הכניסה ליציע המוזמנים היא דרך שערים 2-3.DorM כתב: איזה מעצבן זה, הכרטיסים הם הזמנות ואני לא הבנתי אם זה ליציע 2 או ליציע המוזמנים, בטח אבל ליציע 2....
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
רשום על הכרטיסים תא כסף, מה זה אומר? איפה זה ממוקם מבחינת 2-3? זה לא יציע רגיל נכון?Giliboy כתב:הכניסה ליציע המוזמנים היא דרך שערים 2-3.DorM כתב: איזה מעצבן זה, הכרטיסים הם הזמנות ואני לא הבנתי אם זה ליציע 2 או ליציע המוזמנים, בטח אבל ליציע 2.......
זה יציע הכבוד?
אני מנסה למצוא על זה משהו באתר של ההתאחדות ובגוגל לא כל כך הולך לי.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מתי הדרבי הזה בכלל?
אתם כל הזמן מדברים עליו, אבל היום בכלל יש משחק של הנבחרת.
אתם כל הזמן מדברים עליו, אבל היום בכלל יש משחק של הנבחרת.
משה
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
שבוע הבא, יום שבת.
אלעד
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

משה,moco כתב:מתי הדרבי הזה בכלל?
אתם כל הזמן מדברים עליו, אבל היום בכלל יש משחק של הנבחרת....
דפדפנו את היום בערב,
כמו שחר פאר, הוא לא כזה מעניין.
מה שמעניין זה שרק לא ייפצע לי שם מישהו, שבוע לפני הדרבי..
...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אותי מענין מה זה ענין ההזמנות ל משחקים בינלאומיים?
העם דורש..... כל מיני דברים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מחפשים דרך להביא קהל.
הפסד היום ויהיה גג 2000 צופים במשחקים הבאים
הפסד היום ויהיה גג 2000 צופים במשחקים הבאים
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אני לא יודע מה המקרה של החבר שלנו פה, ייתכן ויש לו הזמנה, אבל ההתאחדות גם מפיצה כרטיסים לתא המוזמנים( לא לבלבל עם תא הכבוד) לקהל הרחב.sam22 כתב:אותי מענין מה זה ענין ההזמנות ל משחקים בינלאומיים?...
מחיר התענוג, לפחות למשחק הערב: 330 ₪ לכרטיס .
יאללה הפועל!!
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

גש עם הכרטיסים ליציעים 2-3, ויהיו שם כבר סדרנים על מנת להנחות אותך. אין מה להילחץ.DorM כתב:רשום על הכרטיסים תא כסף, מה זה אומר? איפה זה ממוקם מבחינת 2-3? זה לא יציע רגיל נכון?Giliboy כתב:הכניסה ליציע המוזמנים היא דרך שערים 2-3.DorM כתב: איזה מעצבן זה, הכרטיסים הם הזמנות ואני לא הבנתי אם זה ליציע 2 או ליציע המוזמנים, בטח אבל ליציע 2.......
זה יציע הכבוד?
אני מנסה למצוא על זה משהו באתר של ההתאחדות ובגוגל לא כל כך הולך לי....
...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

ראיתי מפה של האיצטדיון בקשר למשחק היום.Giliboy כתב:גש עם הכרטיסים ליציעים 2-3, ויהיו שם כבר סדרנים על מנת להנחות אותך. אין מה להילחץ.DorM כתב:רשום על הכרטיסים תא כסף, מה זה אומר? איפה זה ממוקם מבחינת 2-3? זה לא יציע רגיל נכון?Giliboy כתב:הכניסה ליציע המוזמנים היא דרך שערים 2-3.DorM כתב: איזה מעצבן זה, הכרטיסים הם הזמנות ואני לא הבנתי אם זה ליציע 2 או ליציע המוזמנים, בטח אבל ליציע 2.......
זה יציע הכבוד?
אני מנסה למצוא על זה משהו באתר של ההתאחדות ובגוגל לא כל כך הולך לי.......
יציע מוזמנים זה ב2 למטה וב3 למטה, על הכרטיסים רשום תא הכסף אז זה כנראה אומר היציע המרכזי, יציע הכבוד.
אם לא זה לא הייתי חושב לדרוך במשחק של הנבחרת בזמן הקרוב.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

תהנה,יציע מוזמנים זה ב2 למטה וב3 למטה, על הכרטיסים רשום תא הכסף אז זה כנראה אומר היציע המרכזי, יציע הכבוד.
אם לא זה לא הייתי חושב לדרוך במשחק של הנבחרת בזמן הקרוב....
אותי גם זה לא היה מושך לשם..
...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

מעניין הכרטיס הזה, רשום כניסה תא הכסף ויציע רשום 2.Giliboy כתב:תהנה,יציע מוזמנים זה ב2 למטה וב3 למטה, על הכרטיסים רשום תא הכסף אז זה כנראה אומר היציע המרכזי, יציע הכבוד.
אם לא זה לא הייתי חושב לדרוך במשחק של הנבחרת בזמן הקרוב....
אותי גם זה לא היה מושך לשם.....
בכל מקרה תודה רבה לך גיל ואני אוהב כדורגל, תמשחק חשבתי אני אראה תבית וכשמקבלים כרטיס חינם למשחק כזה לא אומרים לא
אם זאת הייתה יריבה פחות אטרקטיבית אז אני מאמין שהייתי מעדיף את הבית.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
האם עוד מישהו שם פה לב לגועל נפש שהתקשורת עושה למאמן הלאומי שלנו. האיש בקושי אימן פה וכולה שיחק 2 משחקים עד עכשיו בקמפיין וכל הכתבים, הפרשנים, העיתונאים, אלוהים יודע מי לא, מלכלים ברמות כאילו אנחנו נבחרת ברזיל שכל שנתיים מגיעים לחצאי גמר בטורנירים הגדולים, מאיפה מגיע כל הרוע הזה....לא יעזור כלום, אני בטוח ש 80% מהם מתים שהנבחרת תפסיד רק כדי להצדיק את ההתקפות שלהם נגד פרננדס...רוע רוע רוע...מישהו ראה את הראיון בערוץ הספורט לפני מספר שבועות שם שלמה שרף שלכלך בכל דרך אפשרית את הנבחרת והזימונים של המאמן. הם ראיינו שם את טל בנין (עוזר המאמן)....ואני לא יודע איך בנין לא הצליח להישאר מאופק......אינשאלה ניתן לקרואטים בראש 3:0 (אני יודע-יודע) ורק כדי לראות איך כל העכברים האלה יחזרו למחילות שלהם ויגידו איזה משחק, איזה מאמן, איזה שחקנים
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
ורק כדי לגמור את ענייני שחר פאר להשבוע (
) - בשבוע הבא היא בטורניר קטן ביפן (220,000 דולר, 280 נק למנצחת) - מדורגת 3 אחרי סטוסור (8 בעולם עד השבוע) וברטולי.
חוץ מהן - רק קירילנקו (26) בטופ 50.
גם הטורניר השני בשבוע הבא - בלינץ שבאוסטריה - באותה רמה, רק שלשם חוזרת סרינה וויליאמס.
שאר הטופ 20 לקחו חופש
ועכשיו לכדורגל!
חוץ מהן - רק קירילנקו (26) בטופ 50.
גם הטורניר השני בשבוע הבא - בלינץ שבאוסטריה - באותה רמה, רק שלשם חוזרת סרינה וויליאמס.
שאר הטופ 20 לקחו חופש
ועכשיו לכדורגל!
ערן
- DorM
-
- חבר מביא חבר

אני שמתי לב, פשוט מפחיד הקטל שעושים לו.
לפי דעתי בכל קמפיין הסיבה שהנבחרת לא עולה זה שאין לה שקט מהתקשורת.
התקשורת תמיד מביאה למצב חשיבה שהנבחרת צריכה להעפיל ואין כזה דבר מבחינתם קמפיין בנייה.
לפי דעתי פרננדז צריך להישאר פה לפחות גם הקמפיין הבאה ובקמפיין הבא לסיים שני לפחות.
לפי דעתי בכל קמפיין הסיבה שהנבחרת לא עולה זה שאין לה שקט מהתקשורת.
התקשורת תמיד מביאה למצב חשיבה שהנבחרת צריכה להעפיל ואין כזה דבר מבחינתם קמפיין בנייה.
לפי דעתי פרננדז צריך להישאר פה לפחות גם הקמפיין הבאה ובקמפיין הבא לסיים שני לפחות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הוא מעמיד הרכבים הזויים ופחדניים שמשדרים לשחקנים שהוא לא מאמין בהם.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אני מסכים שמלכלכים עליו גדולי הקטנים בענף.
אבל בחיאת אריה, אנחנו לא עולים כי אין שקט?
אנחנו לא עולים כי אנחנו משחקים ח*א...
ראיתי (באצטדיון) את כל משחקי הבית בשני הקמפיינים האחרונים, ואת שני המשחקים בקמפיין הזה בטלויזיה, והרמה פשוט נמוכה.
אני מאד רוצה שנעלה.
אבל אני גם רוצה שנשחק קצת יותר טוב.
שיהיה משחק הגנה בונקר, אבל שלא יחטפו, או שישחקו פתוח ויבקיעו, או שישחקו טוטאל וינצחו, אבל כבר כמה שנים שהרמה פשוט לא מספיק גבוהה.
כבר אמרתי את זה פה בשרשור בעבר, לדעתי סגנון המשחק של גיא לוזון, וגם של איווניר הרבה יותר מעניין (ועל הדרך מביא גם הישגים).
אבל בחיאת אריה, אנחנו לא עולים כי אין שקט?
אנחנו לא עולים כי אנחנו משחקים ח*א...
ראיתי (באצטדיון) את כל משחקי הבית בשני הקמפיינים האחרונים, ואת שני המשחקים בקמפיין הזה בטלויזיה, והרמה פשוט נמוכה.
אני מאד רוצה שנעלה.
אבל אני גם רוצה שנשחק קצת יותר טוב.
שיהיה משחק הגנה בונקר, אבל שלא יחטפו, או שישחקו פתוח ויבקיעו, או שישחקו טוטאל וינצחו, אבל כבר כמה שנים שהרמה פשוט לא מספיק גבוהה.
כבר אמרתי את זה פה בשרשור בעבר, לדעתי סגנון המשחק של גיא לוזון, וגם של איווניר הרבה יותר מעניין (ועל הדרך מביא גם הישגים).
ערן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אריה
שלמה שרף זו הפיקציה הכי גדולה שידע הספורט הישראלי.
הבן אדם החזיק בסגל לאומי הכי טוב שנראה כאן, מקבץ נדיר של כשרונות מוכחים, שכמוהו כנראה לא נדע פה עוד (ברקוביץ, רביבו, בנין, עטר, האחרים ברומר, נגו'אן גרייב, אלון חזן, אלון מזרחי, יוסי אבוקסיס, אבי נמני, איציק זוהר, וסליחה אם החסרתי מישהו), וכל מה שקיבלנו ממנו, אלו נערות ליווי, 5:0 על אוסטריה, וניצחון במשחק אימון בצרפת. ולא לשכוי שהוא היה 8 שנים בתפקיד.
הבן אדם מעביר ביקורת על מאמנים שמשחקים הגנתי, אבל לא הרבה זוכרים שהוא הפסיד אליפות להפועל תל אביב, מחזור אחרון בבלומפילד, עונת 86, רק בגלל שתיקו הספיק לו, והעדיף לשחק הגנתי.
לבן אדם אין מושג בכדורגל מודרני, וזה בולט במיוחד גם על רקע רמת הפרשנות שלו.
עוד כתם גדול מבחינתו, כאשר היה אמור להתמנות ע"י אלי זינו, למאמן הפועל באר שבע, לפני 10 שנים.
באר שבע היתה אז בליגה השניה, וזינו, שרצה לעלות ליגה, רצה להטיל את המשימה על שרף המנוסה.
שרף דרש להחליף 10 שחקנים, ז'ינו התנגד, שרף לא חתם בסוף. במקומו הוחתם לופא קדוש, והעלה את באר שבע לליגה הלאומית, אז הליגה הראשונה, וזאת מבלי להחליף אף שחקן.
שלמה שרף זו הפיקציה הכי גדולה שידע הספורט הישראלי.
הבן אדם החזיק בסגל לאומי הכי טוב שנראה כאן, מקבץ נדיר של כשרונות מוכחים, שכמוהו כנראה לא נדע פה עוד (ברקוביץ, רביבו, בנין, עטר, האחרים ברומר, נגו'אן גרייב, אלון חזן, אלון מזרחי, יוסי אבוקסיס, אבי נמני, איציק זוהר, וסליחה אם החסרתי מישהו), וכל מה שקיבלנו ממנו, אלו נערות ליווי, 5:0 על אוסטריה, וניצחון במשחק אימון בצרפת. ולא לשכוי שהוא היה 8 שנים בתפקיד.
הבן אדם מעביר ביקורת על מאמנים שמשחקים הגנתי, אבל לא הרבה זוכרים שהוא הפסיד אליפות להפועל תל אביב, מחזור אחרון בבלומפילד, עונת 86, רק בגלל שתיקו הספיק לו, והעדיף לשחק הגנתי.
לבן אדם אין מושג בכדורגל מודרני, וזה בולט במיוחד גם על רקע רמת הפרשנות שלו.
עוד כתם גדול מבחינתו, כאשר היה אמור להתמנות ע"י אלי זינו, למאמן הפועל באר שבע, לפני 10 שנים.
באר שבע היתה אז בליגה השניה, וזינו, שרצה לעלות ליגה, רצה להטיל את המשימה על שרף המנוסה.
שרף דרש להחליף 10 שחקנים, ז'ינו התנגד, שרף לא חתם בסוף. במקומו הוחתם לופא קדוש, והעלה את באר שבע לליגה הלאומית, אז הליגה הראשונה, וזאת מבלי להחליף אף שחקן.
...
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ערן,
ברור שאנחנו לא עולים מכיוון שאנחנו לא טובים וזה א קשור ללחץ מהתקשורת אבל אני פשוט לא יכול לראות איך קוטלים בן-אדם עוד לפני שהוא עשה משהו. תחכו שיפסיד, שלא יעלה אבל כזאת קטילה....
גיא,
גם אני חושב שההרכבים שלו הם סגורים מידי אבל הוא המאמן וזה בדיוק כל העניין. הוא זה שמחליט ולא אנחנו או התקשורת ומגיע לו הצ'אנס לעשות מה שבא לו (אפשר אולי בקמפיין הבא לא לקחת מאמן ואת ההרכבים יבחר הציבור ע"י משאל פתוח שיערך באתר ההתאחדות) . לא הספיק להיכשל בקמפיין הזה והרגו אותו...תנו לו להפסיד 5:0 (כן שרף.....5:0 בבית במשחק הכי חשוב שיש) ואז תצאו עליו. הסיפור שעשו לו בארץ בגלל שהוא לא היה כאן בסופ"ש הקודם היה הזוי ביותר....ועוד האשימו אותו כמישהו ששיקר...
ברור שאנחנו לא עולים מכיוון שאנחנו לא טובים וזה א קשור ללחץ מהתקשורת אבל אני פשוט לא יכול לראות איך קוטלים בן-אדם עוד לפני שהוא עשה משהו. תחכו שיפסיד, שלא יעלה אבל כזאת קטילה....
גיא,
גם אני חושב שההרכבים שלו הם סגורים מידי אבל הוא המאמן וזה בדיוק כל העניין. הוא זה שמחליט ולא אנחנו או התקשורת ומגיע לו הצ'אנס לעשות מה שבא לו (אפשר אולי בקמפיין הבא לא לקחת מאמן ואת ההרכבים יבחר הציבור ע"י משאל פתוח שיערך באתר ההתאחדות) . לא הספיק להיכשל בקמפיין הזה והרגו אותו...תנו לו להפסיד 5:0 (כן שרף.....5:0 בבית במשחק הכי חשוב שיש) ואז תצאו עליו. הסיפור שעשו לו בארץ בגלל שהוא לא היה כאן בסופ"ש הקודם היה הזוי ביותר....ועוד האשימו אותו כמישהו ששיקר...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לשמחתי אני ויתרתי על הקמפיין הנוכחי, אחרי שבשני הקמפיינים האחרונים הייתי באיצטדיון במשחקי הבית (2-3 שעות נסיעה לכיוון), החלטתי שמספיק.
אם הבנתי נכון, אז אלרואי כהן פותח היום, אז אני מאחל לו (וכמובן לכל הנבחרת) בהצלחה, אני מקווה שהצעירים לא יקבלו פיק ברכיים.
לגבי שלמה שרף, אתם באמת מתייחסים למה שהוא אומר? אם כן מצבכם גרוע.
דור, הכניסה ליציע הכבוד ולמוזמנים היא דרך שערים 2-3 , כשבפנים יש הפרדה.
אם הבנתי נכון, אז אלרואי כהן פותח היום, אז אני מאחל לו (וכמובן לכל הנבחרת) בהצלחה, אני מקווה שהצעירים לא יקבלו פיק ברכיים.
לגבי שלמה שרף, אתם באמת מתייחסים למה שהוא אומר? אם כן מצבכם גרוע.
דור, הכניסה ליציע הכבוד ולמוזמנים היא דרך שערים 2-3 , כשבפנים יש הפרדה.