eytan99 כתב:
עד מתי נמשיך לסבול את ההתעללות הזו ???
...
עד שנלמד את החברות האלה לקח. לא צריך את כולן, צריך למצוא חברה אחת ולפרק לה את הצורה, השאר כבר יבינו.
העניין הוא שזה קל לדבר אבל מאוד מאוד קשה לעשות... יש בארץ חברות שלא ראויות להתקיים אבל בכל זאת הן עדיין על הרגליים. כנראה שאנחנו לא מסוגלים להזיז יותר מידי, כי אין לנו משמעת צרכנית. אולי כדאי שנתחיל לעשות עם זה משהו.
לירן
dima_vy
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
שליחה
eytan99 כתב:המצב בארץ פשוט מחריד. משלמים הון על מהירויות מצחיקות שלא מדגדגות את שאר העולם.
אני כרגע בבולגריה מדינה שהתשתיות בה גרועות בלשון המעטה. כבישים שסללו אותם בתרפפו כבלי חשמל טלפון ומה לא רצים על העצים. הכל די רקוב פה. אבל מה? האינטרנט פשוט טס ורק להמחיש לכם אני כרגע במלון ויש לי 100 מגה בחינם בחדר ! http://www.screentoaster.com/watch/stUE ... n_bulgaria
שאלתי את המקומיים כמה עולה להם האינטרנט ולפי מה שהבנתי על משהו כמו 20 מגה יוצא הכל כולל הכל 12-13 יורו. עד מתי נמשיך לסבול את ההתעללות הזו ???
...
הייתה צריך להוסיף גם מלח על הפצעים וגם לקפוץ קצת!!!!
גם כך הכל צולע...
l33cher
חבר ותיק
תגובות: 1896
שליחה
13יורו? לא רע.
יש לי חבר מברלין שמשלם בחודש 45יורו,על חיבור DSL כלשהו, 50מגהביט יורד ו10מגהביט עולה,IPTV עם עשרה ערוצי HD,וקן טלפון עם 1500דקות לכל היעדים כולל פלאפונים.
נחמד
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
שליחה
אתם באמת משווים את החשיבה שם לכאן? בכל מקום שפוי בעולם החשיבה היא "מה אני יכול לשפר ללקוח כדי שהוא יישאר אצלי וימליץ עליי" . כאן החשיבה היא איך אני יכול לסחוט את הלקוח בלי לתת לו תמורה ואיך אני תמיד שומר על זרימה של פראיירים חדשים.
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
עכשיו בבדיקה בהורדה מיוזנט אני מקבל קצב אפסי
עד לפני שבועיים הייתי מוריד במהירות המקסימלית של (16Mbps)
מצטער אבל לא היה כוח לקרוא את כל השרשור הזה, האם מישהו יכול לתת לי תקציר מנהלים האם אני שייך לאסכולת הנפגעים של בזק בינלאומי שמתוארת פה (לפני שאני הולך להוציא עליהם את כל העצבים שלי)
osherov כתב:עכשיו בבדיקה בהורדה מיוזנט אני מקבל קצב אפסי
עד לפני שבועיים הייתי מוריד במהירות המקסימלית של (16Mbps)
מצטער אבל לא היה כוח לקרוא את כל השרשור הזה, האם מישהו יכול לתת לי תקציר מנהלים האם אני שייך לאסכולת הנפגעים של בזק בינלאומי שמתוארת פה (לפני שאני הולך להוציא עליהם את כל העצבים שלי)
...
לא יודע מה איתך, אני כבר מאתמול מנסה להשיג אותם בטלפון ופשוט אין מענה. יכול להיות שהם פשטו את הרגל ולא מגלים לנו ?
הללויה
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
שליחה
אחי עובד בבזק בין לאומי בתור מאחזק חוות שרתים או משהו כזה והוא אומר שגיימר כן אמור לעזור ולפתוח כל מיני דברים אבל בגדול הם לא משחקים עם שום דבר יש להם שעות עמוסות יותר והם עובדים על איזה משהו בשביל לפתור את זה. כרגע זה בשבלבי תכנון...
?!?!!? בואו נקווה שאחי צודק
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
טוב דיברתי איתם בטלפון וחזרתי לעבודה עם חייגן מולם וכרגע אני מקבל חזרה את ה 16Mbps שלי ביזונט
נבדוק את זה בימים הקרובים!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
liranmishani
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
שליחה
כן. שברת את השיא.
לירן
Nba
חבר במועדון 10K
תגובות: 10124
שליחה
מישהו יכול להגיד לי למה אני על פינגים 226 קבוע?? בעוד שלפני שבוע + הפינגים שלי היו על 24
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
שליחה
Nba כתב:מישהו יכול להגיד לי למה אני על פינגים 226 קבוע?? בעוד שלפני שבוע + הפינגים שלי היו על 24
...
24 בארץ? כי לאירופה 226 מפה זה נורמלי
Nba
חבר במועדון 10K
שליחה
226MS לתל אביב
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
liranmishani
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Nba,
חלק מתוכנות הסקיוריטי משפיעות על תוצאות הבדיקות (לפעמים לטובה לפעמים לרעה). נסה לנטרל אותן ואז לבצע בדיקה.
לירן
Nba
חבר במועדון 10K
שליחה
כל הבדיקות שעשיתי הן ללא תוכנות שעובדות ברקע..
dima_vy
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
שליחה
Nba כתב:226MS לתל אביב
...
לאיזה כתובת יש לך פינג כזה? בדקתי ל-dns של נטויז'ן, ואני מקבל 20ms בממוצע
nokobik
חבר ותיק
תגובות: 2886
שליחה
liranmishani כתב:
eytan99 כתב:
...
עד שנלמד את החברות האלה לקח. לא צריך את כולן, צריך למצוא חברה אחת ולפרק לה את הצורה, השאר כבר יבינו.
העניין הוא שזה קל לדבר אבל מאוד מאוד קשה לעשות... יש בארץ חברות שלא ראויות להתקיים אבל בכל זאת הן עדיין על הרגליים. כנראה שאנחנו לא מסוגלים להזיז יותר מידי, כי אין לנו משמעת צרכנית. אולי כדאי שנתחיל לעשות עם זה משהו.
...
אני בעד ומתכוון ליישם זאת.
הבעיה היא שאנשים מתפתים לחבילת הגיימר שמוכרים להם, לך תבין.
ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
שליחה
nokobik כתב:
liranmishani כתב:
eytan99 כתב:
...
...
אני בעד ומתכוון ליישם זאת.
הבעיה היא שאנשים מתפתים לחבילת הגיימר שמוכרים להם, לך תבין.
...
כי אין ברירה, אני גם חושב לקחת גיימר עם יש ל 16MB
יש אלטרנטיבה?
nokobik
חבר ותיק
תגובות: 2886
שליחה
בוודאי שיש אלטרנטיבה.
יש את CCC ואקספון שמאפשרות לך להתחבר אליהן ללא התחייבות.
מי שלא מרוצה, עוזב.
וזה בדיוק מה שאמור לתת להן את המוטיביציה לתת לך את השירות הטוב ביותר.
על בב"ל יש כל-כך הרבה תלונות כבר הרבה זמן, והגיע הזמן להראות להם שאנחנו לא פראיירים. ENOUGH IS ENOUGH!
תעברו לאחת משתי החברות האלה ותראו לכל השאר ש"השם" שלהן כבר לא מספיק.
liranmishani
חבר פעיל במיוחד
שליחה
nokobik צודק.
אנחנו כלקוחות מחוייבים לדאוג לאינטרס שלנו. אם אתה לא מרוצה מהחברה שלך, תעבור לחברה אחרת..
עידוד האלטרנטיבה במקרה הזו הוא מאוד חשוב! כאשר אתה עובר לחברה בלי התחייבות, דבר ראשון אתה מתחבר לחברה שרוב הסיכויים תתן לך שירות מצויין, זאת מכיוון שאתה יכול לעזוב אותה בכל רגע.. דבר שני אתה מעודד את השוק לעבוד בצורה של 'ללא התחייבות'. הרי אצלנו זה עובד בשיטת המצליח.. אפשר לקבוע התחייבות? נכבול את הלקוח לשנה. אתה יודע מה, למה שנה? בוא נעבור לשלוש שנים! ואנחנו חותמים על כל חוזה שהם נותנים לנו...
צריך לשים לזה סוף. אי אפשר לבוא בטענות לרגולטור כאשר אנחנו בעצמנו לא עושים כלום לשינוי המצב!
יש פה הזדמנות להיכנס לחברות שלא מחייבות אותך.. זו האלטרנטיבה!