איפה אפשר לקנות קפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פעם הזמנתי קילו לנדוור מהאתר - הגיע אלי קפה לא כל כך טרי.
לפי התאריך הוא היה בן 3 חודשים כמה שאני זוכר. לא מבין למה הם לא שלחו לי טרי.
הזמנתי גם מקפה רוטשילד קילו והגיע קפה בלי תאריך בכלל...
לפי התאריך הוא היה בן 3 חודשים כמה שאני זוכר. לא מבין למה הם לא שלחו לי טרי.
הזמנתי גם מקפה רוטשילד קילו והגיע קפה בלי תאריך בכלל...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
היו להם שקיות של קילו על המדף מאחורה, אבל הם הביאו לי מהפולים שהם מזינים למכונה - אמרו שהם מקליה של לפני כמה ימים והם מקבלים טרי כל כמה ימים.
בגלל זה אני אף פעם לא מזמין מהדואר - הכי טוב לראות בעיניים ולהריח (והפרנויה הקלה אחרי שכבר גנבו לי שם כמה דברים), אם כי אני לא מבין את הטמטום בלשלוח קליה ישנה - הם כאילו אומרים לך, "תודה על הכסף אבל לא רוצים אותך כלקוח". פשוט אין הגיון...
התלוננת? או זוRמת?
היום עברנו לסופרימו - אני בשמים, ללא ספק הפולים הקלויים הכי טובים שקניתי בארץ בשנה האחרונה - הכי כיף זה הפוקסים האלה
בגלל זה אני אף פעם לא מזמין מהדואר - הכי טוב לראות בעיניים ולהריח (והפרנויה הקלה אחרי שכבר גנבו לי שם כמה דברים), אם כי אני לא מבין את הטמטום בלשלוח קליה ישנה - הם כאילו אומרים לך, "תודה על הכסף אבל לא רוצים אותך כלקוח". פשוט אין הגיון...
התלוננת? או זוRמת?
היום עברנו לסופרימו - אני בשמים, ללא ספק הפולים הקלויים הכי טובים שקניתי בארץ בשנה האחרונה - הכי כיף זה הפוקסים האלה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

ומה הם מזינים למכונה שלהם אם לא מהשקים האלה?thedoctor כתב:היו להם שקיות של קילו על המדף מאחורה, אבל הם הביאו לי מהפולים שהם מזינים למכונה - אמרו שהם מקליה של לפני כמה ימים והם מקבלים טרי כל כמה ימים.
התלוננת? או זוRמת?
היום עברנו לסופרימו - אני בשמים, ללא ספק הפולים הקלויים הכי טובים שקניתי בארץ בשנה האחרונה - הכי כיף זה הפוקסים האלה...
לא התלוננתי כי מי ששולח קילו ישן לא יבין למה אתה מתלונן בכלל - כבר ענו לי משהו כמו: תראה את התאריך, זה טוב לעוד שנה...
כמו שכתבת קיבלת אחלה פוקס.
אפרופו סינמה סיטי בראשלצ.
יש שם איזו חנות קפה שבמבט חטוף היה נדמה שהם מוכרים מלא דברים של סגפרדו ויש להם כמה מכונות.
בנוסף זכור לי שראיתי איזה שק גדול עם קפה ירוק. באותה תקופה לא הייתי כלכך בקטע של ירוק אז לא ממש שאלתי.
למישהו יש פרטים על זה?
יש שם איזו חנות קפה שבמבט חטוף היה נדמה שהם מוכרים מלא דברים של סגפרדו ויש להם כמה מכונות.
בנוסף זכור לי שראיתי איזה שק גדול עם קפה ירוק. באותה תקופה לא הייתי כלכך בקטע של ירוק אז לא ממש שאלתי.
למישהו יש פרטים על זה?
מילה של אקסטרימיסט.
בדקתי את חנות הקפה הזו בסינמה סיטי, זה תמיד מוזר לראות בית עסק שהסיבה היחידה לפתיחתו היא כסף. הייתי מצפה ללפחות שתי סיבות, כסף ועניין כלשהו במה שאתה מוכר...
יסלחו בעלי החנות, אבל לשים כמוכר ילד שלא מבין מהחיים שלו מול לקוחות ששואלים שאלות לא מסובכות מידי, זה לא מכובד.
יסלחו בעלי החנות, אבל לשים כמוכר ילד שלא מבין מהחיים שלו מול לקוחות ששואלים שאלות לא מסובכות מידי, זה לא מכובד.
what's next?
לא נוראי במיוחד. אני אנסה את זה בסיבוב הבא של קניית קפה. תודה רבה.thedoctor כתב:החצי קילו ברזיל + החצי קילו סופרימו (כלומר קילו סה"כ) עלו לי ביחד 110 ש"ח, לא כזה אסון - אני משתדל להשאר בטווח של עד 120-130 ש"ח לקילו בד"כ...MadCow כתב:כמה עולה הקפה בלנדוור ?......
- daniel_amar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ערב טוב!
אני מחפש מקום בירושלים לקנות קפה האם יש עוד המלצות חוץ מאלה שהוזכרו קודם? תודה
אני מחפש מקום בירושלים לקנות קפה האם יש עוד המלצות חוץ מאלה שהוזכרו קודם? תודה
- daniel_amar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
חח אני התכוונתי לקפה "מערבי" אבל אם אני במקרה אעבור שם אני לא אתנגד לקנות גם "מזרחי". למה אתה מתכוון "אם הוא יסכים למכור?"
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש בבאר שבע גם איזה מקום שנקרא גקו שקולה קפה (או שהוא לא קיים יותר?)
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מחפש אתר לקניית קפסולות של נספרסו
האם ידוע למישהו על אתר אמין שבו ניתן לקנות קפסולות של נספרסו ?
תודה מראש
הכוונה לא לאתר של היבואן בישראל
תודה מראש
הכוונה לא לאתר של היבואן בישראל