ערוץ 1 שידר HD דרך DTT\DVB-T

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

asaf23 כתב:מן הסתם ניתן לקלוט רק בממיר HD

בממיר רגיל הערוץ מופיע אך ללא תמונה
...
מישהו מוכר ממירי DVBT שתומכים ב HD ?
כל הכרטיסי מחשב שתומכים הם SD או HD ?

באמת נזכרתי שמישהו פה התלונן למבקר ונענה בזה שאין רוחב פס ולא יספיקו וכו' וכו'
חבל

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

שח_מט כתב:
asaf23 כתב:מן הסתם ניתן לקלוט רק בממיר HD

בממיר רגיל הערוץ מופיע אך ללא תמונה
...
מישהו מוכר ממירי DVBT שתומכים ב HD ?
כל הכרטיסי מחשב שתומכים הם SD או HD ?

באמת נזכרתי שמישהו פה התלונן למבקר ונענה בזה שאין רוחב פס ולא יספיקו וכו' וכו'
חבל
...
תמיד אמרנו שיפסיקו לבלבל לנו את השכל, ושזה לא חוקי לתת ל- YES ול- HOT משהו שאמור להיות מכספי האגרה, והם לוקחים על זה התחייבות ל- 36 חודשים.

אולי יש מצב להציג את זה לח"כ גלעד ארדן ??

אומרים שהוא ישב אז בזמנו בוועדת הכלכלה של הכנסת, והוריד לרשות הנחייה להתחיל לקדם את עניין ה- DVB-T / DTT .

מי יושב עכשיו בוועדות האלה ?

כי לפנות למשרד התקשורת זה לא יעזור, אומרים שאחותו של שר התקשורת היא בכירה ב- HOT....

וועדת הכלכלה :
טלפון: (איזור חיוג ירושלים) 6408060 / 6408059
פקס: (איזור חיוג ירושלים) 6753490
דואר אלקטרוני: [email protected]
יושב ראש הוועדה: חבר הכנסת אופיר אקוניס [email protected] טלפון :02-6408121
גלעד ארדן (לא מכהן כיום) : [email protected] טלפון : 02-6408189

נושאי הוועדה : תחומי עיסוקה:
מסחר ותעשייה; אספקה וקיצוב; חקלאות ודיג; תחבורה על כל ענפיה; איגוד שיתופי; תיכנון ותיאום כלכלי; פיתוח; זיכיונות המדינה ואפוטרופסות על הרכוש; רכוש הערבים הנעדרים; רכוש היהודים מארצות האויב; רכוש היהודים שאינם בחיים; עבודות ציבוריות; שיכון; תקשורת; מינהל מקרקעי ישראל; אנרגיה ותשתית; מים.
ועדה משותפת לכלכלה וחינוך לדיון בחוק הרשות השניה לטלוויזיה ורדיו, התש"ן-1990
נערך לאחרונה על ידי dvb-acavish ב 09/06/2010 21:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

שח-מט, הדונגל של המחשב הוא בסה"כ מקלט שמעביר את המידע ל-PC שעושה את כל עבודת הפענוח ולכן המסקנה המתבקשת היא כן.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

nokobik כתב:שח-מט, הדונגל של המחשב הוא בסה"כ מקלט שמעביר את המידע ל-PC שעושה את כל עבודת הפענוח ולכן המסקנה המתבקשת היא כן.
...
OK
זה יכול להיות פתרון לשידור בעבודה...

sharonog
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

למה כל כך קשה למצוא ממיר HD על מדף למכירה ?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

Re: להגיש בג"ץ , ולהתלונן למבקר המדינה. עכשיו ! S.O.S.

שליחה

dvb-acavish כתב:

להגיש בג"ץ ולהתלונן למבקר המדינה ע-כ-ש-י-ו.
למי יש את הכוח ואת האומץ ?

הפעם לא ניתן להם לשקר אותנו, ולעבור על הזכויות שלנו. כל המדינה זועקת שזה אפשרי לשדר ב- HD דרך התשתית הקרקעית הקיימת ב- DVB-T , פשוט צריך להעמיד אותם לדין, ולפטר את כל האחראים למחדל.

זה היה ידוע שהרשות השניה סתם מבקשת תקציבים לחינם, על משהו שהם יכולים לעשות בקליק.
בביצה של הטלוויזיה כולם חברים של כולם, וכולם ידעו שזה אפשרי לשדר ב- DVB-T, תפתחו את הטוקבקים ב- YNET ותראו כמה אנשים אמרו שזה מחדל לחייב לקוח ל- 36 תשלומים כשזה אפשרי לשדר HD ב- DTT

...
dvb-acavish,
תקרא את החוזה שלך ברוגע ותגלה שרכשת חבילת HD + ממיר ובתמורה התחייבת ל 36 חודשים. את ערוץ המונדיאל קיבלת כהטבה לחודש בלבד.

אתה בהחלט צודק שיש פה בעיה כי הרבה מאוד אנשים בלעו את גלולת ההתחיבות עבור אותה הטבה, שלרגע היה נדמה שהיא בעצם לא הטבה כי יש אופציה אחרת, אבל כמו שעפר הסביר, לא נראה סביר שיהיה שידור HD ב DVB-T בגלל מצוקת רוחב פס ולכן אין אופציה אחרת.
sharonog כתב:למה כל כך קשה למצוא ממיר HD על מדף למכירה ?
...
עד שלא יהיו תכנים, ממיר כזה הוא כמו אבטיח בחורף..

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

sharonog כתב:למה כל כך קשה למצוא ממיר HD על מדף למכירה ?
...
לבעלי ה-PS3 יש פתרון דמוי ה-PLAYTV שאיתי סקר פה לא מזמן.
ותמיד יש את איביי.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

מעניין מתי ערוץ 2 יתקדם גם כן ל-HD

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

asaf23 כתב:מעניין מתי ערוץ 2 יתקדם גם כן ל-HD
...
כשזה לא יעלה כלום ו/או שיחייבו אותם... אתם לא מבינים עם כל הלכלוכים על הממשלה ומדינה, שום דבר לא מתקדם בארץ ללא דחיפה של הסקטור הציבורי. בכלל לא מפתיע אותי שדווקא ערוץ 1 מקדים את הקאפיטליסטים, שלא יוציאו גרוש יותר ממה שהם צריכים, על מנת לקדם טכנולוגיה, שבסה"כ רק תגרום להם להוצאות ולא תגדיל את הרווח שלהם. ערוץ 2 ו-10 יעברו ל-HD רק בעקבות חשש להקטנת הרייטינג וזה יכול לקרות רק אם ערוץ 1 יעבור לשדר באופן קבוע כמות נכבדה של שידורי HD. אז כל מי שרוצה HD בערוצי הברודקאסט צריך להתפלל שתקופת המונדיאל לא תהיה היריה הראשונה והאחרונה של ערוץ 1 בנושא ה-HD.
נערך לאחרונה על ידי ariesjer ב 09/06/2010 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

ד"א - ההקלטה שהעלתי ונמצאת במאמר - גם נעשתה על ידי הPLAY TV

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לא הבנתי על מה (וכמה) הוט ויס יכולים לתבוע את הערוץ הראשון. עד כמה שידוע לי, יס שילמה 100,000 שקל והוט סכום טיפה גבוה יותר.
זה לדעתי סכום סמלי שנועד רק לכסות עלויות טכניות לערוץ 1 על העברת השידור. זהו סכום מצחיק לגמרי (פחות ממכונית חדשה אחת) במושגים של תאגידים גדולים כמו יס והוט, שמוציאים מילארדים של שקלים בשנה על זכויות שידור לכל התכנים שלהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

pixies כתב:.. זהו סכום מצחיק לגמרי (פחות ממכונית חדשה אחת) במושגים של תאגידים גדולים כמו יס והוט, שמוציאים מילארדים של שקלים בשנה על זכויות שידור לכל התכנים שלהם.
...
8O 8O 8O
מספרים זה לא הצד החזק שלך :lol: בכלל לא הגזמתה,מחזור כללי של כמה מאות מיליונים,רכש עשרות מיליונים...גם זה כבד אליהם
לא ניראה לי שיש גוף שידור עם כאלו הוצאות רכישות זכויות שידור...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ocsi כתב:
pixies כתב:.. זהו סכום מצחיק לגמרי (פחות ממכונית חדשה אחת) במושגים של תאגידים גדולים כמו יס והוט, שמוציאים מילארדים של שקלים בשנה על זכויות שידור לכל התכנים שלהם.
...
8O 8O 8O
מספרים זה לא הצד החזק שלך :lol: בכלל לא הגזמתה,מחזור כללי של כמה מאות מיליונים,רכש עשרות מיליונים...גם זה כבד אליהם
...
סתם שתדע, אגו טוטאל לדוגמא משלמים 200 אלף דולר על שידור האבקות TNA. ויש שידורים שעולים הרבה יותר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, תרדו מסיפור התביעות והתלונות.

לא יהיו תביעות בתחום הזה, אין שום סיבה לתביעה וגם כל הרעיונות של בג"צ וכו' זה סתם חלומות של אנשים שלא יתגשמו.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

asaf23 כתב: סתם שתדע, אגו טוטאל לדוגמא משלמים 200 אלף דולר על שידור האבקות TNA. ויש שידורים שעולים הרבה יותר.
...
נו...ו-...כך מגיעים לרכש בעשרות מיליונים...
אני לא מעוניין בקטנוניות,אבל ברגע שבונים תזה של מה זה 100000 ביחס ל-X,לפחות לא להגזים,ברור שמול מיליארד זה כלום......אבל המציואת קצת שונה

"...מסגרות האשראי הפנויות נכון לדצמבר 2009 עמדו על כ- 65 מליון ש"ח. במרץ קיבלה החברה את ההלוואה מבנק
הפועלים אשר כללה גם גידול במקורות החברה של כ- 46 מליון ש"ח.
ל- 2010 יסתכמו בכ- 260 מליון ש"ח ואנו צופים כי התזרים CAPEX - בהתבסס על התוכנית הנוכחית, עלויות ה
התפעולי יגיע לכ- 400 מליון ש"ח. עומס החלויות על בסיס לוח הסילוקין החדש יגיע לכ- 200 מליון ש"ח, אשר ישאירו
את החברה בסוף 2010 עם יתרות נזילות מצומצמות מאד.."

http://www.maalot.co.il/reports/2428/RU07062010.pdf

איך אפשר לדבר על "מיליארדים" רק לרכש,עם מספרים כאלו (i)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

oferlaor כתב:חברים, תרדו מסיפור התביעות והתלונות.

לא יהיו תביעות בתחום הזה, אין שום סיבה לתביעה וגם כל הרעיונות של בג"צ וכו' זה סתם חלומות של אנשים שלא יתגשמו.
...
וגם אם כן,ברור שלא עושים את זה כמה ימים לפני הפתיחה,הדבר היה ידוע לפני הרבה זמן....האנשים שכחו שהמונדיאל הקודם היה ב"תשלום"...אני לא מצדיק את ההשתלשלות של העיניין,אבל מפה עד לקייס לתבוע.... :lol:
את ה-HD שלי מצאתי בצלחת פרטית (Y) שוב פעם תודה הולמרק :lol:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לא משנה, ה100 אלף דולר זה סכום קטן סמלי ולא הסכום בו נמכרו זכויות השידור

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

asaf23 כתב:לא משנה, ה100 אלף דולר זה סכום קטן סמלי ולא הסכום בו נמכרו זכויות השידור
...
אתה עדיין לא הבנתה מה קרה כניראה.לא הייתה פה שום מכירה של זכויות,אחרת לא היו רושמים בלי סוף "באדיבות רשות השידור + לוגו שלהם (i) זה היה מצב WIN-WIN לשניהם על חשבון משלמי אגרה,רשות השידור ממילה היה להם זכות שידור HD ללא יכולת לשדר אותו, וליס/כבלים היה יכולת ו"רצון" לכבול כמה עשרות אלפי לקוחות ל-3 שנים,אז רשות השידור באדיבותו,איפשר להם לשדר.למה לא הכניסו סעיף רשות השידור ,שחופשי ולא מקודד ??,זאת גם שאלה.....אז זה מקומם/מסריח...ועדיין,כמו שעופר רשם ....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

ocsi כתב: 8O 8O 8O
...
קרא כאן:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 02_1153194
חברות הטלוויזיה הרב-ערוצית HOT ו-yes מחפשות דרכים לחסוך בהוצאות התוכן שלהן, המסתכמות ביחד בכ-1.2 מיליארד שקל בשנה: בימים אלה בוחנות החברות אפשרות להקים גוף משותף לרכש תוכן - כך נודע ל-TheMarker.
...
נו, אז 100,000 ש"ח פעם ב-4 שנים? זניח...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

pixies כתב:...נו, אז 100,000 ש"ח פעם ב-4 שנים? זניח...
...
זה לא קשור לזניח,פשוט אין להם "על מה" לתבוע,זה בישבילם הוצאת שיווק,לא רכישת זכויות.

חזור אל “חדשות HT”