מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
Resident Evil: Retribution
הסרט החמישי בסידרה.
אחרי שני סרטים בחוץ שוב חוזרים לתוך מתקן של אמברלה, שממנו אליס צריכה להחלץ.
אין חידושים מיוחדים, אין מפלצות חדשות.
הרבה אקשן טוב למדי.
חזרה של דמויות שכבר מתו - למשל עודד פאהר שלנו...
הסיום מרמז על סרט נוסף ואחרון בסידרה.
בעיקר לחובבי הסידרה
6.5/10
הסרט החמישי בסידרה.
אחרי שני סרטים בחוץ שוב חוזרים לתוך מתקן של אמברלה, שממנו אליס צריכה להחלץ.
אין חידושים מיוחדים, אין מפלצות חדשות.
הרבה אקשן טוב למדי.
חזרה של דמויות שכבר מתו - למשל עודד פאהר שלנו...
הסיום מרמז על סרט נוסף ואחרון בסידרה.
בעיקר לחובבי הסידרה
6.5/10
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
סרט פשע בליווי מוזיקה מגניבה, אבל בזה זה פחות או יותר מסתכם.ziv_r כתב:Pusher
פרנק הינו סוחר סמים קטן. הוא מעביר את ימיו בין במועדונים כאשר הוא מוכר סמים לצעירים ובלילות עם חברתו החשפנית. לאחר שפרנק מאבד קילו קוקאין בעסקת סמים שהשתבשה בשל פשיטת שוטרים, הוא חייב 55K פאונד לסוחר הסמים העירוני. הוא חייב להשיג את הכסף במהרה ולאט לאט הוא מגלה שהוא מוכן להקצין במעשיו על מנת להשיג את הכסף.
סרט פשע לונדוני משובח וגם מעניין אם אתם בראש של סרטים כאלו. עטור בפסקול DTS-HD Master Audio עם מוזיקה שנעה בין שנות ה- 80' למוזיקת מועדונים Hardcore.
8/10...
6/10
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
OferL כתב:אתה מתכוון Deadfall משום מה נקרא המלכודת....זורו44 כתב:בבקשה:oferlaor כתב:זורו44 - שמות של הסרטים באנגלית בבקשה.
9/10...
"המלכודת" ,משום מה נקרא:"Deadfall"......
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
Barricade / בריקדה
תקציר:
מסע של אב עם שני ילדיו למקום מפלט שקט ביער שהופך למאבק הישרדות...
כפי שזיו אמר:
לפחות בסוף מבינים מה רצה המשורר(הבמאי) מאיתו הצופים?
ציון 0.
מסע של אב עם שני ילדיו למקום מפלט שקט ביער שהופך למאבק הישרדות...
כפי שזיו אמר:
סרט מטופש לחלוטין, קטעים הזויים, סרט מבולגן.סרט דבילי עם סוף צפוי כבר מההתחלה....
לפחות בסוף מבינים מה רצה המשורר(הבמאי) מאיתו הצופים?
ציון 0.
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
To Rome with love
מאד אהבתי את הסרטים האחרונים של וודי אלן זה לא אחד מהם.
סרט משעמם על אוסף דמויות ברומא.
לא התחברתי בכלל.
4/10
מאד אהבתי את הסרטים האחרונים של וודי אלן זה לא אחד מהם.
סרט משעמם על אוסף דמויות ברומא.
לא התחברתי בכלל.
4/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
END OF WATCH
אקשן "תיעודי" על 2 שוטרים בלוס אנג'לס שעולים על עקבות קרטל מכסיקני אכזרי.
משחק טוב של ג'ילנהול ומייקל פנה. העלילה די דלה אבל הסרט בהחלט מרגיש דינמי ומשוחרר יותר ומצליח להיות מעניין רוב הזמן תודות לסגנון שלו.
מומלץ!
7/10
אקשן "תיעודי" על 2 שוטרים בלוס אנג'לס שעולים על עקבות קרטל מכסיקני אכזרי.
משחק טוב של ג'ילנהול ומייקל פנה. העלילה די דלה אבל הסרט בהחלט מרגיש דינמי ומשוחרר יותר ומצליח להיות מעניין רוב הזמן תודות לסגנון שלו.
מומלץ!
7/10
- elad2109
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
ענן אטלס- זהירות. הפרשנות שלי לסרט יכולה להיות ספויילר.
בסיכומו של דבר 9/10
הגיי שלעולם לא ישתלב, הזקן שהחברה דוחה, הסינים שמשועבדים כל חייהם,
האישה שנחותה על פני הגבר, הממוחשב שמוביל על הכפרי, השחור שמשרת את הלבן.
תעודות העניות הגדולות ביותר של החברה שלנו. הכל יחד בסלט של סיפורים שרק בדרך נס קשורים אחד לשני.
מזמן לא יצאתי כ"כ אמבוולנטי מסרט. מושקע כמו שרק הוליווד יכולה. שחקנים מהשורה הראשונה.
כבר התוודענו בעבר לטכניקה הדי שחוקה ונדושה של שזירת סיפורים רבים אחד בשני. בסרט הזה עשו בינהם תפירה די גסה
כדי להסביר בסופו של דבר שלא משנה מי המשפיל ומי המושפל. בסופו של דבר כל סיפורי העוולות שנעשים למיעוט כזה או אחר הם פסולים.
דווקא הערבוב הנדוש והתפירה הגסה בין הסיפורים השונים - מאפילים על הקיטש, על הhappy end.
למעשה תוך כדי כתיבת הביקורת, אני חושב שאני נוטה יותר לאהוב את הסרט מאשר לטעון שהיה שעשוע מספק.
שאפו לבמאי שגורם לצופים לקוות לאיזה טוויסט בעלילה. לצפות לסיפור אחד שמוביל לשני.
כל הסצינות נעשו עם אותם שחקנים, וזה רק מעצים את הצפיה. הגירוי להבין איך הכל מסתדר לינארית. אבל למעשה כולם מקבילים.
הסרט מתחיל מעורבב. פרטים נחפשים עוד ועוד. הצופה בטוח שבסופו של דבר הסיפורים יסודרו ברצף כרונולוגי או לוגי כשלהו
אבל דווקא החיבור הרעוע בינהם - מכריח אותנו להבין שהמשותף הוא לא ציר הזמן, אלא המסר.
מסר שמובא בצורה מאוד ברורה וגלויה. בלי כחל וסרק. על מגש של כסף, בלי לדרוש טיפת מאמץ מהצופה (בכל זאת אחרי 3 שעות..)
במהלך הסרט חשבתי לעצמי - אם יהיה פה חיבור מעניין, כזה שיגרום לי לחשוב על הסרט מחדש - אכתיר אותו ברש גליי הסרט הטוב ביותר של העשור.
אני חושב שחכיתי לסוג של אורגזמה, קטרזיס. אני חייב להבין מה הקשר בין הסיפורים.
לדעבוני, לא הייתה אורגזמה. אולי הייתי ממשיל את זה ל"כאב ביצים".
מצד שני, אומרים שקמה סוטרה היא הסקס הטוב מכולם.
כנראה שהם צודקים.
9/10
בסיכומו של דבר 9/10
הגיי שלעולם לא ישתלב, הזקן שהחברה דוחה, הסינים שמשועבדים כל חייהם,
האישה שנחותה על פני הגבר, הממוחשב שמוביל על הכפרי, השחור שמשרת את הלבן.
תעודות העניות הגדולות ביותר של החברה שלנו. הכל יחד בסלט של סיפורים שרק בדרך נס קשורים אחד לשני.
מזמן לא יצאתי כ"כ אמבוולנטי מסרט. מושקע כמו שרק הוליווד יכולה. שחקנים מהשורה הראשונה.
כבר התוודענו בעבר לטכניקה הדי שחוקה ונדושה של שזירת סיפורים רבים אחד בשני. בסרט הזה עשו בינהם תפירה די גסה
כדי להסביר בסופו של דבר שלא משנה מי המשפיל ומי המושפל. בסופו של דבר כל סיפורי העוולות שנעשים למיעוט כזה או אחר הם פסולים.
דווקא הערבוב הנדוש והתפירה הגסה בין הסיפורים השונים - מאפילים על הקיטש, על הhappy end.
למעשה תוך כדי כתיבת הביקורת, אני חושב שאני נוטה יותר לאהוב את הסרט מאשר לטעון שהיה שעשוע מספק.
שאפו לבמאי שגורם לצופים לקוות לאיזה טוויסט בעלילה. לצפות לסיפור אחד שמוביל לשני.
כל הסצינות נעשו עם אותם שחקנים, וזה רק מעצים את הצפיה. הגירוי להבין איך הכל מסתדר לינארית. אבל למעשה כולם מקבילים.
הסרט מתחיל מעורבב. פרטים נחפשים עוד ועוד. הצופה בטוח שבסופו של דבר הסיפורים יסודרו ברצף כרונולוגי או לוגי כשלהו
אבל דווקא החיבור הרעוע בינהם - מכריח אותנו להבין שהמשותף הוא לא ציר הזמן, אלא המסר.
מסר שמובא בצורה מאוד ברורה וגלויה. בלי כחל וסרק. על מגש של כסף, בלי לדרוש טיפת מאמץ מהצופה (בכל זאת אחרי 3 שעות..)
במהלך הסרט חשבתי לעצמי - אם יהיה פה חיבור מעניין, כזה שיגרום לי לחשוב על הסרט מחדש - אכתיר אותו ברש גליי הסרט הטוב ביותר של העשור.
אני חושב שחכיתי לסוג של אורגזמה, קטרזיס. אני חייב להבין מה הקשר בין הסיפורים.
לדעבוני, לא הייתה אורגזמה. אולי הייתי ממשיל את זה ל"כאב ביצים".
מצד שני, אומרים שקמה סוטרה היא הסקס הטוב מכולם.
כנראה שהם צודקים.
9/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
Dredd
בעולם פוסט-אפוקליפטי עתידני בו כל האנושות מתקבצת בעיר גדולה אשר בנוייה מבנייני ענק אשר נשלטים על ידי כנופיות פשע, זוג שוטרים נכנסים לבניין כזה על מנת לחקור רצח. כאשר הם מבקשים לעזוב את הבניין עם אדם לחקירה, כנופית הפשע תופסת נועלת את הבניין וצדה אותם.
סרט פשע שופע טסטוסטרון עם סיפור עלילתי קליל. הגיבור הינו מעין שוטר על, שכל מה שמעניין אותו זה לעשות צדק, השותפה שלו הינו מדיום שזהו היום הראשון שלה בעבודה ושניהם מתמודדים מול ארגון פשע מקצועי ואלים במיוחד. הסוף ברור כבר מההתחלה, אבל הדרך לשם בהחלט מהנה.
פסקול DTS-HD Master Audio שלא מרגיש "גדול" כפי שהוא היה יכול להיות.
7/10
בעולם פוסט-אפוקליפטי עתידני בו כל האנושות מתקבצת בעיר גדולה אשר בנוייה מבנייני ענק אשר נשלטים על ידי כנופיות פשע, זוג שוטרים נכנסים לבניין כזה על מנת לחקור רצח. כאשר הם מבקשים לעזוב את הבניין עם אדם לחקירה, כנופית הפשע תופסת נועלת את הבניין וצדה אותם.
סרט פשע שופע טסטוסטרון עם סיפור עלילתי קליל. הגיבור הינו מעין שוטר על, שכל מה שמעניין אותו זה לעשות צדק, השותפה שלו הינו מדיום שזהו היום הראשון שלה בעבודה ושניהם מתמודדים מול ארגון פשע מקצועי ואלים במיוחד. הסוף ברור כבר מההתחלה, אבל הדרך לשם בהחלט מהנה.
פסקול DTS-HD Master Audio שלא מרגיש "גדול" כפי שהוא היה יכול להיות.
7/10
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
Rust and Bone
דרמה איכותית על בחור שעוזב את בלגיה לצרפת עם בנו כדי לחיות עם אחותו ובעלה, ומתחבר עם מאמנת לווייתנים....
לאוהבי הדרמות האיכותיות
8.5/10
דרמה איכותית על בחור שעוזב את בלגיה לצרפת עם בנו כדי לחיות עם אחותו ובעלה, ומתחבר עם מאמנת לווייתנים....
לאוהבי הדרמות האיכותיות
8.5/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6648
ziv_r כתב:House at the End of the Street
אם וביתה המתבגרת עוברות מהעיר הגדולה לעיירה מנומנמת ובמהרה מגלות כי בבית ליד, גודל צעיר אשר הוריו נרצחו על ידי אחותו לפני שנים רבות. במהרה הצעירה מתחברת עם הצעיר למורת רוחה של האם ומגלה כי הבחור הצעיר איננו תמים כל כך כפי שנראה.
סרט מתח מצויין!
יש לנו כאן סיפור עבר אפל, צעיר שנראה תמים, תסריט שלא חושש להרוג את מי שצריך, את מי שחשבנו שלא יהרג ולהקים לתחייה את מי שחשבנו שכבר לא יקום. סרט שיגרום לכם להתמסמר לכסא ממתח ולפעור את הפה בהפתעה עד לשנייה האחרונה בהחלט של הסרט. מומלץ!
פסקול DTS-HD Master Audio ולא פחות עבור סרט ליום שישי בערב.
8.5/10...
איזה סרט מעפן יאללה , לא מאמין שנפלתי בחרא הזה
קיבל 5.5 ב IMDB וידעתי שאני צריך להתרחק ממנו
אבל בכל זאת נתתי לו הזדמנות..
ועכשיו אף אחד לא יפצה אותי על השעתיים זמן איכות שהלכו לי
הדבר היחיד שטוב בסרט הזה הוא ג'ניפר לורנס הקוזינה
שאותה פגשנו ב"משחקי רעב" , פשוט יפהפייה!
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Dredd
סוף סוף נמצא הפיתרון לסחבת בבתי משפט!! השוטרים יהיו השופטים ונגמר הסיפור.
בעולם עתידני בו יש פושעים ויש שופטים שהם גם שוטרים הטוב מנסה לתקן את העולם והרע מנסה לקלקל אותו ולחסל את הטוב.
סרט עם המון אלמנטים אלימים שרואים במשחקי מחשב עם מתח מסויים, אפקטים לא רעים ואיפור שנראה מנסה להדגיש שזה לא אמיתי ממש שם את הצופה בתוך משחק מחשב וכמו במשחק המחשב צריך לעשות הפסקות די תכופות לטאטא את הגופות החוצה. ותארו לכם מי לא נפגע?!
כפי שכתבו לפני הסוף צפוי והדרך לשם סבבית לחלוטין
7/10
סוף סוף נמצא הפיתרון לסחבת בבתי משפט!! השוטרים יהיו השופטים ונגמר הסיפור.
בעולם עתידני בו יש פושעים ויש שופטים שהם גם שוטרים הטוב מנסה לתקן את העולם והרע מנסה לקלקל אותו ולחסל את הטוב.
סרט עם המון אלמנטים אלימים שרואים במשחקי מחשב עם מתח מסויים, אפקטים לא רעים ואיפור שנראה מנסה להדגיש שזה לא אמיתי ממש שם את הצופה בתוך משחק מחשב וכמו במשחק המחשב צריך לעשות הפסקות די תכופות לטאטא את הגופות החוצה. ותארו לכם מי לא נפגע?!
כפי שכתבו לפני הסוף צפוי והדרך לשם סבבית לחלוטין
7/10
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
pessik כתב:ziv_r כתב:House at the End of the Street
אם וביתה המתבגרת עוברות מהעיר הגדולה לעיירה מנומנמת ובמהרה מגלות כי בבית ליד, גודל צעיר אשר הוריו נרצחו על ידי אחותו לפני שנים רבות. במהרה הצעירה מתחברת עם הצעיר למורת רוחה של האם ומגלה כי הבחור הצעיר איננו תמים כל כך כפי שנראה.
סרט מתח מצויין!
יש לנו כאן סיפור עבר אפל, צעיר שנראה תמים, תסריט שלא חושש להרוג את מי שצריך, את מי שחשבנו שלא יהרג ולהקים לתחייה את מי שחשבנו שכבר לא יקום. סרט שיגרום לכם להתמסמר לכסא ממתח ולפעור את הפה בהפתעה עד לשנייה האחרונה בהחלט של הסרט. מומלץ!
פסקול DTS-HD Master Audio ולא פחות עבור סרט ליום שישי בערב.
8.5/10...
איזה סרט מעפן יאללה , לא מאמין שנפלתי בחרא הזה
קיבל 5.5 ב IMDB וידעתי שאני צריך להתרחק ממנו
אבל בכל זאת נתתי לו הזדמנות..
ועכשיו אף אחד לא יפצה אותי על השעתיים זמן איכות שהלכו לי![]()
הדבר היחיד שטוב בסרט הזה הוא ג'ניפר לורנס הקוזינה
שאותה פגשנו ב"משחקי רעב" , פשוט יפהפייה!...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
The Angels Share
רובי, אב טרי שנוטה להסתבך בצרות, נחלץ בפעם האחרונה מבית הכלא ומבטיח לבת זוגתו שיעשה הכל על מנת לא להסתבך שוב ולהכנס לכלא פוגש קבוצת צעירים בעבודות השירות שאולץ לבצע ומתכנן עימם לעשות את המכה הגדולה ע"י גניבת ויסקי בשווי מליון פאונד ומכירתו לקונים פוטנציאליים.
סרט סקוטי! (חובה תרגום באנגלית לפחות
) שבהתחלה נראה מוזר אך זרם יפה עם סיפור קליל ואפילו מצחיק לעיתים שעל הדרך הראה לנו קצת על עולם הויסקי.
7\10
רובי, אב טרי שנוטה להסתבך בצרות, נחלץ בפעם האחרונה מבית הכלא ומבטיח לבת זוגתו שיעשה הכל על מנת לא להסתבך שוב ולהכנס לכלא פוגש קבוצת צעירים בעבודות השירות שאולץ לבצע ומתכנן עימם לעשות את המכה הגדולה ע"י גניבת ויסקי בשווי מליון פאונד ומכירתו לקונים פוטנציאליים.
סרט סקוטי! (חובה תרגום באנגלית לפחות
7\10
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
Taken 2
סרט ההמשך בכיכובו של ליאם ניסן, שכרגיל, צריך לעשות מבטא אמריקני מעצבן. צפוי, לא מקורי, מאד חוזר על המאפיינים של הסרט הראשון, כל סצנות האקשן חתוכות בצורה כל כך תזזתית שחטפתי כבר כאב ראש, ומעצבנת אותי מריטת הגבות של פמקה ג'נסן. אהבתי את הראשון, אבל פה זה סתם שחזור.
5/10
סרט ההמשך בכיכובו של ליאם ניסן, שכרגיל, צריך לעשות מבטא אמריקני מעצבן. צפוי, לא מקורי, מאד חוזר על המאפיינים של הסרט הראשון, כל סצנות האקשן חתוכות בצורה כל כך תזזתית שחטפתי כבר כאב ראש, ומעצבנת אותי מריטת הגבות של פמקה ג'נסן. אהבתי את הראשון, אבל פה זה סתם שחזור.
5/10
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
Atlas Cloud
כפי שנכתב קודם, מעין תעודת עניות לחברה שמתפרשת על פני כמה מאות שנים.
כל הסיפורים קשורים כביכול זה בזה על ידי איזשהו חוט מקשר (לא אכתוב פה מחמת הספויילרים).
השחקנים בכל תקופה, הם אותם שחקנים, בכל תקופה יש את טום הנקס, יו גרנט, האלי ברי וכל הכוכבים, ככה שנחמד לנסות לזהות אותם בסיפורים השונים.
לא מהפכני כמו שציפיתי (לא משהו כמו שהיה המטריקס של אותו בית היוצר בזמנו) אלא עוד סרט נחמד שנותן קצת לחשוב.
הרבה זמן שלא יצא לי להיות בקולנוע, וחוץ מהמסך הענק, לא ממש התגעגעתי לחוויה.
קחו בחשבון שהאורך של הסרט הוא 3 שעות (בסינמה סיטי בגלילות הייתה הפסקה)
7/10
כפי שנכתב קודם, מעין תעודת עניות לחברה שמתפרשת על פני כמה מאות שנים.
כל הסיפורים קשורים כביכול זה בזה על ידי איזשהו חוט מקשר (לא אכתוב פה מחמת הספויילרים).
השחקנים בכל תקופה, הם אותם שחקנים, בכל תקופה יש את טום הנקס, יו גרנט, האלי ברי וכל הכוכבים, ככה שנחמד לנסות לזהות אותם בסיפורים השונים.
לא מהפכני כמו שציפיתי (לא משהו כמו שהיה המטריקס של אותו בית היוצר בזמנו) אלא עוד סרט נחמד שנותן קצת לחשוב.
הרבה זמן שלא יצא לי להיות בקולנוע, וחוץ מהמסך הענק, לא ממש התגעגעתי לחוויה.
קחו בחשבון שהאורך של הסרט הוא 3 שעות (בסינמה סיטי בגלילות הייתה הפסקה)
7/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
TAKEN 2
נופל במידה מסוימת מהסרט הראשון אבל עדיין מספק מנה יפה של אקשן ולא מצריך חשיבה מרובה.
6.5/10
נופל במידה מסוימת מהסרט הראשון אבל עדיין מספק מנה יפה של אקשן ולא מצריך חשיבה מרובה.
6.5/10
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
Total Recall 2012
פרשנות שונה לסיפור המסגרת של הסרט המקורי.
צפייה לאחר קריאת הביקורות בתגובות הקודמות.
לאחר הסרת כל ציפייה לסרט דומה - אפשר לומר שהסרט זורם ומהנה.
7.5/10
פרשנות שונה לסיפור המסגרת של הסרט המקורי.
צפייה לאחר קריאת הביקורות בתגובות הקודמות.
לאחר הסרת כל ציפייה לסרט דומה - אפשר לומר שהסרט זורם ומהנה.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
Cloud Atlas
סיפורם של מספר דמויות לאורך השנים, עבר הווה ועתיד ואיך מעשיהם של אותם אנשים מעצבים את ההווה והעתיד.
שמעתי מילים כמו "מעורר חשיבה", "משנה ז'אנר", "קאלסיקה בהתהוותה", "אפי" ועוד נקשרים בשמו של הסרט הנ"ל. אולי הגעתי עם ציפיות גבוהות מידיי אך לטעמי הסרט הנ"ל מעט נפוח מחשיבות עצמי, לעיתים ברברני להחריד ויותר מכל, לא השאיר שום חותם וכנראה שישכח בעתיד הקרוב מאוד. אינני בא לאמר שהו סרט רע, להיפך, סה"כ סרט חביב, משחק מעולה של כל השחקנים (טום הנקס נפלא כהרגלו, דונה בי המצויינת מעשירה את המסך בנוכחותה, ג'ים ברודבנט מגלם דמויות משובבות נפש ועוד), אפקטים עשויים היטב, איפור מצויין ברובו אך לעיתים מוגזם עד פארודי (כדוגמאת הניסיון להפוך אסיאתית לבחורה אמריקאית לבנה עם עיניים בהירות) ובימוי קולח הופך תסריט מבולבל (הקפיצות התכופות מתקופה לתקופה ומדמות לדמות לא ממש תורמות) וריק מתוכן לטעמי האישי לסרט סביר ולעיתים אף מהנה.
אני בטוח שיהיו אלו שלא יסכימו עימי, וכנראה ינידו בראשם ויניחו שלא הבנתי את "המסר העמוק" הטמון בכל רבדיו של התסריט, בהחלט מקובל - בעיניי זהו עוד סרט חד מימדי ויומרני שהעביר את הזמן ותו לא.
שווה צפיה? כן - אך בהחלט לא בקולנוע.
7/10 לסרט בכללותו
5/10 לתסריט ולסיפור עצמו
ד"א - רק אני לא יכולתי שלא לחשוב על Agent Smith כל פעם שהוגו וויוינג הופיע על המסך?
סיפורם של מספר דמויות לאורך השנים, עבר הווה ועתיד ואיך מעשיהם של אותם אנשים מעצבים את ההווה והעתיד.
שמעתי מילים כמו "מעורר חשיבה", "משנה ז'אנר", "קאלסיקה בהתהוותה", "אפי" ועוד נקשרים בשמו של הסרט הנ"ל. אולי הגעתי עם ציפיות גבוהות מידיי אך לטעמי הסרט הנ"ל מעט נפוח מחשיבות עצמי, לעיתים ברברני להחריד ויותר מכל, לא השאיר שום חותם וכנראה שישכח בעתיד הקרוב מאוד. אינני בא לאמר שהו סרט רע, להיפך, סה"כ סרט חביב, משחק מעולה של כל השחקנים (טום הנקס נפלא כהרגלו, דונה בי המצויינת מעשירה את המסך בנוכחותה, ג'ים ברודבנט מגלם דמויות משובבות נפש ועוד), אפקטים עשויים היטב, איפור מצויין ברובו אך לעיתים מוגזם עד פארודי (כדוגמאת הניסיון להפוך אסיאתית לבחורה אמריקאית לבנה עם עיניים בהירות) ובימוי קולח הופך תסריט מבולבל (הקפיצות התכופות מתקופה לתקופה ומדמות לדמות לא ממש תורמות) וריק מתוכן לטעמי האישי לסרט סביר ולעיתים אף מהנה.
אני בטוח שיהיו אלו שלא יסכימו עימי, וכנראה ינידו בראשם ויניחו שלא הבנתי את "המסר העמוק" הטמון בכל רבדיו של התסריט, בהחלט מקובל - בעיניי זהו עוד סרט חד מימדי ויומרני שהעביר את הזמן ותו לא.
שווה צפיה? כן - אך בהחלט לא בקולנוע.
7/10 לסרט בכללותו
5/10 לתסריט ולסיפור עצמו
ד"א - רק אני לא יכולתי שלא לחשוב על Agent Smith כל פעם שהוגו וויוינג הופיע על המסך?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
ערן,
אני מסכים עם כל מה שכתבת על ענן אטלס, קלעת בול לדעה שלי.
וגם לגבי הוגו וויוינג, כל פעם שהוא הופיע, כל מה שחשבתי היה "מיסטר אנדרסון..."
אני מסכים עם כל מה שכתבת על ענן אטלס, קלעת בול לדעה שלי.
וגם לגבי הוגו וויוינג, כל פעם שהוא הופיע, כל מה שחשבתי היה "מיסטר אנדרסון..."
- Galna
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
אני מצטער שזו לא ביקורת.Huber כתב:Cloud Atlas
שווה צפיה? כן - אך בהחלט לא בקולנוע....
אני חושב בדיוק הפוך ממך...
דווקא הצפייה בסרט ארוך כ"כ בקולנוע מכריחה את הצופה לנסות להתמודד עם הסרט ולא לברוח כל רגע למקרר או למשהו אחר בבית.
בנוסף, זהו סרט עם צילום וסאונד מרהיבים שבאולם ראוי* בהחלט תורמים לתחושות שהסרט הזה מציף.
*(אבל רק באולם ראוי! יש כמה אולמות בארץ שאיכות ההקרנה בהם נמוכה יותר מDVD שמחובר למקרן מצגות בשתיים בצהריים במתנ"ס השכונתי עם סאונד מונו מהבידורית של המועדונית לגיל הרך...)
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.