סחטיין
רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!
שיכפולים של ההתקן בדרך, עלול להוזיל משמעותית את הצ'יפ:
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ily-Dumped
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ily-Dumped
כל אלה שאומרים שהם לא יפרצו. אני אומר ככה: משחקים כמו MAFIA 2 ו RED DIED REDEMPTION וכו' - לא רק שאני לא אקנה, אני יוריד מהאינטרנט ואשתמש בבפריצה! - למה? - כי המפתחות לא דאגו ולא השקיעו לפתח עוד כמה ימים על מנת להשוות ברמת הגרפיקה בין XBOX360 לפלייסטיישן 3. משחקים כאלה אני אשתמש בפריצה ולא אשים להם שקל.
בהצלחה לפורצים!
בהצלחה לפורצים!
אני פורץ לא רק שאני פורץ., אני הולך להוריד את כל המשחקים החמים שיש לסוני והחדשים.. הגיע הזמן להנות ממנו.. המשחק האחרון שקניתי משנת 08 מאז רק דמואים אני משחק אינעל העולם!!.. בנאדם משלם 300 שקל למשחק אחרי שקרע את עצמו בעבודה למה מה קרה..
ממש רחמנות על סוני והמפתחים, אז לא כולם יטוסו במטוס פרטי או יקנו פורשה השנה ביג דיל.. תמיד יש פרייאר שישלם\ וזה לא אני. אני לא מבין איך אנשים אשכרה עצובים שיש פריצה כאילו חרב עולמם אני מבסוט עד לשמיים להוריד משחקי ספורט, פעולה,וכו' והכל חינם אין יותר טוב מזה
מצטער אם אני פוגע במישהו, אבל זוהי האמת הגיע הזמן פשוט. עד עכשיו חגגו בסוני, אנחנו נחגוג עליהם. ושידח]פו את ה-PSN שלהם לעזאזל לא רק שלא פתחו לנו חנות לישראל גם חצי מהשירות לא זמין לנו הייייילללל יאאאאאאאא

ממש רחמנות על סוני והמפתחים, אז לא כולם יטוסו במטוס פרטי או יקנו פורשה השנה ביג דיל.. תמיד יש פרייאר שישלם\ וזה לא אני. אני לא מבין איך אנשים אשכרה עצובים שיש פריצה כאילו חרב עולמם אני מבסוט עד לשמיים להוריד משחקי ספורט, פעולה,וכו' והכל חינם אין יותר טוב מזה
מצטער אם אני פוגע במישהו, אבל זוהי האמת הגיע הזמן פשוט. עד עכשיו חגגו בסוני, אנחנו נחגוג עליהם. ושידח]פו את ה-PSN שלהם לעזאזל לא רק שלא פתחו לנו חנות לישראל גם חצי מהשירות לא זמין לנו הייייילללל יאאאאאאאא
POWDER - אתה מעל גיל 18 ?
א. אין אף משחק חדש שעולה 300 ש"ח - אם תטרח לקנות אותו מחול
ב. אף אחד לא אמר שאתה חייב לקנות משחקים חדשים , או מהארץ.
ג. ידעת מה אתה מקבל כשקנית את הPS3
ד. המפתחים ממש לא נוסעים בפורשים וטסים במטוסים פרטיים , אבל אתה נשמע מהסוג שאומר - בהייטק כולם מפונקים ונוסעים במאזדות חינם שלהם ומרוויחים טונות של כסף.....
העיקר - לא לצאת פראייר - כי יש מי שישלם.
אין ספק - גאווה ישראלית...
ליביו
א. אין אף משחק חדש שעולה 300 ש"ח - אם תטרח לקנות אותו מחול
ב. אף אחד לא אמר שאתה חייב לקנות משחקים חדשים , או מהארץ.
ג. ידעת מה אתה מקבל כשקנית את הPS3
ד. המפתחים ממש לא נוסעים בפורשים וטסים במטוסים פרטיים , אבל אתה נשמע מהסוג שאומר - בהייטק כולם מפונקים ונוסעים במאזדות חינם שלהם ומרוויחים טונות של כסף.....
העיקר - לא לצאת פראייר - כי יש מי שישלם.
אין ספק - גאווה ישראלית...
ליביו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
powder קבל:
משחקים עד 120 ש"ח אצלך בבית
http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Spor ... rice:10,20
ואלו רק משחקי ספורט
משחקים עד 120 ש"ח אצלך בבית
http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Spor ... rice:10,20
ואלו רק משחקי ספורט
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1) פורץ - כל מלה מיותרת...powder כתב:אני פורץ לא רק שאני פורץ., אני הולך להוריד את כל המשחקים החמים שיש לסוני והחדשים.. הגיע הזמן להנות ממנו.. המשחק האחרון שקניתי משנת 08 מאז רק דמואים אני משחק אינעל העולם!!.. בנאדם משלם 300 שקל למשחק אחרי שקרע את עצמו בעבודה למה מה קרה..
ממש רחמנות על סוני והמפתחים, אז לא כולם יטוסו במטוס פרטי או יקנו פורשה השנה ביג דיל.. תמיד יש פרייאר שישלם\ וזה לא אני. אני לא מבין איך אנשים אשכרה עצובים שיש פריצה כאילו חרב עולמם אני מבסוט עד לשמיים להוריד משחקי ספורט, פעולה,וכו' והכל חינם אין יותר טוב מזה![]()
...
2) 300 שקל למשחק ? אחי, כנס יותר לפורום, יש לנו שרשור על משחקים בכל המחירים, ולא רק ישנים.
3) על הPSN בישראל אחראית ישפאר, לא סוני העולמית.
4) סוני לא חגגו, זו גישה של ילד קטן.
איש יקר - השוק הזה פועל מסיבה מסויימת בצורה מסויימת. ברגע שיתחילו להוריד, סוני תגן על עצמה, וזה יפגע גם במי שמשלם. תתבגר טיפה ותבין את זה, שעל השוקו והלחמניות שמישהו אחר גונב - אתה תשלם יותר.
מכבד את רצונך, מקווה שתבין גם את העמדה שלי.
אני דווקא שמח על הפריצה הזאת:
הפעלת משחקים בצורה יותר מהירה
מעבר פשוט ומהיר בין משחק למשחק (אין צורך להחליף דיסקים)
ואם יצליחו להפוך אותו למזרים מדיה טוב הקונסולה הזאת תיהיה מושלמת.
אני שמח על הפריצה הזאת, חבל לי שסוני לא זאת שעשתה את הצעד הזה (הפעלת משחקים מהארד דיסק ותמיכה מלאה בMKV), אבל אם היא לא מוכנה טוב שמישהו אחר לא הצליח.
אל תבינו אותי לא נכון, אני מתכוון לשחק רק במשחקים מקוריים שיש לי, עברתי כבר את תקופת המשחקים בסוני 2, כמעט ולא סיימתי שום משחק עד הסוף ובטח לא את האתגרים הקטנים שיש במשחקים, לא כיף לשחק בצרובים, או ליתר דיוק פחות כיף, אבל האפשרויות שהפריצה נותנת הם לא דבר שצריך לזלזל בהן.
הפעלת משחקים בצורה יותר מהירה
מעבר פשוט ומהיר בין משחק למשחק (אין צורך להחליף דיסקים)
ואם יצליחו להפוך אותו למזרים מדיה טוב הקונסולה הזאת תיהיה מושלמת.
אני שמח על הפריצה הזאת, חבל לי שסוני לא זאת שעשתה את הצעד הזה (הפעלת משחקים מהארד דיסק ותמיכה מלאה בMKV), אבל אם היא לא מוכנה טוב שמישהו אחר לא הצליח.
אל תבינו אותי לא נכון, אני מתכוון לשחק רק במשחקים מקוריים שיש לי, עברתי כבר את תקופת המשחקים בסוני 2, כמעט ולא סיימתי שום משחק עד הסוף ובטח לא את האתגרים הקטנים שיש במשחקים, לא כיף לשחק בצרובים, או ליתר דיוק פחות כיף, אבל האפשרויות שהפריצה נותנת הם לא דבר שצריך לזלזל בהן.
תהיתי מתי תגובה מאין זו תגיע, צריך לשים כנראה סלקטורים בכניסה
אני פשוט אגיד ככה, אם סבלת כלכך הרבה זמן, למה לא קנית XBOX360 מלכתחילה, שידוע שאותו ניתן לפרוץ ולא צריך לקנות משחקים ב300 ש"ח ב"באג" למשל.
מת על האנשים האלה שהולכים ומוציאים סכום לא מבוטל, ובמקרה שלנו משהו בסביבות 2000 ש"ח ואז "מגלים את אמריקה".
אין ויכוח מר ישראלי בשיא תפארתו
אני פשוט אגיד ככה, אם סבלת כלכך הרבה זמן, למה לא קנית XBOX360 מלכתחילה, שידוע שאותו ניתן לפרוץ ולא צריך לקנות משחקים ב300 ש"ח ב"באג" למשל.
מת על האנשים האלה שהולכים ומוציאים סכום לא מבוטל, ובמקרה שלנו משהו בסביבות 2000 ש"ח ואז "מגלים את אמריקה".
אין ויכוח מר ישראלי בשיא תפארתו
yarivot26, אני חושב, אני כמובן מקווה שהבנתי את הלך הרוחות כאן, שלרובנו יש בעיה בעיקר בעניין האפשרות להפיץ את המשחקים באינטרנט וזה לא כוונתך הרי, וזו הבעיה העיקרית, עניין הגיבוי או העתקה של המשחק לכונן הקשיח של המכשיר כשלעצמה אין איתה בעיות ואפילו להיפך (מסכים איתך שהיה טוב אם סוני היו מאפשרים זאת בעצמם).
הבעיה היא מה אנשים יעשו עם אותם הקבצים מועתקים אחר כך.
הבעיה היא מה אנשים יעשו עם אותם הקבצים מועתקים אחר כך.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

yarivot26, כמזרימדיה הוא בסדר, לא יותר מזה. יש סטרימרים יותר זולים והרבה יותר טובים ממנו. אני בא מהאסכולה של מכשיר לכל דבר. הפעלת משחקים מהHDD תאפשר לשחק גם פרוצים, זה שלב בלתי נמנע, שעכשיו מתאפשר בזכות (ובנגד רצונה של) סוני.
samcom, לא מבין את התופעה של רכישת מכשיר בסכום לא מבוטל ועוד אביזרים בסכום ממש לא מבוטל ואז תלונות כנגד עלות משחקים. קנה מחשב, שלט נורמלי, יעלה לך בערך 3000 שקלים, תוריד כמה משחקים שאתה רוצה, גם ככה התעשייה הזאת פרוצה לגמרי, הגרפיקה טובה יותר והמשחקים זמינים בכמויות.
samcom, לא מבין את התופעה של רכישת מכשיר בסכום לא מבוטל ועוד אביזרים בסכום ממש לא מבוטל ואז תלונות כנגד עלות משחקים. קנה מחשב, שלט נורמלי, יעלה לך בערך 3000 שקלים, תוריד כמה משחקים שאתה רוצה, גם ככה התעשייה הזאת פרוצה לגמרי, הגרפיקה טובה יותר והמשחקים זמינים בכמויות.
Vocare Ad Regnum
אני הייתי מסתפק בפתיחת הקונוסולה לסטרימינג ולהרצה של משחקים מגובים מה-HDD במקום החלפת דיסקים.
TANDBERG, בוא נגיד שאם סוני היתה קצת יותר מקלה על הלקוחות שלה בעניין הסטרימינג/סרטים ובעניין הגיבוי אז אולי היה לאנשים תמריץ קצת פחות טוב לפריצה של ה-PS3.
ולא יודע, אולי אני קצת נאיבי....
TANDBERG, בוא נגיד שאם סוני היתה קצת יותר מקלה על הלקוחות שלה בעניין הסטרימינג/סרטים ובעניין הגיבוי אז אולי היה לאנשים תמריץ קצת פחות טוב לפריצה של ה-PS3.
ולא יודע, אולי אני קצת נאיבי....
קובי
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתה בהחלט נאיבי. אנשים פורצים בשביל לשחק בחינם, לא בשביל הנוחות שבהתקנה לדיסק הקשיח. הנה, באקסבוקס אפשר להתקין לדיסק הקשיח ואנשים עדיין פורצים אותה.
אנשים אפילו מוכנים לוותר על השירותים שהקונסולה מספקת שהם לעתים קרובות חלק בלתי נפרד מהמשחקים (חיבור לרשת) בשביל לשחק בחינם. ובארץ, גם אם משחק היה עולה 50 ש"ח, או אפילו 10 ש"ח, אנשים היו פורצים רק בשביל לא לקנות, כי במחיר הפריצה אפשר לקנות עשרה או חמישים משחקים, ותוך יומיים כבר מורידים את הכמות הזאת, משחקים בכל אחד חמש דקות וזורקים לפח.
אנשים אפילו מוכנים לוותר על השירותים שהקונסולה מספקת שהם לעתים קרובות חלק בלתי נפרד מהמשחקים (חיבור לרשת) בשביל לשחק בחינם. ובארץ, גם אם משחק היה עולה 50 ש"ח, או אפילו 10 ש"ח, אנשים היו פורצים רק בשביל לא לקנות, כי במחיר הפריצה אפשר לקנות עשרה או חמישים משחקים, ותוך יומיים כבר מורידים את הכמות הזאת, משחקים בכל אחד חמש דקות וזורקים לפח.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

תגיד לי שאתה לא רציני. בבקשה.nokobik כתב:אני הייתי מסתפק בפתיחת הקונוסולה לסטרימינג ולהרצה של משחקים מגובים מה-HDD במקום החלפת דיסקים.
ולא יודע, אולי אני קצת נאיבי.......
קיבלת קונסולה שיש בה יכולת ניגון סרטים בבלו ריי, כולל תלת ממד, כולל מלא פיצ'רים, יכולת גיבוי פשוטה. למה ? נשרט לך דיסק ? אי פעם איבדת עותק ?
אני לא מקבל את הטענות האלו, בטח לא ממך - אני קורא את ההודעות שלך בפורום ואתה מצטייר כאדם רציני. זו לא נאיביות, מה עוד סוני צריכה לעשות עבור הצרכנים ?
היא נתנה אופציה להשתמש בלינוקס, מה עשו ? ניסו לפרוץ את הקונסולה. אז למה להם להשקיע הלאה בנושא הזה ?
Mal, בהחלט כשחושבים על זה, כואב הלב, אני כשקניתי את הקונסולה לקחתי זאת בחשבון שהיא לא נפרצה ועל אף עובדה זאת ואפילו בגללה קניתי את הקונסולה. כי האקסקלוסיביים שלה קסמו לי והרצון לשחק ברשת באותם משחקים ובכלל. כל הסיפור הזה לפי מה שאני מתרשם יפגע בעיקר, כמו תמיד, דווקא בנו, אותם אנשים שקונים משחקים בכסף מלא (ולא ב300 ש"ח), גם בגלל שרבים יעדיפו להוריד את המשחקים בחינם וזה יבוא לידי ביטוי בפחות אנשים שמחליפים משחקים תמורת משחקים אחרים, כי מי צריך להחליף, מתי שכל משחק שרוצים קיים ברשת בחינם
אני מקווה שסוני תמצא דרך לסגור את הפרצה הזאת ואולי להתגמש מבחינתה בחלק מהאפשרויות שאותה פירצה איפשרה (כמו שכתב nokobik)כמובן מבלי לפתוח פתח לפורצים להעתיק משחקים ולהעלותם לרשת.
אני מקווה שסוני תמצא דרך לסגור את הפרצה הזאת ואולי להתגמש מבחינתה בחלק מהאפשרויות שאותה פירצה איפשרה (כמו שכתב nokobik)כמובן מבלי לפתוח פתח לפורצים להעתיק משחקים ולהעלותם לרשת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי הפירצה הזו תפתר בכזו קלות שאף אחד לא יבין מה נחת עליו.
מעניין כמה קונסולות באמת עושות שימוש בדונגל שכזה.
כמה כבר יעלה לסוני לשנות את הדונגל הזה ולעשות אותו יותר מוצפן או פשוט קצת אחר, ולחלק אותו מחדש למי שצריך. כולל להחתים אותו שאם הוא מוסר את זה למישהו אחר חותכים לו כמה איברים?
בנוסף, הם לבטח יוכלו לארגן שמי שמשתמש בזה לא יוכל למשל לשחק אונליין או יוכל להזדהות אונליין, ואז כל הפיצ'רים של הקונסולה כמעט נופלים. לא מעט משחקים עושים זיהוי כזה או אחר מול השרתים השונים. כל מיני תוספות שהורדו וכד'.
מעניין כמה קונסולות באמת עושות שימוש בדונגל שכזה.
כמה כבר יעלה לסוני לשנות את הדונגל הזה ולעשות אותו יותר מוצפן או פשוט קצת אחר, ולחלק אותו מחדש למי שצריך. כולל להחתים אותו שאם הוא מוסר את זה למישהו אחר חותכים לו כמה איברים?
בנוסף, הם לבטח יוכלו לארגן שמי שמשתמש בזה לא יוכל למשל לשחק אונליין או יוכל להזדהות אונליין, ואז כל הפיצ'רים של הקונסולה כמעט נופלים. לא מעט משחקים עושים זיהוי כזה או אחר מול השרתים השונים. כל מיני תוספות שהורדו וכד'.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

איתי - כל הפתרונות האלה הם עתידיים. כרגע הפריצה עובדת, ומי שמוכן לוותר על הרשת למען הפריצה פשוט לא יצטרך לשדרג. גם הפתרון של הכרחת משחקים להתחבר לרשת הוא פתרון רע - הוא יפגע בכל האנשים שלא מחברים את הקונסולה שלהם לרשת, כך שאי אפשר להתנות משחקים בחיבור לרשת (כלומר, אפשר. עובדה שיש משחקים שעושים את זה. אבל זה פתרון גרוע ומעצבן).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני חייב להעיר משהו לגבי החלפות משחקים.
בתור אחד שהוא לא גיימר, לוקח לי ולילדים הרבה זמן לסיים משחק וכשסיימתי, אף אחד לא מעוניין בהחלפה.
ניסיתי כמה פעמים, לא הולך.
נראה לי שזה יותר מתאים לגיימרים שעוברים אצלהם הרבה משחקים מתחת לידיים.
בתור אחד שהוא לא גיימר, לוקח לי ולילדים הרבה זמן לסיים משחק וכשסיימתי, אף אחד לא מעוניין בהחלפה.
ניסיתי כמה פעמים, לא הולך.
נראה לי שזה יותר מתאים לגיימרים שעוברים אצלהם הרבה משחקים מתחת לידיים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא מסכים. גם לי לוקח הרבה זמן לסיים משחקים, אבל תמיד יש ביקוש גם למשחקים ישנים. רק היום נתקלתי במישהו שמחפש משחק מ2006 או 2007, ובשבועות האחרונים מכרתי בערך חצי מהאוסף שלי, כולל משחקים ישנים למדי, במחירים הגיוניים לגמרי.