שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
שני.
השבוע היא בביגין, וההגרלה תפגיש אותה עם ינקוביץ בסיבוב שלישי, אם תגיע.
נראה שמאז החלפת המאמן היא לא באותו כושר.
השבוע היא בביגין, וההגרלה תפגיש אותה עם ינקוביץ בסיבוב שלישי, אם תגיע.
נראה שמאז החלפת המאמן היא לא באותו כושר.
ערן
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ומכבי תל אביב עם כל הסופרלטיבים שנשפכו פה על הקבוצה הצהובה מוציאה בקושי תיקו ביתי נגד הפועל פ"ת (חזרו בדקה ה 84 משער של בוזגלו ל 1:1).....בעוד אני מסיים את המשפט והצהובים כובשים גול בדקה ה 94 ומנצחים 2:1....לא יאמן 
גילי, מוביל בקופסה 1:0
גילי, מוביל בקופסה 1:0
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
זהו המשחק הגרוע ביותר של מכבי מתחילת העונה, אבל אם במשחק כזה הם מנצחים אז אני מעודד.
תיקון, עטר השווה ל 1:1
תיקון, עטר השווה ל 1:1
....
-
osherov
-
- גורו Android

yarino כתב:זהו המשחק הגרוע ביותר של מכבי מתחילת העונה, אבל אם במשחק כזה הם מנצחים אז אני מעודד.
תיקון, עטר השווה ל 1:1...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אריה,osherov כתב:ומכבי תל אביב עם כל הסופרלטיבים שנשפכו פה על הקבוצה הצהובה מוציאה בקושי תיקו ביתי נגד הפועל פ"ת (חזרו בדקה ה 84 משער של בוזגלו ל 1:1).....בעוד אני מסיים את המשפט והצהובים כובשים גול בדקה ה 94 ומנצחים 2:1....לא יאמן
גילי, מוביל בקופסה 1:0...
אתה כזה מנחוס..
אם בנוסף גם נתניה היו משווים אחרי ההודעה שלך,
זה היה הסוף שלך..
...
- eg99
-
- חבר ותיק

יוני ארליך ויורגן מלצר מנצחים בגמר זוגות בבנגקוק.
ערן
-
osherov
-
- גורו Android

גילי,
אם הייתי יודע שאני כזה מאנחוס לקבוצה שלך הייתי עושה את זה כל השנה
yarino,
אלוהים ישמור אתכם איזה שוער יש לכם! נעזוב את הטעויות שלו (כמו הגול שקיבלתם אתמול) כי לעיתים יש לו הצלות מהסרטים, אבל מה שהכי בולט ומציק זה חוסר הביטחון שהוא מעביר לכל ההגנה. כמעט כל התקפה של היריב הוא צועק על איזה שחקן הגנה שלו כאילו עוד רגע הוא הולך לתלות אותו (נעזוב רגע את זה שהוא אחראי בעצמו על חלק לא קטן מההזדמנויות של היריב)...אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים בכדורגל הישראלי, אף אחד לא איפס את שטראובר שצריך להרגיע את ההגנה שלך ולא להלחיץ אותם
אם הייתי יודע שאני כזה מאנחוס לקבוצה שלך הייתי עושה את זה כל השנה
yarino,
אלוהים ישמור אתכם איזה שוער יש לכם! נעזוב את הטעויות שלו (כמו הגול שקיבלתם אתמול) כי לעיתים יש לו הצלות מהסרטים, אבל מה שהכי בולט ומציק זה חוסר הביטחון שהוא מעביר לכל ההגנה. כמעט כל התקפה של היריב הוא צועק על איזה שחקן הגנה שלו כאילו עוד רגע הוא הולך לתלות אותו (נעזוב רגע את זה שהוא אחראי בעצמו על חלק לא קטן מההזדמנויות של היריב)...אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים בכדורגל הישראלי, אף אחד לא איפס את שטראובר שצריך להרגיע את ההגנה שלך ולא להלחיץ אותם
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
זה בדיוק מה שאני תמיד אמרתי, הבחור ליצן, הצרחות המטומטמות שלו אחרי כל התקפה של היריב כבר הפכו להיות לעג.osherov כתב: yarino,
אלוהים ישמור אתכם איזה שוער יש לכם! נעזוב את הטעויות שלו (כמו הגול שקיבלתם אתמול) כי לעיתים יש לו הצלות מהסרטים, אבל מה שהכי בולט ומציק זה חוסר הביטחון שהוא מעביר לכל ההגנה. כמעט כל התקפה של היריב הוא צועק על איזה שחקן הגנה שלו כאילו עוד רגע הוא הולך לתלות אותו (נעזוב רגע את זה שהוא אחראי בעצמו על חלק לא קטן מההזדמנויות של היריב)...אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים בכדורגל הישראלי, אף אחד לא איפס את שטראובר שצריך להרגיע את ההגנה שלך ולא להלחיץ אותם...
אני לא מבין איך עוד לא הגיע הבלם חמום המח שייתן לו איזו "קטנה" אחרי צרחה, אולי זה מה שיאפס אותו.
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
שלא נדבר על ההתחזויות ובזבוזי הזמן הטיפשיים והמוגזמים שלו.
הבנאדם דרמה-קווין אמיתית.
הבנאדם דרמה-קווין אמיתית.
- eg99
-
- חבר ותיק

בלי לעורר שוב את הויכוח אם זה בכלל ספורט - אולימפיאדת השחמט.
ישראל פתחה לא טוב, אבל אחרי חמישה נצחונות רצופים, אנחנו מדורגים לפי הסיבוב האחרון במקום ה 3 (מתוך 148 מדינות).
1. אוקראינה עם 18 נקודות
2. רוסיה-1 עם 17
3. ישראל – 16
חמש מדינות עם 15
היום הסיבוב האחרון - ישראל נגד אוקראינה, רוסיה נגד ספרד (אחת מהחמש שבמקום הרביעי).
ישראל פתחה לא טוב, אבל אחרי חמישה נצחונות רצופים, אנחנו מדורגים לפי הסיבוב האחרון במקום ה 3 (מתוך 148 מדינות).
1. אוקראינה עם 18 נקודות
2. רוסיה-1 עם 17
3. ישראל – 16
חמש מדינות עם 15
היום הסיבוב האחרון - ישראל נגד אוקראינה, רוסיה נגד ספרד (אחת מהחמש שבמקום הרביעי).
ערן
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963175,00.htmleg99 כתב:יוני ארליך ויורגן מלצר מנצחים בגמר זוגות בבנגקוק....
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
הי, על זה עוד לא התווכחנו אף פעם
ויש לי הרגשה שפה אהיה יותר בצד של אריה.
אבל מה, זה הניק של אחד מספורטאינו
אבל מה, זה הניק של אחד מספורטאינו
משה
- yarino
-
- חבר מביא חבר

הקו האחורי של מכבי זו למעשה החוליה החלשה בקבוצה שמעל כולם מככב הליצן שבשער, קבוצה שהתקציב שלה קרוב ל 120 מיליון חייבת להביא שוער ברמה גבוהה כמו שגרנט עשה כשבא למכבי בתחילת שנות התשעים והביא את אוברוב.osherov כתב: yarino,
אלוהים ישמור אתכם איזה שוער יש לכם! נעזוב את הטעויות שלו (כמו הגול שקיבלתם אתמול) כי לעיתים יש לו הצלות מהסרטים, אבל מה שהכי בולט ומציק זה חוסר הביטחון שהוא מעביר לכל ההגנה. כמעט כל התקפה של היריב הוא צועק על איזה שחקן הגנה שלו כאילו עוד רגע הוא הולך לתלות אותו (נעזוב רגע את זה שהוא אחראי בעצמו על חלק לא קטן מההזדמנויות של היריב)...אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים בכדורגל הישראלי, אף אחד לא איפס את שטראובר שצריך להרגיע את ההגנה שלך ולא להלחיץ אותם...
אתמול רציתי לזרוק משהו על הטלויזיה אחרי שהליצן הזה יצא לכדור ברחבת החמש וכמו נגד אשדוד פיספס את הכדור ושחקן של פ"ת בנס לא כבש, מה עשה שטראובר? נתן בומבה לקורה והתחיל לצרוח על ההגנה, נו זה צורה לשוער?
גם בעמדת המגינים מכבי היו צריכים להביא שני מגינים ברמה גבוהה במקום זיו וסבן.
....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

לפי דיווחים, מנצ'סטר סיטי מתכוונת להגיש הצעה לרכוש את פיקה מבארסה, בסכום של 60 מיליון יורו ובשכר של 10 מיליון יורו לשנה למשך 5 שנים!!!
מטורף לגמרי.
בינתיים אין אישור לידיעה הזו.
היום ב-19:00 תארח בארסה את מאיורקה (דודו אוואט) כשבסגל יחסרו דויד ויה (אדום), צ'אבי ואדריאנו (פצועים).
בשעה 21:00 ריאל תארח את דפורטיבו לה-קורוניה.
מטורף לגמרי.
בינתיים אין אישור לידיעה הזו.
היום ב-19:00 תארח בארסה את מאיורקה (דודו אוואט) כשבסגל יחסרו דויד ויה (אדום), צ'אבי ואדריאנו (פצועים).
בשעה 21:00 ריאל תארח את דפורטיבו לה-קורוניה.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אין למנצ'סטר סיטי בעיה של כסף, אחרי הכל זהו מועדון הכדורגל העשיר בעולם.
....
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אביtheAman כתב: היום ב-19:00 תארח בארסה את מאיורקה (דודו אוואט) כשבסגל יחסרו דויד ויה (אדום), צ'אבי ואדריאנו (פצועים)....
יש לי הרגשה שאתם נותנים חמישייה היום..
...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אתה תצטרך לסבול אותי כל הערב..
בינתיים אני בצ'לסי-ארסנל,
וארסנל נראים לא רע בכלל..
כרגע הם מסוכנים יותר, לדעתי..
בינתיים אני בצ'לסי-ארסנל,
וארסנל נראים לא רע בכלל..
כרגע הם מסוכנים יותר, לדעתי..
...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

אבי,
גילי הרי לוקח שבועיים חופש לפני ואחרי הדרבי הגדול, חופש מכל פעילות שלא קשורה לכדורגל!
במידה והם מנצחים או מפסידים בדרבי בהפרש הגדול מ 2, השבועיים האלה מתארכים לפחות לחודש העלמות (או חגיגות)
גילי הרי לוקח שבועיים חופש לפני ואחרי הדרבי הגדול, חופש מכל פעילות שלא קשורה לכדורגל!
במידה והם מנצחים או מפסידים בדרבי בהפרש הגדול מ 2, השבועיים האלה מתארכים לפחות לחודש העלמות (או חגיגות)