מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
Star Trek (2009)
בקרוב יוצא סרט ההמשך לפרנצ'ייז המחודש הזה. החלטתי לצפות בו שוב אחרי שעברו כמה שנים והאוזניות + מסך המחשב התחלפו להן במסך גדול וקולנוע ביתי חביב.
מי שלא ראה עד היום - אין שום קשר לסרטים/סדרה מבחינת אווריה. זהו סרט אקשן מד"ב. וככזה הוא מצוין.
8
בקרוב יוצא סרט ההמשך לפרנצ'ייז המחודש הזה. החלטתי לצפות בו שוב אחרי שעברו כמה שנים והאוזניות + מסך המחשב התחלפו להן במסך גדול וקולנוע ביתי חביב.
מי שלא ראה עד היום - אין שום קשר לסרטים/סדרה מבחינת אווריה. זהו סרט אקשן מד"ב. וככזה הוא מצוין.
8
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
True Romance
כשישבתי לראות הסרט היה מועמד לעוד צ'יק פליק מרוח עם סוף סנכריני.... אבל לא כך התפתח הסרט קיבלתי סרט אקשן לא רע עם קומדית מצבים קומית, בדיחות מניחות את הדעת וסרט ללא קפיצות יותר מידי לא הגיוניות בעלילה.
הבחור שלנו שמאוהב באלוויס פרסלי פוגש (לא במיקרה) נערה בסרט קונג פו.... האהבה פורחת והם נכנסים לקלחת מצבים והסתבכויות עם העולם התחתון המשטרה ושאר ירקות.
אבל אל תדאגו בהוליווד כמו בהוליווד האהבה מנצחת את כל המכשולים והגיבורים שלנו חיים באושר עד עצם היום הזה.... איך הם הגיעו אושר הנכסף.... את זה תצטרכו לגלות כשתצפו בסרט.
7.5/10
כשישבתי לראות הסרט היה מועמד לעוד צ'יק פליק מרוח עם סוף סנכריני.... אבל לא כך התפתח הסרט קיבלתי סרט אקשן לא רע עם קומדית מצבים קומית, בדיחות מניחות את הדעת וסרט ללא קפיצות יותר מידי לא הגיוניות בעלילה.
הבחור שלנו שמאוהב באלוויס פרסלי פוגש (לא במיקרה) נערה בסרט קונג פו.... האהבה פורחת והם נכנסים לקלחת מצבים והסתבכויות עם העולם התחתון המשטרה ושאר ירקות.
אבל אל תדאגו בהוליווד כמו בהוליווד האהבה מנצחת את כל המכשולים והגיבורים שלנו חיים באושר עד עצם היום הזה.... איך הם הגיעו אושר הנכסף.... את זה תצטרכו לגלות כשתצפו בסרט.
7.5/10
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
קלעת בול!Lior_M כתב:זה לא הוא שהזדקן זה אנחנו ..oris74 כתב:הוא באמת כבר זקן מדי לסרטים כאלו. מה שהדהים אותי הוא שיש לו עדיין מבטא כבד אחרי כל כך הרבה שנים..blknom1 כתב:The Last Stand
רשמו הרבה ביקורות לפניי לגבי הסרט הזה ולכן אעשה זאת קצר:
סרט מיותר. ארנולד הזדקן וכבר לא ממש רלוונטי לטעמי.
משפטים חסרי שנינות ולעיתים על סף מגוחכים.
סרט פשוט רע.
3/10...
אני הייתי נותן לסרט ציון גבוה יותר רק בזכות הסאונד והצילום (ושוב תוך כיבוי כמה שיותר תאים במוח...)...
הוא עושה בדיוק מה שעשה לפני 20-25 שנה.
זה פשוט לא מרגש יותר .....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לדעתי יש אצלך איזו שהיא בעיה במערכת. מה שכתבת לא משקף את המציאות.mulder כתב:אני לא יודע, שמעתי ב DTSHD ולא התרשמתי בכלל. נכון, יש כמה סצינות בודדות עם אפקטים טובים אבל השאר די סטנדרטי. יש פסקולים מעניינים יותר.molvy כתב:Arieldr כתב:The Last Stand
ראיתי שוב את הסרט אבל הפעם בגרסת ה 7.1 וכנראה הרשמית שעליה המליץ החבר istarmini.
אני לא אכנס לעלילה כי, בכנות, לא השקעתי אפילו רגע לחשוב עליה. הייתי מהופנט מהסאונד המטורף שיש לסרט. אז אם בא לכם "להשוויץ" במערכת ולהוציא ממנה את המקסימום וכול זה עם סרט עדכני זה הסרט לבחור.
שילוב מרהיב של אפקטים מכול הכיוונים, ערוץ סנטר שלא מרפה לרגע ובאס עצבני נותנים תוצאה מרהיבה...מומלץ בחום לחובבי הסאונד !!!
סאונד:
9/10...![]()
מסכים עם כל מילה
כתבתי כבר שרק בגלל פס הקול שווה לראות את הסרט!! במיוחד בקטעים עם המטוס שטס נמוך......
סאונד מטורף ,בכל קנה מידה.כל יריה,כל פיצוץ,כל הורדת הילוך בקורבט
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Sister Act
סרט ישן של וופי גולדברג שבמנוסתה מהעולם התחתון שמנסה להרוג אותה מתחבאת במנזר ומקימה שם להקה לתפארת.
וופי עושה עבודה טובה מאוד והסרט רצוף במוזיקה טובה ובשירה חמודה
מאוד מהנה שווה צפייה למי שעדיין לא ראה
7.55/10
סרט ישן של וופי גולדברג שבמנוסתה מהעולם התחתון שמנסה להרוג אותה מתחבאת במנזר ומקימה שם להקה לתפארת.
וופי עושה עבודה טובה מאוד והסרט רצוף במוזיקה טובה ובשירה חמודה
מאוד מהנה שווה צפייה למי שעדיין לא ראה
7.55/10
Hansel & Gretel: Witch Hunters
לאחר שעברו טראומה בילדותם ( הקשור למכשפות) , הנזל ( ג'מי ראנר) וגרטל (ג'מה ארטרטון) הופכים לציידי מכשפות מפורסמים ברחבי העולם , ראש עיר שוכר את שירותיהם כדי לטפל בבעיית מכשפות בעיירה שלהם.
נהניתי מהסרט , הוא ללא בילבולי שכל...אקשן נטו !
האפקטים מעולים וסאונד מצויין.
יש שימוש בכלי ירי שונים מקוריים ומגונים.
ציון 8 מתוך 10.
לאחר שעברו טראומה בילדותם ( הקשור למכשפות) , הנזל ( ג'מי ראנר) וגרטל (ג'מה ארטרטון) הופכים לציידי מכשפות מפורסמים ברחבי העולם , ראש עיר שוכר את שירותיהם כדי לטפל בבעיית מכשפות בעיירה שלהם.
ציון 8 מתוך 10.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
סקירה די טובה בתיאור העלילה --אך רחוקה מאוד מהתרשמות שלי ושל החברים שצפו יחד.ORAGPU כתב:Hansel & Gretel: Witch Hunters
ציון 8 מתוך 10....
רעיון מצויין שנהרס דקה אחרי דקה ....
הגענו לסוף עם קללות על מי שהמליץ ..
הייתי מסתפק ב4 כאשר הנקודות בגלל הסאונד והאפקט
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
חחחח, בעיה במערכת...גוד וואן. אני מבטיח לך שהמערכת בסדר גמור.istarmini כתב:לדעתי יש אצלך איזו שהיא בעיה במערכת. מה שכתבת לא משקף את המציאות.mulder כתב:אני לא יודע, שמעתי ב DTSHD ולא התרשמתי בכלל. נכון, יש כמה סצינות בודדות עם אפקטים טובים אבל השאר די סטנדרטי. יש פסקולים מעניינים יותר.molvy כתב:Arieldr כתב:The Last Stand
סאונד:
9/10...![]()
מסכים עם כל מילה
כתבתי כבר שרק בגלל פס הקול שווה לראות את הסרט!! במיוחד בקטעים עם המטוס שטס נמוך......
סאונד מטורף ,בכל קנה מידה.כל יריה,כל פיצוץ,כל הורדת הילוך בקורבטפשוט רפרנס אמיתי.
...
לא אמרתי שלא שומעים טוב את האפקטים, למעשה יש כמה סצינות מרשימות (למשל - בהתחלת הסרט הרכב ש"טס" ליד ניידת המשטרה) , מה שהתכוונתי זה שכל כך מהללים את הסאונד של הסרט הזה ובסך הכל אין פה משהו מיוחד מדי. כמו שאמרתי קודם, לטעמי רובו די רגיל עבור פסקול אקשן מודרני. הוא באותו סטנדרט של כל סרט שהוא מסדרת "מהיר ועצבני" למשל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

המערכת יכולה להיות בסדר אבל אולי יש לה מגבלות לגיטימיות ,שלא מאפשרות לך לחוות את מה שהסרט הזה כולל. זה עדין לא אומר שהסרטים של מהיר ועצבני או כל יתר סרטי הרפרנס האחרים נדחקים הצידה, ממש לא. פשוט עוד אחד מצטרף לרשימה המכובדת.mulder כתב:חחחח, בעיה במערכת...גוד וואן. אני מבטיח לך שהמערכת בסדר גמור.istarmini כתב:לדעתי יש אצלך איזו שהיא בעיה במערכת. מה שכתבת לא משקף את המציאות.mulder כתב:אני לא יודע, שמעתי ב DTSHD ולא התרשמתי בכלל. נכון, יש כמה סצינות בודדות עם אפקטים טובים אבל השאר די סטנדרטי. יש פסקולים מעניינים יותר.molvy כתב:Arieldr כתב:The Last Stand
סאונד:
9/10...![]()
מסכים עם כל מילה
סאונד מטורף ,בכל קנה מידה.כל יריה,כל פיצוץ,כל הורדת הילוך בקורבטפשוט רפרנס אמיתי.
...
לא אמרתי שלא שומעים טוב את האפקטים, למעשה יש כמה סצינות מרשימות (למשל - בהתחלת הסרט הרכב ש"טס" ליד ניידת המשטרה) , מה שהתכוונתי זה שכל כך מהללים את הסאונד של הסרט הזה ובסך הכל אין פה משהו מיוחד מדי. כמו שאמרתי קודם, לטעמי רובו די רגיל עבור פסקול אקשן מודרני. הוא באותו סטנדרט של כל סרט שהוא מסדרת "מהיר ועצבני" למשל....
הקורבט,היריות של "מכונת היריה" הפיצוצים הכל באיכות סאונד רפרנס ,לטעמי, מה שלא מפחית מהרפרנס של האחרים, אבל בהחלט ראוי לציון.
Legends Of The Fall
אפוס היסטורי רומנטי המגולל את סיפורם של קולונל מזדקן ושלושת בניו החיים בחווה נידחת, אי שם על הרי הרוקי, והאישה שהגיעה מרחוק ושינתה את עולמם.
זו פעם שנייה שאני רואה את הסרט (פעם קודמת היתה לפני 5 שנים) ואני יכול להגיד בפה מלא שלא רק שהסרט שורד את מבחן הזמן (בכל זאת, מדובר בסרט כמעט בן 10), אלא גם נהניתי ממנו יותר מהפעם הראשונה.
אולי זה בגלל התמונה החדה בגירסה ה-Bluray החדשה של הסרט
אולי זה בגלל הפסקול העוצמתי
ואולי זה כי בגלל העלילה המצויינת
באמת שכל מילה נוספת מיותרת - הסרט נכנס ישר ל-TOP 10 שלי
10/10
אפוס היסטורי רומנטי המגולל את סיפורם של קולונל מזדקן ושלושת בניו החיים בחווה נידחת, אי שם על הרי הרוקי, והאישה שהגיעה מרחוק ושינתה את עולמם.
זו פעם שנייה שאני רואה את הסרט (פעם קודמת היתה לפני 5 שנים) ואני יכול להגיד בפה מלא שלא רק שהסרט שורד את מבחן הזמן (בכל זאת, מדובר בסרט כמעט בן 10), אלא גם נהניתי ממנו יותר מהפעם הראשונה.
אולי זה בגלל התמונה החדה בגירסה ה-Bluray החדשה של הסרט
אולי זה בגלל הפסקול העוצמתי
ואולי זה כי בגלל העלילה המצויינת
באמת שכל מילה נוספת מיותרת - הסרט נכנס ישר ל-TOP 10 שלי
10/10
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים מתווכחים פה על משהו שהוא לחלוטין סובייקטיבי וקשור גם להיבטים פסיכולוגיים.istarmini כתב:המערכת יכולה להיות בסדר אבל אולי יש לה מגבלות לגיטימיות ,שלא מאפשרות לך לחוות את מה שהסרט הזה כולל. זה עדין לא אומר שהסרטים של מהיר ועצבני או כל יתר סרטי הרפרנס האחרים נדחקים הצידה, ממש לא. פשוט עוד אחד מצטרף לרשימה המכובדת.mulder כתב:חחחח, בעיה במערכת...גוד וואן. אני מבטיח לך שהמערכת בסדר גמור.istarmini כתב:לדעתי יש אצלך איזו שהיא בעיה במערכת. מה שכתבת לא משקף את המציאות.mulder כתב:אני לא יודע, שמעתי ב DTSHD ולא התרשמתי בכלל. נכון, יש כמה סצינות בודדות עם אפקטים טובים אבל השאר די סטנדרטי. יש פסקולים מעניינים יותר.molvy כתב:Arieldr כתב:The Last Stand
סאונד:
9/10...![]()
מסכים עם כל מילה
...
לא אמרתי שלא שומעים טוב את האפקטים, למעשה יש כמה סצינות מרשימות (למשל - בהתחלת הסרט הרכב ש"טס" ליד ניידת המשטרה) , מה שהתכוונתי זה שכל כך מהללים את הסאונד של הסרט הזה ובסך הכל אין פה משהו מיוחד מדי. כמו שאמרתי קודם, לטעמי רובו די רגיל עבור פסקול אקשן מודרני. הוא באותו סטנדרט של כל סרט שהוא מסדרת "מהיר ועצבני" למשל....![]()
הקורבט,היריות של "מכונת היריה" הפיצוצים הכל באיכות סאונד רפרנס ,לטעמי, מה שלא מפחית מהרפרנס של האחרים, אבל בהחלט ראוי לציון....
זה כמו להתווכח על קפה. אני תמיד שותה את אותו הטעם, יש ימים שטעים לי יותר ויש ימים שטעים לי פחות..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

האמת צודק . כנראה שזה באמת סובייקטיביLior_M כתב:אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים מתווכחים פה על משהו שהוא לחלוטין סובייקטיבי וקשור גם להיבטים פסיכולוגיים.istarmini כתב:המערכת יכולה להיות בסדר אבל אולי יש לה מגבלות לגיטימיות ,שלא מאפשרות לך לחוות את מה שהסרט הזה כולל. זה עדין לא אומר שהסרטים של מהיר ועצבני או כל יתר סרטי הרפרנס האחרים נדחקים הצידה, ממש לא. פשוט עוד אחד מצטרף לרשימה המכובדת.mulder כתב:חחחח, בעיה במערכת...גוד וואן. אני מבטיח לך שהמערכת בסדר גמור.istarmini כתב:לדעתי יש אצלך איזו שהיא בעיה במערכת. מה שכתבת לא משקף את המציאות.mulder כתב:אני לא יודע, שמעתי ב DTSHD ולא התרשמתי בכלל. נכון, יש כמה סצינות בודדות עם אפקטים טובים אבל השאר די סטנדרטי. יש פסקולים מעניינים יותר.molvy כתב:Arieldr כתב:The Last Stand
סאונד:
9/10...![]()
מסכים עם כל מילה
...
לא אמרתי שלא שומעים טוב את האפקטים, למעשה יש כמה סצינות מרשימות (למשל - בהתחלת הסרט הרכב ש"טס" ליד ניידת המשטרה) , מה שהתכוונתי זה שכל כך מהללים את הסאונד של הסרט הזה ובסך הכל אין פה משהו מיוחד מדי. כמו שאמרתי קודם, לטעמי רובו די רגיל עבור פסקול אקשן מודרני. הוא באותו סטנדרט של כל סרט שהוא מסדרת "מהיר ועצבני" למשל....![]()
הקורבט,היריות של "מכונת היריה" הפיצוצים הכל באיכות סאונד רפרנס ,לטעמי, מה שלא מפחית מהרפרנס של האחרים, אבל בהחלט ראוי לציון....
זה כמו להתווכח על קפה. אני תמיד שותה את אותו הטעם, יש ימים שטעים לי יותר ויש ימים שטעים לי פחות.....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

EL CUERPO
(ספרד)
זמן קצר לאחר מותה, גופתה של אשת עסקים עשירה נעלמת מהמכון לפתולוגיה, וצוות חוקרים חושד שבעלה הצעיר יותר אחראי למעשה כדי להעלים ראיות לרצח. בינתיים הבעל מתחיל לקבל רמזים ומסרים ממי שלדעתו רק יכולה להיות אשתו..
מותחן סבוך ומרתק, מומלץ ביותר.
9/10
(ספרד)
זמן קצר לאחר מותה, גופתה של אשת עסקים עשירה נעלמת מהמכון לפתולוגיה, וצוות חוקרים חושד שבעלה הצעיר יותר אחראי למעשה כדי להעלים ראיות לרצח. בינתיים הבעל מתחיל לקבל רמזים ומסרים ממי שלדעתו רק יכולה להיות אשתו..
מותחן סבוך ומרתק, מומלץ ביותר.
9/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

לא..toxin כתב:הכוונה לסרט הזה: http://www.imdb.com/title/tt0458500/?...
בבקשה
http://www.imdb.com/title/tt1937149/reference
Iron Man 3
סרט נוסף בסדרה והפעם טוני סטארק מתבודד במרתפו, בונה עוד אבי טיפוס של איירון מן ובעיקר סובל מחרדות לאחר אירוע המלחמה בחייזרים בניו יורק כאשר היה בנוקמים, שם אירועי המלחמה והמעבר בחור התולעת חוזר אליו כל פעם מחדש.
במקביל מופיע אויב חדש בשם מנדרין ומאיים על נשיא ארה"ב והאומה כולה, גורם לפיגועים רצחניים ותוקף את סטארק בעצמו, יחד עם כת של אנשים בעלי כוחות ריפוי על טבעיים, מה שגורם לאיירון מן לחזור לעבודה.
ראינו את הסרט באיימקס תלת מימד (יס-פלאנט ראשל"צ), האיימקס היה מצוין עם תמונה גדולה ויפה, התלת מימד לדעתי מיותר בסרט הזה.
בסה"כ עוד סרט מהנה, לדעתי מהנה בדיוק כמו כל סרט בסדרה, עם המון פיצוצים, אקשן ללא הפסקה, פעלולי רובוטים ועוד. מי שאהב את הסרטים הקודמים, יאהב מאוד גם את הנוכחי.
7.5/10
נ.ב. ידוע שבסרטי מארבל, בסוף הכתוביות יש קטע סופי שמרמז על הבאות - הפעם הם די הגזימו כאשר הקטע הגיע רק אחרי סט הכתוביות השלם (השני) והיה כמה שניות של טוני סטארק מדבר עם חצי בדיחה.. ממש מיותר.
סרט נוסף בסדרה והפעם טוני סטארק מתבודד במרתפו, בונה עוד אבי טיפוס של איירון מן ובעיקר סובל מחרדות לאחר אירוע המלחמה בחייזרים בניו יורק כאשר היה בנוקמים, שם אירועי המלחמה והמעבר בחור התולעת חוזר אליו כל פעם מחדש.
במקביל מופיע אויב חדש בשם מנדרין ומאיים על נשיא ארה"ב והאומה כולה, גורם לפיגועים רצחניים ותוקף את סטארק בעצמו, יחד עם כת של אנשים בעלי כוחות ריפוי על טבעיים, מה שגורם לאיירון מן לחזור לעבודה.
ראינו את הסרט באיימקס תלת מימד (יס-פלאנט ראשל"צ), האיימקס היה מצוין עם תמונה גדולה ויפה, התלת מימד לדעתי מיותר בסרט הזה.
בסה"כ עוד סרט מהנה, לדעתי מהנה בדיוק כמו כל סרט בסדרה, עם המון פיצוצים, אקשן ללא הפסקה, פעלולי רובוטים ועוד. מי שאהב את הסרטים הקודמים, יאהב מאוד גם את הנוכחי.
7.5/10
נ.ב. ידוע שבסרטי מארבל, בסוף הכתוביות יש קטע סופי שמרמז על הבאות - הפעם הם די הגזימו כאשר הקטע הגיע רק אחרי סט הכתוביות השלם (השני) והיה כמה שניות של טוני סטארק מדבר עם חצי בדיחה.. ממש מיותר.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
A Good Day to Die Hard
החמישי.
ג׳ון מקליין יוצא לרוסיה לעזור לבן שלו שהסתבך עם החוק ג׳ון מקליין ג׳וניור... שם הוא מגלה שהסיפור יותר מורכב ומתחיל לפרק את מוסקווה מכונית אחר מכונית ובניין אחר בניין.
וויליס עם קסם אישי וחן שלא נגמרים. פעולה מטורפת שמותחת את גבולות הסראונד עם כדורים שורקים ואת יכולות הסאב עם מכוניות מתרסקות. חלק ניכר מהסרט תבלו עם פה ועיניים פעורות.
מרדפי המכוניות ברוטאליים יותר מכל מה שראיתי.
כיף של סרט. אחד הטובים יותר בסידרה.
9
וכיבוי המוח הכרחי. אחרת יש כל כך הרבה שאי אפשר להסביר. צ׳רנוביל....
החמישי.
ג׳ון מקליין יוצא לרוסיה לעזור לבן שלו שהסתבך עם החוק ג׳ון מקליין ג׳וניור... שם הוא מגלה שהסיפור יותר מורכב ומתחיל לפרק את מוסקווה מכונית אחר מכונית ובניין אחר בניין.
וויליס עם קסם אישי וחן שלא נגמרים. פעולה מטורפת שמותחת את גבולות הסראונד עם כדורים שורקים ואת יכולות הסאב עם מכוניות מתרסקות. חלק ניכר מהסרט תבלו עם פה ועיניים פעורות.
9
וכיבוי המוח הכרחי. אחרת יש כל כך הרבה שאי אפשר להסביר. צ׳רנוביל....
Enjoy the Silence
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
נכון קטעי אקשן מרשימים וגם הסאונד. במיוחד המרדף בתחילת הסרט.OferL כתב:A Good Day to Die Hard
החמישי.
9
וכיבוי המוח הכרחי. אחרת יש כל כך הרבה שאי אפשר להסביר. צ׳רנוביל.......
אבל עדיין הרגשתי כאילו זה לא זה...
אולי הניסיון לדמות בסגנון לסדרת "זהות אבודה".
משהו הרגיש שם בוסר ולא מתאים לקו של הסדרה הנהדרת הזאת.
הסרט השלישי נכנס לפנטאון סרטי אקשן קלאסים לדעתי.
החמישי מקבל ממני 6.