Catskinner כתב:מבטיח לך שכשהוא יגיע לפורום HTPC אני אדאג אישית להעביר אותו לפורום אחר עד שהוא ינקה לנו פה את כל האתר....
רובוט לניקוי הבית roomba 560
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
המעבר האחרון זה לפורום החדש של מוצרי חשמל שנועד בדיוק לשרשורים מסוג זה.eagle75 כתב:תגידו, אני מדמיין או שהשרשור הזה נודד כל הזמן בין הפורומים שונים?
הוא הספיק להיות ב "ללא קשר" "בית חכם" ועכשיו הוא ב "מוצרי חשמל"???
יותר אקראי מהתנועה של רומבה......
הפורום נפתח כשהשרשור הזה כבר היה קיים.
משה
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

רגע... אז זה אומר שהשרשור הגיע סוף סוף ל docking station?moco כתב:המעבר האחרון זה לפורום החדש של מוצרי חשמל שנועד בדיוק לשרשורים מסוג זה.eagle75 כתב:תגידו, אני מדמיין או שהשרשור הזה נודד כל הזמן בין הפורומים שונים?
הוא הספיק להיות ב "ללא קשר" "בית חכם" ועכשיו הוא ב "מוצרי חשמל"???
יותר אקראי מהתנועה של רומבה......
הפורום נפתח כשהשרשור הזה כבר היה קיים....
אם כן, אז ציטוט רלוונטי מרומבה: טה טה , דום טה , דום דום, פה!
- moco
-
- גורו

משה
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
באחד העמודים הקודמים היה מי שפרסם תמונה שבה ראו שהרומבה כירסם את הצבע מהתחתית של רהיט. אני חייב לציין שהבחנתי באותה תופעה על רגליות של שולחן נמוך, פאר תוצרת IKEA, שמוצב במבואה בביתי.
זו יותר תעודת עניות לגימור של הרהיטים תוצרת חברה זו אבל מה כבר אפשר לדרוש תמורת 70 שקלים?
זו יותר תעודת עניות לגימור של הרהיטים תוצרת חברה זו אבל מה כבר אפשר לדרוש תמורת 70 שקלים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
בכלל הרהיטים של איקאה הם ז*ל
ובימים הללו נוהגים להוסיף ז*ל שוודי
ובימים הללו נוהגים להוסיף ז*ל שוודי
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- ofir_co
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
עכשיו בדיסקברי - how its made
(34 ביס)
רומבה!
(34 ביס)
רומבה!
- moco
-
- גורו

שים לב, אם לא תמצא לנו קישור ברשת, תצטרך לתת לנו דו"ח מורחבofir_co כתב:עכשיו בדיסקברי - how its made
(34 ביס)
רומבה!...
משה
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
תיקון טעות : סקובה ..............ofir_co כתב:עכשיו בדיסקברי - how its made
(34 ביס)
רומבה!...
- natanp
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
בהקשר איקאה...urik79 כתב:בכלל הרהיטים של איקאה הם ז*ל
ובימים הללו נוהגים להוסיף ז*ל שוודי...
יש דיווחים (וסרטונים) על בעיה של הרומבה עם אחד הכסאות היותר נפוצים של איקאה (Poang).
מספיק לחפש במנוע חיפוש Roomba Ikea וצצות התוצאות.
נתקלתם במשהו כזה עם הדגמים שנמכרים בארץ?
- moco
-
- גורו

כן, יש לי בדיוק אותה בעיה כמו בסרטונים עם רהיטים עם רגליים שטוחות.natanp כתב:בהקשר איקאה...urik79 כתב:בכלל הרהיטים של איקאה הם ז*ל
ובימים הללו נוהגים להוסיף ז*ל שוודי...
יש דיווחים (וסרטונים) על בעיה של הרומבה עם אחד הכסאות היותר נפוצים של איקאה (Poang).
מספיק לחפש במנוע חיפוש Roomba Ikea וצצות התוצאות.
נתקלתם במשהו כזה עם הדגמים שנמכרים בארץ?...
פעם הוא נתקע המון זמן עד סוף הבטריה.
כבר הזכרנו את זה בשרשור אך לך תמצא את זה
הפתרון: לפנות רהיטים כאלה.
משה
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
יש לי את הכסא הזה, ואכן הרומבה נתקע עליו. הפתרון שלי - הכסא חסום משלושה כיוונים - אחד ע"י שולחן פינתי, שני ע"י קיר, ושלישי ע"י מעמד עיתונים. כדי שהרומבה לא יכנס מהכיוון הרביעי, אני מציב את ההדום מוסט מעט.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
גם לי יש כיסא כזה (למרות הטענות כנגד IKEA בכל זאת יצא להם משהו מאוד מוצלח ונוח עם הרהיט הזה) והרומבה אכן נוחתת עליו נחיתת גחון ומפרפרת עד שהיא מצייצת בעליבות ומכבה את עצמה.
הפתרון שלי הוא להפוך את הכיסא לפני שאני יוצא. אני לא מתכוון בלהפוך אותו על השולחן אלא פשוט להפוך אותו על הצד או על המשענת לפני שאני יוצא מהבית. לוקח בדיוק 2 שניות ועובד פגז.
החתול מאוד לא מבסוט כי הוא אוהב לנמנם שם כשאני לא בבית, אבל אני גדול וחזק ממנו כך שיכולת ההתנגדות שלו מועטה במקרה זה - חוצמזה שבזמן האחרון הוא נרדם כמו צמיג מפונצ'ר על הפטפון שלי כל שזה לא ממש מפריע לו באמת.
הפתרון שלי הוא להפוך את הכיסא לפני שאני יוצא. אני לא מתכוון בלהפוך אותו על השולחן אלא פשוט להפוך אותו על הצד או על המשענת לפני שאני יוצא מהבית. לוקח בדיוק 2 שניות ועובד פגז.
החתול מאוד לא מבסוט כי הוא אוהב לנמנם שם כשאני לא בבית, אבל אני גדול וחזק ממנו כך שיכולת ההתנגדות שלו מועטה במקרה זה - חוצמזה שבזמן האחרון הוא נרדם כמו צמיג מפונצ'ר על הפטפון שלי כל שזה לא ממש מפריע לו באמת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- natanp
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
אני חושב שאיקאה צריכים לשלב קיר וירטואלי בכסאות האלה...
כמו כן, חברת iRobot צריכים ליצור מאגר מידע של פריטים הם Roomba Approved או משהו כזה.
כמו כן, חברת iRobot צריכים ליצור מאגר מידע של פריטים הם Roomba Approved או משהו כזה.
- moco
-
- גורו

רהיטים בעיצוב כזה לא כל כך נפוצים בארה"ב, השוק העיקרי ומקום הפיתוח של רומבה. זה די אירופאי.
משה
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
היום שמעתי מחבר סיפור על זוג, בעלי רומבה, שהכלב שלהם חירבן בסלון והרומבה עלה על זה ומרח את זה בכל החדר, כולל הרס של שטיח.
אם זה לא היה עצוב זה היה..... על מי אני עובד - הייתי על הרצפה!!!

!I do my own stunts
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
גדול
שחר
- moco
-
- גורו

Yaron_M כתב:היום שמעתי מחבר סיפור על זוג, בעלי רומבה, שהכלב שלהם חירבן בסלון והרומבה עלה על זה ומרח את זה בכל החדר, כולל הרס של שטיח.
...
אני מקווה שלא התכוונת לרצפה שלהם
משה
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

הכרזה של סמסונג, מתוך ההודעה בעמוד הראשי של מרטין:
FUROT II- The new Robotic Vacuum
FUROT II הוא שואב אבק אוטומטי, שמפגין מצוינות בביצועי איסוף הלכלוך בבית. לשואב יש תכונות מערכת ניווט מהפכנית, עם מצלמה מובנית, בעלת שמונה חיישני סביבה, המאפשרים לשואב לנוע בין חדרי היעד על שטיחים ושמיכות והימנעות מריהוט ומדרגות. לשואב יכולת לראות היכן צריך לנקות ולארגן את המסלול הטוב ביותר לעשות זאת. השואב הרובוט הזה מסוגל לזכור איפה קיימים מקומות לניקוי ומה נותר לנקות. הטכנולוגיה של סמסונג לניקוי אבק באמצעות השואב מבטיחה לעשות מהפיכה בדרך שבה צרכנים מנקים את בתיהם.
הוא זוכר את המקומות שביקר בהם, נשמע טוב!
FUROT II- The new Robotic Vacuum
FUROT II הוא שואב אבק אוטומטי, שמפגין מצוינות בביצועי איסוף הלכלוך בבית. לשואב יש תכונות מערכת ניווט מהפכנית, עם מצלמה מובנית, בעלת שמונה חיישני סביבה, המאפשרים לשואב לנוע בין חדרי היעד על שטיחים ושמיכות והימנעות מריהוט ומדרגות. לשואב יכולת לראות היכן צריך לנקות ולארגן את המסלול הטוב ביותר לעשות זאת. השואב הרובוט הזה מסוגל לזכור איפה קיימים מקומות לניקוי ומה נותר לנקות. הטכנולוגיה של סמסונג לניקוי אבק באמצעות השואב מבטיחה לעשות מהפיכה בדרך שבה צרכנים מנקים את בתיהם.
הוא זוכר את המקומות שביקר בהם, נשמע טוב!
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
האמת שזה הפחד הגדול שלי עם הרומבה, אבל חשבתי שאני סתם פרנואידYaron_M כתב:היום שמעתי מחבר סיפור על זוג, בעלי רומבה, שהכלב שלהם חירבן בסלון והרומבה עלה על זה ומרח את זה בכל החדר, כולל הרס של שטיח.
...