מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- haimbl
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1202
atlas cloud
במילה אחת: אוף....
בכמה מילים: מקבץ סיפורים שלעצמם יכולים להיות מעניינים. ביחד? ממש לא
6
במילה אחת: אוף....
בכמה מילים: מקבץ סיפורים שלעצמם יכולים להיות מעניינים. ביחד? ממש לא
6
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
Border Run
שרון סטון משחקת ככתבת TV אשר יוצאת להציל את אחיה אשר נחטף בגבולות מקסיקו-ארה"ב. בדרך היא מכירה מקרוב את התהליך של הברחת מקסיקנים אל תוך US.
סרט גרוע, ממש גרוע. שרון יוצאת להציל את אחיה (בילי זיין) אשר נחטף. נדמה שהיא אמורה להיות בלחץ של זמן, במיוחד מכיוון שבדיוק לפני דקה הסבירו לנו שחייבים למצוא את החטוף ב- 48H הראשונות, אבל היא מוצאת זמן לארוחת ערב והתמזמזות בבר באמצע הדרך. האח נחטף? הגיוני שמתישהו יגלו לנו גם למה הוא נחטף, אך עד תום הסרט השאלה נשארת ללא מענה, גם חוסר ההבנה של שרון לגבי העבודה של אחיה לא במקום. תעשו טובה ותדלגו, בדיוק כמו שסטון הייתה צריכה לעשות כשהיא קראה את התסריט.
עוד סרט טוב לבדוק אפליקציות חדשות במרקט.
1/10
שרון סטון משחקת ככתבת TV אשר יוצאת להציל את אחיה אשר נחטף בגבולות מקסיקו-ארה"ב. בדרך היא מכירה מקרוב את התהליך של הברחת מקסיקנים אל תוך US.
סרט גרוע, ממש גרוע. שרון יוצאת להציל את אחיה (בילי זיין) אשר נחטף. נדמה שהיא אמורה להיות בלחץ של זמן, במיוחד מכיוון שבדיוק לפני דקה הסבירו לנו שחייבים למצוא את החטוף ב- 48H הראשונות, אבל היא מוצאת זמן לארוחת ערב והתמזמזות בבר באמצע הדרך. האח נחטף? הגיוני שמתישהו יגלו לנו גם למה הוא נחטף, אך עד תום הסרט השאלה נשארת ללא מענה, גם חוסר ההבנה של שרון לגבי העבודה של אחיה לא במקום. תעשו טובה ותדלגו, בדיוק כמו שסטון הייתה צריכה לעשות כשהיא קראה את התסריט.
עוד סרט טוב לבדוק אפליקציות חדשות במרקט.
1/10
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
G I Joe retailation
אזהרת מיני ספוילר !!!
הייתי נותן 10\10 אם הייתי מבין איך לעזאזל הנינג'ה הלבן (storm shadow) חי? מישהו יכול להסביר לי?
בסרט הקודם (Rise of cobra) הנינג'ה השחור די שיפד אותו והעיף אותו לאלף עזאזל
אז איך הוא חי בסרט הזה?
בכל מקרה,סרט קטלני,המון אקשן,מוזיקה לא רעה בכלל,לא מעט הומור,ומספק את הסחורה יופי-טופי.
מומלץ
אזהרת מיני ספוילר !!!
הייתי נותן 10\10 אם הייתי מבין איך לעזאזל הנינג'ה הלבן (storm shadow) חי? מישהו יכול להסביר לי?
בסרט הקודם (Rise of cobra) הנינג'ה השחור די שיפד אותו והעיף אותו לאלף עזאזל
אז איך הוא חי בסרט הזה?
בכל מקרה,סרט קטלני,המון אקשן,מוזיקה לא רעה בכלל,לא מעט הומור,ומספק את הסחורה יופי-טופי.
מומלץ
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
אני ממש לא מעריץ גדול של די קפריו, אבל לזכותו ייאמר שהתפקיד שלו כנבל דווקא היה מוצלח, לדעתי.molvy כתב:Django Unchained
סרט של טרנטינו עם ליהוק טוב מאוד (במיוחד כריסטוף וולס שמשחק את הגרמני בממזרים חסרי כבוד) פרט ללאונרדו די קפריו שמשחק את הבעלים האכזרי של האישה.
8/10...
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
אז ככה נסענו לכל ימי פסח למלון,
הברקה של רגע, אורזים סטרימר כבלים ודיסק קשיח עם הסרטים ....
אלו מה שיצא לי לראות, יש לי את מי להאשים, אגיד רק שזה לא אני .....
This Is 40
קומדיה על זוג+2 אשר מגיעים לגיל 40 ומקבלים החלטה לשנות את החיים שלהם לחיוביים ובריאים יותר. ההחלטה מציבה אותם בסיטואציות משעשעות.
סרט בנות טיפוסי. קומדיה על המצבים היומיומיים בזוגיות של הרבה מהצופים אשר מגדלים ילדים ומגיעים לשחיקה או שגרה מסויימת לאחר מספר שנים.
מספר סצנות משעשעות כמו כיצד להרוג את בן\בת הזוג, הישיבה בשירותים, מפגש עם הורה שהילד עם ילד מעצבן או עם
הסבא שהתחתן בשנית והביא 3 ילדי מבחנה לעולם, משעשעים בהחלט.
אורך הסרט שעתיים ורבע, אך כמעט כולו יעבור לכם מבלי שתשימו לב.
(התקציר שקוצר בחסות ziv_r)
8/10
The Chef
שף ותיק נאבק עם מנהל המסעדה החדש, המוכן לאבד כוכב ממדרג המסעדה, על מנת להכניס שף צעיר יותר המתמחה בתחומים גסטרונומיים רחבים
סרט כפי ונעים, הצרפתית נעימה לאוזן והמשחק מצויין .... קומדיה קלילה ונעימה.
7.5/10
Magic Mike
בחור בשם מייק, חשפן שלוקח צעיר תחת כנפיו ומלמד אותו את אמנות המסיבות, לעשות כסף קל ולתפוס בנות.
*** סרט
2/10
Stolen
גנב לשעבר מחפש בטירוף אחר ביתו הנעדרת אשר נחטפה ונכלאה בתא מטען של מונית.
ניקולאס קייג' - אומר הכל .
*** סרט.
2/10
The Dark Knight Rises
אין יותר מידי מה להרחיב על הסרט הזה ..... לדעתי עונה על כל הציפיות !!!
9/10
Robot & Frank
גנב בן 75 מקבל מתנה מבנו (שמאס בביקוריו השוטפים המצריכים נסיעה של 8 שעות בשבוע) רובוט שישרת אותו בכל צרכיו.
במהרה לומד הזקן כי הרובוט יכול לשרתו גם בצרכיו היותר יחודיים (גנב ...זוכרים?).
התחיל משעמם ... הסתיים בכך שנרדמתי .... לא נראה לי הוגן לתת ציון לסרט שלא הצלחתי לצלוח את 30 הדקות הראשונות שלו....
אני במיעוט כי הבנתי שמי שצולח את החצי המשעמם הראשון של הסרט זוכה בסרט לא רע בכלל ....
אשתדל שוב בהקדם.
הברקה של רגע, אורזים סטרימר כבלים ודיסק קשיח עם הסרטים ....
אלו מה שיצא לי לראות, יש לי את מי להאשים, אגיד רק שזה לא אני .....
This Is 40
קומדיה על זוג+2 אשר מגיעים לגיל 40 ומקבלים החלטה לשנות את החיים שלהם לחיוביים ובריאים יותר. ההחלטה מציבה אותם בסיטואציות משעשעות.
סרט בנות טיפוסי. קומדיה על המצבים היומיומיים בזוגיות של הרבה מהצופים אשר מגדלים ילדים ומגיעים לשחיקה או שגרה מסויימת לאחר מספר שנים.
מספר סצנות משעשעות כמו כיצד להרוג את בן\בת הזוג, הישיבה בשירותים, מפגש עם הורה שהילד עם ילד מעצבן או עם
הסבא שהתחתן בשנית והביא 3 ילדי מבחנה לעולם, משעשעים בהחלט.
אורך הסרט שעתיים ורבע, אך כמעט כולו יעבור לכם מבלי שתשימו לב.
(התקציר שקוצר בחסות ziv_r)
8/10
The Chef
שף ותיק נאבק עם מנהל המסעדה החדש, המוכן לאבד כוכב ממדרג המסעדה, על מנת להכניס שף צעיר יותר המתמחה בתחומים גסטרונומיים רחבים
סרט כפי ונעים, הצרפתית נעימה לאוזן והמשחק מצויין .... קומדיה קלילה ונעימה.
7.5/10
Magic Mike
בחור בשם מייק, חשפן שלוקח צעיר תחת כנפיו ומלמד אותו את אמנות המסיבות, לעשות כסף קל ולתפוס בנות.
*** סרט
2/10
Stolen
גנב לשעבר מחפש בטירוף אחר ביתו הנעדרת אשר נחטפה ונכלאה בתא מטען של מונית.
ניקולאס קייג' - אומר הכל .
*** סרט.
2/10
The Dark Knight Rises
אין יותר מידי מה להרחיב על הסרט הזה ..... לדעתי עונה על כל הציפיות !!!
9/10
Robot & Frank
גנב בן 75 מקבל מתנה מבנו (שמאס בביקוריו השוטפים המצריכים נסיעה של 8 שעות בשבוע) רובוט שישרת אותו בכל צרכיו.
במהרה לומד הזקן כי הרובוט יכול לשרתו גם בצרכיו היותר יחודיים (גנב ...זוכרים?).
התחיל משעמם ... הסתיים בכך שנרדמתי .... לא נראה לי הוגן לתת ציון לסרט שלא הצלחתי לצלוח את 30 הדקות הראשונות שלו....
אני במיעוט כי הבנתי שמי שצולח את החצי המשעמם הראשון של הסרט זוכה בסרט לא רע בכלל ....
אשתדל שוב בהקדם.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
The Sweeney
אני אוהב סרטי פעולה אנגלים אבל זה היה סתמי משהו.
יחידה משטרתית יעילה (תופסת את השודדים) אך מושחתת (לוקחת את השלל
) מאויימת ע"י קצין חוקר מיחדת חקירות פנים.
מפקד היחידה בשטח לא אוהב את הקצין החוקר משתי סיבות. את האחת אתם מבינים מההסבר ואת השניה תגלו בצפיה בסרט.
לאט לאט הפתיל מתקצר והעיניינים מסתבכים.
6\10
אני אוהב סרטי פעולה אנגלים אבל זה היה סתמי משהו.
יחידה משטרתית יעילה (תופסת את השודדים) אך מושחתת (לוקחת את השלל
מפקד היחידה בשטח לא אוהב את הקצין החוקר משתי סיבות. את האחת אתם מבינים מההסבר ואת השניה תגלו בצפיה בסרט.
לאט לאט הפתיל מתקצר והעיניינים מסתבכים.
6\10
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
מצטרף להמלצה , סרט מצויין.integral כתב:Silver Linings Playbook
מורה לשעבר משוחרר ממוסד טיפולי בתקווה לחזור לאשתו. כשהתחלתי לראות, חשבתי שמדובר בעוד צ'יק פליק סטנדרטי. ככל שהתפתח הסרט נשאבנו למשחק נפלא וסרט הרבה יותר עמוק ממה שנראה על פניו.
אהבנו.
8.5/10...
נהננו מכל רגע ,סרט לזוג קלאסי.
8.5/10
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
גם אניgizzz כתב: מצטרף להמלצה , סרט מצויין.
נהננו מכל רגע ,סרט לזוג קלאסי.
8.5/10...
7.8/10
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
Silver Linings Playbook
סרט נחמד, ציפיתי ליותר.
היה כיף לצפות בדנירו אחרי הרבה המון זמן וג'נפר לורנס חביבה מאוד אבל משהו בסיפור לא סחף.
7/10
סרט נחמד, ציפיתי ליותר.
היה כיף לצפות בדנירו אחרי הרבה המון זמן וג'נפר לורנס חביבה מאוד אבל משהו בסיפור לא סחף.
7/10
שי
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
zero dark thirty
לא סרט אקשן, אז אל תצפו ליותר מדי בכיוון הזה.
יש לו את הוייב של הסדרה "הומלנד" מבחינת הקצב, הצילום והדיאלוגים, אז מי שאוהב את הסדרה לדעתי יתחבר גם לסרט.
אני לא יודע אם כל ההייפ מוצדק, אבל זה בהחלט סרט ראוי.
7/10
לא סרט אקשן, אז אל תצפו ליותר מדי בכיוון הזה.
יש לו את הוייב של הסדרה "הומלנד" מבחינת הקצב, הצילום והדיאלוגים, אז מי שאוהב את הסדרה לדעתי יתחבר גם לסרט.
אני לא יודע אם כל ההייפ מוצדק, אבל זה בהחלט סרט ראוי.
7/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
באתי עם ציפיות , במיוחד לאור הציון הגבוה שקיבל ב IMDB
כמו כן פורסמה באתר ביקורת חיובית מאוד תחת הכותרת "סרט לסוף שבוע"
וגם אני התאכזבתי מהסרט .
כנראה שזה מסוג הסרטים שצריך לשים עליהם "V"

כמו כן פורסמה באתר ביקורת חיובית מאוד תחת הכותרת "סרט לסוף שבוע"
וגם אני התאכזבתי מהסרט .
כנראה שזה מסוג הסרטים שצריך לשים עליהם "V"
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
בלו-ריי מלא מספק רזולוצית Full-HD לכל עין ,Hertz33 כתב:הכי איכותי יהיה לצפות בלוריי 3D מלא. צפיתי בכמה סרטים בלוריי מלא ובגרסת הsbs שלהם לשם השוואה. יש יתרון משמעותי ל בלוריי באיכות ה3d.HaGingi כתב:תודה. נצפה שובpessik כתב:Life of Pi \ חיי פי תלת-מימד
אני צפיתי בגרסת top and bottom , מאמין ש Side by side יתן את אותו אפקט.
מומלץ מאוד עבור מי שברשותו הציוד המתאים , גם מי שכבר ראה - שווה צפייה נוספת ב 3D ....![]()
איזו שיטה נחשבת להכי-איכותית (אם יש הבדלים) ?......
SBS או TAB מספק רזולוציה של חצי Full-HD לכל עין .
ההבדל הוא ברזולוציה בלבד , עומק התלת-מימד זהה
כמובן שיבואו כאלה ויגידו שהחווית ה FULL-HD משדרגת את איכות הצפיה
ולא יתפשרו על פחות מזה, אני אישית בקושי מצליח להבחין בין 1080 ל 720
בטלוויזיה 60 אינטש , ממרחק של 4 מטר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
להנאה מתלת מימד צריך מסך הרבה יותר גדול או לשבת קרוב יותר
אני לא מעלה על דעתי לצפות בטלויזיה בתלת מימד.
זה תמיד יהיה קטן מדי
אני לא מעלה על דעתי לצפות בטלויזיה בתלת מימד.
זה תמיד יהיה קטן מדי
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Shayosef כתב:Silver Linings Playbook
סרט נחמד, ציפיתי ליותר.
7/10...
מעט ארוך מידי והסיפור די צ'יק פליקי
לא התלהבתי וזה בלשון המעטה
6.5/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
בכדי לאפשר לשרשור הזה להמשך כרגיל, פיצלתי את הדיון על Zero dark thirty לכאן:
http://www.hometheater.co.il/vt186732
http://www.hometheater.co.il/vt186732
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5260
- שם מלא: clubnet
The Factory / המפעל
The Factory / המפעל
תקציר הסרט:
ג'ון קיוזאק מגלם את דמותו של מייק פלטשר, שוטר מבאפאלו שכמה שנים אחורה רדף אחר רוצח סדרתי שהטיל את אימתו על העיר, וכנראה העלים כמה זונות מהרחובות. לא ברור האם רצח אותן משום שגופותיהן אף פעם לא נמצאו. כאן נכנסת לתמונה בתו של של פלטשר המתוסכל, שנחטפת גם היא ונזרקת למרתף, שם מחכות לה עוד כמה מקורבנותיו של הרוצח. בהמשך תתברר הסיבה להחזקתן שם...
סרט מיסתורין ומותח מאוד, שמשאיר אותנו הצופים במתח כל הזמן...
להתכונן לקראת הסוף: פשוט תפסתי תראש שלי...!
סרט חזק ומומלץ.
ציון שלי לסרט 7.5.
תהנו
The Imposter
תקציר הסרט:
מותחן דוקומנטרי מעולה על מקרה שהיה בשנות ה-90 בטקסס. בשנת 1994, נעלם ניקולס ברקלי בן ה-13 מבית הוריו בסאן אנטוניו. שלוש וחצי שנים לאחר מכן, כשהמשפחה המיואשת החלה להשלים עם ההיעלמות, הם קיבלו הודעה מספרד שבנם האבוד נמצא חי ובריא. הנער - עכשיו בן 16 ומפגין מבטא צרפתי מפתיע- מתקבל בברכה ע"י משפחתו, אבל משהו בו מאותת צרות. חוץ מזה שנראה שההיעדרות המוזרה שלו גרמה לו להתבגר במהירות פלאית כמעט. מה קרה לך ניקולס ברקלי?
תאמת זה פעם ראשונה שאני צופה בסרט שכזה" דוקו" ..שחקנים שמספרים תסיפור..דיאלוג שכזה
תחילת הסרט טיפה חלשה קצת לא משהו, אבל לאט לאט הסרט קיבל תאוצה מטורפת..
קרו המון התפתחויות של ממש.. סרט בסה"כ מעניין..
ציון שלי לסרט 7
תקציר הסרט:
ג'ון קיוזאק מגלם את דמותו של מייק פלטשר, שוטר מבאפאלו שכמה שנים אחורה רדף אחר רוצח סדרתי שהטיל את אימתו על העיר, וכנראה העלים כמה זונות מהרחובות. לא ברור האם רצח אותן משום שגופותיהן אף פעם לא נמצאו. כאן נכנסת לתמונה בתו של של פלטשר המתוסכל, שנחטפת גם היא ונזרקת למרתף, שם מחכות לה עוד כמה מקורבנותיו של הרוצח. בהמשך תתברר הסיבה להחזקתן שם...
סרט מיסתורין ומותח מאוד, שמשאיר אותנו הצופים במתח כל הזמן...
להתכונן לקראת הסוף: פשוט תפסתי תראש שלי...!
סרט חזק ומומלץ.
ציון שלי לסרט 7.5.
תהנו
The Imposter
תקציר הסרט:
מותחן דוקומנטרי מעולה על מקרה שהיה בשנות ה-90 בטקסס. בשנת 1994, נעלם ניקולס ברקלי בן ה-13 מבית הוריו בסאן אנטוניו. שלוש וחצי שנים לאחר מכן, כשהמשפחה המיואשת החלה להשלים עם ההיעלמות, הם קיבלו הודעה מספרד שבנם האבוד נמצא חי ובריא. הנער - עכשיו בן 16 ומפגין מבטא צרפתי מפתיע- מתקבל בברכה ע"י משפחתו, אבל משהו בו מאותת צרות. חוץ מזה שנראה שההיעדרות המוזרה שלו גרמה לו להתבגר במהירות פלאית כמעט. מה קרה לך ניקולס ברקלי?
תאמת זה פעם ראשונה שאני צופה בסרט שכזה" דוקו" ..שחקנים שמספרים תסיפור..דיאלוג שכזה
תחילת הסרט טיפה חלשה קצת לא משהו, אבל לאט לאט הסרט קיבל תאוצה מטורפת..
קרו המון התפתחויות של ממש.. סרט בסה"כ מעניין..
ציון שלי לסרט 7
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
this is 40
זוג בן 40 עם 3 ילדים. קומדיה דרמטית של ג'ד אפטו. מוצלח מאוד והסרט הזכיר לי קצת את הסרט הורים במשרה מלאה שזו מחמאה בפני עצמה.
8 מתוך 10
8 מתוך 10
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
The Factory
ג'ון קיוזק כבלש אשר חוקר העלמות של פרוצות. כאשר הבת שלו נחטפת, החקירה נכנסת להילוך גבוה. מלווה את קיוזק בסרט השחקנית ג'ניפר קרפנטר.
מותחן בלשי שגרתי. זה בערך כל מה שיש לי להגיד על הסרט. לא עמוק מידי, לא מפותל מידי, די ישיר ולעניין.
יש כמה תהיות מוזרות בסרט כמו למה החטופות מבצעות כל מה שאומרים להם, כיצד החוטף גורם להן לעשות כל מה שהוא רוצה ומי לעזאזל מטפל בכל התינוקות הללו, אבל עזבו, זה סרט.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6.5/10
ג'ון קיוזק כבלש אשר חוקר העלמות של פרוצות. כאשר הבת שלו נחטפת, החקירה נכנסת להילוך גבוה. מלווה את קיוזק בסרט השחקנית ג'ניפר קרפנטר.
מותחן בלשי שגרתי. זה בערך כל מה שיש לי להגיד על הסרט. לא עמוק מידי, לא מפותל מידי, די ישיר ולעניין.
יש כמה תהיות מוזרות בסרט כמו למה החטופות מבצעות כל מה שאומרים להם, כיצד החוטף גורם להן לעשות כל מה שהוא רוצה ומי לעזאזל מטפל בכל התינוקות הללו, אבל עזבו, זה סרט.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6.5/10