מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #13281 

Flight

דנזל הוא טייס אלכוהוליסט. אחת הטיסות שלו מתרסקת, הוא נחת כמו מלך, אבל עכשיו מחפשים אשמים.
דנזל תותח כרגיל, וג'ון גודמן גם עושה יופי של עבודה. הסרט (כמו הרבה אחרים) מתעסק באלכוהוליזם.

8/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #13282 

the collection

פורץ שנלכד על ידי סאדיסט רצחני שאוהב למלכד את הסביבה שלו במלכודות קטלניות, הוא היחיד שנמלט ממנו, ועכשיו חייב לחזור לאותו מקום כדי לעזור לחלץ בחורה שנחטפה.

מיועד בעיקר לחובבי סדרת SAW, אני חושב שמדובר באותם מפיקים והסגנון באמת מאוד מזכיר את הסרטים האלה.
סהכ חזרה על אותם שטיקים, ולפעמים קצת לא הגיוני ומוגזם. אין חדש תחת השמש, יכל להיות הרבה יותר טוב אבל נראה שמראש הוא לא יועד לקהל שמחפש חוויה מתוחכמת מדי. אפשר להנות תוך כדי ולשכוח שעה אחרי זה.

6.5/10

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #13283 

mulder כתב:the collection

פורץ שנלכד על ידי סאדיסט רצחני שאוהב למלכד את הסביבה שלו במלכודות קטלניות, הוא היחיד שנמלט ממנו, ועכשיו חייב לחזור לאותו מקום כדי לעזור לחלץ בחורה שנחטפה.

מיועד בעיקר לחובבי סדרת SAW, אני חושב שמדובר באותם מפיקים והסגנון באמת מאוד מזכיר את הסרטים האלה.
סהכ חזרה על אותם שטיקים, ולפעמים קצת לא הגיוני ומוגזם. אין חדש תחת השמש, יכל להיות הרבה יותר טוב אבל נראה שמראש הוא לא יועד לקהל שמחפש חוויה מתוחכמת מדי. אפשר להנות תוך כדי ולשכוח שעה אחרי זה.

6.5/10
...
אולי היית נהנה יותר אם היית רואה את The Collector מ2009 שקדם לסרט הנ"ל.
http://www.imdb.com/title/tt0844479/?ref_=fn_al_tt_1
אבל אני מסכים שניהם די בינוניים למרות שיש הרבה מאוד גרועים מהם בתחום. היום נדיר לראות סרט מתח\אימה שמקבל ממוצע של 6.5, רובם לא עוברים את 5.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #13284 

Django unchained

חולה על טרנטינו, הוא עושה לי זאת שוב, זה לא סרט זה אומנות !!!
כל סצינה מושקעת ברמות, הדיאלוגים מדהימים, אוסף השחקנים והמשחק המעולה של כולם (אני דווקא אהבתי יותר כריסטוף ואלץ) ,
לחובבי אומנות הצילום - הצילום בסרט זה חוויה אין דברים כאלו, מיקום השחקנים בפריים, זוויות הצילום שהוא בוחר,
המרחק, סוג העדשה, הרקע והנופים ואיך שהמצלמה זזה,
התפאורה הנסתרת - מה שנכנס בתוך הפריים ולא ממש בפוקוס, אור וצל, שילוב המוזיקה עם הסצינה,
המעברים בין סצינות, ועוד...

סיפור העלילה על ג'נגו יפה אבל לא מפיל אבל בסך הכול נהנתי מאוד מהמכלול ומהחוויה הכללית,
יש הרגשה של סרט קולנוע מסוג אחר שלא רואים כל יום,
לגבי אלו שמוטרדים מהאלימות בסרט, זה בהחלט יותר עדין מהסרטים הקודמים שלו,
אבל "הסריטה" של טרנטינו עם ההגזמות שלו חיה ובועטת מידי פעם.

מומלץ,

9.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #13285 

Sinister
על מנת לקבל השראה לכתיבת ספר, סופר מעביר את משפחתו לבית בו התקיים רצח מזוויע של המשפחה הקודמת שגרה בו. הוא מגלה בעליית הגג סרטי 8mm אשר מתעדים רציחות קודמות. ככל שהוא מתקדם בחקירה וצופה עוד ועוד בסרטים, דברים מוזרים מתחילים להתרחש בבית.

עוד פעם סרט על בית שהיה בו רצח בעבר? נדמה שזה ז'אנר מהפופולארים ביותר בסרטי המתח\אימה בשנים האחרונות. מה חדש כאן? כלום האמת.
פסקול DTS-HD Master Audio שאני מתקשה להאמין שתשאירו אותו על עוצמה גבוהה.
5/10 ורק מכיוון שהיו כמה סצנות בודדות באמת מבהילות.

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #13286 

חיי פיי
ראיתי אתמול בסינמה ראשון באולם 4 (קטן), ממש לא מומלץ שם כי המקרן ממש מעפן והבנתי שביס פלנט ראשון הרבה יותר טוב.
חוץ מזה סרט נחמד מאד, לא זכרתי את כל הסיפור אבל היה נראה לי שמשכו קצת יותר מדי והמציאו דברים, תקנו אותי אם אני טועה.
צילומים יפים, שחקן אחד (הילד) שמחזיק סרט שלם בעצמו, וסה"כ כיף לראות. מה שכן הוא זז לאט יותר מה"כמעט 3 שעות" של ההוביט.

8/10.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #13287 

Here Comes the Boom
מורה בתיכון מוצא עבודה נוספת כלוחם UFC על מנת לגייס כסף שיציל את הבית ספר מקיצוצים. במהרה הוא הופך לכוכב הבמה, מחזיר את אמון תלמידיו בו וזוכה באהבת עמיתיו לעבודה.
עם סלמה הייק וקוין ג'ימס.

סרט נוטף הוליוודיות עם סוף צפוי ולא יכול להיות אחרת כאשר זה נוגע למורה, תלמידים שאסור לאכזב וכסף מהנצחונות שנועד על מנת להציל משרה של מורה למוזיקה.
5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #13288 

To Rome with love \ לרומא באהבה

אוסף של סיפורים מוזרים ולא קשורים על מספר דמויות ברומא ,
חלקם לא ממש ברורים , קצת הזוי , מעט מצחיק .
לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו של וודי אלן..

10\6

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #13289 

mulder כתב:the collection

6.5/10
...

תודה על ההמלצה !!!
אני חובב מושבע של SAW
ובטוח הייתי מפספס את הסרט הזה ללא הביקורת
(Y)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #13290 

Righteous Kill

אל פצ'ינו ורוברט דה נירו הם זוג שוטרים ותיק מאוד עם ניסיון רב ולא כל כך מובן איך הם לא יוצרים עדיין לפנסיה נתקלים ברוצח סדרתי אשר למרבה הפלא מחסל רק פושעים מססריחים שהמערכת לא כל כך מצליחה להרשיע. ודי ברור שהרוצח מגיע מתוך המשטרה. הצמד יחד עם צמד צעיר ונימצץ מנסה למצוא את הרוצח..... ואני בטוח שזה לא ספויילר ...... מצליחים למצוא את הרוצח!!!

סרט טוב שזורם לאט אבל מספק את כמות ההרוגים המינימלית לסרט מתח.

המשחק של נרו ופצ'ינו טוב מאוד ושאר השחקנים (פרט לעורכת הדין הבלונדינית לטעמי) עושים עבודה טובה מאוד.

אין אקשן! יש מתח והסרט מעורר עניין

די מומלץ

7.5/10

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #13291 

כל פרט על הסוף (ולפעמים גם על ההתחלה או האמצע) הוא סיכוי סביר לספוילר... יש מבינינו אנשים שלא אוהבים לדעת יותר מדי פרטים על הסרט, רק את המינימום ההכרחי בשביל להנות ממנו כאשר נראה.
רק בשביל זה, כדאי לשמור על המינימום במסירת פרטים על תוכן הסרט עצמו, כדי לא לקלקל לאחרים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73269
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #13292 

Music Within

סיפורו האמיתי של ריצרד פימנטל, שחזר מויאטנם חירש והחליט לשים לו למטרת חייו לשפר את חייהם של הנכים והמוגבלים.

מכירים את הסרטים הללו בהם השחקן הראשי עושה עבודה סבירה, אך מאפיל עליו דווקא שחקן משנה כלשהו? זה בדיוק המצב בסרט הנוכחי, כשהשחקן הראשי משחק לא רע בכלל, אך המשחק של שחקן המשנה שלצידו (מייקל שין) פשוט מתעלה עליו בכמה רמות ופשוט ראוי לפרס כלשהו.

דרמה חביבה, במיוחד מכיוון שמדובר בסיפור אמיתי, מהנה וכיפית לצפייה - שזה גם החיסרון שלה. במקום להתמקד בבעיות שהגיבור חווה ובקשיים שבמטרה שלו, הסיפור סב בעיקר סביב הטפל ואיכשהו הכל מסתדר לבד. לא שזה הופך את הסרט לסרט רע, פשוט לסרט פחות איכותי לדעתי.

סרט הוליוודי טיפוסי ושמאלצי ברמה מסויימת אך עדיין מהנה.

7/10

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #13293 

Killing them softly

כל כך ציפיתי לסרט הזה ולמרות האזהרות כאן חשבתי שאני בטח אהנה ממנו. הרי בארד פיט משחק בו ועד עכשיו כל סרט עם בארד פיט היה בינגו. עד הסרט הזה.
הכל כאן מתנהל באיטיות בציפיה שהנה נבנה לו מתח לקראת השיא, אבל זה לא קורה.
הרעיון חביב - הביצוע חלש.
5.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13294 

Seven Psychopaths

תסריטאי הכותב תסריט על פסיכופטים מסתבך עם כמה פסיכופטים לאחר שחברו חוטף כלב של אחד מהם.

סרט משונה ויוצא דופן, במובן החיובי של המילה. וודי הארלסון מצויין כרגיל, סם רוקוול מביא למסך דמות צבעונית להפליא, כריסטופר וואלקן משחק כרגיל את עצמו, וקולין פארל שלרב עושה עבודה מצויינת, לדעתי פה כאחד מטעויות הליהוק היותר גרועות שיצא לי לראות לאחרונה, בתפקיד ובדמות די חלביים.

הסרט מכיל בחובו כמה סצנות ממש יחודיות ומשעשעות, ובסיכומו של עיניין בהחלט "מספק את הסחורה".

7/10

ד"א, רק לי מיכאל פיט מזכיר את ליאונרדו דקפריו?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #13295 

Seven Psychopaths

אני אהבתי, היו שלא אהבו.
אפשר לומר שהסגנון הוא דמוי טרנטינו משולב עם האחים כהן (זו ההגדרה הכי קרובה שמצאתי).
קצת הזוי, קצת מצחיק, קצת אלים ובעיקר שונה.

7.5/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #13296 

Abraham Lincoln Vampire Hunter

סרט ערפדים לא שיגרתי.

הסרט מספר את סיפור חייו של אברהם לינקולן כאשר אויביו האמיתיים הם הערפדים ולא תושבי דרום ארה"ב.

סאונד טוב מאוד

6.5\10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13297 

Here Comes the Boom

מורה לביולוגיה בן 42 שמצליח להביס לוחמי קרב מגע מקצועיים.

נשמע לכם מופרך? לא יכולים להתגבר על הנחת יסוד כ"כ לא הגיונית שכזו? אולי כדאי שתדלגו לסרט הבא. אך אם תגיעו לסרט עם ראש פתוח, מתוך הבנה שזהו סרט קליל מאוד, לא רציני ופשוט בידור במשקל קל - סביר מאוד להניח שתיהנו.

אני אישית הגעתי עם ציפיות מאוד נמוכות ונתתי לסרט סיכוי רק בגלל שאני די מחבב את קווין ג'יימס עוד מימיו כ"מלך השכונה" - ובהחלט לא התאכזבתי. להיפך, מצאתי את עצמי צוחק בקול רם כמה וכמה במהלך הסרט. לצידו של קווין ג'יימס מככבים כמה שחקנים מאוד מוכרים כגון הנרי וינקלר (ה"פונז" למי שמספיק מבוגר לזכור), גארי ולנטיין שמופיע לא מעט לצידו של קווין ג'יימס, סלמה הייק הנפלא - שבגיל ה"מופלג" של 46 שנותיה עדיין נראית סקסית בצורה מדהימה, ועוד.

בהחלט אחד הסרטים היותר מוצלחים בקריירה של קווין ג'יימס.

7/10

mwafak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #13298 

הטיסה (דנזל וושינגטון)
8/10

Battle Royale (אוי כמה דם)
7/10

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #13299 

ארגו

על מה המהומה לא הבנתי, מועמד לפרסים , מקבל ביקורות מהללות, לדעתי סרט מאוד סתמי עם סיפור רקע לסיפור המעניין באמת של השתלטות הסטודנטים על השגרירות באיראן.
גם עשוי באופן משעמם עם משחק בינוני של כל המעורבים בראשם בן אפלק.

6.5/10

ג׳אנגו

שעה ראשונה חוויה מאוד כיפית ומהפנטת, לאחר מכן הסיפור והסרט דועכים וזה חבל, הסוף כבר קצת מסטיק אבל סה״כ סרט שכיף לצפות בו ולשנן כמה משפטי מחץ ממנו יום אחרי.
הקולנוע של טרנטינו פשוט כיפי ושונה וזה כבר מספיק.
"I like the way you beg boy"

8/10
שי

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #13300 

skyfall.סרט שכולנו ציפינו לו על מסך ענק ,שחקנים מדהימים בדמותו דניאל קרייג המגלם את ג'מס בונד,התחלת הסרט שמבשרת הנאה מושלמת עם אפקטים מדהימים שמשאירים טעם של עוד ,וכמובן שיר הפתיחה של אדל ,ואז מתחיל השיעמום האמיתי של אלכוהוליסט שמנסה להשתקם איזה יפיפייה לצידו שכמעט לא מורגשת ,נבל לא מוצלח שמנסה לקבל צומת לב ,סרט שנמשך כמו מסטיק ,ובכל זאת קיבלנו סוף נחמד עם אפקטים מרהיבים .סך הכול הסאונד , והצילום גרמו לנו להנאה מושלמת בקטעים מועטים ,בסך כול סרט מאכזב .6/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”