לדעתי הם מתכוונים לIron man 4 , כי זה שיצא The Avengers 2 בעוד כמה שנים זה לא סוד..Hertz33 כתב:אני חושב שזה טעימה מהנוקמים הבא...itay25783 כתב:בנוסף כתוב בסוף "Tony stark will return" . אני בטוח שזה לא מפתיע אף אחד...Galna כתב:חיובי. הסצנה קיימת בוודאות. ראיתי באיימקס ראשל"צ.l33cher כתב:לכל מי שראה את IM3 - שמועה גורסת שישנה סצינה לאחר הקרדיטים של טוני ודוקטור באנר (ההולק) - מישהו יכול לאשר?
לא בקולנוע,ולא בשלל גרסאות שברשת מצאתי את הנ"ל...
אם תרצו אוכל לפרט - אין שם שום ספויילרים או משהו כזה............
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
Parker
ג'ייסון סטיית'ם משחק שוב בתפקיד הקבוע של פושע עם לב זהב, הפעם הוא נבגד על ידי השותפים שלו ויוצא במסע צדק להחזיר לעצמו את השלל. בדרך הוא מכיר מתווכת שטופת הורמונים (ג'ניפר לופז) ויחדיו הם גונבים מיליונים.
נדמה שהסרט הזה מחולק לשתיים. בחלק הראשון, סטיית'ם משחק בתפקיד המוכר של פושע אשר יוצא למשימה קטלנית והורג כל מה שעומד בדרכו. הוא מדוייק מאוד, כירורגי במעשיו והכל עם תכלית ואקשן במינון גבוה - ואז מגיעה לופז, במעין תפקיד מאולץ, אשר מאיטה את כל הסרט וגורמת לנו להרים גבה כאשר פתאום הכוכב המדוייק שלכל מעשיו יש תכלית, מוצא זמן להסתובב עם הבנטלי ברחבי העיר ולחפש בתים. אח"כ הפושע המנוסה שלנו גם מגייס (!!!) את לופז לשורותיו כצלע מסייעת. נו באמת...
חוץ מזה, הסרט מהנה ויעזור להעביר ערב עם מכות ופיצוצים בדיוק כמו שרק סטיית'ם יודע להעביר.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה חדה.
7/10
ג'ייסון סטיית'ם משחק שוב בתפקיד הקבוע של פושע עם לב זהב, הפעם הוא נבגד על ידי השותפים שלו ויוצא במסע צדק להחזיר לעצמו את השלל. בדרך הוא מכיר מתווכת שטופת הורמונים (ג'ניפר לופז) ויחדיו הם גונבים מיליונים.
נדמה שהסרט הזה מחולק לשתיים. בחלק הראשון, סטיית'ם משחק בתפקיד המוכר של פושע אשר יוצא למשימה קטלנית והורג כל מה שעומד בדרכו. הוא מדוייק מאוד, כירורגי במעשיו והכל עם תכלית ואקשן במינון גבוה - ואז מגיעה לופז, במעין תפקיד מאולץ, אשר מאיטה את כל הסרט וגורמת לנו להרים גבה כאשר פתאום הכוכב המדוייק שלכל מעשיו יש תכלית, מוצא זמן להסתובב עם הבנטלי ברחבי העיר ולחפש בתים. אח"כ הפושע המנוסה שלנו גם מגייס (!!!) את לופז לשורותיו כצלע מסייעת. נו באמת...
חוץ מזה, הסרט מהנה ויעזור להעביר ערב עם מכות ופיצוצים בדיוק כמו שרק סטיית'ם יודע להעביר.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה חדה.
7/10
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תלמד לפעם הבאה, בכל סרט של מרוול יש בסוף קטע לסרט הבא.l33cher כתב:לכל מי שראה את IM3 - שמועה גורסת שישנה סצינה לאחר הקרדיטים של טוני ודוקטור באנר (ההולק) - מישהו יכול לאשר?
לא בקולנוע,ולא בשלל גרסאות שברשת מצאתי את הנ"ל...
כמובן שהיה גם באיירון מן.
מטורף \ Maniac
סיפורו של צעיר עם אובססיה לבובות ראווה שמתעלל ורוצח בחורות
וגם מנסה לפתח קשרי ידידות עם אחת מהן.
כולל כמה סצינות קשות לצפייה.
הסרט צולם כאילו מתוך עיניו של הגיבור הראשי
מה שגורם לתנועה תזזיתית מאוד .
10\6
סיפורו של צעיר עם אובססיה לבובות ראווה שמתעלל ורוצח בחורות
וגם מנסה לפתח קשרי ידידות עם אחת מהן.
כולל כמה סצינות קשות לצפייה.
הסרט צולם כאילו מתוך עיניו של הגיבור הראשי
מה שגורם לתנועה תזזיתית מאוד .
10\6
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
dark skies
משפחה בפרברים נופלת קורבן לאירועים משונים ולא מוסברים שעם הזמן מאיימים על חייהם.
הסרט בהחלט לא רע אבל הוא לא מחדש שום דבר או מציע משהו מעט יוצא דופן, כאילו ניסו ללכת על הצד הכי בטוח ולא לנסות לתת איזה זוית ראיה אחרת לז'אנר.
6/10
משפחה בפרברים נופלת קורבן לאירועים משונים ולא מוסברים שעם הזמן מאיימים על חייהם.
הסרט בהחלט לא רע אבל הוא לא מחדש שום דבר או מציע משהו מעט יוצא דופן, כאילו ניסו ללכת על הצד הכי בטוח ולא לנסות לתת איזה זוית ראיה אחרת לז'אנר.
6/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Movie 43
אוסף של סצנות קומיות קצרות.
זהו סרט בו לקחו כל מיני שחקנים מפורסמים בין תפקידים קצת יותר גדולים ונתנו להם תפקיד מביך וקצר בסצנה בסרט. הליהוק באמת מרשים, מספיק להציץ ברשימת ה- Cast על מנת להבין שאולי יש פה באמת משהו בסרט - ובאמת יש בכמה סצנות. שאר הסצנות לא ממש טובות וסתם מביכות. תתעלמו מקטעי הגישור אשר נעשים על ידי כמה ילדים קטנים, הסצנות הראשונות שפותחות את הסרט, הינן מהסוג שיגרמו לכם לשכנע את הצד השני בזוגיות לשבת ולראות גם כן.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
5/10
זהו סרט בו לקחו כל מיני שחקנים מפורסמים בין תפקידים קצת יותר גדולים ונתנו להם תפקיד מביך וקצר בסצנה בסרט. הליהוק באמת מרשים, מספיק להציץ ברשימת ה- Cast על מנת להבין שאולי יש פה באמת משהו בסרט - ובאמת יש בכמה סצנות. שאר הסצנות לא ממש טובות וסתם מביכות. תתעלמו מקטעי הגישור אשר נעשים על ידי כמה ילדים קטנים, הסצנות הראשונות שפותחות את הסרט, הינן מהסוג שיגרמו לכם לשכנע את הצד השני בזוגיות לשבת ולראות גם כן.
5/10
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אכו קאסט מרשים.ziv_r כתב:Movie 43
5/10...
רק חבל שכל השחקנים הכניסו לרשימת הסרטים שלהם סרט עם ציון 4.4 ב IMDB.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
במקרה הזה IMDB טועה.avioren כתב:אכו קאסט מרשים.ziv_r כתב:Movie 43
5/10...
רק חבל שכל השחקנים הכניסו לרשימת הסרטים שלהם סרט עם ציון 4.4 ב IMDB....
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אפטרשוק / Aftershock
תקציר הסרט:
לאחר שקבוצת תיירים אמריקאים חוגגים במועדון לילי בצ'ילה, הם חווים רעידת אדמה חזקה וקטלנית אשר הורסת את העיר כולה. קבוצת התיירים מגלה שהסיוט רק מתחיל ושהדבר המסוכן ביותר שהם צריכים להתמודד איתו הוא עם אסירים שהשתחררו מבית משוגעים לאחר רעידת האדמה.
עוד סרט אסונות כביכול שניסו להציג לנו הצופים, אבל עם תקציב זול הייתי אומר..
סרט לא היסטרי .
ציון שלי לסרט 4.
מדובר על הסרט הזה למי שרוצה לדעת:
http://www.imdb.com/title/tt1780762/?ref_=fn_al_tt_1
לאחר שקבוצת תיירים אמריקאים חוגגים במועדון לילי בצ'ילה, הם חווים רעידת אדמה חזקה וקטלנית אשר הורסת את העיר כולה. קבוצת התיירים מגלה שהסיוט רק מתחיל ושהדבר המסוכן ביותר שהם צריכים להתמודד איתו הוא עם אסירים שהשתחררו מבית משוגעים לאחר רעידת האדמה.
עוד סרט אסונות כביכול שניסו להציג לנו הצופים, אבל עם תקציב זול הייתי אומר..
סרט לא היסטרי .
ציון שלי לסרט 4.
מדובר על הסרט הזה למי שרוצה לדעת:
http://www.imdb.com/title/tt1780762/?ref_=fn_al_tt_1
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
Stand up guys \ לילה אחרון בעיר
אסיר משוחרר (אל פצינו) שנותר לו לילה אחד לחיות בטרם יוצא להורג ע"י ראש המאפיה,
וחברו הטוב (כרסטופר ווקן), יוצאים ביחד ללילה רבוי בהרפתקאות כדי למצות כמה שיותר את הזמן שנשאר.
סרט בינוני עם סוף צפוי .
5.5/10
אסיר משוחרר (אל פצינו) שנותר לו לילה אחד לחיות בטרם יוצא להורג ע"י ראש המאפיה,
וחברו הטוב (כרסטופר ווקן), יוצאים ביחד ללילה רבוי בהרפתקאות כדי למצות כמה שיותר את הזמן שנשאר.
סרט בינוני עם סוף צפוי .
5.5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Vehicle 19
פול ווקר המוכר מסדרת Fast & Furious, משחק בתפקיד אסיר משוחרר אשר עושה את דרכו לחברתו במכונית שכורה, אך מגלה במכונית טלפון מסתורי, בחורה קשורה בתא מטען ואקדח. במהרה הוא מבין שהוא מעורב בסיפור שחיתות של מפקד המשטרה, כאשר האחרון יוצא להורגו.
מותחן פעולה חלש ביותר. נגיד שאנחנו איכשהו מקבלים את העובדה שכל הסרט מתרחש מאחורי ההגה, השלמנו כבר עם הגבולות של הדברים שניתן לעשות ברכב, אבל הסיפור עצמו ממש חלש. אנחנו שומעים במעורפל על "הרע" של הסרט, אבל לא זוכים לראות אותו או אפילו לשמוע את קולו. רצף החלטות מוזרות של כוכב הסדרה גורמות לנו להרים גבה יותר מפעם אחת וכאשר חצי מהסרט הכוכב מנסה לפגוש פנים מול פנים איזה שופט כאשר אפשר פשוט לשלוח לו את העדות באימייל, גרמה לי לאבד את הסבלנות.
חלש ומאכזב.
פסקול DTS-HD Master Audio וצילומים עירוניים מרהיבים מדרום אפריקה.
3/10
פול ווקר המוכר מסדרת Fast & Furious, משחק בתפקיד אסיר משוחרר אשר עושה את דרכו לחברתו במכונית שכורה, אך מגלה במכונית טלפון מסתורי, בחורה קשורה בתא מטען ואקדח. במהרה הוא מבין שהוא מעורב בסיפור שחיתות של מפקד המשטרה, כאשר האחרון יוצא להורגו.
מותחן פעולה חלש ביותר. נגיד שאנחנו איכשהו מקבלים את העובדה שכל הסרט מתרחש מאחורי ההגה, השלמנו כבר עם הגבולות של הדברים שניתן לעשות ברכב, אבל הסיפור עצמו ממש חלש. אנחנו שומעים במעורפל על "הרע" של הסרט, אבל לא זוכים לראות אותו או אפילו לשמוע את קולו. רצף החלטות מוזרות של כוכב הסדרה גורמות לנו להרים גבה יותר מפעם אחת וכאשר חצי מהסרט הכוכב מנסה לפגוש פנים מול פנים איזה שופט כאשר אפשר פשוט לשלוח לו את העדות באימייל, גרמה לי לאבד את הסבלנות.
חלש ומאכזב.
פסקול DTS-HD Master Audio וצילומים עירוניים מרהיבים מדרום אפריקה.
3/10
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הוא באמת כבר זקן מדי לסרטים כאלו. מה שהדהים אותי הוא שיש לו עדיין מבטא כבד אחרי כל כך הרבה שנים..blknom1 כתב:The Last Stand
רשמו הרבה ביקורות לפניי לגבי הסרט הזה ולכן אעשה זאת קצר:
סרט מיותר. ארנולד הזדקן וכבר לא ממש רלוונטי לטעמי.
משפטים חסרי שנינות ולעיתים על סף מגוחכים.
סרט פשוט רע.
3/10...
אני הייתי נותן לסרט ציון גבוה יותר רק בזכות הסאונד והצילום (ושוב תוך כיבוי כמה שיותר תאים במוח...)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה לא הוא שהזדקן זה אנחנו ..oris74 כתב:הוא באמת כבר זקן מדי לסרטים כאלו. מה שהדהים אותי הוא שיש לו עדיין מבטא כבד אחרי כל כך הרבה שנים..blknom1 כתב:The Last Stand
רשמו הרבה ביקורות לפניי לגבי הסרט הזה ולכן אעשה זאת קצר:
סרט מיותר. ארנולד הזדקן וכבר לא ממש רלוונטי לטעמי.
משפטים חסרי שנינות ולעיתים על סף מגוחכים.
סרט פשוט רע.
3/10...
אני הייתי נותן לסרט ציון גבוה יותר רק בזכות הסאונד והצילום (ושוב תוך כיבוי כמה שיותר תאים במוח...)...
הוא עושה בדיוק מה שעשה לפני 20-25 שנה.
זה פשוט לא מרגש יותר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי