תאסוף אותי מהמחשב וקח אותי לטלויזיה.Giliboy כתב:יוצא עכשיו, לאסוף אותך..?moco כתב:אתה בבלומפילד כבר, או שתהיה בבלומפילד?Giliboy כתב:אני בבלומפילד........
חייב לתת שם איזה כמה בירות להירגע.....
שיהיה בהצלחה ובמזל, אתם כנראה תזדקקו לזה .

תאסוף אותי מהמחשב וקח אותי לטלויזיה.Giliboy כתב:יוצא עכשיו, לאסוף אותך..?moco כתב:אתה בבלומפילד כבר, או שתהיה בבלומפילד?Giliboy כתב:אני בבלומפילד........

מה זה נזדקק..moco כתב:תאסוף אותי מהמחשב וקח אותי לטלויזיה.Giliboy כתב:יוצא עכשיו, לאסוף אותך..?moco כתב:אתה בבלומפילד כבר, או שתהיה בבלומפילד?Giliboy כתב:אני בבלומפילד........
שיהיה בהצלחה ובמזל, אתם כנראה תזדקקו לזה ....

בוווווזזזזזguyezra כתב:טוב שהזכרת.osherov כתב:אני מקווה שלא שכחתם שההפסד היום של ברצלונה בחוץ נגד קאזאן יתחיל ב 18:30...
משעמם לי....

לא, אני בונה על דיווחים בשרשורosherov כתב:אני מקווה שכולם מעודכנים בפיגור של ברצלונה...

באליפות האחרונה לא שיחקו גם רוב כוכבי ה NBA של הנבחרות האירופאיות. אני לא בטוח בכלל שהאמריקאים היו זוכים אם הם היו מגיעים לאליפות.osherov כתב:משה,
הפער בין ה NBA לבין אירופה ודרום אמריקה (ארגנטינה) קטן לעומת התקופה ההיא, בעיקר בגלל החדירה המסיבית של שחקנים זרים ל NBA. בתקופה ההיא כמעט לא היו שחקנים זרים ב NBA והיום לא רק שיש, אלא חלקם הם השחקנים המובילים בקבוצות שלהם ונחשבים לסופרסטארים ב NBA. הסיבה הנוספת היא הנבחרת שהורכבה אז מצוות שחקנים שהיה באמת יוצא דופן בכל סדר גודל...לא חושב שבהיסטוריה של ה NBA עד היום היו כל כך הרבה שחקנים טובים בדור בודד שהחליטו לשחק בשביל הדגל...לארי, מג'יק, ג'ורדן, בארקלי, מאלון, רובינסון, פיפן, יואינג, דרקסלר, סטוקטון....רק לכתוב את רועדות לי הידים....אין דברים כאלה! בנוסף לזה כיום לכוכבי ה NBA שוב יש חוסר רצון להתנדב לדגל, כי באמת אחרי עונה מפרכת של כמעט 100 משחקים, ממש אין להם כוח לשחק גם באולימפיידה ובאליפות עולם (באליפות העולם האחרונה הגיע רק כוכב אחד שכמעט לבדו ניצח את כל שאר הנבחרות-קווין דוראנט). אגב, אחרי אין ספור מפלות ולחץ של "העם" לשלוח נבחרת חזקה, דווקא בביג'ין הייתה חריגה ורוב הגדולים נקראו לדגל (קובי, לברון, וויד...) אבל זה עדיין לא התקרב בקמצוץ לענקים של אז (במשחק הגמר ארה"ב לא הייתה רחוקה מהפסד לספרדים של גאסול ורק קובי הגדול במשחק קלאטצ' אופייני הציל את האמריקאים מהפסד)...