מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
זה באמת רק אתה.
אני מבין שמאוד מפריע לכם שנתתי ציון נמוך על הסרט, אבל אני מקווה שאתם לא באים להתווכח איתי על טעם וריח.
אגב, סרטים אחרים שראיתי בטיסה זכו לרושם חיובי יותר ממני, לכן מנח הישיבה או הסביבה לא קשורים להנאה שלי.
אני מבין שמאוד מפריע לכם שנתתי ציון נמוך על הסרט, אבל אני מקווה שאתם לא באים להתווכח איתי על טעם וריח.
אגב, סרטים אחרים שראיתי בטיסה זכו לרושם חיובי יותר ממני, לכן מנח הישיבה או הסביבה לא קשורים להנאה שלי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אם אהבת ממליץ לך לצפות בזה:idanhakia כתב:Samsara
http://www.imdb.com/title/tt0770802
סרט דוקומנטרי אילם שצולם כולו במצלמת 70M'M יחודית.
עבדו על הסרט במשך 4 שנים והוא צולם ב25 ארצות ברחבי העולם.
אהבתי את הקטע האילם בסרט. ראיתי אותו כבר פעמיים עם חברים והוא נותן לצופה את הזמן לנתח את התמונה וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה.
הצילומים והנופים מדהימים!
איכות תמונה 10/10!!
הסרט בכללי 9/10
ממליץ לצפות בבלו רי מלא ולא להתפשר....
http://www.imdb.com/title/tt0103767/
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
אני לא מתווכח על איכות הסרט מאחר ועדין לא צפיתי בו.ziv_r כתב:זה באמת רק אתה.
אגב, סרטים אחרים שראיתי בטיסה זכו לרושם חיובי יותר ממני, לכן מנח הישיבה או הסביבה לא קשורים להנאה שלי....
אבל יש לי תחושה שבפורום הזה אני לא היחיד שחושב שצפיה במסך 12 אינץ' ושמע באוזניות חד פעמיות לא תתן את אותה תמורה (הנאה) כמו בבית הקולנוע או בסלון עם מערכת הקולנוע ,רמקולים בסראונד עם סאב ותמונת בלוריי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

avioren,
צפיתי באייפד עם אוזניות. כאמור (ומשום מה זה לא נתפס), הסרט עצמו פשוט לא לטעמי. לא דיברתי על הסאונד או התמונה, אלא על העלילה.
אני מציע שתצפה בסרט (בכל השלוש שעות) לפני שאתה תומך בו.
צפיתי באייפד עם אוזניות. כאמור (ומשום מה זה לא נתפס), הסרט עצמו פשוט לא לטעמי. לא דיברתי על הסאונד או התמונה, אלא על העלילה.
אני מציע שתצפה בסרט (בכל השלוש שעות) לפני שאתה תומך בו.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
אני צפיתי בסרט ואני חייב להודות שדווקא בניגוד לסיפור שבהחלט שנוי במחלוקת האפקטים שהיו שם והסאונד בהחלט הוסיפו לאוירה הכללית ולחוות הדעת לגבי הסרט .ziv_r כתב:avioren,
אני מציע שתצפה בסרט (בכל השלוש שעות) לפני שאתה תומך בו....
נ.ב. קח זאת כמובן את הביקורת ברוח טובה , עד עכשיו די קלעת ב 90%+ לטעמי מכאן בא הצורך שלי לבדוק מה קרה בסרט הנ"ל
- erashel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
The Words
מסופר על סופר מתחיל שלא מצליח לפרסם ספר משלו, מוצא סיפור ישן, ומפרסם אותו בשמו.
הסרט עצמו מעניין, הבעיה שהסוף שלו לא מספק, אבל עדיין שווה לראות לדעתי.
7/10
http://www.imdb.com/title/tt1840417/
מסופר על סופר מתחיל שלא מצליח לפרסם ספר משלו, מוצא סיפור ישן, ומפרסם אותו בשמו.
הסרט עצמו מעניין, הבעיה שהסוף שלו לא מספק, אבל עדיין שווה לראות לדעתי.
7/10
http://www.imdb.com/title/tt1840417/
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7663
kingikra כתב:זה הסרט עם הקטור 1 והקטור 2? אם כן, זה סרט ענק לטעמי.mulder כתב:LOS CRONOCRIMENES
אדם רואה מחצר הבית שלו דמות במשקפת, הוא עוקב אחריה והדבר מתחיל שרשרת אירועים מוזרה שמערבת מסע בזמן.
מוזר ומרתק, סרט יוצא דופן שקשה להגדיר אותו. אני אהבנתי, לא בטוח שיקלע לטעם של כולם אבל מומלץ.
7.5/10......
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
עובד על זה. תודהHuber כתב:אם אהבת ממליץ לך לצפות בזה:idanhakia כתב:Samsara
http://www.imdb.com/title/tt0770802
סרט דוקומנטרי אילם שצולם כולו במצלמת 70M'M יחודית.
עבדו על הסרט במשך 4 שנים והוא צולם ב25 ארצות ברחבי העולם.
אהבתי את הקטע האילם בסרט. ראיתי אותו כבר פעמיים עם חברים והוא נותן לצופה את הזמן לנתח את התמונה וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה.
הצילומים והנופים מדהימים!
איכות תמונה 10/10!!
הסרט בכללי 9/10
ממליץ לצפות בבלו רי מלא ולא להתפשר....
http://www.imdb.com/title/tt0103767/...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
We need to talk about Kevin
מה אמא צריכה לעשות כשהיא מזהה שמשהו לא בסדר בהתנהגות בנה, אך חוץ ממנה אף אחד לא רואה את זה?
עריכת הסרט לא פחות ממושלמת, משחק אדיר של טילדה סוונסון וג׳ון סי ריילי, שלא לדבר על השחקנים השונים שמשחקים את קווין לאורך התבגרותו. בימוי מצויין שהופך את זה מסתם סיפור לסיפור חזק שמצליח באמת לגעת בצופה.
9.5/10
Taken 2
סרט אקשן סטנדרטי למדי. הצילום תזזיתי ומרגיז.
7/10
Ruby sparks
סופר גאון צעיר מצליח להחיות את נערת חלומותיו ולשלוט בה דרך הכתיבה שלו. ככל שהוא שולט בה יותר גם הוא וגם היא סובלים יותר.
יבשושי וצפוי.
6/10
Diary of a wimpy kid - dog days
ממשיך את סדרת הסרטים המצחיקים. חזק.
8.5/10
Savages
סרט עם לא מעט עירום ואלימות שמבויים להפליא. בשום שלב אין באמת דרך לנבא לאן הוא מוביל (כבר יתרון בולט לסרט מסוג כזה). לא מת על הסוף אבל זה אחד סרטי האקשן המהנים שראיתי בשנה האחרונה.
9/10
The watch
קבוצה דבילית מחליטה ליצור משמר אזרחי. כמו כל הסרטים של בן סטילר.
3/10
Red state
קווין סמית מביים סרט שלא ברור אם זה קומדיה אולטרה שחורה, מתח או מה. שלושה צעירים נתקלים בדתיים הזויים באזורים הרדנקיים ביותר של ארה״ב. זה לא נגמר טוב...
7.5/10
Red lights
שני חוקרים של תופעות על טבעיות מנסים להוכיח שאומן חושים עוצמתי (דה נירו בהופעה מעט חלשה) הוא רמאי. אהבתי את רוב הסרט, למעט הסוף וגם דה נירו היה מעט אנמי בסרט לטעמי.
8.5/10
Fire with fire
כבאי נחשף בטעות לרצח של מכר שלו בידי גאנגסטאר נאצי אכזרי. הוא מבין שהמשטרה לא יכולה להגן באמת עליו ועל מכריו ויוצא ישירות נגדו.
חביב, אבל לא ממש מותח.
8/10
Woman in black
ילדים מתים. אימה. הסוף.
4/10
מה אמא צריכה לעשות כשהיא מזהה שמשהו לא בסדר בהתנהגות בנה, אך חוץ ממנה אף אחד לא רואה את זה?
עריכת הסרט לא פחות ממושלמת, משחק אדיר של טילדה סוונסון וג׳ון סי ריילי, שלא לדבר על השחקנים השונים שמשחקים את קווין לאורך התבגרותו. בימוי מצויין שהופך את זה מסתם סיפור לסיפור חזק שמצליח באמת לגעת בצופה.
9.5/10
Taken 2
סרט אקשן סטנדרטי למדי. הצילום תזזיתי ומרגיז.
7/10
Ruby sparks
סופר גאון צעיר מצליח להחיות את נערת חלומותיו ולשלוט בה דרך הכתיבה שלו. ככל שהוא שולט בה יותר גם הוא וגם היא סובלים יותר.
יבשושי וצפוי.
6/10
Diary of a wimpy kid - dog days
ממשיך את סדרת הסרטים המצחיקים. חזק.
8.5/10
Savages
סרט עם לא מעט עירום ואלימות שמבויים להפליא. בשום שלב אין באמת דרך לנבא לאן הוא מוביל (כבר יתרון בולט לסרט מסוג כזה). לא מת על הסוף אבל זה אחד סרטי האקשן המהנים שראיתי בשנה האחרונה.
9/10
The watch
קבוצה דבילית מחליטה ליצור משמר אזרחי. כמו כל הסרטים של בן סטילר.
3/10
Red state
קווין סמית מביים סרט שלא ברור אם זה קומדיה אולטרה שחורה, מתח או מה. שלושה צעירים נתקלים בדתיים הזויים באזורים הרדנקיים ביותר של ארה״ב. זה לא נגמר טוב...
7.5/10
Red lights
שני חוקרים של תופעות על טבעיות מנסים להוכיח שאומן חושים עוצמתי (דה נירו בהופעה מעט חלשה) הוא רמאי. אהבתי את רוב הסרט, למעט הסוף וגם דה נירו היה מעט אנמי בסרט לטעמי.
8.5/10
Fire with fire
כבאי נחשף בטעות לרצח של מכר שלו בידי גאנגסטאר נאצי אכזרי. הוא מבין שהמשטרה לא יכולה להגן באמת עליו ועל מכריו ויוצא ישירות נגדו.
חביב, אבל לא ממש מותח.
8/10
Woman in black
ילדים מתים. אימה. הסוף.
4/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Inside Out
לאחר 13 שנים בכלא, AJ יוצא וחובר עם חברו משכבר הימים. הוא מנסה לחזור למוטב, אך חברו מכניס אותו לתסבוכת עם כמה מאות אלפי דולרים וגופה שצריך להעלים.
סרט פעולה בינוני מינוס. זה בערך כל מה שניתן להגיד עליו.
3/10
לאחר 13 שנים בכלא, AJ יוצא וחובר עם חברו משכבר הימים. הוא מנסה לחזור למוטב, אך חברו מכניס אותו לתסבוכת עם כמה מאות אלפי דולרים וגופה שצריך להעלים.
סרט פעולה בינוני מינוס. זה בערך כל מה שניתן להגיד עליו.
3/10
- orena
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
עופר,
בהחלט הספק מרשים ..
בהחלט הספק מרשים ..
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
תודה עופר 
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
Django Unchained
טוב הסרט המדובר של טרנטינו , אז כמו כול מכור , ברגע שראיתי טרנטינו וציון של 8.7 בimdb קפצתי על ההזדמנות הראשונה לראות את הסרט
היות ואני לא כל כך לתאר דברים , אעביר את התיאור שהופיע באתר סרטים :
"עבד בשם ג'אנגו מצליח לברוח מעבדות ומתחבר לצייד ראשים גרמני שלוקח אותו תחת חסותו והוא נותן לו לעבוד לצידו כצייד ראשים גם כן. לאחר שהוא עוזר לגרמני בעבודה, שניהם יוצאים לחפש את אישתו של ג'אנגו ולשחרר אותה מאדם שנקרא קלווין קאנדי אדם מקסים אך גם אכזרי בעל אחוזה שדג'אנגו צריך לעבור כדי לשחרר אותה."
נהניתי מאוד מהסרט ולדעתי הוא מומלץ מאוד , למרות העובדה שזה DVDscr XviD האיכות הטכנית הייתה טובה מספיק להנות מהסרט , ואני חושב שכדאי מאוד לראות אותו , ללא ספק אחד מהטובים של טרנטינו . כמו כן הליווי של המוסזיקה היה נהדר
ציון ? הייתי נותן לו 9
טוב הסרט המדובר של טרנטינו , אז כמו כול מכור , ברגע שראיתי טרנטינו וציון של 8.7 בimdb קפצתי על ההזדמנות הראשונה לראות את הסרט
היות ואני לא כל כך לתאר דברים , אעביר את התיאור שהופיע באתר סרטים :
"עבד בשם ג'אנגו מצליח לברוח מעבדות ומתחבר לצייד ראשים גרמני שלוקח אותו תחת חסותו והוא נותן לו לעבוד לצידו כצייד ראשים גם כן. לאחר שהוא עוזר לגרמני בעבודה, שניהם יוצאים לחפש את אישתו של ג'אנגו ולשחרר אותה מאדם שנקרא קלווין קאנדי אדם מקסים אך גם אכזרי בעל אחוזה שדג'אנגו צריך לעבור כדי לשחרר אותה."
נהניתי מאוד מהסרט ולדעתי הוא מומלץ מאוד , למרות העובדה שזה DVDscr XviD האיכות הטכנית הייתה טובה מספיק להנות מהסרט , ואני חושב שכדאי מאוד לראות אותו , ללא ספק אחד מהטובים של טרנטינו . כמו כן הליווי של המוסזיקה היה נהדר
ציון ? הייתי נותן לו 9
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
truejoker
איך ראית אם הסרט רק יוצא לקולנוע בחמישי?
איך ראית אם הסרט רק יוצא לקולנוע בחמישי?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
mat הוא כתב.
״DVDscr״ איך אפשר לראות סרט ככה ולהנות......
״DVDscr״ איך אפשר לראות סרט ככה ולהנות......
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
אני לא מכיר בזה כצורה לראות סרטmp3lll כתב:mat הוא כתב.
״DVDscr״ איך אפשר לראות סרט ככה ולהנות.........
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
פעם זה היה סטנדארט 
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
ארוכה היא הדרך הביתה מלאס וגאס...orena כתב:עופר,
בהחלט הספק מרשים .....
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
Lol עם מסך Crt בגודל 15 איץkingikra כתב:פעם זה היה סטנדארט...
- יוטה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
סרט מעולה, הדבר היחיד שהרס קצת בעייני הוא כלי הנשק (אולי רצו להתחמק מהבנאליות של נשק חם).oferlaor כתב:We need to talk about Kevin
מה אמא צריכה לעשות כשהיא מזהה שמשהו לא בסדר בהתנהגות בנה, אך חוץ ממנה אף אחד לא רואה את זה?...