עידכוני גירסה ועזרה בתקלות למכשירי נוקייה מסוג N97 ו 5800

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

Itaiber2000 כתב:הארד ריסרט פתר את הבעיה אני עכשיו משחזר נתונים ונראה אם עדיין ישאר כמו שצריך.

עריכה: אחרי שחזור של כלל הנתונים חזרה הבעיה :(
...
תעשה Hard Reset, תפרמט את הכרטיס זיכרון ולאחר מכן תשחזר רק את הספר טלפונים.

Itaiber2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

אעשה גיבוי חלקי רק של הדברים החשובים - לא כולל הגדרות - וננסה שוב.

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

DLS ואריה היקרים,
קודם כל אריה, תודה רבה רבה רבה על כל התמיכה והעזרה והתשובות הסופר מהירות.
DLS, איפה היית שלושה ימים !!! הצלחתי סוף סוף עם המדריך והתוכנות שנתת לי, שיניתי את הקוד ל 0576413 והורדתי את העדכון ידנית עם התוכנה ששלחת לי ואז צרבתי, עכשיו שאני עושה *#0000# אני רואה את הגרסה החדשה, התצודה השתנתה לי, היא שחורה, וכן אני מרגיש שהוא מגיב יותר טוב, מקווה שלא עשיתי נזק למכשיר בנתיים הוא נראה מגניב ועובד מגניב..
באמת תודה על הכל, אני אשמח לעזור לכל מי שעוד נתקל בבעיות....

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

תתחדש, אתה רואה בסוף זה הסתדר!‏
עכשיו הגיע הזמן שתתחיל להנות מהמכשיר שלך!!

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:תתחדש, אתה רואה בסוף זה הסתדר!‏
...
כן אה?? אבל אני אמתין עם זה קצת אחרת חברה שלי זורקת אותי ואת הפלאפון.... :lol:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

talomer40 כתב:
...
...
אם אני הייתי החברה אז הייתי זורק אותך אבל משאיר את המכשיר :wink:

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:
talomer40 כתב:
...
...
אם אני הייתי החברה אז הייתי זורק אותך אבל משאיר את המכשיר :wink:
...
חח היא לא טיפוס טכנולוגי,

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש לי שאלה, לא עובד לי עכשיו ה- TOUCH בדפדפן, זה משהו שקשור לעדכון או הגדרה במכשיר שה HARD RESET שינה?
עוד לא התקנתי דפדפן אחר אני מתשמש בדפדפן שהגיע עם המכשיר אני פשוט לא זוכר למרות שנראה לי שכן יכולתי פעם לזוז בעמוד עם האצבע

DonMaTanoN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

היום הייתי בפלאפון והם כאלה מפגרים נכים שלא יודעים לענות על שאלות אז נכנסתי למעבדה הוצאתי משם את המנהל מעבדה ושאלתי אותו
אם אני יכול לפרוץ את הפלאפון כדי לעדכן גירסה (הפלאפון על גירסא 12 עדכון 20) ומה זה יעשה לאחריות.
התשובה שלו הייתה שאם זו גירסא של נוקיה אז אין בעיה לפרוץ ולהתקין וזה לא יעשה בעיות לא עם האחריות ולא עם תיקון.
במידה וזה כן יעשה בעיות בתיקון הם פשוט יפרמטו תפלאפון ויתקינו את גירסאת המפעילה (12).

אז אחרי זה החלטתי שאני רוצה לפרוץ תפלאפון (N97) כדי לעדכן לגירסא 20 אבל יש לי כמה שאלות לפני:
1. יש למישהו מדריך מפורט לאחר ניסיון שיודע שהוא עובד..?
2. האם פריצה כזאת ועדכון גירסא יאפשר להתקין יישומים (תוכנות+משחקים+N-Gage) ללא החתמה ובלאגן..?
3. האם אחרי פריצה ועדכון תהיה אפשרות לחזור לגירסאת המפעיל במידת הצורך..?

תודה מראש לעוזרים :)

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

DonMaTanoN כתב:היום הייתי בפלאפון והם כאלה מפגרים נכים שלא יודעים לענות על שאלות אז נכנסתי למעבדה הוצאתי משם את המנהל מעבדה ושאלתי אותו
אם אני יכול לפרוץ את הפלאפון כדי לעדכן גירסה (הפלאפון על גירסא 12 עדכון 20) ומה זה יעשה לאחריות.
התשובה שלו הייתה שאם זו גירסא של נוקיה אז אין בעיה לפרוץ ולהתקין וזה לא יעשה בעיות לא עם האחריות ולא עם תיקון.
במידה וזה כן יעשה בעיות בתיקון הם פשוט יפרמטו תפלאפון ויתקינו את גירסאת המפעילה (12).

אז אחרי זה החלטתי שאני רוצה לפרוץ תפלאפון (N97) כדי לעדכן לגירסא 20 אבל יש לי כמה שאלות לפני:
2. האם פריצה כזאת ועדכון גירסא יאפשר להתקין יישומים (תוכנות+משחקים+N-Gage) ללא החתמה ובלאגן..?

...
אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי סים של פלאפון אבל את המכשיר לא רכשתי בפלאפון, אני כן פרצתי (כתבתי קוד אחר) וכן הצלחתי לעדכן, אני יודע גם שיש דרכים להתקין גרסה ישנה (כאילו זאת שבאה עם המכשיר..)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

DonMaTanoN כתב:היום הייתי בפלאפון והם כאלה מפגרים נכים שלא יודעים לענות על שאלות אז נכנסתי למעבדה הוצאתי משם את המנהל מעבדה ושאלתי אותו

...
1. אתה סה"כ צריך לשנות קוד מכשיר דרך תוכנת ה NSS ואז תוכל לבצע עידכון גירסה דרך תוכנת ה Nokia Sofware Update. אתה לא צריך להוריד גירסה ולצרוב אותה לבד בתוכנת ה Phoenix כמו שעשה talomer40
-ראשית תלחץ על המקשים #0000#* ותגיד לנו מה סוג המכשיר שרשום אצלך (זה כנראה יהיה RM-507)?
-מהו צבע המכשיר שלך? שחור או לבן (ככה נוכל להגיד לך איזה קוד מכשיר אתה צריך לצרוב)

2. לא, על מנת להקין תוכנות לא חתומות, יש לך את המדריך הבא: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=5089.0 שם אתה נרשם באתר OPDA ונותן להם את מספר המכשיר שלך (IMEI) , לאחר איזה יום אתה מקבל קובץ "תעודה" שאיתה אתה יכול להחתים את כל כל התוכנות אלו חתומות ולאחר מכן להתקין אותם על המכשיר שלך

3. תאורטית זה אפשרי, מעשית עוד לא קראתי שמישהו שעשה את זה, למרות ששמעתי שקיימים כל מיני חנויות שיכולים לצרוב לך את הגירסה של המפעילים בארץ עם כל השטויות שלהם

DonMaTanoN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

osherov כתב:

...
1. אתה סה"כ צריך לשנות קוד מכשיר דרך תוכנת ה NSS ואז תוכל לבצע עידכון גירסה דרך תוכנת ה Nokia Sofware Update. אתה לא צריך להוריד גירסה ולצרוב אותה לבד בתוכנת ה Phoenix כמו שעשה talomer40
-ראשית תלחץ על המקשים #0000#* ותגיד לנו מה סוג המכשיר שרשום אצלך (זה כנראה יהיה RM-507)?
-מהו צבע המכשיר שלך? שחור או לבן (ככה נוכל להגיד לך איזה קוד מכשיר אתה צריך לצרוב)

2. לא, על מנת להקין תוכנות לא חתומות, יש לך את המדריך הבא: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=5089.0 שם אתה נרשם באתר OPDA ונותן להם את מספר המכשיר שלך (IMEI) , לאחר איזה יום אתה מקבל קובץ "תעודה" שאיתה אתה יכול להחתים את כל כל התוכנות אלו חתומות ולאחר מכן להתקין אותם על המכשיר שלך

3. תאורטית זה אפשרי, מעשית עוד לא קראתי שמישהו שעשה את זה, למרות ששמעתי שקיימים כל מיני חנויות שיכולים לצרוב לך את הגירסה של המפעילים בארץ עם כל השטויות שלהם
...
1. קודם כל תודה על התגובה המהירה
2. דגם: N97
סוג מכשיר: RM - 507
צבע: שחור
3. אני יודע לבצע החתמה לתוכנות תודה בכל זאת, אבל מה לגבי ישומי N-Gage?
אחרי פריצה יהיה אפשר להתקין ישומים כאלה ללא תשלום למפעילות?
4. ואם אפשר לינק לתוכנה שדרכה משנים תקוד והסבר מפורט

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

המדריך המהיר לשינוי קוד המכשיר ב N97

שליחה

על מנת לשנות את קוד המכשיר שלכם,

אלה הדברים שאתם צריכים לעשות.
1. להוריד ולהתקין את תוכנת ה NSS מהקישור הבא: http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2

2. לפתוח את תוכנת ה NSS אחרי ההתקנה, כשהמכשיר שלכם מחובר למחשב ושם יש ללחוץ על הכפתור מצד ימין למעלה,
הכפתור נקרא 'scan for new devices' (ראה תמונה NSS1)

3. אח"כ ללחוץ בתוכנה על הכפתור Phone Info (ראה תמונה NSS2)

4. עכשיו תלחצו על הכפתור Read, זה יגלה לכם את קוד המכשיר הנוכחי שלכם (סימון בתמונה NSS3)

5. יש לבחור את שדה ה :Product Code על ידי לחיצה בשדה שנקרא Enable (ראו תמונה NSS4)

6. עכשיו בשדה יש Product Code יש להכניס את קוד המכשיר החדש שאתם מעונינים לצרוב (ראו תמונה NSS5). להלן הקודים שיש להכניס:
אורנג' וסלקום (RM-505):
-זה הקוד למכשיר לבן: 0576490
-זה הקוד למכשיר שחור: 0576413

חברת פלאפון(RM-507):
-זה הקוד למכשיר לבן: 0588543
-זה הקוד למכשיר שחור: 0576557

7. לחיצה על כפתור write תצרוב לכם את הקוד על המכשיר (ראו תמונה NSS6)

8. דבר אחרון נשאר לבדוק האם הקוד נצרב כראוי, לשם כך יש ללחוץ על כפתור Flash (ראו תמונה NSS7)

9. ושם ללחוץ על כפתור SCAN ולוודא שקוד המשיר שרשום לכם בחלון המרכזי הוא זה החדש (ראו תמונה NSS8)

זהו התהליך הסתיים, שימו לב שהוא מאוד פשוט וקצר ולא לוקח יותר מ 2 דקות!
עכשיו אפשר לסגור את התוכנה ולפתוח את תוכנת העידכון של נוקייה (NSU) ולעדכן לגירסה החדשה ביותר (2.1)
בהצלחה!!!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 03/02/2010 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

המשך תמונות המדריך לשינוי קוד המכשיר:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

המשך התמונות של המדריך
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 03/02/2010 15:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

שמור שוב

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

DonMaTanoN,
רשמתי לך למעלה את המדריך לשינוי קוד במכשיר,
אגב, ברשת ישנם מדריכים דומים רק שרובם מסבירים גם את תהליך צריבת השפה (מה שלא רלוונטי לכל מי שרכש את המכשיר שלו בארץ).
לכן לא התייחסתי לזה על מנת לפשט את ההסבר.
קוד המכשיר שאותו אתה צריך להכניס הוא 0576557

DonMaTanoN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

osherov כתב:DonMaTanoN,
אגב, ברשת ישנם מדריכים דומים רק שרובם מסבירים גם את תהליך צריבת השפה (מה שלא רלוונטי לכל מי שרכש את המכשיר שלו בארץ).
...
תודה רבה אני כבר מריץ את העדכון ממש פשוט ומפורט! ממש ממש תודה.

עוד שאלה. הפריצה הזאת אמורה לפתוח לי את האופציה לשימוש במשחקי N-Gage..?
כי הבנתי שבלי פריצה אפשר להתקין N-gage רק בתשלום למפעילות

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

DonMaTanoN כתב:
osherov כתב:DonMaTanoN,
...
תודה רבה אני כבר מריץ את העדכון ממש פשוט ומפורט! ממש ממש תודה.

עוד שאלה. הפריצה הזאת אמורה לפתוח לי את האופציה לשימוש במשחקי N-Gage..?
כי הבנתי שבלי פריצה אפשר להתקין N-gage רק בתשלום למפעילות
...
אין לי תשובה לזה,
למרות שאני משחק במספר משחקי N-Gage על המכשיר שלי אחרי שהתקנתי את הקליינט שלו, עדיין אני מתקין רק את גירסאות הניסוי ולכן לא משלם כלום לאף אחד

Itaiber2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

טוב גיבתי את כל הנתונים במכשיר שלי מלבד ה-setting ואפלקציות ועשיתי hard reset ולאחר שחזור זה אכן פתר את הבעיה, כנראה שכל הבעיה נבעה רק מאיזו אפלקציה אחת סוררת ששינתה את ההגדרות וששיחזרתי את ההגדרות גם שוחזרה הבעיה.

בקיצר עכעשיו הכל תקין ואני שמח וטוב לב :)

חזור אל “סלולר”