רובוט לניקוי הבית roomba 560
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אצלך מחרבנים על הרצפה מתוך שיגרה? 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז פתרון אפשרי הוא שתוותר על תזמון הרומבה כשאתה לא בבית. זה גם יספק בידור וחומר לשיחה לבני המשפחה.
אני תיזמנתי את הרומבה לצאת במחול הנקיון כל בוקר ב 10. הדבר היחיד שבאמת עשיתי בנוגע לבעלי חיים הוא שאני סוגר את דלת מרפסת השרות כדי למנוע מצב שבו הרומבה ינסה לנקות את כל החול שהחתול פיזר מהארגז שלו. מבחינה זו כלב באמת יותר בעייתי.
אני תיזמנתי את הרומבה לצאת במחול הנקיון כל בוקר ב 10. הדבר היחיד שבאמת עשיתי בנוגע לבעלי חיים הוא שאני סוגר את דלת מרפסת השרות כדי למנוע מצב שבו הרומבה ינסה לנקות את כל החול שהחתול פיזר מהארגז שלו. מבחינה זו כלב באמת יותר בעייתי.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הטענה ראשונה לפחות 16 שעות מבלי להתייחס לצבע המנורה ,
ולא לשכוח להסיר את הנצרה הפלסטית טרם הטענה
ולא לשכוח להסיר את הנצרה הפלסטית טרם הטענה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שלי לא נטען 16 שעות כי 4 שעות אחרי שחיברתי אותו לתחנת העגינה הוא החליט שזה היה מספיק והוא ברח לי מהמשרד והתחיל לשוטט במסדרון לכיוון מחלקות אחרות.
גם לי הם אמרו, כסת"ח.
אם תנבור במדריך בשפה האנגלית תראה שרשום שם במפורש שהטענה ראשונית היא overnight ולא 16 שעות. הרובוט מגיע טעון מהמפעל.
הטענה של 16 שעות דרושה כאשר הסוללה פרוקה לחלוטין ואז הסימון של המנורה שונה. (אני חושב שכתום מהבהב מהר או משהו כזה...). אתה לא אמור להגיע למצב הזה במידה ויחידת הבסיס מחוברת תמיד לחשמל והרומבה מחוברת אליה.
בכל מקרה, אם אתה לא בטוח, ואתה יכול להתאפק תחכה את ה 16 שעות.. לא יקרה שום דבר רע.
אגב, במדריך בעברית כן רשום הטענה ראשונית של 16 שעות, אבל כמובן שאני סומך על הגרסה האנגלית המקורית ולא על התרגום.
אם תנבור במדריך בשפה האנגלית תראה שרשום שם במפורש שהטענה ראשונית היא overnight ולא 16 שעות. הרובוט מגיע טעון מהמפעל.
הטענה של 16 שעות דרושה כאשר הסוללה פרוקה לחלוטין ואז הסימון של המנורה שונה. (אני חושב שכתום מהבהב מהר או משהו כזה...). אתה לא אמור להגיע למצב הזה במידה ויחידת הבסיס מחוברת תמיד לחשמל והרומבה מחוברת אליה.
בכל מקרה, אם אתה לא בטוח, ואתה יכול להתאפק תחכה את ה 16 שעות.. לא יקרה שום דבר רע.
אגב, במדריך בעברית כן רשום הטענה ראשונית של 16 שעות, אבל כמובן שאני סומך על הגרסה האנגלית המקורית ולא על התרגום.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בעת שהמצבר מתרוקן - צבע המנורה עובר מירוק -מלא , לכתום -מתרוקן לאדום - הצילו 
אז אתה ממליץ לחבר לטעינה כשהוא מסונדל או משהו כזה, על מנת שלא יברח ?Catskinner כתב:שלי לא נטען 16 שעות כי 4 שעות אחרי שחיברתי אותו לתחנת העגינה הוא החליט שזה היה מספיק והוא ברח לי מהמשרד והתחיל לשוטט במסדרון לכיוון מחלקות אחרות....
natanp כתב:אז אתה ממליץ לחבר לטעינה כשהוא מסונדל או משהו כזה, על מנת שלא יברח ?Catskinner כתב:שלי לא נטען 16 שעות כי 4 שעות אחרי שחיברתי אותו לתחנת העגינה הוא החליט שזה היה מספיק והוא ברח לי מהמשרד והתחיל לשוטט במסדרון לכיוון מחלקות אחרות.......
אפשר גם להטעין אותו כאשר הוא הפוך על הגב
או לשים אותו בפינה כשקיר וירטואלי חוסם אותו !eagle75 כתב:natanp כתב:אז אתה ממליץ לחבר לטעינה כשהוא מסונדל או משהו כזה, על מנת שלא יברח ?Catskinner כתב:שלי לא נטען 16 שעות כי 4 שעות אחרי שחיברתי אותו לתחנת העגינה הוא החליט שזה היה מספיק והוא ברח לי מהמשרד והתחיל לשוטט במסדרון לכיוון מחלקות אחרות.......![]()
אפשר גם להטעין אותו כאשר הוא הפוך על הגב
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

או לא להטעין אותו במשרד אם קיבלת את החבילה למקום העבודה.
זה היה די משעשע לראות אותו מתרוצץ בחריצות במסדרון המוביל למחלקה הטכנית. הוא נראה כמו אוגר מגודל (אם כי די שטוח וחסר אזניים) הרץ למחילה שלו. בטח חשב שבמחלקה הטכנית הוא ימצא חברים.
זה היה די משעשע לראות אותו מתרוצץ בחריצות במסדרון המוביל למחלקה הטכנית. הוא נראה כמו אוגר מגודל (אם כי די שטוח וחסר אזניים) הרץ למחילה שלו. בטח חשב שבמחלקה הטכנית הוא ימצא חברים.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הרומבה עושה את העבודה (וטוב) אין הרבה מה לחדש...
האאא בעצם נזכרתי בסיפור קטן
חמתי (שתחיה) באה אלינו לביקור ואז אני שומע את אשתי צועקת "לאאאאאאאאאאאאא אל תעלי על זה , זה לא משקל!!!"

האאא בעצם נזכרתי בסיפור קטן
חמתי (שתחיה) באה אלינו לביקור ואז אני שומע את אשתי צועקת "לאאאאאאאאאאאאא אל תעלי על זה , זה לא משקל!!!"
נערך לאחרונה על ידי uris ב 15/09/2009 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.