בטמן לא הראה את פניו בגוטהם מזה כעשר שנים. כשחבורה חדשה של פושעים משליטה טרור בעיר, ברוס בן ה 55 נאלץ לעטות עליו שוב את המסיכה והגלימה, אולי בפעם האחרונה. כשהממשלה מחליטה סופסוף לשים קץ לפורע החוק במסיכה היא שולחת את הטוב שבבניה לעצור בעדו.
לשם הבהרה - לא מדובר בסרטים של נולן, אלא בסרטי הקומיקס הללו:
http://www.imdb.com/find?q=Batman%3A+Th ... urns&s=all
בסרט מככבים כמה מהפרצופים היותר מוכרים בעולם הקומיקס של DC, עם הופעות אורח של העיתונאית לאנה לאנג, סופרמן, החץ, אשת החתול, הג'וקר, דו פרצוף ועוד. אפילו קיבלנו "רובין" חדש, והפתעות נוספות בסרט הכפול הנ"ל (חלק 2 הוא המשך ישיר של החלק הראשון ושני החלקים בהחלט יכלו להיות סרט אחד אם לא היו חייבים לפצל אותם, סביר להניח שבגלל האורך) בדמותם של חליפת בטמן חדשה מדליקה ויחודית, מאבק איתנים בין איש העטלף לאיש הברזל, התנהגות לא צפויה לחלוטין של איש העטלף, מותו של אחד הדמויות המרכזיות בז'אנר הנ"ל ועוד.
לראות? אם אתם חובבים של הז'אנר - ללא ספק, זהו אחד מהסרטים היותר חשובים בסאגה הזו אשר מהווה נקודת מפנה חשובה ב"קריירה" של איש העטלף. קצת הפריע לי שבחרו להפיק סרטים כ"כ חשובים באנימציה מהסוג הישן שנראה כיום בעידן ה CGI טיפה רע, אבל לא מספיק בשביל להפריע לי להינות מהסרטים עצמם.
ד"א - את הקול של בטמן בסרטים עושה לא אחר מאשר פטר וולר (מוכר לכם כנראה כ"רובוקופ"), כשגם את הדיבוב של שאר הדמויות הראשיות עושים שחקנים די מוכרים מעולם הטלוויזיה.
8/10
רק לי מוזר שסופרמן מדמם לפני שהוא נחשף לקריפוטנייט? ושהוא רגיש לחשמל כך?