מישהו מוכר ממירי DVBT שתומכים ב HD ?asaf23 כתב:מן הסתם ניתן לקלוט רק בממיר HD
בממיר רגיל הערוץ מופיע אך ללא תמונה...
כל הכרטיסי מחשב שתומכים הם SD או HD ?
באמת נזכרתי שמישהו פה התלונן למבקר ונענה בזה שאין רוחב פס ולא יספיקו וכו' וכו'
חבל

מישהו מוכר ממירי DVBT שתומכים ב HD ?asaf23 כתב:מן הסתם ניתן לקלוט רק בממיר HD

תמיד אמרנו שיפסיקו לבלבל לנו את השכל, ושזה לא חוקי לתת ל- YES ול- HOT משהו שאמור להיות מכספי האגרה, והם לוקחים על זה התחייבות ל- 36 חודשים.שח_מט כתב:מישהו מוכר ממירי DVBT שתומכים ב HD ?asaf23 כתב:מן הסתם ניתן לקלוט רק בממיר HD
כל הכרטיסי מחשב שתומכים הם SD או HD ?
באמת נזכרתי שמישהו פה התלונן למבקר ונענה בזה שאין רוחב פס ולא יספיקו וכו' וכו'
חבל...

OKnokobik כתב:שח-מט, הדונגל של המחשב הוא בסה"כ מקלט שמעביר את המידע ל-PC שעושה את כל עבודת הפענוח ולכן המסקנה המתבקשת היא כן....

dvb-acavish,dvb-acavish כתב:
להגיש בג"ץ ולהתלונן למבקר המדינה ע-כ-ש-י-ו.
למי יש את הכוח ואת האומץ ?
הפעם לא ניתן להם לשקר אותנו, ולעבור על הזכויות שלנו. כל המדינה זועקת שזה אפשרי לשדר ב- HD דרך התשתית הקרקעית הקיימת ב- DVB-T , פשוט צריך להעמיד אותם לדין, ולפטר את כל האחראים למחדל.
זה היה ידוע שהרשות השניה סתם מבקשת תקציבים לחינם, על משהו שהם יכולים לעשות בקליק.
בביצה של הטלוויזיה כולם חברים של כולם, וכולם ידעו שזה אפשרי לשדר ב- DVB-T, תפתחו את הטוקבקים ב- YNET ותראו כמה אנשים אמרו שזה מחדל לחייב לקוח ל- 36 תשלומים כשזה אפשרי לשדר HD ב- DTT
עד שלא יהיו תכנים, ממיר כזה הוא כמו אבטיח בחורף..sharonog כתב:למה כל כך קשה למצוא ממיר HD על מדף למכירה ?...

לבעלי ה-PS3 יש פתרון דמוי ה-PLAYTV שאיתי סקר פה לא מזמן.sharonog כתב:למה כל כך קשה למצוא ממיר HD על מדף למכירה ?...

כשזה לא יעלה כלום ו/או שיחייבו אותם... אתם לא מבינים עם כל הלכלוכים על הממשלה ומדינה, שום דבר לא מתקדם בארץ ללא דחיפה של הסקטור הציבורי. בכלל לא מפתיע אותי שדווקא ערוץ 1 מקדים את הקאפיטליסטים, שלא יוציאו גרוש יותר ממה שהם צריכים, על מנת לקדם טכנולוגיה, שבסה"כ רק תגרום להם להוצאות ולא תגדיל את הרווח שלהם. ערוץ 2 ו-10 יעברו ל-HD רק בעקבות חשש להקטנת הרייטינג וזה יכול לקרות רק אם ערוץ 1 יעבור לשדר באופן קבוע כמות נכבדה של שידורי HD. אז כל מי שרוצה HD בערוצי הברודקאסט צריך להתפלל שתקופת המונדיאל לא תהיה היריה הראשונה והאחרונה של ערוץ 1 בנושא ה-HD.asaf23 כתב:מעניין מתי ערוץ 2 יתקדם גם כן ל-HD...

pixies כתב:.. זהו סכום מצחיק לגמרי (פחות ממכונית חדשה אחת) במושגים של תאגידים גדולים כמו יס והוט, שמוציאים מילארדים של שקלים בשנה על זכויות שידור לכל התכנים שלהם....

סתם שתדע, אגו טוטאל לדוגמא משלמים 200 אלף דולר על שידור האבקות TNA. ויש שידורים שעולים הרבה יותר.ocsi כתב:pixies כתב:.. זהו סכום מצחיק לגמרי (פחות ממכונית חדשה אחת) במושגים של תאגידים גדולים כמו יס והוט, שמוציאים מילארדים של שקלים בשנה על זכויות שידור לכל התכנים שלהם....![]()
![]()
![]()
מספרים זה לא הצד החזק שלךבכלל לא הגזמתה,מחזור כללי של כמה מאות מיליונים,רכש עשרות מיליונים...גם זה כבד אליהם
לא ניראה לי שיש גוף שידור עם כאלו הוצאות רכישות זכויות שידור......

נו...ו-...כך מגיעים לרכש בעשרות מיליונים...asaf23 כתב: סתם שתדע, אגו טוטאל לדוגמא משלמים 200 אלף דולר על שידור האבקות TNA. ויש שידורים שעולים הרבה יותר....

וגם אם כן,ברור שלא עושים את זה כמה ימים לפני הפתיחה,הדבר היה ידוע לפני הרבה זמן....האנשים שכחו שהמונדיאל הקודם היה ב"תשלום"...אני לא מצדיק את ההשתלשלות של העיניין,אבל מפה עד לקייס לתבוע....oferlaor כתב:חברים, תרדו מסיפור התביעות והתלונות.
לא יהיו תביעות בתחום הזה, אין שום סיבה לתביעה וגם כל הרעיונות של בג"צ וכו' זה סתם חלומות של אנשים שלא יתגשמו....

אתה עדיין לא הבנתה מה קרה כניראה.לא הייתה פה שום מכירה של זכויות,אחרת לא היו רושמים בלי סוף "באדיבות רשות השידור + לוגו שלהםasaf23 כתב:לא משנה, ה100 אלף דולר זה סכום קטן סמלי ולא הסכום בו נמכרו זכויות השידור...

קרא כאן:ocsi כתב:![]()
![]()
![]()
מספרים זה לא הצד החזק שלךבכלל לא הגזמתה,מחזור כללי של כמה מאות מיליונים,רכש עשרות מיליונים...גם זה כבד אליהם
לא ניראה לי שיש גוף שידור עם כאלו הוצאות רכישות זכויות שידור......
נו, אז 100,000 ש"ח פעם ב-4 שנים? זניח...חברות הטלוויזיה הרב-ערוצית HOT ו-yes מחפשות דרכים לחסוך בהוצאות התוכן שלהן, המסתכמות ביחד בכ-1.2 מיליארד שקל בשנה: בימים אלה בוחנות החברות אפשרות להקים גוף משותף לרכש תוכן - כך נודע ל-TheMarker....

זה לא קשור לזניח,פשוט אין להם "על מה" לתבוע,זה בישבילם הוצאת שיווק,לא רכישת זכויות.pixies כתב:...נו, אז 100,000 ש"ח פעם ב-4 שנים? זניח......