מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #13961 

Charlie Wilson's War

ארצות הברית מתקנת את העולם רואים איך זה התחיל בשנות ה-70 באפגניסטן נגד הרוסים וכולם יודעים איך זה נראה היום.

סרט טוב מבוסס על סיפור אמיתי על חבר קונגרס אחד שבגלל המון סיבות לא נכונות מכניס את אמריקה להרפתקאה של חימוש האפגנים במלחמתם בכובשים הרוסים.

מתחיל די צולע אבל מתפתח לסרט טוב מותח ומעורר מחשבה איך מתייחסים לאנשים ולצבאות כמו חיילים על לוח שחמט.

סוללת שחקנים מרשימה כגון טום הנקס וג'וליה רוברטס מגישה משחק טוב מאוד ומשכנע לצד תסריט טוב שמתפתח מאוד יפה

מאוד נהניתי.... ככול הנראה הייתי במצב הרוח המתאים

8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78817
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #13962 

Little miss sunshine

פספסתי את הסרט בזמנו וחבל. הסיפור מתאר את מסעה של משפחה בלתי מתפקדת בדרך לתחרות יופי לבת הקטנה שלהם שהיא "לא שיא היופי" במובן האמריקאי.

נע בין קורע מצחוק לקורע את הלב (לפי ההגיון שבשביל לרגש צריך להגיע לשתי הקצוות) ליהוק ובימוי מושלמים, טיימינג מעולה והופעות מעולות של פשוט כל השחקנים הופכים את הסרט לפשוט מבריק.

נהנתי מכל פריים.

10/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13963 

oferlaor כתב:Little miss sunshine

פספסתי את הסרט בזמנו וחבל. הסיפור מתאר את מסעה של משפחה בלתי מתפקדת בדרך לתחרות יופי לבת הקטנה שלהם שהיא "לא שיא היופי" במובן האמריקאי.

נע בין קורע מצחוק לקורע את הלב (לפי ההגיון שבשביל לרגש צריך להגיע לשתי הקצוות) ליהוק ובימוי מושלמים, טיימינג מעולה והופעות מעולות של פשוט כל השחקנים הופכים את הסרט לפשוט מבריק.

נהנתי מכל פריים.

10/10
...
(Y)

(Y)

אלן ארקין מבחינתי אחד הקומיקאים הגדולים

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #13964 

מהיר ועצבני 6
10/10 ,אולפני יוניברסל עם גרסה הולוודית מושקעת.
למי שישאר עם סיום הכתוביות ספוילר ששווה לחכות לגירסה עתידית נוספת של דומיניק טורטו.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13965 

Extremely Loud & Incredibly Close Poster

ילד מאוד חכם עם קשר מאוד מיוחד לאבא שלו מנסה להתגבר על הפרידה לאחר מות האב באסון התאומים.

דרמה טובה עם ילד שמחזיק את הסרט על גבו הקאסט מאוד מרשים טום הנקס וסנדרה בולק ורק בגללו צפיתי בסרט ודי הצטערתי שהם משחקים בתפקידים משניים מאוד בלבד.

למרות האמור לא התאכזבתי שצפיתי נהפוך הוא די נהניתי

7.8/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #13966 

Aftershock

קבוצת חברים שמטיילים בצ'ילה שורדים רעידת אדמה גדולה שתפסה אותם באמצע בילוי במועדון בעיר.
בזמן ניסיון ההמלטות שלהם מהעיר המצב נהיה מסוכן עוד יותר כשמתברר שאחרי הרעידה אסירים אלימים הצליחו לברוח מכלא שנמצא באיזור.

אלי רות' שבדרך כלל רק מביים, משחק בתפקיד ראשי הפעם ואת תפקיד הבמאי השאיר למישהו אחר.
מותח, מומלץ!

7.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78817
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #13967 

Primer

מדענים צעירים עובדים על פרוייקט בגראז׳ כשהם נתקלים בפריצת דרך מדעית. עכשיו מדיעה ההתלבטות איך להשתמש בגילוי החדש.

מעט יבש וטכני אבל מעניין למרות ההפקה האולטרה חתרנית וזולה.

7.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5073 פעמים

שליחה #13968 

A Good Day to Die Hard
פרק נוסף בסדרת Die Hard. הפעם ג'ון מקליין (ברוס וויליס) נוסע לראות את בנו ברוסיה ומוצא עצמו עוזר לבנו למצוא ראיות אשר יעזרו להכניס טרוריסט לכלא.

וויליס כבר הזדקן ולא מסתירים זה בסרט, אבל זה לא ממש משנה, רוב הזמן הוא נמצא מאחורי מקלע אוטומטי והוא עושה בדיוק מה שהוא תמיד עשה הכי טוב - הורג רעים ללא תוכנית מתוחכמת. הבן שלו כסוכן CIA גם כן מצטרף לאורגית הנשקים האוטומטים ויחד, עם היכולות הבלתי מובנות שלהם לחמוק מכל כדור, מצילות את העולם מהרוסים הרעים עושות את הערב.
לצפות פעמיים: בסצנת המרדף מבית המשפט עם מכונית משוריינת אשר במרדף אחר טרנזיט גדול ומקליין דולק מאחוריהם עם ג'יפ מרצדס. בסצנה הזו נהרסו קרוב ל- 100 מכוניות ובדרכים שמעולם לא ראיתם בשום סרט אחר.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה 16:9 מצויינת.
אגב, עוד סרט שלא מנוגן בצורתו המקורית בשום סטרימר בצורה תקינה.
7/10

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #13969 

bullet to the head

סילבסטר סטלון בתור מתנקש שמנסה לגלות ולהגיע למפעיליו לאחר שג׳וב
שקיבל הסתבך. מיותר וחובבני.

4/10.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

The Liability / ההתחייבות

שליחה #13970 

תקציר הסרט:
דרמת פשע עם טים רות' המצוין בתפקיד רוצח בשירותו של גנגסטר. אדם בן ה-19 מצליח להחריב את מכוניתו של הבן זוג של אמו איש פשע מינורי בשם פיטר, המגולם ע"י פיטר מאלן (בוי A, הילדים של מחר). הגנגסטר מודיע לו שישלם על האוטו במשך כמה שנים, עד שאדם רואה משהו שלא היה צריך לראות ובכך, באופן עקיף, מצליח לסחוט את האיש, שמציע לו לעבוד כנהגו הפרטי. המשימה של אדם ביום המיוחד של הסרט היא להסיע את אחד משכיריו של פיטר, רוי, שתפקידו לחסל בני אדם לא רצויים.

סרט זוועת עולם. עלילה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי.
איך טים רות' השחקן המצויין הזה, מגיע לסרט קוקו כזה אין לי מושג..
סרט נפילה בישבילו לדעתי..
אז תעשו לעצמכם טובה פשוט לא להוריד. להתרחק מהסרט הזה!
ציון 0

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #13971 

אגב, עוד סרט שלא מנוגן בצורתו המקורית בשום סטרימר בצורה תקינה
...
מה הכוונה בצורתו המקורית, כלמור במבנה BD מלא?
REMUX עובד תקין?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13972 

זהו כותר Branched Blu-ray, אשר לא נתמך כיום מעל אף סטרימר.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #13973 

זיו, האם מחשב כן יכול לנגן את הפורמט הזה? כלומר ב-HTPC זה אמור לעבוד כמו שצריך?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13974 

סביר להניח שהגמגום יהיה קטן יותר, אך עדיין קיים. בכל מקרה, אין לי ידע בנושא ואני מניח שכל אלו עם HTPC יוכלו לשפוך אור בנושא.
אני מבקש לחזור לנושא השרשור.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #13975 

צודק, אפילו לא שמתי לב באיזה שרשור אנחנו, אז אתרום לחזרה לנושא המקורי:

Hansel and Gretel - Witch Hunters 3D

בקצרה, מספר את סיפורם של "עמי ותמי" אחרי עלילת ספר הילדים המפורסם בגרסה למבוגרים עם הרבה אלימות ודם.
הסרט עצמו מהנה מאוד, עשוי היטב ואפילו מקורי בגישתו לסיפור המפורסם.
התלת מימד ראוי לציון, אחד היותר טובים שראיתי, תורם לסרט ואפילו על גבי מסך 51" ביתי מצליח להרשים.

מאוד מומלץ למי שלא סולד מקצת (או הרבה) דם על המסך.
8/10

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #13976 

Fast & Furious 6

חבורת מהיר ועצבני חוזרים לסרט השישי והפעם טורטו (וין דיזל) וחבורתו נחים בארץ ללא הסגרה לאחר מה שהם קיוו היה השוד האחרון שלהם, רק שאז מגיע השוטר הובס (דווין ג'ונסון הענק) עם הצעה - טורטו יחזיר את הצוות שלו לפעולה ויעזור להובס נגד ארגון פשע גדול שמנסה להשבית את התקשורת בארה"ב, נשק ששווה מליארדים, והובס יתן חנינה לכולם. ההצעה מגיעה עם פיתוי - אפשרות להחזרת לטי, חברתו של טורטו שאמורה להיות מתה, שמופיעה בארגון הפשע.

אז כמו כל סרטי הסדרה, העלילה היא בסה"כ תירוץ לראות מכוניות מהירות, המון מדע בדיוני של אקשן, פיצוצים ווין דיזל עף באוויר ונוחת ללא פגע, המון מכוניות הרוסות (רמז - טנק דוהר באוטוסטרדה, אחד הקטעים המעולים של הסרט, מועמד וודאי לבחינת מערכות קולנוע), התרסקויות, יריות ומרדפים לצד קטעים קומיים טובים של שחקני המשנה.
מצד שני, היה צריך לקצר כמה קטעים מיותרים שניסו לסבך את העלילה ולקשר אותה לסרטים אחרים, עלילה שגם ככה קלושה, ובהחלט היה אפשר להוריד כמה שורות דיבור לשחקנים שהצד החזק שלהם הוא אקשן ולא דיבור.
בקיצור - מי שנהנה מהסרטים הקודמים, בעיקר מהסרט הקודם, יהנה גם כאן מאוד. מי שיכול להשאיר את המח בצד ולהנות פשוט מהסאונד והפעולה, גם יהנה מאוד.

7.9/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13977 

Oz the Great and Powerful
ג'ימס פרנקו משחק בתפקיד אוז, קוסם קרנבלים אשר נלכד בטורנדו ומגיע לארץ אוז הקסומה. התושבים רואים בו כקוסם אשר הגיע לשחררם מאימת המכשפה הנוראית והוא לוקח על עצמו את האתגר. בדרך הוא לומד על אחריות ואהבה.

לפי הטריילר, חשבתי שלפני סרט שיתאים גם למבוגרים, אך התמונה הסינטטית והצבעונית יתר על המידה, יחד עם סיפור ילדותי, גרמו לי לאבד סבלנות. אני מצטער רק על העובדה שלא חיכיתי לגרסת ה- 3D על מנת לצפות בה עם הילדים.
פקסול DTS-HD Master Audio מעולה.
4/10 במדד למבוגרים, הילדים בטוח יהנו ויתנו ציון גבוה יותר.

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #13978 

The Numbers Station / הקוד
תקציר הסרט:
ג'ון קיוזאק משחק כסוכן חשאי (אמרסון) נשלח לתפקיד שונה ממה שהוא מורגל.
הוא אמור לשמור על מפעילת קודים בבונקר..מפה והלאה המצב יוצא מכלל שליטה.
סרט מתחיל טוב מותח, אבל מידרדר לו עד סופו.
חבל מאוד היה יכול להיות סרט טוב!
ציון שלי לסרט: 4

Snitch / מלשין
תקציר הסרט:
עולמו של ג'ון מתיוס (דווין ג'ונסון), איש עסקים מצליח, קורס כאשר הוא מתבשר שג'ייסון, בנו הצעיר, נידון לעשר שנות מאסר בכלא פדראלי באישום של סחר בסמים. בנו, שקיבל חבילה מחבר ובה הסמים המוחבאים, בטוח בחפותו, וג'ון פונה בחוסר אונים לליבה של ג'ואן (סוזן סרנדון), תובעת בבית משפט המחוזי. הוא מבקש ממנה להתיר לו לחדור כסוכן סמוי לקרטל הסמים שהפליל את בנו ולנקות אותו מאשמה. ג'ואן תחילה חוששת מהבקשה יוצאת הדופן, אך ג'ון, איש עסקים מפולפל, יודע היטב כיצד לשכנע, ומותיר לה שום ברירה אלא לאשר לו את הבקשה. כשהסכנה עורבת לו בכל פינה, ג'ון יוצא למשימה בלתי אפשרית של חיים או מוות.

טוב יש לנו הפעם עוד סרט של סמים, לא מחדש כמעט כלום יש פה ושם מרדף
סרט כבד מאוד יחסית. התפקיד שמשחק " דווין ג'ונסון" קצת חנון הייתי אומר :lol:
לא מתאים לו לשחק ככה, אני רגיל שהוא מפוצץ במכות את כולם..חחח הפעם הוא קצת נידחק לפינה.
בגדול סרט נחמד לא היסטרי.

ציון שלי לסרט: 5

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13979 

Snitch
כאשר צעיר עושה טעות ומסכים לקבל לידיו בדואר חבילת סמים מחבר שלו, ה- DEA תופס אותו ומציע לו עסקה - לעזור להפיל סוחרי סמים בפח על מנת להוריד מעונשו. דווין ג'ונסון, משחק בתפקיד האבא המסור, אשר לא יתן לבן שלו לשבת בכלא ולכן הוא לוקח על עצמו את האתגר, הוא נכנס לזירת הסמים המקומית ובעזרת עובד שלו מהמפעל, מפילים יחדיו את ארגון הסמים הגדול במדינה.

לדווין ג'ונסון יש סוג מסויים של תפקידים אשר יושבים עליו בול, אם זה לוחם בימי הביניים, פושע כוחני או סוכן FBI שטוף טסטוסטרון אשר רק מחפש עימותים, אך איש משפחה שלא מעיף אפילו בוקס אחד לאורך כל הסרט? משהו פה לא מסתדר. הרעיון של הסרט נחמד, אל תבינו אותי לא נכון, אך הסרט חף מכל תחכום, העלילה די פשוטה וצפויה, ללא שום פיתולים בסיפור והסוף הוליוודי. מלבד להתהפכות של משאית אשר גרמה לי להבחין שהפסקול הוא DTS-HD Master Audio, שאר הסרט מתנהל על מי מנוחות. לא הייתי מתאכזב כך אם הליהוק היה שונה.
6/10

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #13980 

Hansel and Gretel
צפינו 4 חברים, אחד נרדם, השני היה עסוק לפצח גרעינים שלישי נהנה ואני התעסקתי בפייסבוק .... סרט חלש שמצריך כיבוי טוטאלי של כל התאים במוח ......

5.5/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”