מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The Angels' Share
כשהוא ניצל מעונש מאסר בעור שיניו, רובי האב הטרי נשבע לפתוח דף חדש בחייו. כשהוא מגלה שיש לו כישרון מיוחד בטעימת ויסקי, חייו משתנים מהקצה אל הקצה.
משחק משובח, דמויות חביבות שקל להתחבר אליהן, ותסריט מהנה ומשעשע חוברים לסרט שכדאי לראות.
7.5/10
ד"א, אני אישית חושב שהמבטא הסקוטי/אירי הוא המבטא הכי חביב שאפשר למצוא בשפה האנגלית.
כשהוא ניצל מעונש מאסר בעור שיניו, רובי האב הטרי נשבע לפתוח דף חדש בחייו. כשהוא מגלה שיש לו כישרון מיוחד בטעימת ויסקי, חייו משתנים מהקצה אל הקצה.
משחק משובח, דמויות חביבות שקל להתחבר אליהן, ותסריט מהנה ומשעשע חוברים לסרט שכדאי לראות.
7.5/10
ד"א, אני אישית חושב שהמבטא הסקוטי/אירי הוא המבטא הכי חביב שאפשר למצוא בשפה האנגלית.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
צפיתי עכשיו. לא יודע מה קרה ל A210 שלי לאחרונה אבל בכל סרט בלוריי מלא יש בעיות. הסאונד נעלם פתאום. הסרט מתחיל לרוץ בהילוך מהיר ואז מסתדר אחרי כמה שניותmulder כתב:TED
ילד בודד ולא מקובל מבקש משאלה שהדובי שלו יהפוך להיות אמיתי ויהיה חבר שלו, והמשאלה מתגשמת. השניים נשארים חברים הכי טובים גם אחרי יותר מ 20 שנה, אבל הדבר מסובך יותר כשהדובי גס הרוח והסטלן מתחיל להפריע לחיי הזוגיות של החבר שלו.
יתחברו להומור בעיקר חובבי family guy , סת מקפארלן חובב את שנות ה 70 וה 80 וכמובן מכניס שם המון רפרנסים מצחיקים. הסרט חמוד ומשעשע ביותר וההנפשה של הדב פשוט מעולה.
זהירות - גס ביותר, אז לא לראות עם ילדים![]()
7.5/10...
בכל מקרה, יש כמה יציאות טובות אבל בסה"כ די התאכזבתי.
5.5\10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כל גרסה שהורדתי הקול מגיע לפני השפתיים.pessik כתב:Arbitrage / הצעה מגונה
ריצ'רד גיר מגלם סוכן השקעות ערמומי וחלקלק שמסתבך עם החוק , ועם בני משפחתו
וגם מועל בכספי המשקיעים בפרשיית מיזוג חברות מורכבת.
כאשר בלש עקשן רודף אחריו ואישתו מאיימת עליו שתעזוב אותו
המתח בסרט נבנה בעקביות ועד הרגע האחרון לא ניתן לצפות כיצד יסתיים.
10\8...
מה עושים?
איזו גרסה ראית?
סרט ללא כל מטרה, חיכינו וחיכינו ולא קורה כלום.OferL כתב:Compliance
קופאית במסעדת מזון מהיר מואשמת בגניבה. מכאן הסיפור מקבל תפנית והופך למשהו אחר לגמרי.
הזכיר לי ניסויים פסיכולוגיים כמו אלו שנעשו בשנות החמישים לגילוי הדיסוננס הקוגניטיבי.
ללא כוכבים או אפילו שחקנים מוכרים. ללא אפקטים ותפאורה שהיא כמעט כולה בתוך מסעדה פשוטה. תסריט מעולה ומשחק מפתיע באיכותו.
סרט מטריד מעניין ומותח. מבוסס על מקרים אמיתיים (יותר מ-70 מקרים בכל ארה"ב).
9/10...
10\3.
מתיחה שנמתחה מעבר לגבול הטעם הטוב.
אני ראיתי לפני כמה שבועות בגרסהembedded כתב:כל גרסה שהורדתי הקול מגיע לפני השפתיים.pessik כתב:Arbitrage / הצעה מגונה
10\8...
מה עושים?
איזו גרסה ראית?...
Arbitrage 2012 LIMITED 1080p BluRay x264-REFiNED
עבד מצויין
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
avilior כתב:מדאיג משהוkidney_stone כתב: ואגב, על הדרך חיפשתי לי בגוגל רשימות של סרטי חטיפה......
ךםך מדאיג מדאיג אבל אם אני לא טועה אימצת לעצמך את הרעיוןavilior כתב:(Fargo (1996
אדם שוכר זוג פושעים כדי שיחטפו את אישתו והוא יוכל להנות מהכופר, אך הדברים לא בדיוק הולכים לפי התכנון.
הסרט לא עומד במבחן הזמן. משחק אפאתי של רוב השחקנים.
עם סטיב בוסמי המוכר.
6/10...
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
FLIGHT
("הטיסה"). דנזל וושינגטון, סרט של זאמאקיס.
כתבו עליו כבר בכל מקום (שימו לב לעכבר העיר וYNET)
אז אין מה להוסיף (עלילה: טייס מציל מטוס מהתרסקות, מתגלות בעיות רקע בחייו הכוללים אלכוהול ועוד).
חוץ מזה שסוף סוף מצאתי סרט ראוי לצפייה. ג'ון גודמן באמת עושה עבודה יוצאת מהכלל בתור החבר/דילר. בערך שתי סצנות שלו שמראות כישרון מגנטי מהו. וסוג של סוף הוליוודי, אין מה לעשות. 7.3/10
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני בכלל חיפשתי רשימות של סרטי כופרkidney_stone כתב:avilior כתב:מדאיג משהוkidney_stone כתב: ואגב, על הדרך חיפשתי לי בגוגל רשימות של סרטי חטיפה......ךםך מדאיג מדאיג אבל אם אני לא טועה אימצת לעצמך את הרעיוןavilior כתב:(Fargo (1996
אדם שוכר זוג פושעים כדי שיחטפו את אישתו והוא יוכל להנות מהכופר, אך הדברים לא בדיוק הולכים לפי התכנון.
הסרט לא עומד במבחן הזמן. משחק אפאתי של רוב השחקנים.
עם סטיב בוסמי המוכר.
6/10......
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
LOS CRONOCRIMENES
אדם רואה מחצר הבית שלו דמות במשקפת, הוא עוקב אחריה והדבר מתחיל שרשרת אירועים מוזרה שמערבת מסע בזמן.
מוזר ומרתק, סרט יוצא דופן שקשה להגדיר אותו. אני אהבתי, לא בטוח שיקלע לטעם של כולם אבל מומלץ.
7.5/10
אדם רואה מחצר הבית שלו דמות במשקפת, הוא עוקב אחריה והדבר מתחיל שרשרת אירועים מוזרה שמערבת מסע בזמן.
מוזר ומרתק, סרט יוצא דופן שקשה להגדיר אותו. אני אהבתי, לא בטוח שיקלע לטעם של כולם אבל מומלץ.
7.5/10
נערך לאחרונה על ידי mulder ב 14/01/2013 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה הסרט עם הקטור 1 והקטור 2? אם כן, זה סרט ענק לטעמי.mulder כתב:LOS CRONOCRIMENES
מוזר ומרתק, סרט יוצא דופן שקשה להגדיר אותו. אני אהבנתי, לא בטוח שיקלע לטעם של כולם אבל מומלץ.
7.5/10...
גם אני נתקלתי בבעיה הזו, עד שמצאתי את Arbitrage.2012.BluRay.810p.DTS.x264-PRoDJi ללא כל בעיותembedded כתב:כל גרסה שהורדתי הקול מגיע לפני השפתיים.pessik כתב:Arbitrage / הצעה מגונה
10\8...
מה עושים?
איזו גרסה ראית?...
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
Samsara
http://www.imdb.com/title/tt0770802
סרט דוקומנטרי אילם שצולם כולו במצלמת 70M'M יחודית.
עבדו על הסרט במשך 4 שנים והוא צולם ב25 ארצות ברחבי העולם.
אהבתי את הקטע האילם בסרט. ראיתי אותו כבר פעמיים עם חברים והוא נותן לצופה את הזמן לנתח את התמונה וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה.
הצילומים והנופים מדהימים!
איכות תמונה 10/10!!
הסרט בכללי 9/10
ממליץ לצפות בבלו רי מלא ולא להתפשר.
אהבתי את הקטע האילם בסרט. ראיתי אותו כבר פעמיים עם חברים והוא נותן לצופה את הזמן לנתח את התמונה וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה.
איכות תמונה 10/10!!
הסרט בכללי 9/10
ממליץ לצפות בבלו רי מלא ולא להתפשר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Cloud Atlas
סיפורם של מספר דמויות לאורך תקופה של מאות שנים מתחברות על מנת לתת הסבר נפוח מחשיבות על כלום.
עם האלי ברי וטום הנקס.
אורך של כמעט 3 שעות עם סיפור דבילי שאולי היה נראה טוב בזמנו ליוצרים של הסרט, אבל קיבלנו תוצאה מבולבלת עם מסר דליל. אני מתנחם שראיתי את הסרט בטיסה, אז לפחות לא בזבזתי עליו זמן בית יקר.
2/10
סיפורם של מספר דמויות לאורך תקופה של מאות שנים מתחברות על מנת לתת הסבר נפוח מחשיבות על כלום.
עם האלי ברי וטום הנקס.
אורך של כמעט 3 שעות עם סיפור דבילי שאולי היה נראה טוב בזמנו ליוצרים של הסרט, אבל קיבלנו תוצאה מבולבלת עם מסר דליל. אני מתנחם שראיתי את הסרט בטיסה, אז לפחות לא בזבזתי עליו זמן בית יקר.
2/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אין ספק שמדובר באיכות תמונה רפרנס (התוכן היחיד עם איכות תמונה ברמה דומה הוא Art of flight).idanhakia כתב:Samsara
איכות תמונה 10/10!!
הסרט בכללי 9/10
ממליץ לצפות בבלו רי מלא ולא להתפשר....
הבעיה היא שאני לא מתחבר לסרטים כאלה (בסך הכל ראיתי כמה קטעים בכדי להתרשם מאיכות התמונה).
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
בעיני סרט מורכב מ80 אחוז עלילה משחק ובימוי, ועוד 20 אחוז על איכות התמונה והסאונד.dgent כתב:זיו, יכול להיות שתגובתך לסרט באה בין השאר , עקב הצפייה במטוס?...
מאחר ובטיסה הסרט מתחיל כבר במינוס 20 ועד מינוס 20 על הישיבה ,הלחץ והרעש הקבוע, לא הייתי מנסה לתת ביקורת לסרט בתנאים הללו.
אבל זה רק אני ...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.