שרשור מחירי טלויזיה רב ערוצית (YES / HOT) כמה באמת אתם משלמים?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
הודעתי להם אחרי שהציעו לי 250 מיס לחודש על מקס +HD +TOP בלי עלות התקנה שאני לא רוצה, פשוט עייפו אותי ואני לא רוצה יותר.
מעניין אותי 2 דברים:
1. איך הבית יתנהל ללא עשרות ערוצים שאין מה לראות ורק מזפזפים כל היום
2. האם אתם מכירים \ממליצים על אלטרנטיבות אחרות לערוצים (אולי לווין), אשמח לעצות.
נ.ב.
הציעו לי מ-HOT טריפל ללא התחייבות 5 ממירים (שאחד מהם HD ואחד מקליט) כולל כל החבילות (לא כולל פרימיום 185 ש"ח לחודש), אמרתי להם שכרגע אני לא מעוניין.
(כבר יש לי אינטרנט 12M וטלפון 2000 דקות) שאותם אני לא משנה....
מעניין אותי 2 דברים:
1. איך הבית יתנהל ללא עשרות ערוצים שאין מה לראות ורק מזפזפים כל היום
2. האם אתם מכירים \ממליצים על אלטרנטיבות אחרות לערוצים (אולי לווין), אשמח לעצות.
נ.ב.
הציעו לי מ-HOT טריפל ללא התחייבות 5 ממירים (שאחד מהם HD ואחד מקליט) כולל כל החבילות (לא כולל פרימיום 185 ש"ח לחודש), אמרתי להם שכרגע אני לא מעוניין.
(כבר יש לי אינטרנט 12M וטלפון 2000 דקות) שאותם אני לא משנה....
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
דורון, בשביל 185 ש"ח הייתי לוקח את ההצעה של הוט.
מה עוד שזה ללא התחייבות. איך קיבלת מחיר כזה?
גם אני על סף ניתוק מYES .
לאחר שהוצעה לי הצעה של 270 ש"ח לטלויזיה בלבד , ללא כל החבילות, יחד הם הממיר מקס הרגיל שלי שהוא בפיקדון ויחד עם MAX HD ,
וההצעה לא שופרה, ביקשתי להתנתק.
אחרי יומיים חזרו אליי עם הצעה של 259 שכולל ממיר מקס HD, ממיר מקס רגיל (מחזירים לי את הפיקדון) ,ממיר רגיל ,כל החבילות יחד עם עלות התקנה של 159 והתחייבות ל3 שנים.
אמרתי להם שאני אחשוב על זה.
לאחר יומיים חזרו אליי עם הצעה יותר גרועה ! של 264 , לא מוכנים להוריד את עלות ההתקנה ו/או ההתחייבות וגם זה בהתחשב בכך שאני משאיר את המקס הרגיל שלי בפיקדון.
אני יודע בוודאות שחברים שלי משלמים 255 ש"ח למקס רגיל פלוס מקס HD פלוס ממיר רגיל פלוס כל החבילות וכל זאת ללא התחייבות (וגם לא שילמו את התקנת המקס)
ביקשתי לתאם טכנאי לניתוק , אני לא מוכן לשלם יותר ממה שמשלמים אחרים, בטוח שלא להתחתן ל3 שנים עם מוצר שאני לא בטוח ביציבותו כמו
המקסHD (שמעתי הרבה תלונות)
חבל, לא חשבתי שיגיע היום בו אשקול לחזור להוט, אבל זה הכיוון כרגע.
מה עוד שזה ללא התחייבות. איך קיבלת מחיר כזה?
גם אני על סף ניתוק מYES .
לאחר שהוצעה לי הצעה של 270 ש"ח לטלויזיה בלבד , ללא כל החבילות, יחד הם הממיר מקס הרגיל שלי שהוא בפיקדון ויחד עם MAX HD ,
וההצעה לא שופרה, ביקשתי להתנתק.
אחרי יומיים חזרו אליי עם הצעה של 259 שכולל ממיר מקס HD, ממיר מקס רגיל (מחזירים לי את הפיקדון) ,ממיר רגיל ,כל החבילות יחד עם עלות התקנה של 159 והתחייבות ל3 שנים.
אמרתי להם שאני אחשוב על זה.
לאחר יומיים חזרו אליי עם הצעה יותר גרועה ! של 264 , לא מוכנים להוריד את עלות ההתקנה ו/או ההתחייבות וגם זה בהתחשב בכך שאני משאיר את המקס הרגיל שלי בפיקדון.
אני יודע בוודאות שחברים שלי משלמים 255 ש"ח למקס רגיל פלוס מקס HD פלוס ממיר רגיל פלוס כל החבילות וכל זאת ללא התחייבות (וגם לא שילמו את התקנת המקס)
ביקשתי לתאם טכנאי לניתוק , אני לא מוכן לשלם יותר ממה שמשלמים אחרים, בטוח שלא להתחתן ל3 שנים עם מוצר שאני לא בטוח ביציבותו כמו
המקסHD (שמעתי הרבה תלונות)
חבל, לא חשבתי שיגיע היום בו אשקול לחזור להוט, אבל זה הכיוון כרגע.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

סה"כ טלויזיה ,אני אשמח לשמוע מחברים פה שלא ביס או הוט, איך הם רואים (לקנות צלחת?)
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
עוד עדכון בחזית מול יס, הפעם פעלתי בשרותם של הורי.
ביקשו להחליף ממיר רגיל ביס-מקס-HD. יס ביקשו 39 שקל.
כמובן שביקשתי להתנתק (הם בהתחייבות, קנס יציאה של טריליון שקל בערך). תיאמו לי מועד ניתוק.
אני נכבר מכיר את התרגולת ולכן הסכמתי לניתוק.
כעבור יומיים התקשר נציג והציע הנחה של 10 שקלים. ביקשתי לנתק. תיאם שוב מועד ניתוק (יותר מאוחר משום מה....)
כעבור עוד יומיים התקשרה נציגה והציעה את המקס HD ב 17 שקל. לעסקה הזאת הסכמתי, זה כבר כרוך בבהתחייבות לשלוש שנים, אבל כמו שאתם רואים ההתחיבות זה לא משהו שמזיז לי מול יס.
ותודה להוט על כך שהם מוכנים לשלם את קנסות היציאה ולתת דיל הרבה יותר זול - בזכותם הורדתי את יס (שוב...) על הברכיים.
כמובן שביקשתי להתנתק (הם בהתחייבות, קנס יציאה של טריליון שקל בערך). תיאמו לי מועד ניתוק.
כעבור יומיים התקשר נציג והציע הנחה של 10 שקלים. ביקשתי לנתק. תיאם שוב מועד ניתוק (יותר מאוחר משום מה....)
כעבור עוד יומיים התקשרה נציגה והציעה את המקס HD ב 17 שקל. לעסקה הזאת הסכמתי, זה כבר כרוך בבהתחייבות לשלוש שנים, אבל כמו שאתם רואים ההתחיבות זה לא משהו שמזיז לי מול יס.
ותודה להוט על כך שהם מוכנים לשלם את קנסות היציאה ולתת דיל הרבה יותר זול - בזכותם הורדתי את יס (שוב...) על הברכיים.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
דורון, המחיר שקיבלת (185 שקל) הוא רק לטלויזיה?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

יש לי מהוט אינטרנט וגם טלפון בלי קשר לכלום, הציעו לי להוסיף עוד 185 ואז יש כביכול "טריפל".
נ.ב.
שימו לב לטפשות של יס, הציעו לי בסוף עסקה סבירה, אך עם דמי התקנה, הודעתי חד וחלק שאני לא מוכן לדמי התקנה אפילו עם הנחה של 99ש"ח.
לא הסכימו החזרתי להם את הציוד וביי, כעט אעבור להוט, ומה החוכמה שלאחר כחודש שאני לא מחובר כבר הפסידו יותר מאשר 99ש"ח???
לדעתי מצב של מודעות של שירות, אני לא מוכן לשלם עבור "התקנה" לטכנאי שלהם שבא להתקין לי ציוד שלהם.
אולי עוד כמה שנים שיצעיו לי עסקה טובה וישלמו דמי יציאה, ויתקינו לי חינם ובזול יותר והפסידו 230*X חודשים תצא להם עסקה טובה, אני לא מעריך שאחזור ליס עוד המון שנים ,תודעת שירות נמוכה מאד, והמון סיסמאות: "הוט גרועים, להוט טכנולוגיה נמוכה יותר, להוט פחות טכנים, מהוט אי אפשר להתנתק....ועוד" סה"כ רואים כולנו ערוץ 1,2 ו10 רוב הזמן ומעט מאד שאר הערוצים.
אעדכן אתכם כמה גרוע להיות בהוט ב-TV.
יום טוב,
נ.ב.
שימו לב לטפשות של יס, הציעו לי בסוף עסקה סבירה, אך עם דמי התקנה, הודעתי חד וחלק שאני לא מוכן לדמי התקנה אפילו עם הנחה של 99ש"ח.
לא הסכימו החזרתי להם את הציוד וביי, כעט אעבור להוט, ומה החוכמה שלאחר כחודש שאני לא מחובר כבר הפסידו יותר מאשר 99ש"ח???
לדעתי מצב של מודעות של שירות, אני לא מוכן לשלם עבור "התקנה" לטכנאי שלהם שבא להתקין לי ציוד שלהם.
אולי עוד כמה שנים שיצעיו לי עסקה טובה וישלמו דמי יציאה, ויתקינו לי חינם ובזול יותר והפסידו 230*X חודשים תצא להם עסקה טובה, אני לא מעריך שאחזור ליס עוד המון שנים ,תודעת שירות נמוכה מאד, והמון סיסמאות: "הוט גרועים, להוט טכנולוגיה נמוכה יותר, להוט פחות טכנים, מהוט אי אפשר להתנתק....ועוד" סה"כ רואים כולנו ערוץ 1,2 ו10 רוב הזמן ומעט מאד שאר הערוצים.
אעדכן אתכם כמה גרוע להיות בהוט ב-TV.
יום טוב,
- tvholic
-
- חבר ותיק

/וכמה אתה משלם על ה 12M והטלפון?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

משהו כמו 130 ש"ח לחודש ,נתנו לי חודשיים חינם והממוצע בערך 130ש"ח.
מהחבילה של אינטרנט + טלפון אני לא זז, אני רק מחכה שירדו המחירים של 100M שזה ...חלום....
מהחבילה של אינטרנט + טלפון אני לא זז, אני רק מחכה שירדו המחירים של 100M שזה ...חלום....
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי, אז המחיר שפרסת לא רלוונטי.
זה לא שאני יכול להתקשר להוט ולקבל מחיר של 185 לטלויזיה בלבד...
זה לא שאני יכול להתקשר להוט ולקבל מחיר של 185 לטלויזיה בלבד...
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- tvholic
-
- חבר ותיק

אז הגענו לסכום כולל של 315 שקל, שזה המחיר הרגיל לטריפל...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

nir11 כתב:עוד עדכון בחזית מול יס, הפעם פעלתי בשרותם של הורי.
ותודה להוט על כך שהם מוכנים לשלם את קנסות היציאה ולתת דיל הרבה יותר זול - בזכותם הורדתי את יס (שוב...) על הברכיים....
אני ביקשתי להתנתק, הציעו לי הצעה גבוהה וסירבתי. אמרו שיחזרו אליי עם הצעה משופרת ולא חזרו.
כעבור שבוע מגיע SMS : "תואם מועד איסוף ציוד... וכו' וכו'"
היום התקשרתי ושאלתי מאיפה המציאו את התאריך הזה : נאמר לי שתיאמו איתי ניתוק לפני שבוע. (דבר שלא היה ולא נברא)
גם אצלך היה ככה?
כי טכנית, עבר שבוע מאז תיאום הניתוק (למרות שזה לא באמת קרה) ואף נציג לא התקשר עם הצעה מפתה.
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

חברים, יש חדש עם הקטע של ביטול ההתחייבות ל3 שנים וביטול קנס היציאה?
האם YES/ HOT יצאו בדילים חדשים ?
האם YES/ HOT יצאו בדילים חדשים ?
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- ilanafri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
מה שסגרתי עם יס...
אחרי המון טלפונים עם נציגי שירות של יס ואחרי שכל אחד הוריד כמה שקלים אז זה מה שנסגר
יסמקס HD טוטל + יס מקס רגיל + ממיר רגיל.
חבילת בסיס + 4 חבילות בחירה + התחייבות 3 שנים : 248 ש"ח.
יסמקס HD טוטל + יס מקס רגיל + ממיר רגיל.
חבילת בסיס + 4 חבילות בחירה + התחייבות 3 שנים : 248 ש"ח.
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

המחיר הזה לא רלוונטי להיום מכיוום שהחל מיום רביעי האחרון הם לא יכולים לחייב ל3 שנים, מה שגרר עליית מחירים.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- shaulb123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
מחיר יס
2 ממירים
יס טוטאל + HD + MAX + ממיר רגיל
18 חודשי התחייבות
כל החבילות פתוחות ללא ערוצים מיוחדים בתשלום
250 ש"ח
יס טוטאל + HD + MAX + ממיר רגיל
18 חודשי התחייבות
כל החבילות פתוחות ללא ערוצים מיוחדים בתשלום
250 ש"ח
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

אחלה מחיר, איך השגת אותו?
סיימת התחייבות ? או סתם התקשרת לשפר מחיר.
סיימת התחייבות ? או סתם התקשרת לשפר מחיר.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- ynet29
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
מחיר יס
ממיר TOTAL + ממיר MAX
5 חבילות
VOD חינם (כל התכנים)
התחייבות ל18 חודשים
והתקנה חינם
ב249 ש"ח
מה אתם אומרים?
5 חבילות
VOD חינם (כל התכנים)
התחייבות ל18 חודשים
והתקנה חינם
ב249 ש"ח
מה אתם אומרים?
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

מחיר מעולה לדעתי.
נסה להוציא את חבילת TOP שזה כל החבילות בעצם.
נסה להוציא את חבילת TOP שזה כל החבילות בעצם.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- TomerP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
* שם משתמש TomerP
* ספק (הוט / יס)
* חבילה בתשלום - TOP
* מספר ממירים וסוגיהם 4 ממירים רגילים (2 3100S ו- 2 רגילים), זיכוי מלא על כולם
* זמן התחייבות בחבילה שרכשתם + קנס יציאה התחייבות לשנה וחצי, עד ה- 12.06.2012. קנס יציאה של 400 ש"ח
* סה"כ עלות 241 ש"ח
* הערות (חודשים חינם? מתנות ומבצעים מיוחדים? הטבות נלוות?) 24 סרטי DVDBox
* האם לקוח חדש / לקוח ממשיך לקוח ממשיך
לא המחיר הכי זול, אבל לדעתי הגיוני לחלוטין. אין לנו צורך בממירי HD או משהו בסגנון- התוכן נצרך מהאינטרנט. אין צורך גם ב Max כי הממיר הרביעי משמש להקלטות במחשב כשצריך.
* ספק (הוט / יס)
* חבילה בתשלום - TOP
* מספר ממירים וסוגיהם 4 ממירים רגילים (2 3100S ו- 2 רגילים), זיכוי מלא על כולם
* זמן התחייבות בחבילה שרכשתם + קנס יציאה התחייבות לשנה וחצי, עד ה- 12.06.2012. קנס יציאה של 400 ש"ח
* סה"כ עלות 241 ש"ח
* הערות (חודשים חינם? מתנות ומבצעים מיוחדים? הטבות נלוות?) 24 סרטי DVDBox
* האם לקוח חדש / לקוח ממשיך לקוח ממשיך
לא המחיר הכי זול, אבל לדעתי הגיוני לחלוטין. אין לנו צורך בממירי HD או משהו בסגנון- התוכן נצרך מהאינטרנט. אין צורך גם ב Max כי הממיר הרביעי משמש להקלטות במחשב כשצריך.
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

יקר, ברמת המחיר הזו המינימום של המינימום זה לקבל MAX רגיל.
אצלי למשל ההסכם הקודם היה 219 עם 3 ממירי 3100 כאשר למעשה הייתי יכול לקחת עד 5 ממירים בלי תוספת.
אצלי למשל ההסכם הקודם היה 219 עם 3 ממירי 3100 כאשר למעשה הייתי יכול לקחת עד 5 ממירים בלי תוספת.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :