מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73269
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #13261 

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 & Part 2

בטמן לא הראה את פניו בגוטהם מזה כעשר שנים. כשחבורה חדשה של פושעים משליטה טרור בעיר, ברוס בן ה 55 נאלץ לעטות עליו שוב את המסיכה והגלימה, אולי בפעם האחרונה. כשהממשלה מחליטה סופסוף לשים קץ לפורע החוק במסיכה היא שולחת את הטוב שבבניה לעצור בעדו.

לשם הבהרה - לא מדובר בסרטים של נולן, אלא בסרטי הקומיקס הללו:

http://www.imdb.com/find?q=Batman%3A+Th ... urns&s=all

בסרט מככבים כמה מהפרצופים היותר מוכרים בעולם הקומיקס של DC, עם הופעות אורח של העיתונאית לאנה לאנג, סופרמן, החץ, אשת החתול, הג'וקר, דו פרצוף ועוד. אפילו קיבלנו "רובין" חדש, והפתעות נוספות בסרט הכפול הנ"ל (חלק 2 הוא המשך ישיר של החלק הראשון ושני החלקים בהחלט יכלו להיות סרט אחד אם לא היו חייבים לפצל אותם, סביר להניח שבגלל האורך) בדמותם של חליפת בטמן חדשה מדליקה ויחודית, מאבק איתנים בין איש העטלף לאיש הברזל, התנהגות לא צפויה לחלוטין של איש העטלף, מותו של אחד הדמויות המרכזיות בז'אנר הנ"ל ועוד.

לראות? אם אתם חובבים של הז'אנר - ללא ספק, זהו אחד מהסרטים היותר חשובים בסאגה הזו אשר מהווה נקודת מפנה חשובה ב"קריירה" של איש העטלף. קצת הפריע לי שבחרו להפיק סרטים כ"כ חשובים באנימציה מהסוג הישן שנראה כיום בעידן ה CGI טיפה רע, אבל לא מספיק בשביל להפריע לי להינות מהסרטים עצמם.

ד"א - את הקול של בטמן בסרטים עושה לא אחר מאשר פטר וולר (מוכר לכם כנראה כ"רובוקופ"), כשגם את הדיבוב של שאר הדמויות הראשיות עושים שחקנים די מוכרים מעולם הטלוויזיה.

8/10

:ספויילר:

רק לי מוזר שסופרמן מדמם לפני שהוא נחשף לקריפוטנייט? ושהוא רגיש לחשמל כך?

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #13262 

Trouble with the Curve \ בחזרה למשחק

דרמת בייסבול על צייד כשרונות מזדקן (קלינט איסטווד)
שמנסה לאתר שחקנים מוצלחים על המגרש ,
וגם משקם את הקשר השבור עם הבת שלו .
שגרתי וצפוי .

10\6

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #13263 

Deadfall \ מלכודת

דרכיהם של 2 פושעים מתפצלות תוך כדי בריחה מרשויות החוק לאחר שוד שלא כ"כ הצליח.
הגבר (אריק בנא) אלים , עם אצבע קלה על ההדק שהורג כל מה שנקלע לדרכו ,
ואחותו (אוליבייה ווילד) מתיידדת עם זר מיסתורי שפגשה בדרך,
לא כ"כ מותח , עם מעט מידי אקשן. פס קול DTS שלא ממש מנוצל.

10\6.5

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #13264 

Flight
דנזל וושינגטון משחק כטייס מטוסי נוסעים אשר עומד לחקירה לאחר שמתגלה כי הוא היה שיכור בזמן התרסקות מטוס שהוא הטיס.

טריילר מושך וסיפור מעניין, אך לאחר חצי מהסרט לא ברור להיכן הסרט רוצה להגיע. ההתעסקות לעייפה באלכוהוליזם של הגיבור הראשי מתחילה לשעמם לאחר זמן מה והסוף יותר מידי הוליוודי וקל, למרות זאת, לכו תראו.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה חדה.
7/10

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #13265 

Video Game High School

נער מתקבל לבית ספר תיכון למשחקי וידאו... צריך להמשיך? טוב אז שם הוא פוגש נערה וכו' וכו'.
קומדיית נעורים מזכירה מאד את סרטי שנות השמונים. בלי משחק או בימוי. אפקטים שאני יכול לעשות עם גפרורים וטושים.
כמה בדיחות לילדים.

5/10

הנוער נהנה 7.5/10
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #13266 

Huber כתב:Dark City

אדם המתעורר ליד גופת אישה וללא כל זיכרון לגבי מי הוא ומה בעצם קרה, מנסה להבין את המשמעות של כל מה שקורה וכל מה שקרה.

ללא ספק אחד מסירטי המדע הבדיוני מהטובים ביותר שיצא לי לראות. צפיתי בסרט לראשונה פחות או יותר בתקופה בה הוא שוחרר והחלטתי לבצע צפיה חוזרת והפעם ב HD. למרות שזכרתי לא מעט מהסרט המקורי, חלוף השנים והצפיה החוזרת הפעם בגירסת הבמאי בהחלט היו משתלמים. בסרט משחקים כמה מהשחקנים היותר חביבים עלי, החל מויליאם הארט המעולה, דרך רופוס סיוול שלאחרונה מככב בלא מעט סרטים שיוצא לי לראות, דרך קיפר סאתרלנד וכלה בג'ניפר קונלי, אחת מהנשים היותר יפות על מסך הקולנוע לטעמי.

מומלץ בחום.

8.5/10
...
אחד הסרטים האהובים עלי בכל הזמנים (Y)
Enjoy the Silence

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

Killing.Them.Softly /הורג אותם ברכות

שליחה #13267 

תקציר הסרט:
"הורג אותם ברכות" הוא מותחן אפל בכיכובו של בראד פיט. פיט מגלם רוצח שכיר מיומן היוצא לטפל בפרשה קטנה שיצאה משליטה, ובשלב מסוים מתברר כי המשמעויות שלה יכולות להשליך גם על הזירה הלאומית. "הורג אותם ברכות" מקביל את העולם המחתרתי, האפל והרצחני המתנהל בשוליים של אמריקה למוסדות הלגיטימיים לכאורה שמנהלים את המדינה, ועושה כך כדי לומר דבר פשוט. לפיו, הכל באמריקה הוא ביזנס, ואין בה שום ערבות הדדית, כך שכל אחד צריך לדאוג לעצמו, בכל מחיר.

אוי אלוהים איזה *** של סרט, פשוט קישקוש אחד גדול מההתחלה!
בראד פיט, במשחק רדוד/ויבש לאללה..לא מתאים לו (n)
חתכתי אחרי 40 דקות, פשוט סרט מוזר.
עשו לעצמם טובה לא להתקרב לדבר הזה...ולזה קוראים " (~) " :מבולבל:
אין ציון פשוט זוועה רצינית.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #13268 

danielobreja כתב:end of watch
ממש נהנתי מאוד התחברתי לסרט
8\10
...
*אזהרת ספויילר*

ציפיתי מאד לראות את הסרט ואכן ההתחלה נראית מבטיחה אבל נשברתי כשהגיע הקטע עם הילדים הקטנים ה"נעדרים".
יכול להיות שנעשיתי רגיש מדי לעת זיקנה או 'לעת הורות' אבל פשוט לא יכולתי להמשיך לראות את הסרט... לא מבין איך אפשר להראות ילדים קטנים בצורה כזו, מה עוד שאני לא מאמין שילד פעוט יכול 'לשחק בכי' כך שמן הסתם גרמו לה לבכות... :(

שקלתי אם לפתוח על זה שרשור יעודי שיקרא 'שימוש לא הולם בילדים בסרטים' / 'הורים מטומטמים שנותנים לילדיהם הקטנים להופיע בתפקידים לא הולמים'...

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

Upside Down 6/10

שליחה #13269 

ראיתי את הסרט עקב הצירוף המושך של קירסטן דאנסט + מד"ב - בתמורה קיבלתי רומן תמים ואיטי, עם הרבה חורים בעלילה אבל מרהיב מבחינה ויזואלית.
אני לא סבלתי (אפילו נהניתי) אבל האורחים שלי נרדמו.
מי שרומן דביק לא גורם לו אלרגיה יכול להנות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13270 

Broken City - עיר שבורה

ראיתי את זה אולם VIP ברננים.
מקרן דיגיטלי אבל התאכזבתי מאוד מרמת השחורים והמנורות של יציאות החירום מקרינות על צד ימין של המסך.

הסרט עצמו טוב. אני מאוד אוהב את מארק וולברג וכמובן ראסל קראוו. אלונה טל, תמיד יפיפיה.
העלילה היא מותחן שעשוי סביר עם טוויסט נחמד. פרשת שחיתות של מועמדים לראשות העיר ניו-יורק.

ממליץ אבל אפשר לחכות לבית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

Re: Killing.Them.Softly /הורג אותם ברכות

שליחה #13271 

clubnet כתב:תקציר הסרט:
"הורג אותם ברכות" הוא מותחן אפל בכיכובו של בראד פיט. פיט מגלם רוצח שכיר מיומן היוצא לטפל בפרשה קטנה שיצאה משליטה, ובשלב מסוים מתברר כי המשמעויות שלה יכולות להשליך גם על הזירה הלאומית. "הורג אותם ברכות" מקביל את העולם המחתרתי, האפל והרצחני המתנהל בשוליים של אמריקה למוסדות הלגיטימיים לכאורה שמנהלים את המדינה, ועושה כך כדי לומר דבר פשוט. לפיו, הכל באמריקה הוא ביזנס, ואין בה שום ערבות הדדית, כך שכל אחד צריך לדאוג לעצמו, בכל מחיר.

אוי אלוהים איזה *** של סרט, פשוט קישקוש אחד גדול מההתחלה!
בראד פיט, במשחק רדוד/ויבש לאללה..לא מתאים לו (n)
חתכתי אחרי 40 דקות, פשוט סרט מוזר.
עשו לעצמם טובה לא להתקרב לדבר הזה...ולזה קוראים " (~) " :מבולבל:
אין ציון פשוט זוועה רצינית.
...
מזמן לא ניתקלתי בסרט עם כאלה ביקורות סותרות.
כנראה שאאלץ לראות להחליט בעצמי (רק שיתרגמו כבר).

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

Re: Killing.Them.Softly /הורג אותם ברכות

שליחה #13272 

liorreem כתב: מזמן לא ניתקלתי בסרט עם כאלה ביקורות סותרות.
כנראה שאאלץ לראות להחליט בעצמי (רק שיתרגמו כבר).
...
יש לך תסרט+תרגום מובנה בטראקר: downrev.net
תאכלס אל תתאמץ תאמין לי מעפן של סרט, דיבורים בלי סוף..
אני בדרך כלל תמיד צופה בסרט עד סופו אפילו אם הוא גרוע.
אבל בסרט הזה סגרתי אחרי 40 ד'.
וישר מחקתי אותו כליל :mrgreen:

Nzep1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #13273 

Searching for Sugar Man

סרט תעודי על כמה אנשים מדרום אפריקה המחפשים מה עלה בגורלו של גיבור ילדותם הרננדס.
מסתבר שבשנות ה 70 שני אלבומיו של הרננדס היו להיטי ענק בדרום אפריקה, וכישלונות מחרידים בארה"ב.

סרט תיעודי שעושה כיף בלב, מומלץ. מועמד לאוסקר השנה .

8.5/10

ממליץ למי שלא מכיר את הסיפור - לצפות בלי לחפש עוד מידע ברשת...

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #13274 

MartinHSabag כתב:Broken City - עיר שבורה

ראיתי את זה אולם VIP ברננים.
מקרן דיגיטלי אבל התאכזבתי מאוד מרמת השחורים והמנורות של יציאות החירום מקרינות על צד ימין של המסך.

הסרט עצמו טוב. אני מאוד אוהב את מארק וולברג וכמובן ראסל קראוו. אלונה טל, תמיד יפיפיה.
העלילה היא מותחן שעשוי סביר עם טוויסט נחמד. פרשת שחיתות של מועמדים לראשות העיר ניו-יורק.

ממליץ אבל אפשר לחכות לבית.
...
מסכים.

סרט יפה אבל עדיף בבית.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #13275 

oris74 כתב:
8\10
...
*אזהרת ספויילר*

ציפיתי מאד לראות את הסרט ואכן ההתחלה נראית מבטיחה אבל נשברתי כשהגיע הקטע עם הילדים הקטנים ה"נעדרים".
יכול להיות שנעשיתי רגיש מדי לעת זיקנה או 'לעת הורות' אבל פשוט לא יכולתי להמשיך לראות את הסרט... לא מבין איך אפשר להראות ילדים קטנים בצורה כזו, מה עוד שאני לא מאמין שילד פעוט יכול 'לשחק בכי' כך שמן הסתם גרמו לה לבכות... :(

שקלתי אם לפתוח על זה שרשור יעודי שיקרא 'שימוש לא הולם בילדים בסרטים' / 'הורים מטומטמים שנותנים לילדיהם הקטנים להופיע בתפקידים לא הולמים'...
...
אבל לא היית שם, אתה לא יודע איך באמת הילדים הרגישו. אגב הסצינה לא הראתה התעללות של ממש, ואני לא מאמין לשניה שעשו משהו נורא כדי שהילדה תבכה. לפעמים להציג דברים מהסוג הזה זה חלק מהסיפור ואין מה לעשות, אלא אם כן אתה רוצה קולנוע סטרילי שמייצג עולם דימיוני שבו רק נערים מגיל 18 סובלים בחיים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73269
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #13276 

English Vinglish

עקרת בית הודית נוחת מזג סובלת הקנטות יומיות מבעלה וילדיה, עקב העובדה שאינה דוברת אנגלית.

הסרט הזה הוא ההוכחה שלא צריך אפקטים, אקשן, תסריט מתחכם או שום דבר גרנדיוזי אחר על מנת לספק סרט מהנה. זהו סרט "קטן" גדול, מקסים ומשובב נפש. השחקנית הראשית נותנת הופעה מדהימה ונראה שהתפקיד פשוט נתפר למידותיה.

פשוט סרט כיפי.

8/10

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #13277 

Huber כתב:English Vinglish

עקרת בית הודית נוחת מזג סובלת הקנטות יומיות מבעלה וילדיה, עקב העובדה שאינה דוברת אנגלית.

הסרט הזה הוא ההוכחה שלא צריך אפקטים, אקשן, תסריט מתחכם או שום דבר גרנדיוזי אחר על מנת לספק סרט מהנה. זהו סרט "קטן" גדול, מקסים ומשובב נפש. השחקנית הראשית נותנת הופעה מדהימה ונראה שהתפקיד פשוט נתפר למידותיה.

פשוט סרט כיפי.

8/10
...
+1 , חיכיתי שמישהו ירשום משהו קצת יותר שנון, הסרט מרגיש בהתחלה כמו סרט סוג ג' וממשיך כסרט מהנה ומקסים שבהחלט שווה לראות עם בת הזוג (Y)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #13278 

oris74 כתב:
8\10
...
*אזהרת ספויילר*

...
נראה לי שקצת נסחפת. בחור שעבד איתי בשנים האחרונות, כל פעם שהייתי מספר על סרט שראיתי שילדים סובלים, היה עוזב את המקום בטענה שהוא לא מסוגל לשמוע על זה. למרות היותי רווק ניצחי, אני מבין את הרגישות שיש להורים לילדים כלפי סצינות כאלה אבל:
א. זה סרט
ב. מה שיותר עצוב, זה שזה בד"כ מדמה מצבים בחיים האמיתיים.

בחיים האמיתיים אני מאוד רגיש לכל דבר אכזרי. דווקא בסרטים אני נהנה לראות דברים אכזריים בידיעה שמדובר בסרט.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #13279 

Nitro Circus: The Movie
Nitro Circus הינו תוכנית פעלולים בדומה - Jackass שהחלה ב- MTV ונהייתה גדולה עד כדי הופעות ברחבי US. זהו הסרט על החבורה, אשר מציג אותם מתכוננים להופעה בוגאס ועד אז, מראה אותם בשלל זינוקים, התהפכויות, התרסקויות ותרגילים שיגרמו לכם להתבונן על המסך בתדהמה.

Jackass אשר מוכר יותר בארץ, התרכז יותר בתרגילים אשר עירבו בין היתר חיות והפרשות גוף. ב- Nitro Circus, כל התרגילים זה רק זינוקים באויר עם התהפכויות ובעצם כל דבר שיש לו גלגלים ושאולי אפשר לחבר לו מנוע רב עוצמה, נכנס כאן לרשימה. לצפות רק ב- 3D, לא רואה כיצד אפשר לראות סרט כזה בצורה אחרת. תמונה חדה ואיכות תלת מימד כמו בסרטי הדגמה.
פסקול DTS-HD Master Audio שהיה יכול להיות הרבה יותר Groovy.
7/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #13280 

kingikra כתב:
oris74 כתב:
8\10
...
*אזהרת ספויילר*

...
נראה לי שקצת נסחפת. בחור שעבד איתי בשנים האחרונות, כל פעם שהייתי מספר על סרט שראיתי שילדים סובלים, היה עוזב את המקום בטענה שהוא לא מסוגל לשמוע על זה. למרות היותי רווק ניצחי, אני מבין את הרגישות שיש להורים לילדים כלפי סצינות כאלה אבל:
א. זה סרט
ב. מה שיותר עצוב, זה שזה בד"כ מדמה מצבים בחיים האמיתיים.

בחיים האמיתיים אני מאוד רגיש לכל דבר אכזרי. דווקא בסרטים אני נהנה לראות דברים אכזריים בידיעה שמדובר בסרט.
...
לא הבנת אותי: ברור לי שזה סרט וברור לי שיש דברים חמורים מזה במציאות. מה שלא ברור לי ואף פעם לא אבין זה איך אפשר לתת לילדים לשחק בתפקידים כאלו?? זה ברור לי שילד לא יודע לשחק בכי אלא אם כן זה אמיתי (כלומר גרמו לו לבכות) וגם אין שום סיכוי שילד שחקן שנמצא בסצינה כמו זו שבסרט לא יסבול. זה מה שמפריע לי - אבל אני באמת לא רוצה להסיט את השירשור הזה למקומות האלו :)

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”