מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
בטח כבר כתבו והרחיבו לפניי אודות הסרט הנהדר, אבל אוסיף מנקודת ראות אישית
ושלא כצפוי, הצלחתי לצפות בסרט ''במכה אחת'', ללא פיצול - וזה רק מעיד שעל אף העייפות הכרונית שמלווה אותי תכופות, הצלחתי להישאר ער לכל אורך הסרט (זוגתי מקרנסקה נרדמה דקות לפני הסיום, גם זה הישג בפני עצמו)
התוכן בקצרה:
מסעו המופלא של ההוביט בעל כפות הרגליים הענקיות ''בילבו'' לעבר ממלכת הגמדים האבודה, אשר נכבשה לפני שנים רבות ע''י הדרקון הנורא.
ובכן, קולנוע במיטבו, חוויה עוצרת נשימה.
נהנתי מאוד. גרפיקה ממוחשבת, אפקטים מדהימים, דמויות ססגוניות, נופים מרהיבים, אבל ברשותכם אתרכז ב-''ממלכת ההוביטון'' המקסימה שבניו זילנד, כפי שנצפתה בתחילת הסרט...
פשוט גן עדן עלי אדמות. מקום ציורי ומופלא. חלום של מקום.
אוויר צח, חיות בית שלוות וחמודות, עצי פרי, שבילים מיוחדים המובילים לאחד המקומות המקסימים בעולם,
הירוק שולט בכל.
עוד פנינה קולנועית מופלאה מופיעה לקראת סיום הסרט
הפגישה בין ההוביט 'בילבו'' לבין היצור המבעית והשדוף - ''גולום'' ('חמדתי...') הזכור מסרטי ''שר הטבעות''.
רבע שעה של דיאלוג מופלא ומתוח בין שניהם שהסבו לי הנאה עצומה, שוב, קולנוע במיטבו - אחד משיאיי הסרט.
סה''כ פנינה קולנועית ברמה הגבוהה ביותר
כן ירבו סרטים כאלה..על אף אורכם המעיק (היה ניתן לקצר את הסרט, לא נורא..)
ציון: 9.2/10
ושלא כצפוי, הצלחתי לצפות בסרט ''במכה אחת'', ללא פיצול - וזה רק מעיד שעל אף העייפות הכרונית שמלווה אותי תכופות, הצלחתי להישאר ער לכל אורך הסרט (זוגתי מקרנסקה נרדמה דקות לפני הסיום, גם זה הישג בפני עצמו)
התוכן בקצרה:
מסעו המופלא של ההוביט בעל כפות הרגליים הענקיות ''בילבו'' לעבר ממלכת הגמדים האבודה, אשר נכבשה לפני שנים רבות ע''י הדרקון הנורא.
ובכן, קולנוע במיטבו, חוויה עוצרת נשימה.
נהנתי מאוד. גרפיקה ממוחשבת, אפקטים מדהימים, דמויות ססגוניות, נופים מרהיבים, אבל ברשותכם אתרכז ב-''ממלכת ההוביטון'' המקסימה שבניו זילנד, כפי שנצפתה בתחילת הסרט...
פשוט גן עדן עלי אדמות. מקום ציורי ומופלא. חלום של מקום.
אוויר צח, חיות בית שלוות וחמודות, עצי פרי, שבילים מיוחדים המובילים לאחד המקומות המקסימים בעולם,
הירוק שולט בכל.
עוד פנינה קולנועית מופלאה מופיעה לקראת סיום הסרט
הפגישה בין ההוביט 'בילבו'' לבין היצור המבעית והשדוף - ''גולום'' ('חמדתי...') הזכור מסרטי ''שר הטבעות''.
רבע שעה של דיאלוג מופלא ומתוח בין שניהם שהסבו לי הנאה עצומה, שוב, קולנוע במיטבו - אחד משיאיי הסרט.
סה''כ פנינה קולנועית ברמה הגבוהה ביותר
כן ירבו סרטים כאלה..על אף אורכם המעיק (היה ניתן לקצר את הסרט, לא נורא..)
ציון: 9.2/10
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Killing them softly
רוצח שכיר מבצע כמה עבודות עבור המאפיה.
הסרט מנסה להציג את הפשע המאורגן כמקום עבודה מסודר כמו כל חברה גדולה. כל החלטה צריכה לעבור אישור מינהלתי וכל שינוי לא יכול להתבצע עד שמאושר. העובדים אפורים ללא הזוהר שהוליווד בדרך כלל מציגה. ברגעים הטובים מזכיר את סופרנוס.
הסרט כולו אפור וזה היה עובד (יש ז'אנר שלם של סרטי פעולה בריטיים מעולים וגם כמה פרקי סופרנוס) אם לא היו מתעקשים לעשות מעשה טרנטינו ולהכניס גיבובי דיאלוגים ארוכים ומיותרים. על העבודה הזו, על עבודות קודמות, על ארה"ב, הבחירות והנשיא. מיותר וחופר.
6/10
The man with the iron fists
אמל"ח אמריקאי/טרנטינואי.
חיקוי לסרטים סיניים ישנים. ראסל קרואו מה עבר לך בראש?
מביך.
2/10
Electrik Children
נערה בקהילה דתית מבודדת נכנסת להריון משמיעת קלטת שירי פופ ישנים... היא יוצאת למסע למצוא את האב ומגיעה ללאס וגאס. מגלה את העולם האמיתי ואת עצמה.
סיפור מרגש ונאיבי במתכוון כמו הגיבורה. משחק מתון ואיכותי של כל הצעירים.
סרט קטן וטוב
8/10
רוצח שכיר מבצע כמה עבודות עבור המאפיה.
הסרט מנסה להציג את הפשע המאורגן כמקום עבודה מסודר כמו כל חברה גדולה. כל החלטה צריכה לעבור אישור מינהלתי וכל שינוי לא יכול להתבצע עד שמאושר. העובדים אפורים ללא הזוהר שהוליווד בדרך כלל מציגה. ברגעים הטובים מזכיר את סופרנוס.
הסרט כולו אפור וזה היה עובד (יש ז'אנר שלם של סרטי פעולה בריטיים מעולים וגם כמה פרקי סופרנוס) אם לא היו מתעקשים לעשות מעשה טרנטינו ולהכניס גיבובי דיאלוגים ארוכים ומיותרים. על העבודה הזו, על עבודות קודמות, על ארה"ב, הבחירות והנשיא. מיותר וחופר.
6/10
The man with the iron fists
אמל"ח אמריקאי/טרנטינואי.
חיקוי לסרטים סיניים ישנים. ראסל קרואו מה עבר לך בראש?
מביך.
2/10
Electrik Children
נערה בקהילה דתית מבודדת נכנסת להריון משמיעת קלטת שירי פופ ישנים... היא יוצאת למסע למצוא את האב ומגיעה ללאס וגאס. מגלה את העולם האמיתי ואת עצמה.
סיפור מרגש ונאיבי במתכוון כמו הגיבורה. משחק מתון ואיכותי של כל הצעירים.
סרט קטן וטוב
8/10
Enjoy the Silence
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
ziv_r כתב:Zombieland
קולומבוס הינו צעיר בקולג' אשר הצליח לשרוד מגיפת זומבים כלל עולמית בשל קוד נוקשה שהציב לעצמו. הוא פוגש את טלהסי, בחור קשוח אשר לוקח את כל מגיפת הזומבים בקלות ורק מחפש לשתות, לנהוג ברכבים יפים ובמסע אחר טווינקי, הממתק האהוב עליו.
קולומבוס וטלהסי מתאחדים ויחד הם נתקלים בהרפתקאות - זוג בחורות שנתקעו, נוסעים להוליווד וגם לפארק שעשועים.
עם וודי הארלסון.
אני חובב מושבע של סרטים בהם רוב האנושות הוכחדה (זה אומר שאני לא אוהב אנשים?). מצבים כאלו בדרך כלל ניתן למצוא בסרטי זומבים, וירוסים ואסונות טבע. אולי לא כולם יודעים (), אבל הז'אנר החביב עלי הינו סרטי זומבים - וכמה שמחתי שסוף סוף יצא הסרט הזה ב Blu-ray.
אז לכבוד מאורעות מסוג זה, אני משכיב את הבנים לישון מוקדם, את האישה בחדר עם תוכניות הריאליטי, סוגר את הטלפון והסקייפ ומקרב קצת יותר את הספה למסך.
טוב, אלו היו ההכנות שלי לסרט. לגבי הסרט עצמו, יש לנו סוף סוף קצת רענון ב Plot-ים שבדרך כלל חוזרים על עצמם בסרטים מסוג זה. הסרט נפתח בהצגה משעשעת של הקוד שקולומבוס (אחד השחקנים הראשים) הנהיג לעצמו על מנת לא ליפול לטרף בפני הזומבים. מציגים לנו חוקים כמו "חגורות בטיחות" - חוק שבחיים לא הייתי חושב עליו ואז מראים סצינה למה זה כל כך חשוב לחגור חגורת בטיחות כאשר העולם שורץ בזומבים. עוד חוק בשם: "להתמתח" - ואז וידאו משעשע נוסף וככה מידי פעם לאורך הסרט מציגים בפנינו חוקים שונים אשר כולם זוכים להיות כתובים במחברת קטנה שמחזיק קולומבוס.
בהמשך הסרט, האיחוד של קולומבוס עם טלהסי, צייד הזומבים, הופך את ההתנהגות הבטוחה והקומית שראינו בסרט עד כה, לקצת יותר משעשעת ופשוט כיפית.
יש המון סצנות מקוריות בהמשך, כמו מפגש עם ביל מוריי והתרפקות על העבר שלו עם Ghost Busters, התפרקות בחנות מזכרות, חיסול זומבים בפארק שעשועים בעזרת המתקנים השונים ועוד המון.
אז למרות שלא נשמר פה הקוד של הזומבים אשר הונהג על ידי גורג' רומרו (הזומבים פה רצים), עדיין הסרט מהנה ומשעשע לצפייה. מומלץ לא רק לחובבי זומבים.
פסקול DTS-HD Master Audio מצויין ולא להתפשר על פחות.
אם הייתי צריך לסכם את כל הסרט הזה במילה אחת, הייתי בחור במילה: "כיף".
לגבי הציון, הוא הרוויח אותו בצדק:
9/10...
צפיתי בסרט "מעט" באיחור ונהנתי מכל רגע. מנצל את התיאור הכול כך מפורט של זיו כי מתעצל לכתוב דברים דומים שוב
אחלה סרט מאוד זורם כיפי ומצחיק כלל לא מזכיר סרט אימה למרת מספר לא מבוטל של זרמי דם שנובעים מכל מיני נקבים בגופם של הזומבים.
מאוד מומלץ
רק בגלל שאני לא חובב סרטי זומבים כמו זיו הציון שלי מעט נמוך משלו
8/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
The Baytown Outlaws (תרגום באנגלית)
לא זכורות לי ביקורות על הסרט הזה בכלל פה בשירשור לכן באתי בלי ציפיוות בכלל ומאוד נהנתי. סרט קליל וזורם.
שלושה אחים מקבלים מהשריף של העיירה שלהם משימות בעד כסף להרוג עבריינים שהוא לא מצליח לעצור בגלל מגבלות החוק.
לעיירה מגיע סוכן FBI שמתחיל לאט לאט לעלות על המזימה של השריף. באותו זמן השלישייה מקבלת עבודה שהם לא רגילים לה, לחטוף אדם מעבריין רשע.
מומלץ
7.5\10
לא זכורות לי ביקורות על הסרט הזה בכלל פה בשירשור לכן באתי בלי ציפיוות בכלל ומאוד נהנתי. סרט קליל וזורם.
שלושה אחים מקבלים מהשריף של העיירה שלהם משימות בעד כסף להרוג עבריינים שהוא לא מצליח לעצור בגלל מגבלות החוק.
לעיירה מגיע סוכן FBI שמתחיל לאט לאט לעלות על המזימה של השריף. באותו זמן השלישייה מקבלת עבודה שהם לא רגילים לה, לחטוף אדם מעבריין רשע.
מומלץ
7.5\10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

death race 3
הייתי קרוב לסגור את הבאסטה אבל הסוף הפיח בי חיים
פרנקנשטיין, הנהג הכי מוארך במירוץ הקטלני של בתי הכלא נהפך להיות סלע המחלוקת בין מנהל הכלא שבו הוא נמצא לבין מיליארדר אנגלי שמתכנן להפיץ את המירוץ בעוד כמה יעדים מחוץ לכלא בו הוא נערך.
5.5\10
הייתי קרוב לסגור את הבאסטה אבל הסוף הפיח בי חיים
פרנקנשטיין, הנהג הכי מוארך במירוץ הקטלני של בתי הכלא נהפך להיות סלע המחלוקת בין מנהל הכלא שבו הוא נמצא לבין מיליארדר אנגלי שמתכנן להפיץ את המירוץ בעוד כמה יעדים מחוץ לכלא בו הוא נערך.
5.5\10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Life of Pi \ חיי פי תלת-מימד
רק עכשיו הזדמן לי לראות את הסרט , כתבו פה כבר לא מעט ביקורות ולכן אתייחס רק לאלמנט אחד :
צפיתי בגרסת תלת-מימד ואני חייב להגיד שזה פשוט מ-ד-ה-י-ם
מתוך עשרות סרטים שראיתי בתלת-מימד זה אחד המוצלחים אם לא המוצלח ביותר!
התלת-מימד עמוק מאוד ומורגש לכל אורך הסרט עם המון סצינות מהרהיבות - CGI במיטבו.
הסרט עצמו על מסך מלא , ללא קווים שחורים למעלה ולמטה , מה שמוסיף מאוד לביצועים.
אני צפיתי בגרסת top and bottom , מאמין ש Side by side יתן את אותו אפקט.
מומלץ מאוד עבור מי שברשותו הציוד המתאים , גם מי שכבר ראה - שווה צפייה נוספת ב 3D .
( Life.of.Pi.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcS )
רק עכשיו הזדמן לי לראות את הסרט , כתבו פה כבר לא מעט ביקורות ולכן אתייחס רק לאלמנט אחד :
צפיתי בגרסת תלת-מימד ואני חייב להגיד שזה פשוט מ-ד-ה-י-ם
מתוך עשרות סרטים שראיתי בתלת-מימד זה אחד המוצלחים אם לא המוצלח ביותר!
התלת-מימד עמוק מאוד ומורגש לכל אורך הסרט עם המון סצינות מהרהיבות - CGI במיטבו.
הסרט עצמו על מסך מלא , ללא קווים שחורים למעלה ולמטה , מה שמוסיף מאוד לביצועים.
מומלץ מאוד עבור מי שברשותו הציוד המתאים , גם מי שכבר ראה - שווה צפייה נוספת ב 3D .
( Life.of.Pi.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcS )
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- HaGingi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
תודה. נצפה שובpessik כתב:Life of Pi \ חיי פי תלת-מימד
מומלץ מאוד עבור מי שברשותו הציוד המתאים , גם מי שכבר ראה - שווה צפייה נוספת ב 3D ....
איזו שיטה נחשבת להכי-איכותית (אם יש הבדלים) ?
הג'ינג'י

- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
הכי איכותי יהיה לצפות בלוריי 3D מלא. צפיתי בכמה סרטים בלוריי מלא ובגרסת הsbs שלהם לשם השוואה. יש יתרון משמעותי ל בלוריי באיכות ה3d.HaGingi כתב:תודה. נצפה שובpessik כתב:Life of Pi \ חיי פי תלת-מימד
מומלץ מאוד עבור מי שברשותו הציוד המתאים , גם מי שכבר ראה - שווה צפייה נוספת ב 3D ....![]()
איזו שיטה נחשבת להכי-איכותית (אם יש הבדלים) ?...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
מומלץ מאוד לראות את הסרט בתלת מימד מלא מבלוריי. בעיני זה הסרט הראשון שעוקף את אווטאר בסיבוב מבחינת התלת מימד שלו.
- ron5054
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 513
רצוי לציין שלבעלי מסך 3D פסיבי עדיף להוריד TAB מאשר SBS כי בSBS אתה מפסיד יותר רזולוציה לעומת מסכי 3D אקטיבי ולעומת זאת TAB ייראה אותו דבר על אקטיבי ופסיבי.
לא זוכר את ההסבר המדויק למה. קראתי את זה פעם בטראקר של HDMANIACS
לא זוכר את ההסבר המדויק למה. קראתי את זה פעם בטראקר של HDMANIACS
- sagi1261
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 594
BLURAY AVC 3D ISO יעשה את העבודה בצורה מושלמת .
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
Olympus has Fallen
טרוריסטים צפון קוריאנים משתלטים על הבית הלבן ועושים הרבה בלאגן בווישנגטון. פטריו-אמריקון (עכשיו המצאתי מושג...) סטנדרטי. אני די משוכנע שאמריקאים רבים באמת חשים גאווה אמיתית לאור סרטים כאלו, בזמן שאני לא יכול להתעלם מהיהירות, הרגשנות וחוסר ההגיון ברוב מה שקורה שם. לפחות להבדיל מכוננות עם שחר, הסרט לא לוקח את עצמו כל כך ברצינות.
בכל מקרה - אקשן טוב, סאונד טוב, ומשחק סביר. עלילה מופרכת לחלוטין עם לא מעט חורים והרבה קיטש. מצד שני, לא באנו בשביל עלילה, אז סבבה. הסרט עושה את העבודה.
7/10
טרוריסטים צפון קוריאנים משתלטים על הבית הלבן ועושים הרבה בלאגן בווישנגטון. פטריו-אמריקון (עכשיו המצאתי מושג...) סטנדרטי. אני די משוכנע שאמריקאים רבים באמת חשים גאווה אמיתית לאור סרטים כאלו, בזמן שאני לא יכול להתעלם מהיהירות, הרגשנות וחוסר ההגיון ברוב מה שקורה שם. לפחות להבדיל מכוננות עם שחר, הסרט לא לוקח את עצמו כל כך ברצינות.
בכל מקרה - אקשן טוב, סאונד טוב, ומשחק סביר. עלילה מופרכת לחלוטין עם לא מעט חורים והרבה קיטש. מצד שני, לא באנו בשביל עלילה, אז סבבה. הסרט עושה את העבודה.
7/10
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Tower Block
בנין בעיר בריטית כלשהי שנבנה כשיכון זול אחרי מלחה"ע.
פשע, סמים ואלימות הם חלק מחיי הדיירים. וכרגיל יש יזם שקיבל אישור להוריד את הבנין ורק דיירי הקומה העליונה מסרבים להתפנות.
נשמע מוכר. אז זהו שעד דקה 22 בסרט זה באמת מוכר.
ואז יש שינוי בלתי צפוי בעלילה והסרט הופך למשהו אחר לגמרי.
גם אחרי הטוויסט הסרט אינו יצירת מופת אבל דרמת מתח לא רעה.
7.5/10
בנין בעיר בריטית כלשהי שנבנה כשיכון זול אחרי מלחה"ע.
פשע, סמים ואלימות הם חלק מחיי הדיירים. וכרגיל יש יזם שקיבל אישור להוריד את הבנין ורק דיירי הקומה העליונה מסרבים להתפנות.
נשמע מוכר. אז זהו שעד דקה 22 בסרט זה באמת מוכר.
ואז יש שינוי בלתי צפוי בעלילה והסרט הופך למשהו אחר לגמרי.
גם אחרי הטוויסט הסרט אינו יצירת מופת אבל דרמת מתח לא רעה.
7.5/10
Enjoy the Silence
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
Total recall
מי לא זוכר את זיכרון גורלי הישן והטוב של שנות ה-90 עם שוורצנגר וסטון? בהפקה כנראה החליטו שזה זמן טוב לסרט שני כשזה קיבל תפנית קלה בצורת אפקטים משכנעים יותר, גיבור מבולבל וזוג בחורות שישכנעו אותו כבר לאיזה צד הוא באמת שייך. האמת שציפיתי להתאכזב, אבל היה לא רע בכלל כולל כמה גאגים על הסרט הישן.
7/10
Once
גלן הוא גיטריסט/זמר רחוב בלילות וטכנאי שואבי אבק בבקרים. באחד הימים הוא פוגש במהגרת צ'כית שמנגנת על פסנתר ואט אט נקשרת בינהם מערכת יחסים למרות התנאים הסביבתיים הבעייתים.
הסרט מכיל קטעי שירה וניגון רבים (חלקם מוכרים). מי שזה הסגנון שלו יתחבר ומי שלא כנראה שלא.
7.5/10
מי לא זוכר את זיכרון גורלי הישן והטוב של שנות ה-90 עם שוורצנגר וסטון? בהפקה כנראה החליטו שזה זמן טוב לסרט שני כשזה קיבל תפנית קלה בצורת אפקטים משכנעים יותר, גיבור מבולבל וזוג בחורות שישכנעו אותו כבר לאיזה צד הוא באמת שייך. האמת שציפיתי להתאכזב, אבל היה לא רע בכלל כולל כמה גאגים על הסרט הישן.
7/10
Once
גלן הוא גיטריסט/זמר רחוב בלילות וטכנאי שואבי אבק בבקרים. באחד הימים הוא פוגש במהגרת צ'כית שמנגנת על פסנתר ואט אט נקשרת בינהם מערכת יחסים למרות התנאים הסביבתיים הבעייתים.
הסרט מכיל קטעי שירה וניגון רבים (חלקם מוכרים). מי שזה הסגנון שלו יתחבר ומי שלא כנראה שלא.
7.5/10
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
Silver Linings Playbook
מורה לשעבר משוחרר ממוסד טיפולי בתקווה לחזור לאשתו. כשהתחלתי לראות, חשבתי שמדובר בעוד צ'יק פליק סטנדרטי. ככל שהתפתח הסרט נשאבנו למשחק נפלא וסרט הרבה יותר עמוק ממה שנראה על פניו.
אהבנו.
8.5/10
מורה לשעבר משוחרר ממוסד טיפולי בתקווה לחזור לאשתו. כשהתחלתי לראות, חשבתי שמדובר בעוד צ'יק פליק סטנדרטי. ככל שהתפתח הסרט נשאבנו למשחק נפלא וסרט הרבה יותר עמוק ממה שנראה על פניו.
אהבנו.
8.5/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Seven Psychopaths
אחרי המלצה של חבר וביקרת רעה מאוד שראיתי פה בשירשור, החלטתי בכל זאת לנסות והאמת, ממש לא התאכזבתי. סרט מהנה מאד.
מרטי, סופר אלכוהוליסט, מחליט לכתוב תסריט על רצחים פסיכופטים. רעיונות על פסיכופטים א מקבל מחברו הטוב, בילי, גנב כלבים למטרת החזרה כדי לזכות בפרט שמציעים בעלי הכלבים. הסיפור הולך ומסתבך כאשר בילי חוטף את הכלב של מאפיונר עצבני ורשע.
7\10
אחרי המלצה של חבר וביקרת רעה מאוד שראיתי פה בשירשור, החלטתי בכל זאת לנסות והאמת, ממש לא התאכזבתי. סרט מהנה מאד.
מרטי, סופר אלכוהוליסט, מחליט לכתוב תסריט על רצחים פסיכופטים. רעיונות על פסיכופטים א מקבל מחברו הטוב, בילי, גנב כלבים למטרת החזרה כדי לזכות בפרט שמציעים בעלי הכלבים. הסיפור הולך ומסתבך כאשר בילי חוטף את הכלב של מאפיונר עצבני ורשע.
7\10
- molvy
-
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:INVICTUS
סרטו של קלינט איסטווד על ימיו הראשונים של מורגן פרימן (כלומר, מנדלה) כנשיא דרום אפריקה - אשר החליט לאחד את האומה שלו תחת הצלחה בתחום הרוגבי.
מאט דיימון אנמי ביותר בתור הקפטן של הקבוצה, משחק משעמם במיוחד (ולא, זה לא פוטבול), עלילה לא להיט ומורגן פרימן נראה כמו חקיין עלוב של מנדלה.
בקיצור, הפלופ הראשון של איסטווד מזה שנים.
7/10...
צפיתי אתמול ודי מצטער שצפיתי ... המון סיבות לצפות שני שחקנים מאוד טובים במאי מדהים ועלילה מאוד מסקרנת
אבל
מסכים עם כל מילה שעופר כתב. אכן פלופ רציני מאוד של איסטווד!
מאוד לא מסכים עם הציון שעופר נתן.
5/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
בדיעבד, וגם לאחר הסרט האחרון שלו (trouble with the curve) גם אני חושב שהייתי נדיב מדי עם הציון הזה.
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
INVICTUS
בימוי מעט חיוור של קלינט איסטווד.
8/10
בימוי מעט חיוור של קלינט איסטווד.
8/10
- molvy
-
- חבר במועדון HT

Django Unchained
בימים של לפני מלחמת האזרחים לבן ושחור משתפים פעולה כנגד כל החוקים. הם מחליטים למצוא את אישתו של השחור שנמכרה במכירה פומבית וחייבים להתעמת עם הבעלים האכזרי של האישה.
סרט של טרנטינו עם ליהוק טוב מאוד (במיוחד כריסטוף וולס שמשחק את הגרמני בממזרים חסרי כבוד) פרט ללאונרדו די קפריו שמשחק את הבעלים האכזרי של האישה.
הסרט ארוך מאוד אבל לא מייגע זורם ומאוד מהנה במיוחד הדיאלוגים של הגרמני שמשתמש באנגלית של בית מרקחת שאינה מובנת לבוקרים ולדמויות בסרט.
8/10
בימים של לפני מלחמת האזרחים לבן ושחור משתפים פעולה כנגד כל החוקים. הם מחליטים למצוא את אישתו של השחור שנמכרה במכירה פומבית וחייבים להתעמת עם הבעלים האכזרי של האישה.
סרט של טרנטינו עם ליהוק טוב מאוד (במיוחד כריסטוף וולס שמשחק את הגרמני בממזרים חסרי כבוד) פרט ללאונרדו די קפריו שמשחק את הבעלים האכזרי של האישה.
הסרט ארוך מאוד אבל לא מייגע זורם ומאוד מהנה במיוחד הדיאלוגים של הגרמני שמשתמש באנגלית של בית מרקחת שאינה מובנת לבוקרים ולדמויות בסרט.
8/10