מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
The Help
סרט טוב שכמו אצל קודמי שוכב אצלי כבר המון זמן בדיסק וסרטי הפעולה מונעים ממני להקדיש לסרטים כאלה זמן.
סרט המספר את תחושותיהן של המשרתות השחורות שעבדו בבתי הלבנים בתחילת שנות השישים ואת הנקמות הקטנות של המשרתות מול ההתעללות של הפלצניות הלבנות.
צדיקה אחת לבנה בסדום הלבנה מצליחה לשכנע כמה משרתות לספר את סיפורן ולפרסמם בספר.
המשחק משובח והסרט מעביר בצורה טובה ומשכנעת את התחושה של השחורים בשנים שבהם היו חוקי גזע מאוד חזקים במיסיסיפי.
משובח ומומלץ מאוד
8.8/10
סרט טוב שכמו אצל קודמי שוכב אצלי כבר המון זמן בדיסק וסרטי הפעולה מונעים ממני להקדיש לסרטים כאלה זמן.
סרט המספר את תחושותיהן של המשרתות השחורות שעבדו בבתי הלבנים בתחילת שנות השישים ואת הנקמות הקטנות של המשרתות מול ההתעללות של הפלצניות הלבנות.
המשחק משובח והסרט מעביר בצורה טובה ומשכנעת את התחושה של השחורים בשנים שבהם היו חוקי גזע מאוד חזקים במיסיסיפי.
משובח ומומלץ מאוד
8.8/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
the reader
צעיר גרמני מתאהב בבחורה מוזרה שדורשת ממנו להקריא לה ספרי מופית.
משחק מצויין של קייט וינזלט.
8/10
premium rush
כבר מזמן לא ראיתי סרט שעשוי כל כך רע, מכל בחינה אפשרית. זה סרט שאפילו ג'וסף גורדון לויט המעולה לא יכול היה להציל.
3/10
צעיר גרמני מתאהב בבחורה מוזרה שדורשת ממנו להקריא לה ספרי מופית.
משחק מצויין של קייט וינזלט.
8/10
premium rush
כבר מזמן לא ראיתי סרט שעשוי כל כך רע, מכל בחינה אפשרית. זה סרט שאפילו ג'וסף גורדון לויט המעולה לא יכול היה להציל.
3/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כבר הרבה זמן שרציתי לראות את הסרט הזה אחרי הרבה מאוד ביקורות טובות.molvy כתב:The Help
משובח ומומלץ מאוד
8.8/10...
אני התאכזבתי. כנראה ציפיתי ליותר מידי. אין פה איזה סיפור נוגע ללב. יש איזו תמונה כוללת על תקופת הגזענות\עבדות בדרום ארה"ב.
לא יודע, ציפיתי למסמך אנושי מזעז וקיבלתי סיפור חביב של יחסי נשים לבנות עם משרתות שחומות עור.
6\10
- molvy
- חבר במועדון HT

לדעתי יש פה מסמך אנושי מזעזע!kingikra כתב:כבר הרבה זמן שרציתי לראות את הסרט הזה אחרי הרבה מאוד ביקורות טובות.molvy כתב:The Help
משובח ומומלץ מאוד
8.8/10...
אני התאכזבתי. כנראה ציפיתי ליותר מידי. אין פה איזה סיפור נוגע ללב. יש איזו תמונה כוללת על תקופת הגזענות\עבדות בדרום ארה"ב.
לא יודע, ציפיתי למסמך אנושי מזעז וקיבלתי סיפור חביב של יחסי נשים לבנות עם משרתות שחומות עור.
6\10...
הסיפור כלל לא חביב, אמנם הוא לא גרפי ולא רואים אלימות מזעזעת ודם ניתז אבל הסרט מתרכז ברגשות של המטפלות ובמה שעובר בנפשן של אלו שמתחכחות בחיים הלבנים ומודעות לעובדה שמתייחסים אליהן כגזע נחות.
בנוסף הטריקים הקטנים שהמטפלות מעמיסות על האדונים הלבנים מראה את ההוואי השחור שרובו הומור שחור תרתי משמע.
לדעתי האכזריות והאלימות הנפשית שהלבנים נוקטים כלפי השחורים בסרט מזעזע ממש כמו ואולי יותר מאלימות פיזית.
כלל לא התאכזבתי
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני לא אומר שהסרט מתנהל על מי מנוחות. פשוט ציפיתי ליותרmolvy כתב:לדעתי יש פה מסמך אנושי מזעזע!kingikra כתב:כבר הרבה זמן שרציתי לראות את הסרט הזה אחרי הרבה מאוד ביקורות טובות.molvy כתב:The Help
משובח ומומלץ מאוד
8.8/10...
6\10...
הסיפור כלל לא חביב, אמנם הוא לא גרפי ולא רואים אלימות מזעזעת ודם ניתז אבל הסרט מתרכז ברגשות של המטפלות ובמה שעובר בנפשן של אלו שמתחכחות בחיים הלבנים ומודעות לעובדה שמתייחסים אליהן כגזע נחות.
בנוסף הטריקים הקטנים שהמטפלות מעמיסות על האדונים הלבנים מראה את ההוואי השחור שרובו הומור שחור תרתי משמע.
לדעתי האכזריות והאלימות הנפשית שהלבנים נוקטים כלפי השחורים בסרט מזעזע ממש כמו ואולי יותר מאלימות פיזית.
כלל לא התאכזבתי...
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 05/01/2013 15:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
HazooM כתב:Taken 2
כל סצנות האקשן חתוכות בצורה כל כך תזזתית שחטפתי כבר כאב ראש.
5/10...
גם לי זה הפריע ,
המצלמה הרועדת חוזרת הרבה לאחרונה בצורה מוגזמת בסרטי פעולה,
גם בסרט "משחקי רעב" הנושא הזה בולט מאוד.
אני לא רואה משו שאנחנו יכולים לעשות בנידון
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
זו עוד שיטה להפוך מזדקנים וזקנים (תנועות מגושמות שלא מצטלמות היטב) לצעירים.pessik כתב:HazooM כתב:Taken 2
כל סצנות האקשן חתוכות בצורה כל כך תזזתית שחטפתי כבר כאב ראש.
5/10...
גם לי זה הפריע ,
המצלמה הרועדת חוזרת הרבה לאחרונה בצורה מוגזמת בסרטי פעולה,
גם בסרט "משחקי רעב" הנושא הזה בולט מאוד.
אני לא רואה משו שאנחנו יכולים לעשות בנידון...
גם בEXPENDABLES בסצינות שמשתמשים שם בידיים משתמשים בקאטים ללא הפסקה.
בIPMAN וסרטים נוספים שאהבתי (בית הפגיונות,HERO) לפחות הסצינות עשויות בצורה כזו שניתן לעקוב אחר המהלך.
הוליווד אומנם מצטיינים באפקטים, אבל בכל הקשור לצילום כדאי להם לפזול מדי פעם למזרח.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
John Dies at the End
אני יושב פה וחושב איך בדיוק לכתוב את התקציר לסרט הנ"ל, ולא לגמרי מצליח. אז רק אציין שזהו סרט אימה/מתח בדיוני והזוי בצורה מעוררת הערצה, מסוג הסרטים בהם אתם פשוט מצפים למצוא את Bruce Campbell, ומהסוג הסרטים שהמונח B-Movie הוא לא מילת גנאי כלפיהם אלא פשוט תיאור מדוייק/מחמאה.
לא מומלץ לצפות בטריילר את החלטתם לצפות בסרט - אך יספיקו לכם בדיוק 10 דקות מתחילת הסרט בשביל הבין אם תהנו מההמשך.
מוזר, הזוי, מהנה.
7/10
אני יושב פה וחושב איך בדיוק לכתוב את התקציר לסרט הנ"ל, ולא לגמרי מצליח. אז רק אציין שזהו סרט אימה/מתח בדיוני והזוי בצורה מעוררת הערצה, מסוג הסרטים בהם אתם פשוט מצפים למצוא את Bruce Campbell, ומהסוג הסרטים שהמונח B-Movie הוא לא מילת גנאי כלפיהם אלא פשוט תיאור מדוייק/מחמאה.
לא מומלץ לצפות בטריילר את החלטתם לצפות בסרט - אך יספיקו לכם בדיוק 10 דקות מתחילת הסרט בשביל הבין אם תהנו מההמשך.
מוזר, הזוי, מהנה.
7/10
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Frankenweenie
סרט מצויר שחור לבן מבית דיסני.
ילד מצליח להחזיר את כלבו האהוב לחיים באמצעות רעיון שקיבל מהמורה למדעים, וכעת הוא צריך להסתיר את הסוד מהוריו ומשאר השכונה. סה"כ היה נחמד, די אפל יחסית לסרט מצויר ולא ממש מיועד לזאטוטים.
7/10
סרט מצויר שחור לבן מבית דיסני.
ילד מצליח להחזיר את כלבו האהוב לחיים באמצעות רעיון שקיבל מהמורה למדעים, וכעת הוא צריך להסתיר את הסוד מהוריו ומשאר השכונה. סה"כ היה נחמד, די אפל יחסית לסרט מצויר ולא ממש מיועד לזאטוטים.
7/10
- molvy
- חבר במועדון HT

The Ides of March
כמות לא מבוטלת של שחקנים טובים חוברת ליצור סרט בחירות ותככים על המירוץ לנשיאות ארצות הברית.
הסיפור מועותק מויקיפדיה: הסרט עוקב אחר הנעשה במטה הבחירות של מייק מוריס (ג'ורג' קלוני), מושל פנסילבניה ומתמודד לנשיאות מטעם המפלגה הדמוקרטית, בזמן הבחירות המקדימות לראשות המפלגה, המתקיימות במדינת אוהיו. סטפן מאיירס (ריאן גוסלינג) מכהן כיועץ התקשורת הצעיר והמוכשר של הקמפיין, תחת מנהל הקמפיין המנוסה פול זארה (פיליפ סימור הופמן). הסרט מתמקד ביחסים בין אנשי צוות המטה, הכולל גם את המתמחה הצעירה מולי סטרנס (אוון רייצ'ל ווד), וביחסים בין מאיירס לבין צוות המטה של המועמד היריב, המונהג על ידי טום דאפי התככן (פול ג'יאמטי), וכן כתבת הניו יורק טיימס אידה הורוביץ (מאריסה טומיי).
סרט עשוי היטב משחק נהדר של כל השחקנים מסתכמים בסרט טוב ומעניין לצפיה
מומלץ ביותר
8/10
כמות לא מבוטלת של שחקנים טובים חוברת ליצור סרט בחירות ותככים על המירוץ לנשיאות ארצות הברית.
הסיפור מועותק מויקיפדיה: הסרט עוקב אחר הנעשה במטה הבחירות של מייק מוריס (ג'ורג' קלוני), מושל פנסילבניה ומתמודד לנשיאות מטעם המפלגה הדמוקרטית, בזמן הבחירות המקדימות לראשות המפלגה, המתקיימות במדינת אוהיו. סטפן מאיירס (ריאן גוסלינג) מכהן כיועץ התקשורת הצעיר והמוכשר של הקמפיין, תחת מנהל הקמפיין המנוסה פול זארה (פיליפ סימור הופמן). הסרט מתמקד ביחסים בין אנשי צוות המטה, הכולל גם את המתמחה הצעירה מולי סטרנס (אוון רייצ'ל ווד), וביחסים בין מאיירס לבין צוות המטה של המועמד היריב, המונהג על ידי טום דאפי התככן (פול ג'יאמטי), וכן כתבת הניו יורק טיימס אידה הורוביץ (מאריסה טומיי).
סרט עשוי היטב משחק נהדר של כל השחקנים מסתכמים בסרט טוב ומעניין לצפיה
מומלץ ביותר
8/10
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הסרט עשוי היטב עם משחק מעולה אולם דווקא הסוף הטוב והשחוק גרם לי להרגשת פספוס עזה. נראה שאם היה מובא כאן סוף אחר שהיה הופך את הקערה על פיה הייתי אומר שמדובר באחד הסרטים הטובים של השנה. אבל זה לא קרה. אני אישית חושב שהיה צריך לתפור את הסיפורים, לפחות בסוף, בצורה שישתלבו האחד בשני למסר חד וברור. התוצאה שהתקבלה כאן בסופו של דבר היא מארג סיפורים אשר ממוקמים ע"פ מימדי זמן שונים והמסר כאילו מדובר כאן בקבוצת מיעוט שמופלית לרעה לא עבר אצלי. אני מסכים לחלוטין שמדובר כאן בתפירה גסה, אולי גסה מידי.elad2109 כתב:ענן אטלס- זהירות. הפרשנות שלי לסרט יכולה להיות ספויילר.
בסיכומו של דבר 9/10
הגיי שלעולם לא ישתלב, הזקן שהחברה דוחה, הסינים שמשועבדים כל חייהם,
האישה שנחותה על פני הגבר, הממוחשב שמוביל על הכפרי, השחור שמשרת את הלבן.
תעודות העניות הגדולות ביותר של החברה שלנו. הכל יחד בסלט של סיפורים שרק בדרך נס קשורים אחד לשני.
מזמן לא יצאתי כ"כ אמבוולנטי מסרט. מושקע כמו שרק הוליווד יכולה. שחקנים מהשורה הראשונה.
כבר התוודענו בעבר לטכניקה הדי שחוקה ונדושה של שזירת סיפורים רבים אחד בשני. בסרט הזה עשו בינהם תפירה די גסה
כדי להסביר בסופו של דבר שלא משנה מי המשפיל ומי המושפל. בסופו של דבר כל סיפורי העוולות שנעשים למיעוט כזה או אחר הם פסולים.
דווקא הערבוב הנדוש והתפירה הגסה בין הסיפורים השונים - מאפילים על הקיטש, על הhappy end.
למעשה תוך כדי כתיבת הביקורת, אני חושב שאני נוטה יותר לאהוב את הסרט מאשר לטעון שהיה שעשוע מספק.
שאפו לבמאי שגורם לצופים לקוות לאיזה טוויסט בעלילה. לצפות לסיפור אחד שמוביל לשני.
כל הסצינות נעשו עם אותם שחקנים, וזה רק מעצים את הצפיה. הגירוי להבין איך הכל מסתדר לינארית. אבל למעשה כולם מקבילים.
הסרט מתחיל מעורבב. פרטים נחפשים עוד ועוד. הצופה בטוח שבסופו של דבר הסיפורים יסודרו ברצף כרונולוגי או לוגי כשלהו
אבל דווקא החיבור הרעוע בינהם - מכריח אותנו להבין שהמשותף הוא לא ציר הזמן, אלא המסר.
מסר שמובא בצורה מאוד ברורה וגלויה. בלי כחל וסרק. על מגש של כסף, בלי לדרוש טיפת מאמץ מהצופה (בכל זאת אחרי 3 שעות..)
במהלך הסרט חשבתי לעצמי - אם יהיה פה חיבור מעניין, כזה שיגרום לי לחשוב על הסרט מחדש - אכתיר אותו ברש גליי הסרט הטוב ביותר של העשור.
אני חושב שחכיתי לסוג של אורגזמה, קטרזיס. אני חייב להבין מה הקשר בין הסיפורים.
לדעבוני, לא הייתה אורגזמה. אולי הייתי ממשיל את זה ל"כאב ביצים".
מצד שני, אומרים שקמה סוטרה היא הסקס הטוב מכולם.
כנראה שהם צודקים.
9/10...
בכל זאת מהנה.
8/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Looper
בעתיד הלא רחוק מסע בזמן אפשרי אך מאוד לא חוקי
ארגון פשע מחסל אנשים על ידי שליחתם לעבר ושם ממתין להם רוצח המחסל אותם מייד כאשר הרוצח יודע שמתישהו ישלחו אליו את גירסתו המבוגרת
ברוס וויליס הצעיר לא הורג את גירסתו המבוגרת ומתחיל מרדף כאשר לכל אחד יש מטרה משלו
נחמד מאוד ורצוי לא לחפש יותר מדי הגיון במסע הזמן כי אין...
7/10
בעתיד הלא רחוק מסע בזמן אפשרי אך מאוד לא חוקי
ארגון פשע מחסל אנשים על ידי שליחתם לעבר ושם ממתין להם רוצח המחסל אותם מייד כאשר הרוצח יודע שמתישהו ישלחו אליו את גירסתו המבוגרת
ברוס וויליס הצעיר לא הורג את גירסתו המבוגרת ומתחיל מרדף כאשר לכל אחד יש מטרה משלו
נחמד מאוד ורצוי לא לחפש יותר מדי הגיון במסע הזמן כי אין...
7/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כמות הרוגים היסטרית, כל כדור מירי אוטומט תוך כדי נסיעה מוצא את מטרתוziv_r כתב:The Expendables 2
קבוצת שכירי החרב נפגשים שוב להציל את העולם מפני חסר בחומרים גרעינים ובדרך כל מצילים עיירת כורים מפני עבדות.
ערבוב טוב של סצנות פעולה עם גיבורי הפעולה הטובים ביותר שאי פעם היו בקולנוע, יחד עם קלישאות אשר נאמרות במודעות גבוהה, יוצרות את סרט הפעולה הטוב ביותר של הקיץ האחרון. כמות הכוכבים כאן מרקיעה שחקים (בדיוק כמו סצנות הפעולה)
7.5/10...
אקשן טוב למדי
ואן דאם בתור הרע
מכבים את המוח ונהנים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The Devil's Advocate
עו"ד צעיר ומליח מקבל הצעה שאינו יכול לסרב לה, הצעה להצטרף לחברה עשירה וחזקה בתפקיד עתיר ממון והשפעה.
סרט עמוס בכוכבים מדהימים, בנהם אל פאצ'ינו שעושה עבודה מדהימה, שרליז תרון המהממת בצעירותה, וקיאנו ריבס שלמרות שבעיניי נחשב שחקן סביר ותו לא פשוט מתאים ליהוקית לתפקיד. למרות שמעורבים בסרט כוכחות אפלים, זהו אינו סרט אימה אלא סרט על מוסריות ובחירות אישיות, שגורם לכם בסופו שלה דבר לחשוב על מעשים, בחירות ותוצאותיהם.
8/10
עו"ד צעיר ומליח מקבל הצעה שאינו יכול לסרב לה, הצעה להצטרף לחברה עשירה וחזקה בתפקיד עתיר ממון והשפעה.
סרט עמוס בכוכבים מדהימים, בנהם אל פאצ'ינו שעושה עבודה מדהימה, שרליז תרון המהממת בצעירותה, וקיאנו ריבס שלמרות שבעיניי נחשב שחקן סביר ותו לא פשוט מתאים ליהוקית לתפקיד. למרות שמעורבים בסרט כוכחות אפלים, זהו אינו סרט אימה אלא סרט על מוסריות ובחירות אישיות, שגורם לכם בסופו שלה דבר לחשוב על מעשים, בחירות ותוצאותיהם.
8/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
העולם מצחיק
שני אחים ואחות בטבריה חיים את החיים. לכל אחד סיפור משפחתי לא פשוט. מסביב עוד דמויות מעניינות יותר/פחות. השזירה של כולם יחד מייצרת תמונה של עיר שהיא תפאורה למערכון של הגשש. הכוונה אינה שהדמויות הן ממש מהמערכון אלא ציוריות ומקוריות כמוהו. סרט עם הרבה רגישות לדמויות בבימוי, בתסריט ובמשחק.
8.5/10
שני אחים ואחות בטבריה חיים את החיים. לכל אחד סיפור משפחתי לא פשוט. מסביב עוד דמויות מעניינות יותר/פחות. השזירה של כולם יחד מייצרת תמונה של עיר שהיא תפאורה למערכון של הגשש. הכוונה אינה שהדמויות הן ממש מהמערכון אלא ציוריות ומקוריות כמוהו. סרט עם הרבה רגישות לדמויות בבימוי, בתסריט ובמשחק.
8.5/10
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Contagion
הסרט מ-2011 אז אני מרשה לעצמי מעט ספויילרים. מי שלא מעוניין שיעצור כאן.
התפרצות וירוס קטלני המועבר במגע מאיימת על אוכלוסיית העולם. אבל לאמריקאים אכפת רק מאמריקאים. אז הסרט הוא על אמריקאים.
אפילו כשבכפר סיני חוטפים מדענית כדי לקבל את החיסון הם מקבלים רק פלסיבו בתמורה לשחרורה. בכל מקרה הסרט עטור כוכבים: פלטרו, דיימון, לאו, פישבורן ואחרים. עשוי במקצועיות ובשטחיות. נגיעות קלות במה שקשור בחברות התרופות, הפוליטיקה העולמית, תגובות האוכלוסיה, משטר צבאי וכו'. במקום זה מקבלים שורה של סיפורים אישיים שרובם מתנהלים כמו עוד יום שגרתי במשרד. הסוף נוראי. במובן ההוליוודי.
6/10
הסרט מ-2011 אז אני מרשה לעצמי מעט ספויילרים. מי שלא מעוניין שיעצור כאן.
התפרצות וירוס קטלני המועבר במגע מאיימת על אוכלוסיית העולם. אבל לאמריקאים אכפת רק מאמריקאים. אז הסרט הוא על אמריקאים.
אפילו כשבכפר סיני חוטפים מדענית כדי לקבל את החיסון הם מקבלים רק פלסיבו בתמורה לשחרורה. בכל מקרה הסרט עטור כוכבים: פלטרו, דיימון, לאו, פישבורן ואחרים. עשוי במקצועיות ובשטחיות. נגיעות קלות במה שקשור בחברות התרופות, הפוליטיקה העולמית, תגובות האוכלוסיה, משטר צבאי וכו'. במקום זה מקבלים שורה של סיפורים אישיים שרובם מתנהלים כמו עוד יום שגרתי במשרד. הסוף נוראי. במובן ההוליוודי.
6/10
Enjoy the Silence
אחד הסרטים האהובים עלי, במיוחד המשחק של פאצ'ינו ובמיוחד לקראת הסוף.Huber כתב:The Devil's Advocate
8/10...
סרט שלדעתי עומד במבחן הזמן וחובה לראות אותו.