של סרטים, וחלק מהסרטים לא קיבלו בכלל פוסטרים....
mjb.MaxThreadsScan=1 # This parameter defines the number of processing threads, it defaults to the number of CPU cores mjb.MaxThreadsProcess=1 mjb.MaxThreadsDownload=1...
ד"א אלו אותם סרטים כל פעם...
סרטים שעובדים: כל הארי פוטר, איירון מן 2
סרטים שלא עובדים: אוואטר, לונדון ריבר, הנסיך הפרסי..
אני הולך לנסות להוריד את הפלאגין של סרטים אולי בלעדיו זה יעבוד טוב..
עדכון:
ביטלתי את הפלאגין של סרטים.. הרצתי שוב את התוכנה. אותם סרטים שעבדו קודם עובדים שוב. השם שלהם באנגלית כמו שצריך להיות.
הסרטים שלא עבדו, עדיין לא עובדים ועדיין יש להם משום מה שם עברי, בעברית הפוכה (כלומר במחשב רואים את העברית כמו שצריך)
יש ספרייה אחת Movies שבה כל הסרטים ללא תתי ספריות.
עובד:
Iron.Man.2.2010.720p.BluRay.x264-WiKi
Beauty.And.The.Beast.Extended.1991.BluRay.720p.DTS.3Audio.x264-CHD
Harry.Potter.and.the.Order.of.the.Phoenix.2007.720p.BluRay
לא עובד:
Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.720p.BluRay.x264-HUBRIS
Greenberg.2010.720p.BluRay.x264-MACHD
Date Night.2010.720p.Bluray
עובד:
לא עובד:
Date Night.2010.720p.Bluray
-
esloan
- חבר ותיק

נסה ליצור קובץ NFO עם אותו שם של Night Date לדוגמה, ז"א שאם הסרט הוא:omerpr כתב:יש ספרייה אחת Movies שבה כל הסרטים ללא תתי ספריות.
עובד:
לא עובד:
Date Night.2010.720p.Bluray...
Date Night.2010.720p.Bluray.mkv
אז צור:
Date Night.2010.720p.Bluray.nfo
ובתוכו שים את הלינק הבא:
http://www.imdb.com/title/tt1279935/
לחילופין, שנה את שם הסרט ל Night Date (2010).mkv
הרץ YAMJ ובדוק אם הוא מזהה אותו.
אוקיי פתרתי את הבעיה בקשר לסרטים (מחקתי את כל הNFO שהיו לי ליד (יכול להיות מהXBMC)) ועכשיו הסרטים זוהו בסדר..
אבל, עדיין קיימת הבעיה עם הסדרות, שהוא לחלוטין לא מזהה אותם (לא מוציא באנר, פוסטר, מידע).
יש אפשרות לשנות את הסקרייפר לTVRAGE אולי? או אתר אחר?
אבל, עדיין קיימת הבעיה עם הסדרות, שהוא לחלוטין לא מזהה אותם (לא מוציא באנר, פוסטר, מידע).
יש אפשרות לשנות את הסקרייפר לTVRAGE אולי? או אתר אחר?
-
esloan
- חבר ותיק

לדעתי יש לך איזו בעיה בשמות הקבצים, בספריות שבהן הם נמצאים, קבצי NFO ישנים או משהו בסגנון.omerpr כתב:אוקיי פתרתי את הבעיה בקשר לסרטים (מחקתי את כל הNFO שהיו לי ליד (יכול להיות מהXBMC)) ועכשיו הסרטים זוהו בסדר..
יש אפשרות לשנות את הסקרייפר לTVRAGE אולי? או אתר אחר?...
אין סיבה שזה לא יעבוד.
קח סדרה החוצה, תן לה שם מסודר (לספרייה לפחות) ולוודא ששמות קבצי הפרקים הם כך לדוגמה:
ספריה:
C:\TV Shows\The Event
פרק:
The.Event.S01E01.mkv
The.Event.S01E02.mkv
יש אצלי כאלה סדרות עם המבנה הזה בדיוק ועדיין לא עוזר. וגם מחקתי את כל הNFO שהיו לי.
וחוץ מזה איך פתאום דברים שהתוכנה הסתדרה איתם מצויין בגרסה 1.6 פתאום מסתבכים פה? נשמע לי ממש מוזר..
ניסיתי אפילו לעשות ריסט, לנתק את המודם.. לא עוזר כלום...
וחוץ מזה איך פתאום דברים שהתוכנה הסתדרה איתם מצויין בגרסה 1.6 פתאום מסתבכים פה? נשמע לי ממש מוזר..
ניסיתי אפילו לעשות ריסט, לנתק את המודם.. לא עוזר כלום...
-
esloan
- חבר ותיק

צודקים.
בבדיקה, omertron מפתח ה YAMJ הודיע שנכון לשעות האחרונות theTVDB למטה ולא פעיל.
אני מניח שזה יסתדר מתישהו בקרוב. ממליץ לא לשנות כלום.
נסו להריץ שוב כשתצליחו להכנס לאתר: http://thetvdb.com/
בבדיקה, omertron מפתח ה YAMJ הודיע שנכון לשעות האחרונות theTVDB למטה ולא פעיל.
אני מניח שזה יסתדר מתישהו בקרוב. ממליץ לא לשנות כלום.
נסו להריץ שוב כשתצליחו להכנס לאתר: http://thetvdb.com/